Canım bende molfix 1 numara yenidoğan aldım 2-5 kilo için. 1 paket yete şimdilik kilosuna vücuduna göre alırım lâzım oldukça. Ben uygun bi marketten 23 yada 24 liraya almıştım. 70'li göbek bağı oyuntulu ve ıslak mendil hediyeli
Annem almis yeni dogan 1 paket uzerinde gobek bagi oyuntulu yaziyor
haha :) ben 27 yaşındayım göstermiyorum aynen :) haha.. merak ettim seni . ben bana ilginç geliyorum.. valla kocamla kendime gün geliyor zor bakıyorum .. bebişime nasıl bakıcam diyorum. Allah yardımcımız olsunRabbim duaların sonunda sana dünyalar tatlısı bi bebiş nasip etmiş ne güzel canım :) bende daha kendimi olgun görmüyorum yaşım genc 21 ama 17 gibi görüyorum kendimibide minyon bi bayanim. Dün alışverişteyken kızlardan biri göbeğimi farketmemiş öğrenci sandım valla diyor bizler anne olucaz ilginç geliyor insana gerçekten :)
Kızlar ben â 101.de baktım Molfix yeni doğan 50 tane falandı 16liraya.. ama üstümde göbek bağı oyuntusu yazmıyodu kafam karıştı
Üstünde yazıyor mu göbek bağı oyuntulu diye.. Eğer öyleyse başka marketlerede bakıyımCanım ben normal bi marketten aldım valla.. a101 de o çeşidi yokmuş demekki. Ama normalde var bendeki göbek bağı oyuntulu
haha :) ben 27 yaşındayım göstermiyorum aynen :) haha.. merak ettim seni . ben bana ilginç geliyorum.. valla kocamla kendime gün geliyor zor bakıyorum .. bebişime nasıl bakıcam diyorum. Allah yardımcımız olsun
Ins olmaz cnm Rabbim bebeklerimizi korusun
Maşallah kızım 1.700 olmuş Dr lar kg ii dedi o beni biraz rahatlattı. . Bide şu rahim ağzı uzunluğu bi uzasa tekrar.. söz verdim kendime daha bişey Yapmıcam zaten.. şimdilik 3 daha hastanede yatmam lazım. .
Canm bende aynı senim gibiyim. Minyonum ve 21 yaşındaym bebek kıyafeti alırken yakınıza mı hediye falan diye soruyolardıRabbim duaların sonunda sana dünyalar tatlısı bi bebiş nasip etmiş ne güzel canım :) bende daha kendimi olgun görmüyorum yaşım genc 21 ama 17 gibi görüyorum kendimibide minyon bi bayanim. Dün alışverişteyken kızlardan biri göbeğimi farketmemiş öğrenci sandım valla diyor bizler anne olucaz ilginç geliyor insana gerçekten :)
Sen simdiden hazirsin canim gecelereKızlar bende tam tersi uyku gelmiyor gece geç saatte arık uyumalıyım diye zorla yatıyorum. Gecede ne zaman uyansam birdaha uyku girmiyor gözüme.. kıymetini bilin uykularınızın sonra ençok arayacagımız şey uyku.. ben ilk çocuğumda önüme gelen anneye şu soruyu soruyordum. Arka arkaya 4-5 saat ne zaman uyuyacagım beeeen
Yok benimki babasina benziyor da keske uyumak konusunda da ona benzese kv soylediyi esim bebekken cok rahat olmusValla canım şimdilik emin değiliz tabii ama benim kuzu büyük ihtimalle bana çekti renkli ultrasonda falan beni andırdığını söylüyor herkes,bende geceleri çok geç yatarım 3ten önce uyku tutmuyor bebişlerle gece yaşayıp gündüz uyuruz napalım
Amin canimİnşallah saglikla gelsin kuzularimiz
Buyuk prenses yardim eder sana canimValla oyle etrafimi cadolozlar sardiilk kizim da karnimda cok hareketliydi hala oyle. Bunlar dacok hareketli artik ben ikizler dogunca kafayi yerim
Üstünde yazıyor mu göbek bağı oyuntulu diye.. Eğer öyleyse başka marketlerede bakıyım
Her gün sabah akşam bir tane muz mutlaka yiyorum.Muzu bu konuda tek geçerim magnezyum bana da yeterli gelmıyor kramp konusunda hergun aksam mutlaka 1 adet muz tüket cnm :)
Sağol canm gördüm mü hatırlamıyorum ama dikkat ederm alırkenYenidoğan yazan yerin altına yaziyor göbek bağı oyuntulu
Canm bende aynı senim gibiyim. Minyonum ve 21 yaşındaym bebek kıyafeti alırken yakınıza mı hediye falan diye soruyolardıŞimdi şükür göbeğim çıktıda sorun kalmadı
Sağol canm gördüm mü hatırlamıyorum ama dikkat ederm alırken
birde maden suyuda içmeyi dene canım banada yetmiyor sanki maden suyu içinde iyi gelıyor oda magnezyum gorevı goruyormus
evet, önemli olan başlangıç yapmak.. düzene sokmalıyım kendimi.. eline aldığını yerine koyucan :) ayy. biz şimdi küçük küçük kıyafetler yıkayıp, ütü yapıcaz heee.. oyyyyyyyyyy.. bugün pek sevgi dolu hissediyorum kendimi. hayır olsun inşalalhAmiiin :) bende öyleyim valla. Söylemesi ayıp biraz agirkanli ve tembelim. Mesela Temizlik yaparken güzel yapıyorum ama onemli olan temizliğe 'başlamak 'bi başlayabilsem. Ama bence annelik duygusuyla Rabbim yardım eder. Çocuk uyanmadan şu işleri,yemeği halledim vs vs. Zaman kısıtli olacağından tembellik yaomaya baktim bile olmaz
Aynen böyle bi nasıl ya sen mi hamilesin bakışıNe güzel canm özelliklerimiz aynıymış :) Aslında hosuma gitmiyor değil hem olduğumdan küçük gözükmek hemde anne adayı olmanın verdiği müthiş gurur. Tabi bide insanların o an yüzlerindeki garip şaşkınlık
Allah sağlık versin,inşallah sağ salim atlatırlar bu durumu. Ben kimsenin morali bozulmasın diye yazmadım eşimin iş arkadaşının eşi de geçen hafta doğum yaptı 26-27 haftalıkken onunda çok yoğun kanaması olmuş bebeği plasentadan ayrılmış,1 gün yaşayabildi kuzum kaybettiler ne yazıkki inşallah arkadaşın sağlıkla kavuşur bebeğine
Canım benim oğluş da nadir hareket ediyor yani ben pek hissetmiyorum ya da. Bazen akşama kadar tık yok akşam başlıyor Eyvah gececi olacak diyorumbizimkiler tembel sanırım
Haha sıpaya bak sennazlı birde.. hareket etse bi türlü etmese bir türlü.. benimkide çok zıpır. O kadar alışmışımki kıpraşmasa hemen karnımın sagından solundan dürtüklüyorum
Eveeet.. bazen sadece bir taraftan poposunu çıkarıyor yamuk karınlı oluyorum.
Dün akşam arka arkaya 10-15 kere hıçkırdı ama ne hıçkırmak karnım hop hop hopladı eşim ve ben gülmekten öldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?