2016 Şubat Anneleri

Kızlar E Bebek te sabah 8 E kadar tekstil ürünlerinde %50 indirim var mesaj gelmiş. Bakındım da özellikle hastane cıkısı alacaklar bir göz atsın

aradığım leyler inmemiş malesef zaten kalanlar ya 1 yas üstü ya pramütüre :)

huzurunmeraklisi
Bizimki eveee aliyoo hep ivir zivir dolabi var ozel.. dolduruyo o yerken bende bakmiyorum tabi bu sefer ben ondan cok yiyorum bide acar o 1 2tane alir yemez ben bitirene kadar ugrasiyrm

bizimkisi sever ama benden ötürü almıyor malesef ama dayanamadım markete yolladım en azından ufakta olsa bi çikolata alsın

Yok yok karışmaz kafam. Sırf yükleme yaptırmamak için delinmedik parmağım kalmadı. Evde kendim ölçtüm. Boşunamıydı onlar yni. Yaptırmayacağım işte

Aa bu arada hatırlatmısınız bilmiyorum, bnm ilk doktorum bana bir sürü viteman yzmıştı(ezbere). İçmek istemiyordum... Kan değerlerim oldukça iyi olmasına rağmen demir ilacı, Multivitamn, demir+kalsiyum ve Omega.
Hepsi zaten içerik olarak multi vitaminde var ne gerek var gayet iyi besleniyorum ben deyip duruyordum.
Bu yeni doktor da decaviti (multivitamini) acilen kes, bu kadar vitamin içersen iştahın epey açılır. Zaten bebek gelişiminde sorun yok dedi. gebeyim ben diye açılan iştahınla birlikte yemişsindir dedi bol kilo almışsın yorumunu yaptı.

Her doktor farklı birşey söylüyor yaaa

Ben elevit ve omega 3(1200mg) kullanıyorum hiç iştahımı açmadı doğrusu..

Evet cok haklı ben decavite basladım hızla kılo aldım son gitmeye karar verdgım doktorum aynen acil kes dedi ve kilo alma hızım normale döndü. :)

Bizim de maddi olarak sıkıntılar vardı canım. Sukur rahatliyoruz. Az az aliyorum. Sen de acil gerekli olanları alabilirsin

Kızlar pelüş battaniyeleri alt açmalari da yıkıyor musunuz? Bozulmaz mi onlar?

Ben elevit ve omega 3(1200mg) kullanıyorum hiç iştahımı açmadı doğrusu..
Benim iştah açıldı mı farkında değilim. Zaten ana ve ara öğünlerimi yapıyorum. Bana kalsa hiç de çok yemiyorum ama tartı öyle demiyor

Evet cok haklı ben decavite basladım hızla kılo aldım son gitmeye karar verdgım doktorum aynen acil kes dedi ve kilo alma hızım normale döndü. :)
Aynen bende öyleydim. Hatta ben kan ilacını ve kalsiyumu içiyorum demiştim doktora biz yazıyoruz siz içmiyorsunjz diye triplere girmişti

Ben de bir kaç gün aksattığım oldu. Önceki hafta tkip ettim decaviti üç gün içtiğimde haftayı 300gram ile tamamladım. Tabiki kabızlık vs gibi bir çok şey var etkili olan.
Ama bakalım ne olacak sonum :)

Şuan toplamda kaç kilo aldın?
Ben kendimde hiç 9kilo hissetmiyorum. Bacaklarım kollarım gayet eski ölçüsünde halbuki :/

Kızlar pelüş battaniyeleri alt açmalari da yıkıyor musunuz? Bozulmaz mi onlar?
Alt açman nasıl bilmiyorum ama peluş battaniyeleri yıkayacağım. Alt açmanın içi nasıl?
Hatta bugün oyuncakları nasıl yıkasam diye düşünüyordum :)
Makinaya doldurup bir deterjanlı bir de deterjansız parlatıcı alımını da kapatarak duru suyla yıkatırım diye düşündüm.

Evet benim de bir oğlum var. Şimdiden zorluyor beni doğunca napıcaz bilmiyorum. Ben de 2.5 kg doğsa razıyım fazlası bizi de zorlayacak çünkü. Beb şimdiden halimden hiç hoşnut değilim çok ağrılarım oluyor.

Bence biri uyuken diğeri onu uyandırıyordur yaramazlıklara başlamışlar. Ben bir tane oraya nasıl sığıyor diye düşünürken sizin iki tane Allah bebişlerinde yardımcısı olsun seninde canım...

Bence de birbirlerini uyandırıyorlar onlar da benim gibi rahatsızlar.
Ben de çok merak ediyorum nasıl sığdıklarını. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bence de birbirlerini uyandırıyorlar onlar da benim gibi rahatsızlar.
Ben de çok merak ediyorum nasıl sığdıklarını. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benimde biri sabahları daha hareketli babaya çekti sanırım. Diğeri akşamları o da bana çekti. Nöbetleşe beni unutmayacaklar belli.

Benimde biri sabahları daha hareketli babaya çekti sanırım. Diğeri akşamları o da bana çekti. Nöbetleşe beni unutmayacaklar belli.

Benim sağdaki daha hareketli. Ama ikisi de hiç durmuyor. Ne zaman uyuyorlar çok merak ediyorum. Gece de uyumuyorlar. Seninkiler gece sakin mi?

Sağol canım. Ben eminöönü havuzluhandan aldım 25 tl.

Sağol canım. Ben eminöönü havuzluhandan aldım 25 tl.

*ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN.*İyi geceler anneler uyku tutmadı beni bu gece çok sevdiğim bir arkadaşım yarın 5. Tüp bebek denemesi için transferi yapılacak ve 41 tane hamile kadından yasin toplamak için niyet etmiş çok üzülüyorum onun durumuna benden yardımistedi tanıdığın hamile bayanlar varsa söyle misin diye bnm de aklıma 7 aydır bu süreci birlikte geçirdiğim sizler geldiniz allah rızası için yasin topluyorum ona duyarsız kalmicağınıza eminim kimler gerçekten yürekten isteyerek okuyabilir her hamile kadının sadece 1 tane okuması lazım rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın onu anlıyorum gerçekten çok zor bende bir tüpbebek annesi olarak ona yardım etmek için sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar okuyacak olanlar lütfen bana dönüş yapsınlar şimdiden allah hepinizden razı olsun ve sizlerin evlatlarını sizlere bağışlasın

Ben de iyi hissetmiyorum kendimi kizimda son gune kadar cok rahattim ama ikizlerde oyle olmuyormus yaklasik 25.hf.da basladi zorluklarim saga sola donuslerde sorun en ufak bi harekette asiri halsizlik bazen bir an once gecsin dogsunlar istiyorum bazen de dogmalarindan korkuyorum 3cocukla napcam diye

Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama saglıkocagındaki doktorum ve hemşirem evde bizim ölçtüğümüz şeker ile yüklemenin aynı olmadığını söylemişti. Bende biraz araştırmıştım. Nettede öyle birşeyler var sen baktınmı hiç? Yada karnın açken bişey yemeden direk şekerli bişeyler yiyipde dene bakalım tokluk nasıl çıkacak. Çünkü yüklemede 1 saat hiiç bişey yemiyorsun sadece glikoz içiyorsun. Sende evde öyle bir dene istersen.
Bende ayrıntılı yaptırdığım ay kendi doktoruma gitmemiştim. Vitaminim o ara düşünce diğer doktor decavit vermişti. Sonra bu ay kendi doktoruma kontrole gittim. Dedim decavit verdi kullanıyorum diye ve ayrıca kg mada baktı. Bu multivitaminler kilo alımını çok kolaylaştırır. İçme kilolu hamilelere multivitamin vermiyorum zayıf olsan önemli degil iç dedi. Tek b12 vitamini verdi. Cidden geçen ay hızlı kilo aldım ya her tartıya çıktıgımda 100.200 gr fazlalaşıyordum Yemegi azaltmaya başlamıştım korkudan.... şimdi 2 haftadır yine ibre aynı çıkmıyor inş. çok almam. Bencede multivitamin ile alakalı.

Son düzenleme:
Gününüz aydın olsun annişler
tabi klasik uyuyamadigimiz için pes edip kalktim. yapacak birsey yok ^_^ nasipse bugün oglen gibi dr gideceğim altta ki kasık ağrısı hiç uyutmuyor bi öğrenelim neymis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…