2016 Şubat Anneleri

İnşallah us
28+3 gore kılosu normal aslında , haftaya gore bebegın kılosu dıye arattıgında cıkan bır lınk var oraya gore 1014gr normal

27.haftanın bitiş tarihi: 950 (650-1500)
28.haftanın bitiş tarihi:
1050 (750-1680)
INSALLAH ustune bide grip oldum

Kızlar bebeğinize sarı yazma mı kırmızı yazma mı örteceksiniz
ben şimdi aile hekimliğindeyim topuk kanı aldırmaya gelen her bebek te bir altın bide kırmızı yazma var.. al basmasın ve sarılık olmasın diye ya herkes mi inanır batıl inanca... sarılık olmasın diyorsan bol bol emzir diyorum :) hadi kırmızı yazmayı anlarım yenidoğan bebek dar bir ortamdan sonra doğunca yuzu örtülünce rahatlıyor alanı daralınca ısıgı azalınca.. kırmızı da anne karnının içini hatırlatıyormıs.. gece lambanızı da kırmızı yapın bebek rahatlıyor diyorlar.. mantklı geldi bana.. yenidoğanlar yeni yeni görmeye basladıkları için karanlıktan cıkıp parlak ışık cok rahatsız ediyor onları

Benim utum tefalin kazanlilarindan. Simdiye kadar sorun cikmadi 4senedir kullaniyorum ama bundan sonra sorun cikartir mi bilmiyorum

Canim bende tefal in kazanlisini kullaniyorum. Memnunum bir sorunda yasamadim :)

Canim 1 hafta bile degil kilosunun az olusu. Toparlar hemen merak etme. Bol bol kalsiyum falan al. Sol tarafina daha cok yatmaya calis bir dahaki kontrolde bormal.cikar degerleir.eminim
INSALLAH süt ürünleri tuketemiyorum gevrek le falan yesem olurmu kizlar

Kızlar bebeğinize sarı yazma mı kırmızı yazma mı örteceksiniz
Yazma ortmeyi dusunmuyorum canim aydinlikta da uyumaya alissin diye. Sinek icin ortuluyorsa hem kisin cok sinek olmaz hem de kapilarda camlarda sineklik var batil inanc ve bunlarin disinda baska ortme sebebiniz var mi anlayamadim

Bir daha olmadı ama tetikteyim randevum cuma günü, tekrarlarsa erken giderim

Canım benımde dün sbh geldi çok korktum ıslak ama idrar kadar sıvı değil akıntı gibi de değil takıpteyim dünden beri acaba bu haftalarda olan birşey mi bu ?

Canım benımde dün sbh geldi çok korktum ıslak ama idrar kadar sıvı değil akıntı gibi de değil takıpteyim dünden beri acaba bu haftalarda olan birşey mi bu ?
Bilmiyorum ki canım umarım önemli değildir çok mu evham yapıyorum bilmiyorum ki.. bir daha olursa gideceğim. . Bir de eczanelerde amniyon sıvısı mi anlayabilecegimiz Petler varmış onları da araştıracağım

Kizlar gece kan ter icinde kaldim.. esim ortuyor ben aciyorum de lir dimmm .. sabah oldu derken uyanamadim, bir saatte ise gec gelme karari aldim, biraz yatak keyfi yaptim :)) .. veeee ofisteyim suan cayimi yudumluyorum
Ben de ıse gıdemedım telefonum kapanmıs saat calmamıs 6.30da kalktım tabı servısı kacırdım 5.45de kalkmam lazımdı. Metrobus metro yapsam 2 saat yol ayakta gıdemem dıye gıtmedım

Masallah canim, sagligi yerinde olsunda ister tombik ister zayif dogsun.. genetik yapida babaya cekmis cok normal o halde .. valla ben karnim buyudukce nasil dogurucam diye kara kara dusunmeye basladim, yani nasil sigicak bu bebek alttan :)

Benim ki çok tombik sanırım yaaa
28+4 Te 1832 gr dı...
ne guzel ıste canım. ben de cumartesı kontrole gıtcem 27+6da cok merak edıyorum. Bır de benım tek damarda celtıklenme var umarım duzgun bır sekılde kılo almıstır. En son 24+5de 760gramdı

bu gece bende bebeklerde kotuydu... sol bacagima pespese kramp girdi yumusak olan kisim bile kemik gibiydi... esim masaj yapti o gecti sonrada uykum gelmedi... Allah`im ne olur uykum gelsin diye dua ettim... sonra sabah yine erkenden uyandim...

sabah erken kalkama derdi olmasa neysede, gerçekten çok zopr oluyor. her kes aynı durumda sanırım :)

sabah 5 oldumu gözlerim tavanda :) gece kaç kere uyanıyorum sayamıyorum artık :)
5'ten sonra biraz uyuyorum bu seferde uyanamıyorum :)
İşe de geç geliyorum sürekli mesai 8'de başlıyor benim gelişim 9'u buluyor

Evet benimde aklımda onlar var bir daha olursa pedlerden direk alıcam. Ona göre dr a gideriz artık inşallah suyumuz değildir ((

kan pıhtılasması ıcın degıl mı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…