- 30 Ocak 2015
- 19.589
- 26.758
- 798
- 29
Bende öyle sukur bacaklarım felan hiç almadı pantolonlarim oluyo hala sadece göbek kısmı kapanmiyo tabiŞimdiye kadar iyi gittiğimi düşünüyorum, pantolon hala 36-38 beden, pek genişlemesim .. Şimdi birde baskı var mideye, nasıl olucak son aylar merak ediyorum
Anladım, dogrudur verıyordur o konuları sormadımSisteme senin son adet tarihin diye bisey girilmiyor onu doktor biliyor zaten ama atiyorum 31. Haftadasin doktor sana 32 olmussun gibi rapor verebiliyor onu kasdettim
Evet ben de oyle bılıyorum sen o sekılde aldın sandım da. Bakalım ben de o sekılde yaparım yanı en azından 1 hafta 10 gun rapor alırım dogum ıznım baslamadan once, bır aksılık olmazsa 36-37ye kadar calısıcam merburen, sonrasında cok ıhtıyacım olacak o calıstıgım gunlereYok canim malesef oyle olmuyor. Yani 32 ye geldiysen cakisabilir raporu alip arkasindan da saglik raporu alamiyorsun. Ben simdi 29u bitirdim 30da dogum raporu alabiliyorum 30 a kadar normal raporluyum. Raporum bitince gidip dogum raporu alicam. Yani sen de 32ye kadar iznin yoksa saglim raporu alabilirsin. Ama 32den sonra alamazsin ya calisabilir kagidi alacaksin ya da dogum raporu
Günaydın annişlerrrr.... ben artık çikolata dahil yiyemeyecek miyim
çok üzgünüm50 gram şeker yükleme sonucum 179 çıktı. dünden beri ağzıma taklı bşy girmedi off çok moralim bozuk napcam ben çiolata yesem bari
benım de aynı canım buyuk olunca sarkık ve kenarları zaten catlaktı daha da mahvolacagı ıcın ben de sonra kucullturme ve dıklestırme dusunuyorumBenim göğüslerim zaten rezil haldeydi hep kocaman oldukları için.. Doğumdan sonra ameliyat sözü var eşimin ona umudum :)
Çanta ne kadarsa geldi indirimli.Kizlar e bebekten gecen gun twdan izledigimiz kodla aldigim sirt cantasi simdi geldi...baya kaliteli ve kullansli..termos yeri falan var ve buyuk...kumasi saglam..sirt cantasi isteyenler icin fikir olabilir
Kizlar dr gittim bebegim biraz zayifmis dr sorun yapacak bi durum degil dedi ama kafam karıştı. 28+3 deyim 1kilo 14 gr azmi sizce tekrar vitamine başlattı
Kızlar bugün öğlen çamaşırım da ıslaklık olmuştu biraz kacirmisim gibi, sonradan bir daha olmadı ama tırstım biraz suyum mu geliyor diye.. başına gelen var mı
28+3 gore kılosu normal aslında , haftaya gore bebegın kılosu dıye arattıgında cıkan bır lınk var oraya gore 1014gr normal
27.haftanın bitiş tarihi: 950 (650-1500)
28.haftanın bitiş tarihi: 1050 (750-1680)
Evet canim cok az belli oluyor az kipirdiyor hemen cekyorum duruyor anliyomu acaba cektiyimi neBen kizimda cok video cekmistim ama videoda belli olmuyor ki hareketleri. Cok daha siddetli hareket de etse videoda zor seciliyor ikizlerde video cekmeyi unuttum daha hic cekmedim
Bir daha olmadı ama tetikteyimbenım bu sabah basıma geldı canım. bende akıntı cok oldugundan hem ıslaklık olurdu ama sabah kalktıgımda ıc camasırım baya ıslanmıstı. Yataga felan gecmemıs benım de kafam karıstı. Kokladım anlamadım ıdrar mı degıl mı dıye
sabah erken kalkama derdi olmasa neysede, gerçekten çok zopr oluyor. her kes aynı durumda sanırım :)bu gece bende bebeklerde kotuydu... sol bacagima pespese kramp girdi yumusak olan kisim bile kemik gibiydi... esim masaj yapti o gecti sonrada uykum gelmedi... Allah`im ne olur uykum gelsin diye dua ettim... sonra sabah yine erkenden uyandim...
Ooo senin bicir bayagi buyuk adam olmus sahidende :)) .. sekerin filan normal cikmisti dimi tatlimBenim ki çok tombik sanırım yaaa
28+4 Te 1832 gr dı...
benimki philips ama detayını yani özelliklerini hatırlamıyorum. gayet memnunum ben.Kizlar bu sabah Buharlı Ütüm neredeyde patliyordu. buhar yerinden kaçak yapıyor. ne cabuk bozuldu ya.iki sene anca olmuştu. neyse odadan bağıra bağıra kaçtımkızlar utusunden cok cok memnun olan var mi.philips azur var şimdilerde reklamda.alayimmi yoksa gereksiz pahali mi o.tavsiyeleriniz nelerdir
benimde sırtım çok ağrıyor ama ben 1 hafta önce adet sancısından nst ye girdim. sancı çıkmadı. sen girdin mi canım ?karnimdaki sertlikten ve kasilmalarimdan dolayi surekli karnim tas gibi , ve sirt agrim var sanki icimde camasir burulup geriliyo gibi bi his , aslinda hastaneye yatis verdiler ama kabul etmedim ( gozlerim doldu tabi ilk hastane falan dedince ) . doktor zaten arkadasimiz olmadi evde serum veririz dedii bende evdekini tercih ettim esim yarin izine cikicak bikac gunluk gerek duyulursa evde serum yiyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?