2016 Şubat Anneleri

o ters nası oluyor işte onu hiç anlamadım, hepsinin kafası aşağı inmiş olması gerek inmeyip tersi ne demek
Canım benimkide son iki kontroldür yan gelmiş yatıyor kafası sol tarafımda bacakları sağdaydı ve sanırım hala sağda bacakları en kuvvetli ve ağrıtan hareketleri hep sağdan yiyorum dönmesini 34 36haftadan sonra kontrol etmeye başlıyor doktorlar diye biliyordum ben ama

Dönmediğine panik yapmak için erken arkadaşlar. Benim iki hafta önce doğum pozisyonundaydı, dün kontrolümde kafası yukarıdaydı. 33-34hafta sonra hala dönmüyorsa bir kaç egzersiz vardı onlarla dönmesini sağlayıyorlar. Tabi gene yoks sezeryan ışıkları yanmış demektir

O normal pozisyon oluyormuş canım bnm kinin başı sağ tarafta bu ters oluyormuş canım doktor 34. Haftaya kadar dönmesi gerekiyor dedi

Banada kramplar için sadece kalsiyum verdi doktorum ve faydasını gördüm

Kızlar bu ay bn hiç kilo almamışım doktorum en az iki kilo alman gerekiyor du dedi

hayırlı olsun canım, güle güle günlerde giysin pıtırcık
az kaldı bende yepceemm işe beşiten başlamak isstiyorum alayımda ne alsam düşüncesinden kurtulayım
Evet canim sen de basla artik valla bak bak doyamiyorum buyuk seylerden basla mesela bebek arabasi gibi ve ya yatak sonra kiyafetlerini al

Maşallah canım sana öncelikle.. Supper anne olmuşsun sen.. Ya ne kadar güzel market ürünlerini kullanmamissin. İnsallah senin gibi olurum bende. Allah yardımcın olsun.. İkizlerin var çok güzel ya

Tersi duzu nasil oluyor ki :) Beninkiler ikinci kontrolden beri ayni pozisyondalar. Makat gelis neyse oyle duruyorlarmis. Doktoruma bu bas asagimi duruyir demek dedim. Bas asagi degiller ama oyle de olsa bu normal bisey demisti
canım bebeğin başının aşağıda olması durumu düz oluyor. benim 6. ayın sonundan beri öyle ama el mahkum sezaryen olucam. hayırlısı ve sağlıklısı hem bebişler hem de bizim için. ayrıca daha var dönerler nasılsa

Cidden mi avm ye gittin.. Ayy ben gidemem ya avm ye ama dışarı çıkarırım. Hava şartları uygunsa .. Minikimle
Hafta ici kimse olmuyor avm.lerde hava da biyuk ihtimal kotu olacak hafta ici gidersen bi sorun olmaz ben kucuk bi yerde yasiyorum hafta ici kimse olmuyor avm.lerde

firkan canım, iyi yapmışsin valla..3 haftalik ken pikniğe gitmekle hava kesin güzeldir de.. Şimdi bilemiyorum işte subatin ortası olmuş olacak.. Evin önünde park var hiic olmadi, oraya çıkar temiz bir hava alir eve döneriz

Ayy baya baya ilerledik yalniz benim cocuk dogcak biz ozamn alcaz kiyafetini felan..bu ara biraz maddi skinti var esimede bisey diyemiyorum.ikimizde calisoyoruz ama ay kirasi dogalgazi cocugun kresi arabanin masrafi henuz kizima bisey alamadim canim skkin bu yuzden gitcekce agirlasiyorum da

Maşallah canım sana öncelikle.. Supper anne olmuşsun sen.. Ya ne kadar güzel market ürünlerini kullanmamissin. İnsallah senin gibi olurum bende. Allah yardımcın olsun.. İkizlerin var çok güzel ya
Yok canim ya ne yaparsak yapalim yetmiyor aslinda insan geriye baktiginda keske sunu da yapsaydim diyor ama yetisebildigimizi becerebildigimizi yapiyoruz kusursuz anne yoktur bebegini mutlu edebilen anne vardir hepimiz elimizden geleni yaparsak bebislerimiz mutlu olur o da yeter bize

Biz de ayni durumdayiz canim ustelik ikizler geliyor kizima yatak sifonyer falan almamiz lazim ve cuma gunu izne ayriliyorum Rabbim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…