2016 Şubat Anneleri

Ben de ıse gıdemedım telefonum kapanmıs saat calmamıs 6.30da kalktım tabı servısı kacırdım 5.45de kalkmam lazımdı. Metrobus metro yapsam 2 saat yol ayakta gıdemem dıye gıtmedım
Ay seninkisi zormus oyle sahidende.. metro filan hic cekilmez.. keyfini cikar, ohhh sefan olsun

Canım benımde dün sbh geldi çok korktum ıslak ama idrar kadar sıvı değil akıntı gibi de değil takıpteyim dünden beri acaba bu haftalarda olan birşey mi bu ?

aynı durumdayız ben de merak edıyorum ama amıno sıvısı aazar azar gelıyomu anlamadım. benım hep ıslaklıkl olur ama o da mantardan. bu sefer su gıbı gelmıs ama yatakda bırsey yok anlamadım

Teyzoslarrrr araba ve pusetimizde geldi artık allagin izniyle alışveriş listemizi bitirdik :)
Araba icin cok para harcamayacagimi biliyordum 339 tl ye aldım seti yagmurluk ayak koruyucu verdiler 2 günde teslim ettiler belgelerle beraber.
Sizlere tavsiye ediyor bu marka ve beneto markasinin cok güzel urunleri var uygun yerli üretim . Kanserojen madde icermiyo . Benetonun dehşet ürünleri var en pahalisi 500 ama biz bunu tercih ettik puseti tam yatar durumdaykende kapalı olmasi aradigim tek özelikti diyebilirim.
Son olarak y.tube a girip beneto urunlerini izleyin ne kadar hayran kalsam azdır çünkü muadilleri 1000 küsür
Ayhancocuk da da bir sürü ürün var ve hep video cekmisler . Park yataklari bile var .
Çok heycanlandim çünkü bu ürünü cok begendim ve beneto modelleride harika ben mac rae aldım.

Eklentiler

• 20151201_124534.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 248
  • 20151201_124517.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 243
  • 20151201_123954.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 307
  • 20151201_123919.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 333
  • 20151201_123900.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 236
  • 20151201_123725.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 231

ıyı gunlerde kullanın canım. Ben henuz almadım aralık ayı ıcınde bakıcam, zaten evde koyacak yer yok araba da ıs arabası sımdılık almıyayım dedım:)

Cevremdeki herkes memnun olunca bende aldım tabi sütüm gelmezse kullanacagim inşaallah gelir. Sağol sizde Güle güle kullanin inşallah sağlıkla.
bıberon ılk aylarda da gereklı bence, dıyelım dısarı cıktın buzluktakı sutunu aldın yanına dısarda emzırcek yer de yok o zaman bıberonla verırsın ya da bazen cok yorgunsuz dıyelım sen uyanamadın esın uyanır bıberonla verır

Ben yaptırdım canım 100 gr çok şükür iyi çıktı 50 gr 144 çıkmıştı ama benim seninki biraz daha yüksek çıkmış inşallah 100 gr in iyi çıkar

Ay seninkisi zormus oyle sahidende.. metro filan hic cekilmez.. keyfini cikar, ohhh sefan olsun
evet canım zor. esım olsa arabayla bı sekılde gıderık 3 saate (malum trafık fecı oluyor 6.30dan sonra) ama esım de yok gıdemedım. Umrumda da degıla cıkcası yaptıgım mesaıye saysınlar

Canım seninki gene yakınmış aynı sebeplerden bende memlekete gideceğim doğuma doktoruma sordum ama dikkat edildiği sürece yolculukta sorun yok. Hamile iş kadınları var sürekli seyehat ediyor ve hiçbi sorun yaşamıyolar.. Önemli olan dikkat etmek falan dedi..

Cevremdeki herkes memnun olunca bende aldım tabi sütüm gelmezse kullanacagim inşaallah gelir. Sağol sizde Güle güle kullanin inşallah sağlıkla.
inşallah süt-ümüz bol bol gelirde ihtiyaç kalmaz biberonlara.. sağol canım, ben henüz almadım. mayış yatsın hele öyle alıcam :)

ıyı gunlerde kullanın canım. Ben henuz almadım aralık ayı ıcınde bakıcam, zaten evde koyacak yer yok araba da ıs arabası sımdılık almıyayım dedım:)
Aralığa girdik yakında alırsın inşallah beğendiğim model

Tabi bide o durum var çok süt gelirse buzlukta sakladım ama saklama koşulları nasıl olacak onları bilmiyorum

Benim biberonlar amerikadan geldi, cam ve gercek meme ucu seklinde.. dilerim kullanir gayet kaliteli birseye benziyor cunku..

tamam canım.. güle güle kullanın aldıklarınızı :)) bende dr.brown biberon alacağım, sorayım dedim
Ben set olarak aldim webannemarket diye bi siteden.icinde bir kucuk bir buyuk biberon ve ekstra iki devam emzigi ve biberon twmizleme fircasi var. Sadece emzikleri tanesi 20 kusur lira o yuzden set daha hesapli

Ben set olarak aldim webannemarket diye bi siteden.icinde bir kucuk bir buyuk biberon ve ekstra iki devam emzigi ve biberon twmizleme fircasi var. Sadece emzikleri tanesi 20 kusur lira o yuzden set daha hesapli
bitmiş galiba o setler, göremedim canım baktım da şimdi. sen ne kadara aldın seti

bitmiş galiba o setler, göremedim canım baktım da şimdi. sen ne kadara aldın seti
Valla cok uygun aldim o siteden ama hatirlamiyorum magazalardan bi 20 30 daha ucuzdu ama. Bi kac sitede daha vardi o fiyatlara. Ankarafa olanlar toker bebe gimartta indirim devam ediyorsa orda da 35 yada 37ydi. Acayip indirim vardi ama ben tabi herseyimi aldigim icin cok uzuldum. Bebek arabalari falan inanilmaz uygundu

Benim aldigim sitede kalmamis saglikliveguzel diye bi sitede vardi ordada kalmamis 40 lira civari takip et alirsin ebebekte babymallde 60 kusure satiliyordu set

aynı durumdayız ben de merak edıyorum ama amıno sıvısı aazar azar gelıyomu anlamadım. benım hep ıslaklıkl olur ama o da mantardan. bu sefer su gıbı gelmıs ama yatakda bırsey yok anlamadım

Annem bana hamileyken bu şekilde olmuş akıntı sanmış ama suyu geliyormus yırtık olusabılıyormus. Çok hapşırma öksürme ve ağır kaldırmadan kaynaklanabılıyormus. Bendede alerjı var sureklı hapsırıyorum ondan sebep korktum. Bir daha oldumu sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…