2016 Şubat Anneleri

Bugün zeynep kamile gidiyoruz oğluşumla bakalim buyumusmu klabindeki parlaklık geçti mi tatlı çocuğum güzel bebisimin teyzeleri dua bekliyoruz dualarim sizlerle
zeynep kamil için mail randevu aldın? Çok yoğun orası sanki. Ben Central Hospital e gidiyorum. Kozyatağı da. Ama bazı testlerimi dışarda yaptırmak istiyorum. Testleri yaptırmak istiyorum deyince yaklaşımlari nasıl olur acaba?

Ben aynı çantanın siyah kırmızısını aldım canım(kırmızısı az) çok beğendim henüz kullanmadım ama memnun kalırım
Çok kullanışlı bir şeye benziyor. Ben şort Çantası kullanırım diyordum ama...

Kızlar ben â 101.de baktım Molfix yeni doğan 50 tane falandı 16liraya.. ama üstümde göbek bağı oyuntusu yazmıyodu kafam karıştı
Göbek oyuntusu aman aman bir özellik değil bence. Zaten 10 günde düşüyor göbek. Oyuntusuz bezi biraz düşük baglamak yeterli.

İçimi açtın valla çok sağol :) gerçekten buraya takildikca öncekine göre daha iyi odaklandim bebeğime :)

Hastane
canım ben de yaptırıyorum kolonya ve magnet . Seker yerıne de hastanede ıkram etmem ıcın bısey yaptırıcam. Bu kolonyaları hastaneye goturmeye gerek var mı yoksa evde zıyaret edenlere mı verılır
Hastane için çikolata yaptırabilirsiniz. Hem eve gelene hem hastaneye olur bence. Ben öyle yaptırmayı düşünüyorum

haha :) ben 27 yaşındayım göstermiyorum aynen :) haha.. merak ettim seni . ben bana ilginç geliyorum.. valla kocamla kendime gün geliyor zor bakıyorum .. bebişime nasıl bakıcam diyorum. Allah yardımcımız olsun
Canim isler 1cocukta 2hatta 3 katina cikiyor ama biz pratiklesiyoruz herseyi daha hizli halledince yetisiyor hersey kizima hazir biskuvi bile yedirmemistim cicibebe biskuvisini bile kendim yapmistim calisiyorum da kizima hazir bi sey de olabildigince vermemistim su an da evde 1 cocuk karnimda 2cocuk calisiyorum ustelik kizim cok abur cubur yemesin diye evde surekli pasta borek yapiyorum daha cok misafir agirliyorum cocuktan once ev isini zor hallederdim

Kizlar biberonlarimiz emziklerimiz taragimiz geldi :) cok sirinler ya :) picabo diye bi siteden aldim biberonlari. Medela calma alacaktim ama cok pahali geldi bana. Zaten dr browns alacaktim haftasonu da babymallde satici kiz bu seti gostermisti hem hesapli hem iyi bir biberonmus tavsiye ederim. İcinde bi tane 120 ml bi tane 250 ml biberon var. Biberonlarda yeni dogan emzigi takili. Ayrica kutuda 2. Seviye 2 tane daha emzik ve biberon fircasi var. 33.75 fiyati da. 2 tane set aldim. 2 tane de a101e gelen cam biberonlardan almistim sanirim yeter.

Eklentiler

• IMG_20151125_154854.webp
    21 KB · Görüntüleme: 153
Kizlar biberonlarimiz emziklerimiz taragimiz geldi :) cok sirinler ya :) picabo diye bi siteden aldim biberonlari. Medela calma alacaktim ama cok pahali geldi bana. Zaten dr browns alacaktim haftasonu da babymallde satici kiz bu seti gostermisti hem hesapli hem iyi bir biberonmus tavsiye ederim. İcinde bi tane 120 ml bi tane 250 ml biberon var. Biberonlarda yeni dogan emzigi takili. Ayrica kutuda 2. Seviye 2 tane daha emzik ve biberon fircasi var. 33.75 fiyati da. 2 tane set aldim. 2 tane de a101e gelen cam biberonlardan almistim sanirim yeter.

Hatıra diye yukardaki kokulu taştan, ikramlik için çikolata düşündüm.
Seçenekler çok ama bu kadarı yeter diye düşünüyorum. Fikrim değişmez ise bunlara benzer birsey yapacağım. Gelen gideni eline dokmeye de güzel kokulu bir kolonya alırım sisesini tül-Çiçek-böcek suslerim.
Ama biz dolap magneti mi yoksa bu mini hediye paketi mi henüz tam katar vermiş değilim. Sizce?

Tabiki canım sürekli kimse kalamaz herkesin işi gücü var kendine göre. Allahtan burda sorabiliyoruz birbirimize herşey :)
Zaten bi sure sonra gitmelerini istiyor insan cok karisiyorlar buyukler ustelik eski ve yanlis bilgileri buyuk bir iddiayla savunuyorlar buyuklerin dedigi herseyi once arastirin sonra yapin derim ben.

Bence fazla bile canım. Benim oğlum hiç biberon kullanmadi. Boy boy cam biberon ve uçları vardı. İhtiyacı olanlara verdim. Biberon işini doğum sonrasına bırakacağım bu kez

Göbek oyuntusu aman aman bir özellik değil bence. Zaten 10 günde düşüyor göbek. Oyuntusuz bezi biraz düşük baglamak yeterli.
Normal bez çok sürtüyo göbek bağına rahatsız ediyo falan demişlerdi oyüzden oyuntulu almak istiyrm bende..
Ama gene de acemi olunca bi korku oluyo içimde sonra birden bi özgüven geliyo ben bakarım tabiki diyorum ama inşallah çok zorlanmam :)

Tabiki canım sürekli kimse kalamaz herkesin işi gücü var kendine göre. Allahtan burda sorabiliyoruz birbirimize herşey :)
Aynen canm ogünleri heycanla bekliyorum bebeklerimiz doğunca onlarla ilgili konuşmayı

Kolonyalar gitti gidiyordan canım 50 tanesi 65 lira şekerler birmaxtan 100 tanesi 160 lira sepeti ile birlikte malzemeleri alıp hepsini kendim yaptım
Kargona ulastin demek :) Bende burdaki kizlardan duyarak birmaxtan aldim malzemeleri. Fazla fazla gondermisler bana da her aldigimdan cok memnun kalmistim. Sen kargo gelmedi deyince uzulmustum

ben kozyatağı central fatmanur hanıma gidiyorum. bütün testlerimi devlette yaptırdım . hiçbir olumsuz tepkisi olmadı fatmanur hanımın

Arkadaşlar düzenli magnezyum kullanmama rağmen geceleri bacağıma kramp giriyor? Yani ne yapıcam bilmiyorum. Günde bir kere içmek yetmiyor mu acaba
Bende gebelik ve dogum diye bjr kitap var. Orada kramplar ve kasilmalar icin kalsiyum takviyesi alinmali diyor. Bi kadin dogumcu arkadasim da bi hocasinin gebelere kalsiyum verdigini soylemisti. Ben skmdi hem kalsiyum hem magnezyum aliyorum. Hergun sut icemiyorum malesef

Anladm tsk ederim canim. Ah ah bende ikiz cok istemistim esim tek yumurta ikizi :) ama nasip belki 2. Ye :)
Siradisi bebeklerden demek ki esin :) Cift yumurta genetikmis anneden kiza geciyormus. Tek yumurta ise Allahin bir mucizesi herkesin basina gelebilirmis onda genetik faktor yokmus canim. Rabbim gonlune gore versin :) Benimde kardeslerim ikiz ve arka arkaya olmusuz bakarsin senin de olur :) S serppp da oyle olmus sanirim

Son düzenleme:
Kızlar benim bi akrabam var çocuklarını anne çocuk kitabına göre büyüttükitap ne derse harfi harfine yaptı

mesajların hepsini okumaya fırsatım olmuyo ama kıramptan şikayetçi arkadaşlar var. benimde geceleri ayağıma kıramp giriyo. bir arkadaşımın tavsiyesiyle kramp gireceğini anladığım anda. ayakbileğini yüzüme doğru bilekten kırıyorum ve kramp girmiyo. Kramp girdiğinde de çok acı çeksemde aynı şeyi yapıyorum. Umarım sizlerdede işe yarar

Demek istediğim oyuntu biraz hayal kırıklığı. Aman aman bir fark yok öteki bezle. Yıllar içinde kendini geliştirdilerse bilemeyecegim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…