Ediyorum canım ama ne yazıkki alamıyorumYemene icmene dikkat ediyormusun canim?
Burada hici bile kalabalık.canım benimHafta ici kimse olmuyor avm.lerde hava da biyuk ihtimal kotu olacak hafta ici gidersen bi sorun olmaz ben kucuk bi yerde yasiyorum hafta ici kimse olmuyor avm.lerde
En önemlilerinden değil mi.. Mutlu bebekler yetiştirebilmek.. Sen yapmışsin tebrik ederim senj canimYok canim ya ne yaparsak yapalim yetmiyor aslinda insan geriye baktiginda keske sunu da yapsaydim diyor ama yetisebildigimizi becerebildigimizi yapiyoruz kusursuz anne yoktur bebegini mutlu edebilen anne vardirhepimiz elimizden geleni yaparsak bebislerimiz mutlu olur o da yeter bize
Vitamin falan kullaniyormusun tatlim?Ediyorum canım ama ne yazıkki alamıyorum
Evet canim fiyatlar ucuk. Yani ben once cam istiyordum ama bilmiyorum illa cam mi olmali
Cogu markada cam artik cok az. Pp dedikleri baska bir malzeme kullaniliyor. Hem hafif oluyor. Nuk aldigim biberonlar cam ve cok agir. İki bebekle biberonun hafif olmasi bile avantaj diye dusundum :) bi de aldigim sut saklama kaplari posetleri vs de hic biri cam degil biberonun cam olmasi gereksiz diye dusundum
Kızlar cam olması şu yüzden gerekli süt veya mama yapmak için biraz ılık bazen sıcak koyuyorsun sütü.. süt poşeti başka bişey kendi sütünü koyuyorsun. Çok sıcak olmuyor. Plastiklere sıcak ve çok soğuk koyduğunuzda bakteri üretiyor. Ve ayrıca plastik olanlar akşamdan yıkamayı unutsan koku yapıyor. Cam öyle degil. Agır olabilir ama saglıklıCnm ben avent in cam biberon û aldım cam ağır oluyor gerçekten
Yok canım sadece demir ilacı içiyorumVitamin falan kullaniyormusun tatlim?
Tersi duzu nasil oluyor ki :) Beninkiler ikinci kontrolden beri ayni pozisyondalar. Makat gelis neyse oyle duruyorlarmis. Doktoruma bu bas asagimi duruyir demek dedim. Bas asagi degiller ama oyle de olsa bu normal bisey demisti
Bebegin düz duruşu kafası aşagıda popo ve bacaklar yukarda demek. Kafası yukardaysa ters diyorlar. :) ve bu çok rahatsız edici bir durum kafası ile mideye çok baskı yapar ve son aylarda hala böyleyse kazık gibi yürürsün ne egilebilirsin ne bükülebilirsin. Ciğerlerine baskı yapar biraz zor nefes alırsın. İnş hepimizin bebişleri döner düz pozisyon alır :)o ters nası oluyor işte onu hiç anlamadım, hepsinin kafası aşağı inmiş olması gerek inmeyip tersi ne demek
Canım benimkide son iki kontroldür yan gelmiş yatıyor kafası sol tarafımda bacakları sağdaydı ve sanırım hala sağda bacakları en kuvvetli ve ağrıtan hareketleri hep sağdan yiyorumdönmesini 34 36haftadan sonra kontrol etmeye başlıyor doktorlar diye biliyordum ben ama
Bebegin düz duruşu kafası aşagıda popo ve bacaklar yukarda demek. Kafası yukardaysa ters diyorlar. :) ve bu çok rahatsız edici bir durum kafası ile mideye çok baskı yapar ve son aylarda hala böyleyse kazık gibi yürürsün ne egilebilirsin ne bükülebilirsin. Ciğerlerine baskı yapar biraz zor nefes alırsın. İnş hepimizin bebişleri döner düz pozisyon alır :)
Evet canim sen de basla artik valla bak bak doyamiyorumbuyuk seylerden basla mesela bebek arabasi gibi ve ya yatak sonra kiyafetlerini al
Benimkiler zaten sezeryan olacaklar. İnsallah seninkiler doner canimEwet cnm doktor 34. Haftaya kadar dönmesi gerekiyor dedi canım 34 ten sonra zor dönermiş
Donmeselerde kafaya takmiycam. Doktorun soyledigi hic bir seyi internetten aramama karari almistim ama bugun merak edip makat gelise baktim meger sıkıntılı bir durummus okuduguma gore. Keske bakmasaydim. Ama kafaya takmiycam :)canım bebeğin başının aşağıda olması durumu düz oluyor. benim 6. ayın sonundan beri öyle ama el mahkum sezaryen olucam. hayırlısı ve sağlıklısı hem bebişler hem de bizim için. ayrıca daha var dönerler nasılsa
Ben ondan nefes alamiyorum demekki. İkisininde kafasi yukarda ve dogru duzgun bisey de yiyemiyorum. Ne yesem tansiyonum dusuyorBebegin düz duruşu kafası aşagıda popo ve bacaklar yukarda demek. Kafası yukardaysa ters diyorlar. :) ve bu çok rahatsız edici bir durum kafası ile mideye çok baskı yapar ve son aylarda hala böyleyse kazık gibi yürürsün ne egilebilirsin ne bükülebilirsin. Ciğerlerine baskı yapar biraz zor nefes alırsın. İnş hepimizin bebişleri döner düz pozisyon alır :)
Selam annecikler
Bu aralar iş yerinde çok yoğunum. Gece girip kontrol ediyorum anca.
Dün doktor kontrolüm vardı. Başka doktora gittim bu kez. Kadın ilgili alakalıydı o konuda çok memnun kaldım.
Birde defalarca bu ayakları bu elleri bak bu suratı bu sırtı vs diye diye hepsini hem gösterdiii hem döne döne baktı.
Suyu, kordonu plesantası vs diye gösterdi. Çok memnun kaldım, diğer doktoruma göre epey ilgiliydi bu konuda
Gelelim kilo meselesine. 45gün önce gitmiş. 5 kilo almışım bu süredeama kadın tutturdu bir ayda 5kilo. Biri 6hafta diğeri 4 hafta ikisi çok olmasa da farklı elbette (6ay bitimi toplamda 9 kilo )
şeker yüklemesi isteyeceğim dedi, kendimi takip ettiğimi böyle bişeye ihtiyaç var mı ki dedim. Genelde düzenli bir şekerim var dedim.
Açlık şekerimin yüksek oluşuna takıldı bu sefer de. Neyse bakalım bebek iri bebekse Ona göre yükleme isterim dedi. Bebeğimizde maşallah tam günündeama gene de şeker yüklemesi yaptır dedi. Zararı yok, yüksek çıkmazsa ekmeği kesersin, yüksek çıkarsa diyet yaparsın dedi madem diyet her türlü neden yükleme yaptırayım ki diye söylendim ama diretemedim. Ctesi gidicem yaptırmak istemiyorum diye direticem
Ay nden cevap veremedim ki doktora acaba.bebişimizi esnerken gördüğüm için sarhoş oldum galiba
Git canim ya alisveriste stress atiyo insan resmenbebek arabamız hediye geldi, baston araba modelinden bende ek olarak kanguru momfort baby alacağım
beşik hala kafam karışıkyarı hastaheneye ordan da babacık efendiyi alıp alışverişe gidesim var
O zaman vitamin kullanmak iyi olur canim senin icin ama yine de dk problem gormedikten sonra merak etme onemli olan bebegin kilosu zaten.Yok canım sadece demir ilacı içiyorum
Evet canım benim 26. Haftaya kadar kafa yukardaydı. Midem çok kötüydü. Acayip agrıyordu. Hiçbişry yiyemiyordum. Habire kafayla baskı yapıyordu. Doktorum sabret dönünce rahatlayacaksın diyordu. Cidden çok büyük rahatlıkmış. Ama ciğerler için zor ya Allah yardımcın olsun canım...Ben ondan nefes alamiyorum demekki. İkisininde kafasi yukarda ve dogru duzgun bisey de yiyemiyorum. Ne yesem tansiyonum dusuyordoktor da bebekler mideye mide de kalbe giden damarlara baski yapiyor demisti. Kafalar yukarda olunca demekki baski daha fazla oluyor
Yalnız değilsin tatlım bende hiç birşey almadım, sen araba ödüyorsun ben üstüne birde ev kredisi, doktor kontrolleri, e bizim sabit giderler vs birleşince birşey kalmıyorAyy baya baya ilerledik yalniz benim cocuk dogcak biz ozamn alcaz kiyafetini felan..bu ara biraz maddi skinti var esimede bisey diyemiyorum.ikimizde calisoyoruz ama ay kirasi dogalgazi cocugun kresi arabanin masrafi henuz kizima bisey alamadim canim skkin bu yuzden gitcekce agirlasiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?