- 20 Haziran 2012
- 4.931
- 4.228
- 448
iyi bariii.. şans senden yana bu sabah :))Herkese günaydın hiç yataktan çıkasım yok ilk iki dersim boş ama:)
Benm esimde öyle fanatk doğsnda forma felan alcakcarsi herseye karsi :)) esim de boyle istiyor...
Canım biberon hiç agırlık yapmaz çok istiyorsan koyabilirsin. Ama özellikle hemşireler biberon degil kaşık ile veriyorlar. İlk günden sütün gelmezse ve biberon verirsen bazı bebekler o hızlı gelen süte alışıp memeden az süt gelirse sinirlenip memeyi bırakabiliyor. İlla bırakır diyede bir durum yok.Hastane çantasına ne koyulur falan diye baktığımda heryerde yazıyodu biberon emzik bende bilmediğim için koyacaktım.. Sağol canm :)
Off benimde en büyük korkum o 86 ile hamile kaldım bugün saglık ocagında 92 gördümOffff offff bu kilolarla benim de başım dertte son 4-5 haftaya kadar 2-3 kg aldım diye seviniyordum sonra birdenbire noldu anlamadım 8-9 kiloya vurdu bunun son 2,5 kilosu flan da son 1,5 haftada alındı tartıya çıkınca şok oldum.
Bir de ben obez hamile kaldım normalde en fazla 7 kg almalı diyorlar obezler için. Ben 30. Haftada 8-9 ü gördüm zaten. Nolacak bilmiyorum hiç. Dikkat etmeye çalışıyorum ama bi fark yok iştahım da gayet yerinde hiç tıkanma baskı flan olmuyor öyle( 34 haftaya kadar sabit kalmak hedefim şu an. Hatta ödem varsa 1-2 kg gitse süper olur :/
Bence çok güzel isim çünkü benim adım da Aslı :))))
12 kilo aldım..sence ne durumda olabilirimArkadaslar kilo durumunuz ne.28.haftadayim 7 kiloya yakin aldim.4 kilosunu son bir ayda hizla aldim.daha 2.5 ay var hele son aylar cok aliniyo.sizler ne alemdesnz
philipse verdiğin her kuruşa değer canım..2 ütüm var biri kazanlı biri normal ikisi de philips..normal ütümü 3,5 senedir kullanıyorum bana mısın demedi ki 150,00TL'ye falan almıştım..pahalı da değildi yani...philipsten şaşma derim kesinlikleKizlar bu sabah Buharlı Ütüm neredeyde patliyordu. buhar yerinden kaçak yapıyor. ne cabuk bozuldu ya.iki sene anca olmuştu. neyse odadan bağıra bağıra kaçtımkızlar utusunden cok cok memnun olan var mi.philips azur var şimdilerde reklamda.alayimmi yoksa gereksiz pahali mi o.tavsiyeleriniz nelerdir
Kizlar bu sabah Buharlı Ütüm neredeyde patliyordu. buhar yerinden kaçak yapıyor. ne cabuk bozuldu ya.iki sene anca olmuştu. neyse odadan bağıra bağıra kaçtımkızlar utusunden cok cok memnun olan var mi.philips azur var şimdilerde reklamda.alayimmi yoksa gereksiz pahali mi o.tavsiyeleriniz nelerdir
karnimdaki sertlikten ve kasilmalarimdan dolayi surekli karnim tas gibi , ve sirt agrim var sanki icimde camasir burulup geriliyo gibi bi his , aslinda hastaneye yatis verdiler ama kabul etmedim ( gozlerim doldu tabi ilk hastane falan dedince ) . doktor zaten arkadasimiz olmadi evde serum veririz dedii bende evdekini tercih ettim esim yarin izine cikicak bikac gunluk gerek duyulursa evde serum yiyicemnasıl bu kanıya vardı canım dr. un ? açılma, kanama falan mı oldu ? geçmiş olsun. inşallah zamanında doğar
haklisin cnm bende baslim artikk bebegimin herseyi hazir bez haric . benm eksiklerim var bu hafta onlari tamamlarim artikEşyalarınız falan hazirsa bence vakit kaybetmeyin nolur nolmaz sonra zor olur. Ben 28. haftada hazırlamıştım. İnsanın içi daha rahat oluyor bu sekilde
Bendede aynısı ben sagda rahat ediyorum sola dönünce o kıpır kıpır sol kasigima tekmeliyo sagda tik yok dedigin gibi .Suan bebegmle deney yapioruuzz:)) sola yatiorm kipir kipir saga donuorum cit yok...nasi bi sonuc cikarmaliyz acaba:)) rahattami hareketli yoksa tam tersimi
benimde sola donunce acaayip hareketli canimi acitiyo resmen ,, saga donunce yine haraketli ama canm yanmiyo en azindanBendede aynısı ben sagda rahat ediyorum sola dönünce o kıpır kıpır sol kasigima tekmeliyo sagda tik yok dedigin gibi .
Valla anliyamiyo insan..belkide kan daha cok gidio bebege ve iyi oluyo , o yuzdende hareket ediyo...biraz oraya biraz oraya yatalm :))Bendede aynısı ben sagda rahat ediyorum sola dönünce o kıpır kıpır sol kasigima tekmeliyo sagda tik yok dedigin gibi .
Yok canim malesef oyle olmuyor. Yani 32 ye geldiysen cakisabilir raporu alip arkasindan da saglik raporu alamiyorsun. Ben simdi 29u bitirdim 30da dogum raporu alabiliyorum 30 a kadar normal raporluyum. Raporum bitince gidip dogum raporu alicam. Yani sen de 32ye kadar iznin yoksa saglim raporu alabilirsin. Ama 32den sonra alamazsin ya calisabilir kagidi alacaksin ya da dogum raporu
Şimdiye kadar iyi gittiğimi düşünüyorum, pantolon hala 36-38 beden, pek genişlemesim .. Şimdi birde baskı var mideye, nasıl olucak son aylar merak ediyorumBazılarında oluyoms öyle Canm son aylarda zayflayanlar var arkadasm son aylarda hiç kilo almadı bi kilo vermsti hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?