2016 Şubat Anneleri

evet evet emzirme sonrası ilk yapacagım şey küçültme ameliyatı

benim 142 çıkmıştı canım. bitter yiyorum bende. çikolata olmazsa olmazım. kakao oaranı % 60-70 oranında olanlardan al. şeker hem doğal hem az. öyle çokta yeme. ben 2 minik dilim kırıp yiyorum işte. ama artık normal tatlıda yiyiorum ben. 1 ay önceydi bu sonuç. kepek ekmek yiyorum birde.

Herkese Tünaydınlaaarrr :) Kızlar ben coraspin kullanıyordum, doktor son kontrolümde clexane iğne verdi, ilacı bırak iğneye başla dedi, bugün ilk iğnemi yaptırdım sağlık ocağında ama canım çok yandı, eşimde yanımdaydı öğrenip o yapacaktı ama korkuyorum, daha da çok var doğuma, doğuma kadar devam etmem gerekiyormuş, burda iğne yapanlar vardı sizler nasıl yapıyorsunuz iğnelerinizi? ağrı/acı oluyormu sizde de?

ben en baştan beri yapıyorum canım. 4. haftadan beri. acıyor ama yapçak bişi yok. 2 bebeğimi kan pıhtılaşmasından kaybettim. iğneler vesile oldu bu defa çok şükür her şey yolunda. acısını hissetmiyorum bile yaşadıklarımdan sonra. ben en baştan beri kendim yapıyorum ki acıya dayanamayan biriyim. kan alınırken bile başım döner hatta bayıldığım oldu eskilerden ama alıştım :)

benım de aynı canım buyuk olunca sarkık ve kenarları zaten catlaktı daha da mahvolacagı ıcın ben de sonra kucullturme ve dıklestırme dusunuyorum
ayne sekilde:) hatta dr aramaya baslayacagım yavas yavas cunku emzirdikten sonrasını dusunemiyorum

Canım benimki PHILIPS AZUR İYONİK GC4870/22 2600 W STEAM GLİDE TABANLI BUHARLI ÜTÜ (OTOMATİK KAPANMA ÖZELLİKLİ) olan. Kırışık açmada gayet başarılı ama biraz ağır bir ütü. Eğer tüm ütüleri kendin yapıyorsan yorar. Ben eşiminkileri ve zor parçaları ütücüye gönderip ufak tefek şeyleri kendim ütülediğim için fazla sıkıntı olmuyor bana.

Ben rapor haklarimi kullanamadim dersler bos gececek diye kiyamadim cocuklarima ucretli ogretmen ben izne ayrilmadigim surece gelemezmis halbuki raporlarim izinlerim duruyor ocakta sifirlanacak
Msssllah sana canim insallah mukafatini goreceksin

Tefal kazanli aldim cok memnunum. Philips akilli utu dediklerindenden almistim hemen geri iade ettim eski kucuk tefal utumden bile kotu utuluyordu

hımmmm anladım canım öyle yapcam artık bende cumartesi gününden beri çavdar ekmeğine başladım beyaz ekmek yemiyorum. çavdar ekmeğini de sevmediğim için 2 dilimden fazla yiyemiyorum. çikolata da bitter iyiymiş evet ama bende sütlü çikolataları seviyorum.

Doktoruma watsapptan yazdım sonucumu bana 100 gramlık şeker yüklemesi daha yaptırcksın dedi.. Cuma günü hem muayenem var hemde aynı gün yükleme yaptırcam artık yapcak bşy yok... Doktoruma 100 gramlık yükleme yaptırmak zorunda mıyım dediğimde yaptırmak zorundasın dedi.. offf napcam ben yaaaa

Ooo senin bicir bayagi buyuk adam olmus sahidende :)) .. sekerin filan normal cikmisti dimi tatlim

Aynen canım işte doktor 2-3 hafta önden gidiyor dedi. Şeker yüklemem normal. Tokluk şekerlerim de normal. Yediklerim mi yarıyor nedir sıpaya :)))

Biraz korkuyorum aslında ilerki haftalar için ama hayırlısı napayım. Bizimkinin kafası önde seyrediyor babası da çok büyük kafalı doğmuş ona çekmiş sanırım :)) o yüzden de kilosu fazla çıkıyor olabilir diye düşünüyorum. Çünkü ultrason cihazı otomatik hesaplıyor baş ve karın çevresi değerine göre.

sağol canım bende sabahtan beri araştırıyorum sanırım philips genelde ağır bulunmuş. benim için ağır olması problem. kazanlı ütüm kazanından dolayı çok hafifti ona çok alışmıştım

Tefal kazanli aldim cok memnunum. Philips akilli utu dediklerindenden almistim hemen geri iade ettim eski kucuk tefal utumden bile kotu utuluyordu
kazanlı gerçekten çok iyi oluyor ama çok yer kaplıyor diye normal ütü alayım diyorum. tefal ve philips arasında kaldım

tatlım ben en başından beri kullanıyorum. sadece ilk gün ne bu yaa çok acı veriyor dedim sonra alıştım. şimdi insanlarla konuşurken bile sokup bitiriyorum. tam dik vurmaya çalış. o zaman morarma olmuyor. ben artık göbekten vurmuyorum bebek oraya hemen tekme atıyor endişe ediyorum. en kolay yer baldır oluyor şimdi. üst baldırını az sıkıştır.tam dik sok.yavaş yavaş içindekini enjekte et. o bitince atıyor zaten hemen kolonya ile acısını al. çok basit. eşine yaptırma.bazen bir yer fazla acıyor sen acısını bildiğin için hemen kaldırıp 1 santim yanına vurursun kontrol sende olsun.ama eşin filan vurursa dur ora değil bura dur acıyor filan diyesiye bitmez bu iş

Kızlar size danışmak istediğim bir konu var çok kararsız kaldım.ailem doğum için memlekete çağırıyor.burda daha rahat edersn hepimz oraya gelirsek ytack yer bile yok diyorlar.toplamda da 7 kişi geleckler ve gerçktn de yatırack hiç yerm yok.kv kb gelme diyemem çok merak ederler e annem mecbur gelck kardrşlerm ve görümcem de illaki gelecz diyorlar.yolculuk araba ile 7 saat sürüyor gidersm kendi annemlerde kalcam doğumdada sonrasında da.bizim orda da kadın doğum hastanesi var devletin ama baya iyi bir hastane.burdada özele gidiyorm ama doğuma kendi doktorm değil kim nöbetçiyse o giriyormuş.gelelim asıl korkuma 8 aylıkkn uzun yol çok mu riskli olur

kazanlı gerçekten çok iyi oluyor ama çok yer kaplıyor diye normal ütü alayım diyorum. tefal ve philips arasında kaldım
Ben hep tefsl kullandigim icin philips alinca kiyas sansim oldu. Philipsi iade edip gidip gene bi kazanli bi kucuk utu aldim. 480e almistim, tefal 5.5 barida 550e aldim internetten

Valla annemin bosh buhar kazanlı ütüsü var hem de 700 TL ye almıştı benim 200 TL lik azur ondan daha iyi açıyor resmen. Ama annemin eski kullandığı da philips ti o hafifti mesela ve yani o da iiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…