- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Bilmem nasıl anlıcazKızlar bebişiniz döndü mü
Kızlar beşik almak için erken mi ve bebeğinizin kıyafetlerini yıkadınız mı
Bence erken değil tam zamanı :)Kızlar beşik almak için erken mi ve bebeğinizin kıyafetlerini yıkadınız mı
Evet canim fiyatlar ucuk. Yani ben once cam istiyordum ama bilmiyorum illa cam mi olmaliEvet onluyormus canim. Zaten diger biberonlardan farkli olarak biberonla emzik arasinda pipet gibi bisey var valfli falan degisik bir sistem. Benim bebikler ikiz oldugu icin tavsiyelere gore bunu aldim. Set olmasi cok avantajli oldugu icin biberon alacaklara soyleyeyim dedim. Sadece emzikler 20 tl ama setin icinde ekstra emzikler de var. Setin cam versiyonu yok ama tek tek alirsan camlari var. Medela calma da cok iyiymis ama onun tek biberonu 60 tlden fazlaydi. İki bebek ve sonrasinda emzikler vs derken fiyat ucuyordu
Maşallah canım.sağlıkla giyinsin bebeğin. Bende alayım artık o zaman kıyafetlerini hangi programda yıkadın canımerken degıl canım bence almalısın yakın zamanda
ben 26+3deyım yıkadım ılk postayı ıkıncı posta var hatta hastane cantasına bıseyler attım
Bnde hafta sonu yıkayım o zaman hafta sonu da alayım beşiğiBence erken değil tam zamanı :)
Bu ya da gelecek hafta sonu yıkamayı planlıyorum
Cogu markada cam artik cok az. Pp dedikleri baska bir malzeme kullaniliyor. Hem hafif oluyor. Nuk aldigim biberonlar cam ve cok agir. İki bebekle biberonun hafif olmasi bile avantaj diye dusundum :) bi de aldigim sut saklama kaplari posetleri vs de hic biri cam degil biberonun cam olmasi gereksiz diye dusundumEvet canim fiyatlar ucuk. Yani ben once cam istiyordum ama bilmiyorum illa cam mi olmali
Cnm ben avent in cam biberon û aldım cam ağır oluyor gerçektenCogu markada cam artik cok az. Pp dedikleri baska bir malzeme kullaniliyor. Hem hafif oluyor. Nuk aldigim biberonlar cam ve cok agir. İki bebekle biberonun hafif olmasi bile avantaj diye dusundum :) bi de aldigim sut saklama kaplari posetleri vs de hic biri cam degil biberonun cam olmasi gereksiz diye dusundum
Tersi duzu nasil oluyor ki :) Beninkiler ikinci kontrolden beri ayni pozisyondalar. Makat gelis neyse oyle duruyorlarmis. Doktoruma bu bas asagimi duruyir demek dedim. Bas asagi degiller ama oyle de olsa bu normal bisey demistiKızlar bnm bebeğim dönmemiş ve normal e göre de ters duruyormuş
Bnm bebeğim dönmediği gibi bir de ters duruyormuş canımbizimkisi dönmüşmüdür acaba ,
yarın doktora gideyim diyorum en son 25+5 gitmiştim şimdi 28+2 yiz
Canım bu aylarda 3 pozisyon alırmış bnm bebeğim 3 pozisyon danda farklı duruyormuş doktor çok ağrı yapar dediTersi duzu nasil oluyor ki :) Beninkiler ikinci kontrolden beri ayni pozisyondalar. Makat gelis neyse oyle duruyorlarmis. Doktoruma bu bas asagimi duruyir demek dedim. Bas asagi degiller ama oyle de olsa bu normal bisey demisti
Tamam canim cok sag ol.Cogu markada cam artik cok az. Pp dedikleri baska bir malzeme kullaniliyor. Hem hafif oluyor. Nuk aldigim biberonlar cam ve cok agir. İki bebekle biberonun hafif olmasi bile avantaj diye dusundum :) bi de aldigim sut saklama kaplari posetleri vs de hic biri cam degil biberonun cam olmasi gereksiz diye dusundum
o ters nası oluyor işte onu hiç anlamadım, hepsinin kafası aşağı inmiş olması gerek inmeyip tersi ne demekBnm bebeğim dönmediği gibi bir de ters duruyormuş canım
Ay şeklinde olması gerekiyormuş eger kafası aşağıda değilse bizimki çok farklı pozisyondaymiş cnm demekki senn bebeğin öyle rahat etmiş dedio ters nası oluyor işte onu hiç anlamadım, hepsinin kafası aşağı inmiş olması gerek inmeyip tersi ne demek
Aylardir ilk defa sen soyleyince baktim makat gelis ne demekmis diye. Benim bebikler ters duruyormus :) makat gelis duz durus demekmis. Yani dogum pozisyonunda bebegin basi asagida dururmus. Benimkiler zaten sezeryan olacak ama dedigin gibi agri, dogum sekli falan buna gore belli olurmus. Ama yine de okudugum kadariyla bebegin dogum pozisyonu almasi icin yani senin dedigin gibi donmesi icin erken 8. Ayi bitirmek gerekiyorCanım bu aylarda 3 pozisyon alırmış bnm bebeğim 3 pozisyon danda farklı duruyormuş doktor çok ağrı yapar dedi
Ewet cnm doktor 34. Haftaya kadar dönmesi gerekiyor dedi canım 34 ten sonra zor dönermişAylardir ilk defa sen soyleyince baktim makat gelis ne demekmis diye. Benim bebikler ters duruyormus :) makat gelis duz durus demekmis. Yani dogum pozisyonunda bebegin basi asagida dururmus. Benimkiler zaten sezeryan olacak ama dedigin gibi agri, dogum sekli falan buna gore belli olurmus. Ama yine de okudugum kadariyla bebegin dogum pozisyonu almasi icin yani senin dedigin gibi donmesi icin erken 8. Ayi bitirmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?