- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Canım benimkide son iki kontroldür yan gelmiş yatıyor kafası sol tarafımda bacakları sağdaydı ve sanırım hala sağda bacakları en kuvvetli ve ağrıtan hareketleri hep sağdan yiyorumo ters nası oluyor işte onu hiç anlamadım, hepsinin kafası aşağı inmiş olması gerek inmeyip tersi ne demek
O normal pozisyon oluyormuş canım bnm kinin başı sağ tarafta bu ters oluyormuş canım doktor 34. Haftaya kadar dönmesi gerekiyor dediCanım benimkide son iki kontroldür yan gelmiş yatıyor kafası sol tarafımda bacakları sağdaydı ve sanırım hala sağda bacakları en kuvvetli ve ağrıtan hareketleri hep sağdan yiyorumdönmesini 34 36haftadan sonra kontrol etmeye başlıyor doktorlar diye biliyordum ben ama
Banada kramplar için sadece kalsiyum verdi doktorum ve faydasını gördümBende gebelik ve dogum diye bjr kitap var. Orada kramplar ve kasilmalar icin kalsiyum takviyesi alinmali diyor. Bi kadin dogumcu arkadasim da bi hocasinin gebelere kalsiyum verdigini soylemisti. Ben skmdi hem kalsiyum hem magnezyum aliyorum. Hergun sut icemiyorum malesef
Baby plus alergy programında 30derecede yıkadım canımMaşallah canım.sağlıkla giyinsin bebeğin. Bende alayım artık o zaman kıyafetlerini hangi programda yıkadın canım
Bnde o program yok canımBaby plus alergy programında 30derecede yıkadım canım
Evet canim sen de basla artik valla bak bak doyamiyorumhayırlı olsun canım, güle güle günlerde giysin pıtırcık
az kaldı bende yepceemmişe beşiten başlamak isstiyorum alayımda ne alsam düşüncesinden kurtulayım
Benim bi tanesi 14.haftada dondu digeri de 27.hafta gibi dondu ikisi de basasagi su anKızlar bebişiniz döndü mü
Yemene icmene dikkat ediyormusun canim?Kızlar bu ay bn hiç kilo almamışım doktorum en az iki kilo alman gerekiyor du dedi
Cidden mi avm ye gittin.. Ayy ben gidemem ya avm ye ama dışarı çıkarırım. Hava şartları uygunsa .. Minikimle5.gunu zaten dr.a gitmek zorundayiz hem bebek hem kendimiz icin ben 20.gun de kizimi alip avm.ye gitmistim
Maşallah canım sana öncelikle.. Supper anne olmuşsun sen.. Ya ne kadar güzel market ürünlerini kullanmamissin. İnsallah senin gibi olurum bende. Allah yardımcın olsun.. İkizlerin var çok güzel yaCanim isler 1cocukta 2hatta 3 katina cikiyor ama biz pratiklesiyoruz herseyi daha hizli halledince yetisiyor hersey kizima hazir biskuvi bile yedirmemistim cicibebe biskuvisini bile kendim yapmistim calisiyorum da kizima hazir bi sey de olabildigince vermemistim su an da evde 1 cocuk karnimda 2cocuk calisiyorum ustelik kizim cok abur cubur yemesin diye evde surekli pasta borek yapiyorum daha cok misafir agirliyorum cocuktan once ev isini zor hallederdim
canım bebeğin başının aşağıda olması durumu düz oluyor. benim 6. ayın sonundan beri öyle ama el mahkum sezaryen olucam. hayırlısı ve sağlıklısı hem bebişler hem de bizim için. ayrıca daha var dönerler nasılsaTersi duzu nasil oluyor ki :) Beninkiler ikinci kontrolden beri ayni pozisyondalar. Makat gelis neyse oyle duruyorlarmis. Doktoruma bu bas asagimi duruyir demek dedim. Bas asagi degiller ama oyle de olsa bu normal bisey demisti
Hafta ici kimse olmuyor avm.lerde hava da biyuk ihtimal kotu olacak hafta ici gidersen bi sorun olmaz ben kucuk bi yerde yasiyorum hafta ici kimse olmuyor avm.lerdeCidden mi avm ye gittin.. Ayy ben gidemem ya avm ye ama dışarı çıkarırım. Hava şartları uygunsa .. Minikimle
Tam benim doktorun kafasındansın :)Kızlar bu ay bn hiç kilo almamışım doktorum en az iki kilo alman gerekiyor du dedi
Yok canim ya ne yaparsak yapalim yetmiyor aslinda insan geriye baktiginda keske sunu da yapsaydim diyor ama yetisebildigimizi becerebildigimizi yapiyoruz kusursuz anne yoktur bebegini mutlu edebilen anne vardirMaşallah canım sana öncelikle.. Supper anne olmuşsun sen.. Ya ne kadar güzel market ürünlerini kullanmamissin. İnsallah senin gibi olurum bende. Allah yardımcın olsun.. İkizlerin var çok güzel ya
hassa camasırlar ya da kısa programda yıkayabılırsın canımö 30 derecedeBnde o program yok canım
Biz de ayni durumdayiz canim ustelik ikizler geliyor kizima yatak sifonyer falan almamiz lazim ve cuma gunu izne ayriliyorum Rabbim yardimcimiz olsunAyy baya baya ilerledik yalniz benim cocuk dogcak biz ozamn alcaz kiyafetini felan..bu ara biraz maddi skinti var esimede bisey diyemiyorum.ikimizde calisoyoruz ama ay kirasi dogalgazi cocugun kresi arabanin masrafi henuz kizima bisey alamadim canim skkin bu yuzden gitcekce agirlasiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?