2016 Şubat Anneleri

Şimdiye kadar iyi gittiğimi düşünüyorum, pantolon hala 36-38 beden, pek genişlemesim .. Şimdi birde baskı var mideye, nasıl olucak son aylar merak ediyorum
Bende öyle sukur bacaklarım felan hiç almadı pantolonlarim oluyo hala sadece göbek kısmı kapanmiyo tabi

Sisteme senin son adet tarihin diye bisey girilmiyor onu doktor biliyor zaten ama atiyorum 31. Haftadasin doktor sana 32 olmussun gibi rapor verebiliyor onu kasdettim
Anladım, dogrudur verıyordur o konuları sormadım

Evet ben de oyle bılıyorum sen o sekılde aldın sandım da. Bakalım ben de o sekılde yaparım yanı en azından 1 hafta 10 gun rapor alırım dogum ıznım baslamadan once, bır aksılık olmazsa 36-37ye kadar calısıcam merburen, sonrasında cok ıhtıyacım olacak o calıstıgım gunlere

yeme canım eger sonucun dogruysa tokluk yuksekmıs, zararlı bılıyorum ama cok dayanamazsan dıyabetık cıkolata ye ama tadlandırıcılar da zararlı mıktarını kacırmadan yemen lazım

Kizlar e bebekten gecen gun twdan izledigimiz kodla aldigim sirt cantasi simdi geldi...baya kaliteli ve kullansli..termos yeri falan var ve buyuk...kumasi saglam..sirt cantasi isteyenler icin fikir olabilir

Eklentiler

• 14489597358271784555315.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 180
Günaydın şeker anneler, bugün bu haftaya göre daha iyi uyudum galiba ama sabah 9da komşum uyandırdı kaaalkkkk kek yapacaktın unuttun mu , unutmamıştım ama nyse kek yaptım şimdi

bende 50 tl lik çekle e bebekten canta aldım kargoya vermişler :) merwee06

Benim göğüslerim zaten rezil haldeydi hep kocaman oldukları için.. Doğumdan sonra ameliyat sözü var eşimin ona umudum :)
benım de aynı canım buyuk olunca sarkık ve kenarları zaten catlaktı daha da mahvolacagı ıcın ben de sonra kucullturme ve dıklestırme dusunuyorum

hanımlar doktoruma watsapptan yazdım. Açlık şekerim:89, 50 gram şeker yükleme sonucum 179 çıktı dedim.

Bana 100 gram şeker yüklemesi tekrar yaptıracaksın dedi. Cuma günü hem muayenem war hem de onu yaptıracağım sanırım. 50 gram ağır gelmedi tadı güzeldi ama 100 gram ağır gelir mi bilemiyorum.

50 gram yükletip yüksek çıkıp sonrasında 100 gram şeker yüklemesi yaptıran var mı aranızda?

Kizlar dr gittim bebegim biraz zayifmis dr sorun yapacak bi durum degil dedi ama kafam karıştı. 28+3 deyim 1kilo 14 gr azmi sizce tekrar vitamine başlattı

28+3 gore kılosu normal aslında , haftaya gore bebegın kılosu dıye arattıgında cıkan bır lınk var oraya gore 1014gr normal

27.haftanın bitiş tarihi: 950 (650-1500)
28.haftanın bitiş tarihi: 1050 (750-1680)

Kızlar bugün öğlen çamaşırım da ıslaklık olmuştu biraz kacirmisim gibi, sonradan bir daha olmadı ama tırstım biraz suyum mu geliyor diye.. başına gelen var mı

benım bu sabah basıma geldı canım. bende akıntı cok oldugundan hem ıslaklık olurdu ama sabah kalktıgımda ıc camasırım baya ıslanmıstı. Yataga felan gecmemıs benım de kafam karıstı. Kokladım anlamadım ıdrar mı degıl mı dıye

28+3 gore kılosu normal aslında , haftaya gore bebegın kılosu dıye arattıgında cıkan bır lınk var oraya gore 1014gr normal

27.haftanın bitiş tarihi: 950 (650-1500)
28.haftanın bitiş tarihi:
1050 (750-1680)

Benim ki çok tombik sanırım yaaa
28+4 Te 1832 gr dı...

Ben kizimda cok video cekmistim ama videoda belli olmuyor ki hareketleri. Cok daha siddetli hareket de etse videoda zor seciliyor ikizlerde video cekmeyi unuttum daha hic cekmedim
Evet canim cok az belli oluyor az kipirdiyor hemen cekyorum duruyor anliyomu acaba cektiyimi ne

Bir daha olmadı ama tetikteyim randevum cuma günü, tekrarlarsa erken giderim

Kizlar gece kan ter icinde kaldim.. esim ortuyor ben aciyorum de lir dimmm .. sabah oldu derken uyanamadim, bir saatte ise gec gelme karari aldim, biraz yatak keyfi yaptim :)) .. veeee ofisteyim suan cayimi yudumluyorum

bu gece bende bebeklerde kotuydu... sol bacagima pespese kramp girdi yumusak olan kisim bile kemik gibiydi... esim masaj yapti o gecti sonrada uykum gelmedi... Allah`im ne olur uykum gelsin diye dua ettim... sonra sabah yine erkenden uyandim...
sabah erken kalkama derdi olmasa neysede, gerçekten çok zopr oluyor. her kes aynı durumda sanırım :)

benimki philips ama detayını yani özelliklerini hatırlamıyorum. gayet memnunum ben.

benimde sırtım çok ağrıyor ama ben 1 hafta önce adet sancısından nst ye girdim. sancı çıkmadı. sen girdin mi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…