İnşallah canım daha çok erken çünküEvet benimde aklımda onlar var bir daha olursa pedlerden direk alıcam. Ona göre dr a gideriz artıkinşallah suyumuz değildir ((
Ay seninkisi zormus oyle sahidende.. metro filan hic cekilmez.. keyfini cikar, ohhh sefan olsunBen de ıse gıdemedım telefonum kapanmıs saat calmamıs 6.30da kalktım tabı servısı kacırdım 5.45de kalkmam lazımdı. Metrobus metro yapsam 2 saat yol ayakta gıdemem dıye gıtmedım
Canım benımde dün sbh geldi çok korktum ıslak ama idrar kadar sıvı değil akıntı gibi de değil takıpteyim dünden beri acaba bu haftalarda olan birşey mi bu ?
Cevremdeki herkes memnun olunca bende aldım tabi sütüm gelmezse kullanacagim inşaallah gelir. Sağol sizde Güle güle kullanin inşallah sağlıkla.tamam canım.. güle güle kullanın aldıklarınızı :)) bende dr.brown biberon alacağım, sorayım dedim
Teyzoslarrrr araba ve pusetimizde geldi artık allagin izniyle alışveriş listemizi bitirdik :)
Araba icin cok para harcamayacagimi biliyordum 339 tl ye aldım seti yagmurluk ayak koruyucu verdiler 2 günde teslim ettiler belgelerle beraber.
Sizlere tavsiye ediyor bu marka ve beneto markasinin cok güzel urunleri var uygun yerli üretim . Kanserojen madde icermiyo . Benetonun dehşet ürünleri var en pahalisi 500 ama biz bunu tercih ettik puseti tam yatar durumdaykende kapalı olmasi aradigim tek özelikti diyebilirim.
Son olarak y.tube a girip beneto urunlerini izleyin ne kadar hayran kalsam azdır çünkü muadilleri 1000 küsür
Ayhancocuk da da bir sürü ürün var ve hep video cekmisler . Park yataklari bile var .
Çok heycanlandim çünkü bu ürünü cok begendim ve beneto modelleride harika ben mac rae aldım.
bıberon ılk aylarda da gereklı bence, dıyelım dısarı cıktın buzluktakı sutunu aldın yanına dısarda emzırcek yer de yok o zaman bıberonla verırsın ya da bazen cok yorgunsuz dıyelım sen uyanamadın esın uyanır bıberonla verırCevremdeki herkes memnun olunca bende aldım tabi sütüm gelmezse kullanacagim inşaallah gelir. Sağol sizde Güle güle kullanin inşallah sağlıkla.
Ben yaptırdım canım 100 gr çok şükür iyi çıktı 50 gr 144 çıkmıştı ama benim seninki biraz daha yüksek çıkmış inşallah 100 gr in iyi çıkarhanımlar doktoruma watsapptan yazdım. Açlık şekerim:89, 50 gram şeker yükleme sonucum 179 çıktı dedim.
Bana 100 gram şeker yüklemesi tekrar yaptıracaksın dedi. Cuma günü hem muayenem war hem de onu yaptıracağım sanırım. 50 gram ağır gelmedi tadı güzeldi ama 100 gram ağır gelir mi bilemiyorum.
50 gram yükletip yüksek çıkıp sonrasında 100 gram şeker yüklemesi yaptıran var mı aranızda?
evet canım zor. esım olsa arabayla bı sekılde gıderık 3 saate (malum trafık fecı oluyor 6.30dan sonra) ama esım de yok gıdemedım. Umrumda da degıla cıkcası yaptıgım mesaıye saysınlarAy seninkisi zormus oyle sahidende.. metro filan hic cekilmez.. keyfini cikar, ohhh sefan olsun
Canım seninki gene yakınmış aynı sebeplerden bende memlekete gideceğim doğuma doktoruma sordum ama dikkat edildiği sürece yolculukta sorun yok. Hamile iş kadınları var sürekli seyehat ediyor ve hiçbi sorun yaşamıyolar.. Önemli olan dikkat etmek falan dedi..Kızlar size danışmak istediğim bir konu var çok kararsız kaldım.ailem doğum için memlekete çağırıyor.burda daha rahat edersn hepimz oraya gelirsek ytack yer bile yok diyorlar.toplamda da 7 kişi geleckler ve gerçktn de yatırack hiç yerm yok.kv kb gelme diyemem çok merak ederler e annem mecbur gelck kardrşlerm ve görümcem de illaki gelecz diyorlar.yolculuk araba ile 7 saat sürüyor gidersm kendi annemlerde kalcam doğumdada sonrasında da.bizim orda da kadın doğum hastanesi var devletin ama baya iyi bir hastane.burdada özele gidiyorm ama doğuma kendi doktorm değil kim nöbetçiyse o giriyormuş.gelelim asıl korkuma 8 aylıkkn uzun yol çok mu riskli olur
inşallah süt-ümüz bol bol gelirde ihtiyaç kalmaz biberonlara.. sağol canım, ben henüz almadım. mayış yatsın hele öyle alıcam :)Cevremdeki herkes memnun olunca bende aldım tabi sütüm gelmezse kullanacagim inşaallah gelir. Sağol sizde Güle güle kullanin inşallah sağlıkla.
Aralığa girdik yakında alırsın inşallah beğendiğim modelıyı gunlerde kullanın canım. Ben henuz almadım aralık ayı ıcınde bakıcam, zaten evde koyacak yer yok araba da ıs arabası sımdılık almıyayım dedım:)
Tabi bide o durum var çok süt gelirse buzlukta sakladım ama saklama koşulları nasıl olacak onları bilmiyorumbıberon ılk aylarda da gereklı bence, dıyelım dısarı cıktın buzluktakı sutunu aldın yanına dısarda emzırcek yer de yok o zaman bıberonla verırsın ya da bazen cok yorgunsuz dıyelım sen uyanamadın esın uyanır bıberonla verır
Benim biberonlar amerikadan geldi, cam ve gercek meme ucu seklinde.. dilerim kullanir gayet kaliteli birseye benziyor cunku..bıberon ılk aylarda da gereklı bence, dıyelım dısarı cıktın buzluktakı sutunu aldın yanına dısarda emzırcek yer de yok o zaman bıberonla verırsın ya da bazen cok yorgunsuz dıyelım sen uyanamadın esın uyanır bıberonla verır
Ben set olarak aldim webannemarket diye bi siteden.icinde bir kucuk bir buyuk biberon ve ekstra iki devam emzigi ve biberon twmizleme fircasi var. Sadece emzikleri tanesi 20 kusur lira o yuzden set daha hesaplitamam canım.. güle güle kullanın aldıklarınızı :)) bende dr.brown biberon alacağım, sorayım dedim
bitmiş galiba o setler, göremedim canım baktım da şimdi. sen ne kadara aldın setiBen set olarak aldim webannemarket diye bi siteden.icinde bir kucuk bir buyuk biberon ve ekstra iki devam emzigi ve biberon twmizleme fircasi var. Sadece emzikleri tanesi 20 kusur lira o yuzden set daha hesapli
Valla cok uygun aldim o siteden ama hatirlamiyorum magazalardan bi 20 30 daha ucuzdu ama. Bi kac sitede daha vardi o fiyatlara. Ankarafa olanlar toker bebe gimartta indirim devam ediyorsa orda da 35 yada 37ydi. Acayip indirim vardi ama ben tabi herseyimi aldigim icin cok uzuldum. Bebek arabalari falan inanilmaz uygundubitmiş galiba o setler, göremedim canım baktım da şimdi. sen ne kadara aldın seti
Benim aldigim sitede kalmamis saglikliveguzel diye bi sitede vardi ordada kalmamisBen set olarak aldim webannemarket diye bi siteden.icinde bir kucuk bir buyuk biberon ve ekstra iki devam emzigi ve biberon twmizleme fircasi var. Sadece emzikleri tanesi 20 kusur lira o yuzden set daha hesapli
aynı durumdayız ben de merak edıyorum ama amıno sıvısı aazar azar gelıyomu anlamadım. benım hep ıslaklıkl olur ama o da mantardan. bu sefer su gıbı gelmıs ama yatakda bırsey yok anlamadım
Selam canım ben bu hafta yikadim,ütüledim.hacisakirin sabun tozuyla alerji olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?