evet evet emzirme sonrası ilk yapacagım şey küçültme ameliyatıKüçültme ameliyatı mı canım :) Benm göğüsler çok minicikti yok gibi büyüdüğü için memnunum ama çatlamayaydı iyiydi
Teşekkür ederm canm :)
Hastane çantasına ne koyulur falan diye baktığımda heryerde yazıyodu biberon emzik bende bilmediğim için koyacaktım.. Sağol canm :)
off off bide öyle olması vallaha acayim sinir stres oluyorum... bu ne ya erkek olmak varmıs su dunyadaBazilari da dogumdan sonra bellli oluyormus hamileyken belli olmayan catlagimiz cok mu acaba
benim 142 çıkmıştı canım. bitter yiyorum bende. çikolata olmazsa olmazım. kakao oaranı % 60-70 oranında olanlardan al. şeker hem doğal hem az. öyle çokta yeme. ben 2 minik dilim kırıp yiyorum işte. ama artık normal tatlıda yiyiorum ben. 1 ay önceydi bu sonuç. kepek ekmek yiyorum birde.Günaydın annişlerrrr.... ben artık çikolata dahil yiyemeyecek miyim
çok üzgünüm50 gram şeker yükleme sonucum 179 çıktı. dünden beri ağzıma taklı bşy girmedi off çok moralim bozuk napcam ben çiolata yesem bari
ben en baştan beri yapıyorum canım. 4. haftadan beri. acıyor ama yapçak bişi yok. 2 bebeğimi kan pıhtılaşmasından kaybettim. iğneler vesile oldu bu defa çok şükür her şey yolunda. acısını hissetmiyorum bile yaşadıklarımdan sonra. ben en baştan beri kendim yapıyorum ki acıya dayanamayan biriyim. kan alınırken bile başım döner hatta bayıldığım oldu eskilerden ama alıştım :)Herkese Tünaydınlaaarrr :) Kızlar ben coraspin kullanıyordum, doktor son kontrolümde clexane iğne verdi, ilacı bırak iğneye başla dedi, bugün ilk iğnemi yaptırdım sağlık ocağında ama canım çok yandı,eşimde yanımdaydı öğrenip o yapacaktı ama korkuyorum, daha da çok var doğuma, doğuma kadar devam etmem gerekiyormuş, burda iğne yapanlar vardı sizler nasıl yapıyorsunuz iğnelerinizi? ağrı/acı oluyormu sizde de?
ayne sekilde:) hatta dr aramaya baslayacagım yavas yavas cunku emzirdikten sonrasını dusunemiyorumbenım de aynı canım buyuk olunca sarkık ve kenarları zaten catlaktı daha da mahvolacagı ıcın ben de sonra kucullturme ve dıklestırme dusunuyorum
Canım benimki PHILIPS AZUR İYONİK GC4870/22 2600 W STEAM GLİDE TABANLI BUHARLI ÜTÜ (OTOMATİK KAPANMA ÖZELLİKLİ) olan. Kırışık açmada gayet başarılı ama biraz ağır bir ütü. Eğer tüm ütüleri kendin yapıyorsan yorar. Ben eşiminkileri ve zor parçaları ütücüye gönderip ufak tefek şeyleri kendim ütülediğim için fazla sıkıntı olmuyor bana.Kizlar bu sabah Buharlı Ütüm neredeyde patliyordu. buhar yerinden kaçak yapıyor. ne cabuk bozuldu ya.iki sene anca olmuştu. neyse odadan bağıra bağıra kaçtımkızlar utusunden cok cok memnun olan var mi.philips azur var şimdilerde reklamda.alayimmi yoksa gereksiz pahali mi o.tavsiyeleriniz nelerdir
Msssllah sana canim insallah mukafatini goreceksinBen rapor haklarimi kullanamadim dersler bos gececek diye kiyamadim cocuklarima ucretli ogretmen ben izne ayrilmadigim surece gelemezmis halbuki raporlarim izinlerim duruyor ocakta sifirlanacak
Tefal kazanli aldim cok memnunum. Philips akilli utu dediklerindenden almistim hemen geri iade ettim eski kucuk tefal utumden bile kotu utuluyorduKizlar bu sabah Buharlı Ütüm neredeyde patliyordu. buhar yerinden kaçak yapıyor. ne cabuk bozuldu ya.iki sene anca olmuştu. neyse odadan bağıra bağıra kaçtımkızlar utusunden cok cok memnun olan var mi.philips azur var şimdilerde reklamda.alayimmi yoksa gereksiz pahali mi o.tavsiyeleriniz nelerdir
benim 142 çıkmıştı canım. bitter yiyorum bende. çikolata olmazsa olmazım. kakao oaranı % 60-70 oranında olanlardan al. şeker hem doğal hem az. öyle çokta yeme. ben 2 minik dilim kırıp yiyorum işte. ama artık normal tatlıda yiyiorum ben. 1 ay önceydi bu sonuç. kepek ekmek yiyorum birde.
Ooo senin bicir bayagi buyuk adam olmus sahidende :)) .. sekerin filan normal cikmisti dimi tatlim
Alsanda dogum izninden dusmuyor isteCanım arkadaş çalışabilir raporu aldı. O ara rahatsızlandı. Aile hekimi rapor verdi. Böyle oluyormuş. Kadın doğum haricinde bir yerden rapor alabiliyormussun.
sağol canım bende sabahtan beri araştırıyorum sanırım philips genelde ağır bulunmuş. benim için ağır olması problem. kazanlı ütüm kazanından dolayı çok hafifti ona çok alışmıştımCanım benimki PHILIPS AZUR İYONİK GC4870/22 2600 W STEAM GLİDE TABANLI BUHARLI ÜTÜ (OTOMATİK KAPANMA ÖZELLİKLİ) olan. Kırışık açmada gayet başarılı ama biraz ağır bir ütü. Eğer tüm ütüleri kendin yapıyorsan yorar. Ben eşiminkileri ve zor parçaları ütücüye gönderip ufak tefek şeyleri kendim ütülediğim için fazla sıkıntı olmuyor bana.
kazanlı gerçekten çok iyi oluyor ama çok yer kaplıyor diye normal ütü alayım diyorum. tefal ve philips arasında kaldımTefal kazanli aldim cok memnunum. Philips akilli utu dediklerindenden almistim hemen geri iade ettim eski kucuk tefal utumden bile kotu utuluyordu
tatlım ben en başından beri kullanıyorum. sadece ilk gün ne bu yaa çok acı veriyor dedim sonra alıştım. şimdi insanlarla konuşurken bile sokup bitiriyorum. tam dik vurmaya çalış. o zaman morarma olmuyor. ben artık göbekten vurmuyorum bebek oraya hemen tekme atıyor endişe ediyorum. en kolay yer baldır oluyor şimdi. üst baldırını az sıkıştır.tam dik sok.yavaş yavaş içindekini enjekte et. o bitince atıyor zaten hemen kolonya ile acısını al. çok basit. eşine yaptırma.bazen bir yer fazla acıyor sen acısını bildiğin için hemen kaldırıp 1 santim yanına vurursun kontrol sende olsun.ama eşin filan vurursa dur ora değil bura dur acıyor filan diyesiye bitmez bu işHerkese Tünaydınlaaarrr :) Kızlar ben coraspin kullanıyordum, doktor son kontrolümde clexane iğne verdi, ilacı bırak iğneye başla dedi, bugün ilk iğnemi yaptırdım sağlık ocağında ama canım çok yandı,eşimde yanımdaydı öğrenip o yapacaktı ama korkuyorum, daha da çok var doğuma, doğuma kadar devam etmem gerekiyormuş, burda iğne yapanlar vardı sizler nasıl yapıyorsunuz iğnelerinizi? ağrı/acı oluyormu sizde de?
Ben hep tefsl kullandigim icin philips alinca kiyas sansim oldu. Philipsi iade edip gidip gene bi kazanli bi kucuk utu aldim. 480e almistim, tefal 5.5 barida 550e aldim internettenkazanlı gerçekten çok iyi oluyor ama çok yer kaplıyor diye normal ütü alayım diyorum. tefal ve philips arasında kaldım
Valla annemin bosh buhar kazanlı ütüsü var hem de 700 TL ye almıştı benim 200 TL lik azur ondan daha iyi açıyor resmen. Ama annemin eski kullandığı da philips ti o hafifti mesela ve yani o da iiydi.sağol canım bende sabahtan beri araştırıyorum sanırım philips genelde ağır bulunmuş. benim için ağır olması problem. kazanlı ütüm kazanından dolayı çok hafifti ona çok alışmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?