2016 Şubat Anneleri

Kizlar bugun kontrolum vardi. Sat a gore 27+0 iz. 28 e giricez yarin. Basi asagidaymis. Suyumuz yine az. Haftaya kendi dr um yuksek riskli gebelik uzmaniyla birlikte tekrar kontr edicek. Dua edin bize olur mu? Bi de boyumuz 37.3 cm kilomuz da 1089 grolmus. Bi de bugun az daha alisveris yaptik. Hastane cikisi bornoz seti 2-3 battaniye, kuvet seti. 2-3 tane takim , zibin vs. İnsallah hep beraber saglikla kullaniriz. İnsan aldikca daha bi heveslenip heyecanlaniyor.

Kızlar beşik almak için erken mi ve bebeğinizin kıyafetlerini yıkadınız mı

erken degıl canım bence almalısın yakın zamanda
ben 26+3deyım yıkadım ılk postayı ıkıncı posta var hatta hastane cantasına bıseyler attım

Selam annecikler
Bu aralar iş yerinde çok yoğunum. Gece girip kontrol ediyorum anca.

Dün doktor kontrolüm vardı. Başka doktora gittim bu kez. Kadın ilgili alakalıydı o konuda çok memnun kaldım.
Birde defalarca bu ayakları bu elleri bak bu suratı bu sırtı vs diye diye hepsini hem gösterdiii hem döne döne baktı.
Suyu, kordonu plesantası vs diye gösterdi. Çok memnun kaldım, diğer doktoruma göre epey ilgiliydi bu konuda
Gelelim kilo meselesine. 45gün önce gitmiş. 5 kilo almışım bu sürede ama kadın tutturdu bir ayda 5kilo. Biri 6hafta diğeri 4 hafta ikisi çok olmasa da farklı elbette (6ay bitimi toplamda 9 kilo )

şeker yüklemesi isteyeceğim dedi, kendimi takip ettiğimi böyle bişeye ihtiyaç var mı ki dedim. Genelde düzenli bir şekerim var dedim.
Açlık şekerimin yüksek oluşuna takıldı bu sefer de. Neyse bakalım bebek iri bebekse Ona göre yükleme isterim dedi. Bebeğimizde maşallah tam gününde ama gene de şeker yüklemesi yaptır dedi. Zararı yok, yüksek çıkmazsa ekmeği kesersin, yüksek çıkarsa diyet yaparsın dedi madem diyet her türlü neden yükleme yaptırayım ki diye söylendim ama diretemedim. Ctesi gidicem yaptırmak istemiyorum diye direticem

Ay nden cevap veremedim ki doktora acaba.bebişimizi esnerken gördüğüm için sarhoş oldum galiba

Evet canim fiyatlar ucuk. Yani ben once cam istiyordum ama bilmiyorum illa cam mi olmali

erken degıl canım bence almalısın yakın zamanda
ben 26+3deyım yıkadım ılk postayı ıkıncı posta var hatta hastane cantasına bıseyler attım
Maşallah canım.sağlıkla giyinsin bebeğin. Bende alayım artık o zaman kıyafetlerini hangi programda yıkadın canım

Evet canim fiyatlar ucuk. Yani ben once cam istiyordum ama bilmiyorum illa cam mi olmali
Cogu markada cam artik cok az. Pp dedikleri baska bir malzeme kullaniliyor. Hem hafif oluyor. Nuk aldigim biberonlar cam ve cok agir. İki bebekle biberonun hafif olmasi bile avantaj diye dusundum :) bi de aldigim sut saklama kaplari posetleri vs de hic biri cam degil biberonun cam olmasi gereksiz diye dusundum

Cnm ben avent in cam biberon û aldım cam ağır oluyor gerçekten

bizimkisi dönmüşmüdür acaba ,
yarın doktora gideyim diyorum en son 25+5 gitmiştim şimdi 28+2 yiz

Kızlar bnm bebeğim dönmemiş ve normal e göre de ters duruyormuş
Tersi duzu nasil oluyor ki :) Beninkiler ikinci kontrolden beri ayni pozisyondalar. Makat gelis neyse oyle duruyorlarmis. Doktoruma bu bas asagimi duruyir demek dedim. Bas asagi degiller ama oyle de olsa bu normal bisey demisti

Tersi duzu nasil oluyor ki :) Beninkiler ikinci kontrolden beri ayni pozisyondalar. Makat gelis neyse oyle duruyorlarmis. Doktoruma bu bas asagimi duruyir demek dedim. Bas asagi degiller ama oyle de olsa bu normal bisey demisti
Canım bu aylarda 3 pozisyon alırmış bnm bebeğim 3 pozisyon danda farklı duruyormuş doktor çok ağrı yapar dedi

Tamam canim cok sag ol.

o ters nası oluyor işte onu hiç anlamadım, hepsinin kafası aşağı inmiş olması gerek inmeyip tersi ne demek
Ay şeklinde olması gerekiyormuş eger kafası aşağıda değilse bizimki çok farklı pozisyondaymiş cnm demekki senn bebeğin öyle rahat etmiş dedi

Canım bu aylarda 3 pozisyon alırmış bnm bebeğim 3 pozisyon danda farklı duruyormuş doktor çok ağrı yapar dedi
Aylardir ilk defa sen soyleyince baktim makat gelis ne demekmis diye. Benim bebikler ters duruyormus :) makat gelis duz durus demekmis. Yani dogum pozisyonunda bebegin basi asagida dururmus. Benimkiler zaten sezeryan olacak ama dedigin gibi agri, dogum sekli falan buna gore belli olurmus. Ama yine de okudugum kadariyla bebegin dogum pozisyonu almasi icin yani senin dedigin gibi donmesi icin erken 8. Ayi bitirmek gerekiyor

Ewet cnm doktor 34. Haftaya kadar dönmesi gerekiyor dedi canım 34 ten sonra zor dönermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…