2016 Şubat Anneleri

Hastane çantasına ne koyulur falan diye baktığımda heryerde yazıyodu biberon emzik bende bilmediğim için koyacaktım.. Sağol canm :)
Canım biberon hiç agırlık yapmaz çok istiyorsan koyabilirsin. Ama özellikle hemşireler biberon degil kaşık ile veriyorlar. İlk günden sütün gelmezse ve biberon verirsen bazı bebekler o hızlı gelen süte alışıp memeden az süt gelirse sinirlenip memeyi bırakabiliyor. İlla bırakır diyede bir durum yok. ama emmese bile (ki birçok bebek memeyi zaten zor kavrıyor) ısrarla uğraşman lazım.ben annem ile saatlerce uğraşıyordum. Gerçektende zor tuttu ama bir tutunca öğreniverdi :)
Emzik ise ilk günden kullanan hiç duymadım. Ama dediğim gibi ikiside hastane için gereksiz. :) koyacaksanda emzik için kutu satıyorlar. Biberonlarında kapakları var. Alıyorsan da en yavaş akış olanlardan alıp koy.

Off benimde en büyük korkum o 86 ile hamile kaldım bugün saglık ocagında 92 gördüm +6 olmuşum 100 ü geçecegim diye ödüm kopuyor. İlk zamanlar çok az alıyordum. B vitaminim düşük diye decavit kullandım. O ara coştu zaten. Sonra doktorum hemen multivitavimini kesti. Sadece vitamin verdi. 2.5 hafta oldu 1 kg almışım. İnş böyle gider ayda 2 alsak ne iyi olur
Bende diyorum şu iştahım az kapansa diye kapanmıyoooor

Kizlar bu sabah Buharlı Ütüm neredeyde patliyordu. buhar yerinden kaçak yapıyor. ne cabuk bozuldu ya.iki sene anca olmuştu. neyse odadan bağıra bağıra kaçtım kızlar utusunden cok cok memnun olan var mi.philips azur var şimdilerde reklamda.alayimmi yoksa gereksiz pahali mi o.tavsiyeleriniz nelerdir

philipse verdiğin her kuruşa değer canım..2 ütüm var biri kazanlı biri normal ikisi de philips..normal ütümü 3,5 senedir kullanıyorum bana mısın demedi ki 150,00TL'ye falan almıştım..pahalı da değildi yani...philipsten şaşma derim kesinlikle

Bende de Philips Azur var Canım çok memnunum ben de. 3 sene önce 200 küsür almıştım ben.

Suan bebegmle deney yapioruuzz:)) sola yatiorm kipir kipir saga donuorum cit yok...nasi bi sonuc cikarmaliyz acaba:)) rahattami hareketli yoksa tam tersimi

Furkanimin teyzeleri nasılsınız ben sizleri çok özledim . site tadilat dayken .
Neler aldık neler/..
Mesela bebek arabası ve set aldık travel
Şampuan ıslak pamuk sebaned filan almadm Komili aldım
Biberon muslin bez aldık desenli istiyordum
Göğüs kremi
Bebek için sudokrem pisiknicin iyi dediler
Bebise burun aspiratoru aldık milkvay ay çok tatlı gorunuyordu
Ateş ölçer aldık hem kulakdannhem alından hem de oda ölçer ve saatli medifine
Bide bingo sıvı deterjan hediye gelcekmis hemsini bekliyorum kargoy la

nasıl bu kanıya vardı canım dr. un ? açılma, kanama falan mı oldu ? geçmiş olsun. inşallah zamanında doğar
karnimdaki sertlikten ve kasilmalarimdan dolayi surekli karnim tas gibi , ve sirt agrim var sanki icimde camasir burulup geriliyo gibi bi his , aslinda hastaneye yatis verdiler ama kabul etmedim ( gozlerim doldu tabi ilk hastane falan dedince ) . doktor zaten arkadasimiz olmadi evde serum veririz dedii bende evdekini tercih ettim esim yarin izine cikicak bikac gunluk gerek duyulursa evde serum yiyicem

Eşyalarınız falan hazirsa bence vakit kaybetmeyin nolur nolmaz sonra zor olur. Ben 28. haftada hazırlamıştım. İnsanın içi daha rahat oluyor bu sekilde
haklisin cnm bende baslim artikk bebegimin herseyi hazir bez haric . benm eksiklerim var bu hafta onlari tamamlarim artik

Suan bebegmle deney yapioruuzz:)) sola yatiorm kipir kipir saga donuorum cit yok...nasi bi sonuc cikarmaliyz acaba:)) rahattami hareketli yoksa tam tersimi
Bendede aynısı ben sagda rahat ediyorum sola dönünce o kıpır kıpır sol kasigima tekmeliyo sagda tik yok dedigin gibi .

Cuma aksam 20.30 gibi yola cikip ailemin yanina gittik, gece 12 gibi vardik. Pazar gunude ogleden sonra tekrar Istanbul a donduk. Dun heryerim agriyordu. Bugun iyiyim cok sukur. Yorucu oluyor artik yol gercekten

Bide persembe gunu istanbulda Esenyurttan Sancaktepe arasi trafikte kaldim. Ayaklarim tutmuyordu bir gaz bi fren derken. Aileme giderken esim kullandi ama yine de yorulmusum valla

Günaydın annişlerrrr.... ben artık çikolata dahil yiyemeyecek miyim

çok üzgünüm 50 gram şeker yükleme sonucum 179 çıktı. dünden beri ağzıma taklı bşy girmedi off çok moralim bozuk napcam ben çiolata yesem bari

Bendede aynısı ben sagda rahat ediyorum sola dönünce o kıpır kıpır sol kasigima tekmeliyo sagda tik yok dedigin gibi .
Valla anliyamiyo insan..belkide kan daha cok gidio bebege ve iyi oluyo , o yuzdende hareket ediyo...biraz oraya biraz oraya yatalm :))

Canım arkadaş çalışabilir raporu aldı. O ara rahatsızlandı. Aile hekimi rapor verdi. Böyle oluyormuş. Kadın doğum haricinde bir yerden rapor alabiliyormussun.

Kilo takibini birakma karari aldim valla..

+12 ile yola devam...

Cumartesi doktor randevum var kesin ikaz yiyecegim gene

Kizim saglikli olsun valla umrum degil...dogurayim veririm gene napim

Bazılarında oluyoms öyle Canm son aylarda zayflayanlar var arkadasm son aylarda hiç kilo almadı bi kilo vermsti hatta
Şimdiye kadar iyi gittiğimi düşünüyorum, pantolon hala 36-38 beden, pek genişlemesim .. Şimdi birde baskı var mideye, nasıl olucak son aylar merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…