2016 Şubat Anneleri

Annem almis yeni dogan 1 paket uzerinde gobek bagi oyuntulu yaziyor

Kızlar ben â 101.de baktım Molfix yeni doğan 50 tane falandı 16liraya.. ama üstümde göbek bağı oyuntusu yazmıyodu kafam karıştı

Kızlar inanılmaz sırt ve omuz Ağrı'm var nefes aldıkça içerden birşeyler batıyor sanki böyle olan var mı ?niye oldu ?Dr yi aradım kas ağrısı minoset iç dedi ama ne bilim sinmedi içime

haha :) ben 27 yaşındayım göstermiyorum aynen :) haha.. merak ettim seni . ben bana ilginç geliyorum.. valla kocamla kendime gün geliyor zor bakıyorum .. bebişime nasıl bakıcam diyorum. Allah yardımcımız olsun

Kızlar ben â 101.de baktım Molfix yeni doğan 50 tane falandı 16liraya.. ama üstümde göbek bağı oyuntusu yazmıyodu kafam karıştı

Canım ben normal bi marketten aldım valla.. a101 de o çeşidi yokmuş demekki. Ama normalde var bendeki göbek bağı oyuntulu

haha :) ben 27 yaşındayım göstermiyorum aynen :) haha.. merak ettim seni . ben bana ilginç geliyorum.. valla kocamla kendime gün geliyor zor bakıyorum .. bebişime nasıl bakıcam diyorum. Allah yardımcımız olsun

Amiiin :) bende öyleyim valla. Söylemesi ayıp biraz agirkanli ve tembelim. Mesela Temizlik yaparken güzel yapıyorum ama onemli olan temizliğe 'başlamak ' bi başlayabilsem. Ama bence annelik duygusuyla Rabbim yardım eder. Çocuk uyanmadan şu işleri,yemeği halledim vs vs. Zaman kısıtli olacağından tembellik yaomaya baktim bile olmaz

Kilosu çok iyi maşallah canım. Hiç sıkıntı yapma sakin pozitif ol. O Rabbime emanet inşallah :)

Canm bende aynı senim gibiyim. Minyonum ve 21 yaşındaym bebek kıyafeti alırken yakınıza mı hediye falan diye soruyolardı Şimdi şükür göbeğim çıktıda sorun kalmadı

Sen simdiden hazirsin canim gecelere
Yok benimki babasina benziyor da keske uyumak konusunda da ona benzese kv soylediyi esim bebekken cok rahat olmus

İnşallah saglikla gelsin kuzularimiz
Amin canim

Valla oyle etrafimi cadolozlar sardi ilk kizim da karnimda cok hareketliydi hala oyle. Bunlar dacok hareketli artik ben ikizler dogunca kafayi yerim
Buyuk prenses yardim eder sana canim

Canm bende aynı senim gibiyim. Minyonum ve 21 yaşındaym bebek kıyafeti alırken yakınıza mı hediye falan diye soruyolardı Şimdi şükür göbeğim çıktıda sorun kalmadı

Ne güzel canm özelliklerimiz aynıymış :) Aslında hosuma gitmiyor değil hem olduğumdan küçük gözükmek hemde anne adayı olmanın verdiği müthiş gurur. Tabi bide insanların o an yüzlerindeki garip şaşkınlık

birde maden suyuda içmeyi dene canım banada yetmiyor sanki maden suyu içinde iyi gelıyor oda magnezyum gorevı goruyormus

Ben de maden suyu içmeye çalışıyorum ama unutuyorum bazen. Artık düzenli içicem. Her gün bir tane içicem.

evet, önemli olan başlangıç yapmak.. düzene sokmalıyım kendimi.. eline aldığını yerine koyucan :) ayy. biz şimdi küçük küçük kıyafetler yıkayıp, ütü yapıcaz heee.. oyyyyyyyyyy.. bugün pek sevgi dolu hissediyorum kendimi. hayır olsun inşalalh

Aynen böyle bi nasıl ya sen mi hamilesin bakışı Sonra ufak bi bozulma Ama gencecik anne olcaZ çok hoş

Cok uzucu bır durum umarım arkadasımın dınlenerek bellı bır haftaya getırebılırler. Haftası cok kucuk malesef.

Canım benim oğluş da nadir hareket ediyor yani ben pek hissetmiyorum ya da. Bazen akşama kadar tık yok akşam başlıyor Eyvah gececi olacak diyorum bizimkiler tembel sanırım

Bızımkıde bazen cok hareketsız bazen pıt pıt karnımda kıpır kıpır. Sabah kalktıgımda sag tarafımdaydı gobek delıgıme yakın, dokundum resmen sankı elına dokunuyomusum gıbı hıssetım sonra da dedımkı acaba o bebek degılmıydı

O kadar yamuluyomu karnın, bende hıc bellı olmuyo dısarıdan ben sadec elleyınce hıssedıyorum kılolu oldugumdan sanırım. Hıckırında karnın hareket mı edıyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…