2016 Şubat Anneleri

Rabbim yardımcısı olsun. Bugün için mi okunması lzim. Bugün okuyamam ben sanırım. Haftasonu da olursa okurum canım. Bugün çok yogunumun. Okul sonrada misafirlerin var ;(
Rabbim kimseyi aratmasin. Evlat aşkıyla yanan herkese nasip etsin inşallah..

Bende okumak isterim arkadaşin için Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah benimde 8. denemede tuttu çok şükür 41 meryem suresi okumustum bende

Günaydın.
Biliyorum canım evdeki cihazlarıyla bir olmuyorlar.
Aslında cihazlar arasında bile fark oluyor.

Kan tahlilindeki açlık şekerim 65.
3aYlık şeker düzeyim HbA1C 4.5

Ben okuyabilirim canım ama bugün okunması şart mı 2 günlüğüne şehir dışına çıkacağım bir zamanı yoksa haftasonu okuyabilirim Allah kimseyi evlatla sınamasın inşallah arkadaşın da bu sefer müjdeli haberi alır

Günaydın.
Biliyorum canım evdeki cihazlarıyla bir olmuyorlar.
Aslında cihazlar arasında bile fark oluyor.

Kan tahlilindeki açlık şekerim 65.
3aYlık şeker düzeyim HbA1C 4.5
Günaydın açlık şekeri aşagı yukarı aynıdır zaten ama tokluk farklı mesela biz evde normal yemek yada kahvaltı sonrası bakıyoruz. Vücudumuza ne kadar şeker giriyorki? Yüklemedeki amaç vücud o kadar şekere nasıl bir tepki verecek?
Ayrıca doktor 65 içinmi yüksek dedi benim açlık 85 di. Yükleme sonrası 75 di. Şekerin düşük sık ye dedi.

Canım bu aylarda 3 pozisyon alırmış bnm bebeğim 3 pozisyon danda farklı duruyormuş doktor çok ağrı yapar dedi
Benim bebeğim de öyle 6 hafta önce filan dönmüştü ama şimdi salı baktılar poposu dönük ters dedi.. eğer doğum olursa sezeryanmis şimdilik. . Daha 2 gün hastanedeyim bakalım nolacak ama ben sordum 34 haftaya kadar aşağı dönebilir mis bebekler..

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık canım
Sagol canım
Canım geçmiş olsun hastanedemi yatıyorsun eve göndermedimi seni? Neyini kontrol ediyorlar şimdi?

İşte komik olanda o. Benim tokluk daha düşük çıkıyor. Sabahki Açlık daha yüksek.

Bi kere şerbetli tatlı yedim bir gün denedim. 107yrmeden önce yedikten sonra 156 çıktı. Bir bu var böyle şaşkın değer.
Pazar kahvaltılarında mesela eepy yiyorum. Pekmez tatlı vs. Su da içmiyorum mesela. Ama onlarda da yükselmiyor.

Detaylıya girdiğim gün öncesi hurma yedim sarelle kaşıklamıştım. Dönmeyince bebiş bir paket çikolata yedim, eticin yedim. Üstüne meyve suyu içtim. Bir saatlik ve iki saatlik ölçümlerim gayet iyiydi. Bunları da not etmiştim.
Ama açlık şekerime takıldı :)

Gerçekten çok ilginç açlık kaç olmalıymışki nette bakıyorum sınır 90 diyor. 90 ı geçerse gizli şeker olma ihtimali olabilirmiş. Seninki 65.. bazen bu doktorları anlamak çok güç

düşük derecede yıkarsan bişy olmaz, ben yıkayacagım inşAllah

Alt açmam da pelus gibi. Ayili olanlardan. Beyaz kalip Sabun ile yikiycaklarmis. İnş. Bişey olmaz

Gerçekten çok ilginç açlık kaç olmalıymışki nette bakıyorum sınır 90 diyor. 90 ı geçerse gizli şeker olma ihtimali olabilirmiş. Seninki 65.. bazen bu doktorları anlamak çok güç

Bence onu göz ardı etti :)

Benim not ettiklerimde bazılarında ( genelde gece kalkıp hurma falan yediğimin sabahında) 95 ve üstü çıkıyordu...
Son hafta gece uyanıp yeme işini bırakmıştım daha iyiydi.

Şimdi hayata küstüm ne şeker ölçüyorum ne de dikkat ediyorum. Ohhh dün börek bugün poğça yedim küstürdüler beni

Günaydın kızlar, Artık yastık sayısını 4'e çıkardım Tosuncuk artık ağırlaştı vee ben yinede rahatça uyuyabildim :)) Bugün yataktan kalkarkeb biraz daha zorlandım.. Allah yardımcımız olsun daha neler bekliyor bizi acaba

Kızlar annem ve kv. Ben grip olunca bi de Dr bebek aşağıda deyince memleketten geldiler. Doğum öncesi prova yapıyoruz gibi. Ama cook isim var bunu farkettim. Bebeğin her şeyini yikariz dediler. Dedim bebek icin deterjan var. Kvm aa beyaz kalıp sabunla elde yıkıcam renkleri çıkar belki ilk yikamada dedi kestirip attı. Annem de ne gerek var modunda. Bunun gibi o gerekli o gereksiz modunda bir suru sey. Bi de aldiklarima bakip bakip yeter alma ne cok almisin diyip diyip duruyolar. Of her şeyi çok biliyolar. Dogunca bebek tamamen onlarin kurallarinda bakilcak modunlar. Biz anlamaz ve bebekten korkarmisiz. Eşim de şimdiden gıcık oldu. Bakalım bizi daha neler bekliyor

gebelik rutini tahlillerini ilk haftalarda istemiyorlar mıydı ya :/
ben fatih sultan mehmet hastanesinde yaptırdım benım evimin hemen karşısında o hastane. herhangi bir sıkıntı yaşamadım doktorumun başka hastanede olduğunuda söyledim hatta :=)

Canım yenı bıberonlar camdan daha saglıklı. Yıne cam da bulundurulabılınır evde ama yenı organık bıberonlar 300 dereceye kadar dayanıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…