2016 Şubat Anneleri

ebebekte tek altlar 5tlydı cok almadıgıma pısman oldum ben de

benım bıldıgım son ay yasak benım doktorum oyle bırsey demedı, bazı seylere dıkkat ettıgın surece son 4 haftaya kadar serbest dıye bılıyorum.

Kaç kilo doğacak insan bilemiyo ki. 190 tane nerdeyse 20 gün yeter gibi ama ya o zaman zarfında 5 kiloyu geçerse. Ayy çok cahilim bilemiyorum. En iyisi tek paket almak galiba. Sizler kaç tane 1 numara bez aldiniz.

Ya ben hepssıburadadan almısım kampanya vardı prıma 2-5kg 1 numara 188 adet ıkı kutu bır de 3-6kg 2 numara 32 adet

Bende bugün oyleyim maşallah diyelim :) ben kıyafetleri yıkayıp kaldırmıştım ama yeni aldıklarım var onları da yıkamalıyım. Sonra hepsini ütülerim ve yavaş yavaş çantamı hazırlamak istiyorum. Annem şehir dışında kv çalışıyor. Nolur nolmaz dahada agirlasmadan yapim ciksin aradan.. içim rahat şekilde beklerim doğumu :)

Kızımın kolonya ve şekerleri
canım ben de yaptırıyorum kolonya ve magnet . Seker yerıne de hastanede ıkram etmem ıcın bısey yaptırıcam. Bu kolonyaları hastaneye goturmeye gerek var mı yoksa evde zıyaret edenlere mı verılır

Bencede cocugumuzla aramızdaki yaş farkı az olucak hem :)
Ben çok memnunum az olacağı için ama arada endişelenmiyo değilim nasıl bakarım diye bide gurbetteym kimse de yok yanımda..
bizimkisi bu paket yeni doğanda 44 adet var ve göbek oyuntulu yazıyor, uygun diye almıştık

http://www.annelutfen.com/urun/molfix-doguma-hazirlik-paketi
Çok sağol canm. Alırken dikkat ediym bari

Ben çok memnunum az olacağı için ama arada endişelenmiyo değilim nasıl bakarım diye bide gurbetteym kimse de yok yanımda..

Çok sağol canm. Alırken dikkat ediym bari

Nerdesinki canım? Benimde annem uzakta kaynanam sadece ilk 1 hafta kalcak yanımda. Annemin gelip kalması mümkün değil hasta.. annelik içgüdüsü ile yapariz bence herşeyi. Bol bol bebek bakımı ile ilgili videolar izle. Ve burda aklına takılanları sor ben öyle yapicam. Sadece ilk zamanlardaki uykusuzluk ve lohusa psikolojisi biraz zorlar ama zamanla alışırız. Bebislerimiz akıllı uslu olur inşallah

İnşallah uslu olurda bebeklerimizde yardımcı olur bize.. Muğlada yaşıyorum canm ama bütün eş dost akraba memlekette 18saat uzaklıkta.. Aslında annem müsait yanımda kalabilir kayınvalidemde öyle ama nereye kadar kalırlar ki sonuçta evleri var onlarında.. İyiki burası var diyorum şimdiden öğrendim çok şey

Sağol cnm aslında acele etmemeye karar verdim ama kampanya görünce sanki kaçırmamak lazımmış gibi panik yapıyorum. ☺
Kampanyalar hic bitmiyor canim hepsiburada.dan aldik kizimin bezlerini bitmeden aliyordu esim surekli kampanya oluyordu

Afra48 hic merak etmeyin insan anne olur olmaz profesyonel anne oluyor hormonlarimiz icgudulerimizin yani sira bebislerimiz yonlendiriyor bizi. Istedigi kadar cocuk dogursun insan her cocukta acemilik cekiyor cunku her cocuk farkli bebeginizi sevmek yetiyor aslinda o bizi yonlendirecek merak etmeyin

Civilden almisti esim altinda tipasi var ilk baslarda en sicak odada yaptiriyorduk banyosunu daha sonralari banyonun icinde kuvette yikiyorduk tipayi biraz su birikince aciyorduk onun disinda onemli bir fonksiyonu yok o kadar arastirmaya gerek yok bence

Havlu degil de civilden sunger almistik biz. Direkt kuvetin icine koyuyorsun 4-5 cm kalinliginda bebek boyunda sunger. Bebegi ustune yatiriyorsun ama cok kullanamadim su birikince cocuk tamamen suyun icinde kaliyor zor yikaniyor en sicak odada guneste veya elektrikli sobanin yaninda herseyini onceden hazir edip bizlica yikayinca usumezler once vucudunu yikiyordum kizimin en son saclarini ve yuzunu yikiyorduk tabi 2kisiyle cok rahat oluyor bi kisi surekli su dokecek ki usumesin

kızlar az once mıdem cok fena oldu kustum sonra belıme oyle bır agrı gırdıkı ayaklarım ve belımın agrısına suan yerımde zor duruorum adet oldugum zamanlarda agırırdı ayaklarım böyle

Senin de mi 1+2 benim de kizim var simdi ikizler geliyor ikizlerim onceden teker teker hareket ederdi artik ikisi ayni anda hareket ediyor benim de canim yaniyor bazen. Bazen de nefes alamiyorum bazen de asagi cok bastiriyorlar dogacaklar zannediyorum en azindan 2.5 kg olsalar da dogacaklar diye korkmasak

5.gunu zaten dr.a gitmek zorundayiz hem bebek hem kendimiz icin ben 20.gun de kizimi alip avm.ye gitmistim

kızlar az once mıdem cok fena oldu kustum sonra belıme oyle bır agrı gırdıkı ayaklarım ve belımın agrısına suan yerımde zor duruorum adet oldugum zamanlarda agırırdı ayaklarım böyle

Canım kusunca cokmu kastın kendini de belire agrı girdi.. Farklı bir agrı gibi hissediyorsan ve uzun sürerse doktoruna bi sor

Canım çok güzel ileriye dönükte kullanırsınız Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin :). Bebek şeker sepeti gözüme çarptı bir sitede görmüştüm aynısını ama hatırlayamıyorum, sen nereden aldın ? :)

Tabiki canım sürekli kimse kalamaz herkesin işi gücü var kendine göre. Allahtan burda sorabiliyoruz birbirimize herşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…