2016 Şubat Anneleri

Hafta ici kimse olmuyor avm.lerde hava da biyuk ihtimal kotu olacak hafta ici gidersen bi sorun olmaz ben kucuk bi yerde yasiyorum hafta ici kimse olmuyor avm.lerde
Burada hici bile kalabalık.canım benim
kendimiz için alışverişe çıktığımızda bile bir saate yoruluyoruz. Oyy hele bir sağlıkla gelsinler de... Çok güzel planlarim var

En önemlilerinden değil mi.. Mutlu bebekler yetiştirebilmek.. Sen yapmışsin tebrik ederim senj canim

Evet canim fiyatlar ucuk. Yani ben once cam istiyordum ama bilmiyorum illa cam mi olmali

Cnm ben avent in cam biberon û aldım cam ağır oluyor gerçekten
Kızlar cam olması şu yüzden gerekli süt veya mama yapmak için biraz ılık bazen sıcak koyuyorsun sütü.. süt poşeti başka bişey kendi sütünü koyuyorsun. Çok sıcak olmuyor. Plastiklere sıcak ve çok soğuk koyduğunuzda bakteri üretiyor. Ve ayrıca plastik olanlar akşamdan yıkamayı unutsan koku yapıyor. Cam öyle degil. Agır olabilir ama saglıklı plastige benzeyen o maddeyi bilmiyorum ama bile bile cam kadar saglıklı olmayan bir ürün almayalım bence.. nacizane tavsiyem

Tersi duzu nasil oluyor ki :) Beninkiler ikinci kontrolden beri ayni pozisyondalar. Makat gelis neyse oyle duruyorlarmis. Doktoruma bu bas asagimi duruyir demek dedim. Bas asagi degiller ama oyle de olsa bu normal bisey demisti

o ters nası oluyor işte onu hiç anlamadım, hepsinin kafası aşağı inmiş olması gerek inmeyip tersi ne demek
Bebegin düz duruşu kafası aşagıda popo ve bacaklar yukarda demek. Kafası yukardaysa ters diyorlar. :) ve bu çok rahatsız edici bir durum kafası ile mideye çok baskı yapar ve son aylarda hala böyleyse kazık gibi yürürsün ne egilebilirsin ne bükülebilirsin. Ciğerlerine baskı yapar biraz zor nefes alırsın. İnş hepimizin bebişleri döner düz pozisyon alır :)

ben aşağıda sol tarafta hissediyorum oğlumun hareketlerini, dönmüş olabilir demek ki

Evet canim sen de basla artik valla bak bak doyamiyorum buyuk seylerden basla mesela bebek arabasi gibi ve ya yatak sonra kiyafetlerini al

bebek arabamız hediye geldi, baston araba modelinden bende ek olarak kanguru momfort baby alacağım
beşik hala kafam karışık yarı hastaheneye ordan da babacık efendiyi alıp alışverişe gidesim var

firkan
Canim haklisin sanirim en iyisi duymamak gormemek de iste ben her konuda her insan da haksizliga dayanamiyorum ..

Buarada disarda yemek yiyosuniz dimi kizlar hamilelik falan cok yapamadm esimde pek sever disarda yesin abarttik buara .. bide cikolar ivir zivirr yemiyim diorum arada goturuyormmm

T three

bizim burda dışarısı olmadığından kolaycı yemekler ile geçti bu hafta
menemen, makarna kızartma kahvaltı türü hamd olsun bizimkide seçmez aşırı yemekçi değildir
eve abur cubur almıyoruz ki yemiyeyim diye ama sabahtan beri aklım ne yesem de

Donmeselerde kafaya takmiycam. Doktorun soyledigi hic bir seyi internetten aramama karari almistim ama bugun merak edip makat gelise baktim meger sıkıntılı bir durummus okuduguma gore. Keske bakmasaydim. Ama kafaya takmiycam :)

Kızlar E Bebek te sabah 8 E kadar tekstil ürünlerinde %50 indirim var mesaj gelmiş. Bakındım da özellikle hastane cıkısı alacaklar bir göz atsın

huzurunmeraklisi
Bizimki eveee aliyoo hep ivir zivir dolabi var ozel.. dolduruyo o yerken bende bakmiyorum tabi bu sefer ben ondan cok yiyorum bide acar o 1 2tane alir yemez ben bitirene kadar ugrasiyrm

Ben ondan nefes alamiyorum demekki. İkisininde kafasi yukarda ve dogru duzgun bisey de yiyemiyorum. Ne yesem tansiyonum dusuyor doktor da bebekler mideye mide de kalbe giden damarlara baski yapiyor demisti. Kafalar yukarda olunca demekki baski daha fazla oluyor

Bende aynen öyle oldum şeker yüklemesi konusunda işte çok diretmedim kiloyu fazla kaçırdığım icin. Aslında yüksek te çıksa sonu belli diyet .. Neyse ben kafanı karıştırmıyım sen düşün taşın :)

bebek arabamız hediye geldi, baston araba modelinden bende ek olarak kanguru momfort baby alacağım
beşik hala kafam karışık yarı hastaheneye ordan da babacık efendiyi alıp alışverişe gidesim var
Git canim ya alisveriste stress atiyo insan resmen
Yok canım sadece demir ilacı içiyorum
O zaman vitamin kullanmak iyi olur canim senin icin ama yine de dk problem gormedikten sonra merak etme onemli olan bebegin kilosu zaten.

Evet canım benim 26. Haftaya kadar kafa yukardaydı. Midem çok kötüydü. Acayip agrıyordu. Hiçbişry yiyemiyordum. Habire kafayla baskı yapıyordu. Doktorum sabret dönünce rahatlayacaksın diyordu. Cidden çok büyük rahatlıkmış. Ama ciğerler için zor ya Allah yardımcın olsun canım...

Yalnız değilsin tatlım bende hiç birşey almadım, sen araba ödüyorsun ben üstüne birde ev kredisi, doktor kontrolleri, e bizim sabit giderler vs birleşince birşey kalmıyor Neyse çocuk kısmetiyle gelir derler bende onu gözlüyorum dört gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…