2016 Şubat Anneleri

canım bana herkes bornoz 1 yaş sonrası kullanılıyor dedi ben de 1 tane civilden 1 tane de ebebekten başlıklı havlu aldım

oo gözünaydın :)

hayırdır canım, moralin mi bozuldu bişeye, bebek etkilenir aman diyim :KK66:

güle güle giy hayırlı olsun cnm halen dagide indirim var mı
bıttı canım ama olursa heber verırım

Canım güle güle kullan güzelmiş ikiside bende sabahlıklı pijama takımı aldım haftasonu benimkilerde çok kalın değil hatta üstü kısa kollu ben geçen kış safradan ameliyat olmuştum hastaneler sıcak oluyor başka bir pijama yada gecelik almak yerine bir sabahlık al uzun kollu daha rahat edersin benimde iki tane daha önden düğmeli pijama var birde sabalıklı aldım 3takım oldu birde gecelik alıp almamakta kararsızım
canım 3 takım yeter de artar bile. Hepsı pıjama mı senın? Hastaneler sıcak oluyormus dedıgın gıbı hatta uzun kollu gıyenler bunalmıs dogumdan sonra. Sabahlıklı da alabılırım ya da normal pıjama alt ust alırım dıycem ama sezeryan olursa pıjama cok acıtır

Daha önceden tecrübeli annelerimiz var aramızda. bir şey sormak istiyorum.
emzirme yastığı işe yarıyor mu? alsam mı kararsız kaldım.

canım 3 takım yeter de artar bile. Hepsı pıjama mı senın? Hastaneler sıcak oluyormus dedıgın gıbı hatta uzun kollu gıyenler bunalmıs dogumdan sonra. Sabahlıklı da alabılırım ya da normal pıjama alt ust alırım dıycem ama sezeryan olursa pıjama cok acıtır
merhaba herkese,
sezeryanda olsanız pijamalar rahatsız etmiyor ben ilk doğumumda bir tane gecelik almıştım her ihtimal karşı diye fakat hiç kullanmadum en güzeli rahat emzirmek için tsört kısmı çıt çıtlı pijama takımları bu benim tavsiyem tabi

Hepsi pijama canım geceliklerim var ama hep dizüstü kolsuz ipli falan oyüzden diyorum bi gecelik alayım hastaneye sabahlıklı pijama takımıyla geceliği götürürüm diğer ikisini evde kullanırım arkadaşım sezeryan olmuş geceliği giydirmemisler mavi ameliyat önlüğüyle almışlar ameliyata kız diyor ki zaten 6 saat kadar ayağa kalkamadım ameliyattan sonra ne zaman ki kalk yürü artık dediler anca ozaman üzerimi değistirdim kirlenir diye üç dört takım yanına götürmene hiç gerek yok dedi

ozka82 canım buarada benim aldığım pijama takımının bel kısmı aynı hamile pantolonları gibi ayarlı içinden bel kısmında düğme var sıkıp rahatsız etmez diye düşünüyorum yukarda arkadaşın dediği gibi

Ya dikişler çok aşağıda kalmıyor mu.bence yüksek bel pijama sıkıntı olmaz

Hepsi pijama canım geceliklerim var ama hep dizüstü kolsuz ipli falan oyüzden diyorum bi gecelik alayım hastaneye sabahlıklı pijama takımıyla geceliği götürürüm diğer ikisini evde kullanırım arkadaşım sezeryan olmuş geceliği giydirmemisler mavi ameliyat önlüğüyle almışlar ameliyata kız diyor ki zaten 6 saat kadar ayağa kalkamadım ameliyattan sonra ne zaman ki kalk yürü artık dediler anca ozaman üzerimi değistirdim kirlenir diye üç dört takım yanına götürmene hiç gerek yok dedi
2 takım mutlaka götürün sezeryanda arkadaşınız dediği gibi kaldırmıyorlar fakat kanamanız çok olursa tek takımla zorlanırsınız 2 tane pijama takımı götürseniz yeterli göbek toparlıyıcı için korsede alın derim ama gecelik pek rahat olmuyor ben aldım fakat rahat edemem diye hiç giymedim birde arkadaşlar meme ucu yaralarına karşı mutlaka silikon uç alın derim ben çok geç aldım ve acı yaşadım ilk oğlum 2013 ocak doğumlu kızımda şubat doğumlu olcak rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ozka82 canım buarada benim aldığım pijama takımının bel kısmı aynı hamile pantolonları gibi ayarlı içinden bel kısmında düğme var sıkıp rahatsız etmez diye düşünüyorum yukarda arkadaşın dediği gibi
Canım ben netten sipariş vercem ama hangi beden varcm kararsızm normalde giydiğim beden mi vermeliym yoksa bir büyük bedeni mi.sen nasıl aldın

2 takım mutlaka götürün sezeryanda arkadaşınız dediği gibi kaldırmıyorlar fakat kanamanız çok olursa tek takımla zorlanırsınız 2 tane pijama takımı götürseniz yeterli göbek toparlıyıcı için korsede alın derim ama gecelik pek rahat olmuyor ben aldım fakat rahat edemem diye hiç giymedim birde arkadaşlar meme ucu yaralarına karşı mutlaka silikon uç alın derim ben çok geç aldım ve acı yaşadım ilk oğlum 2013 ocak doğumlu kızımda şubat doğumlu olcak rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ya göbek toparlayıcı nasıl takıcaz ben geçen kış safra ameliyatı oldum ilk gece okadar ağrım oldu ki anlatamam sanki içerden yarayı tırmalayan biri var gibi hissettim sabaha kadar sezeryan olursa bide hiç takamam gibi geliyo korse falan takınca daha çok ağrıtmaz mı :KK17:

Canım ben netten sipariş vercem ama hangi beden varcm kararsızm normalde giydiğim beden mi vermeliym yoksa bir büyük bedeni mi.sen nasıl aldın
Ben normalde biraz basenliyim zaten canım üstüm ince omuz pek yok yani alt bedenim 40 üst 38 normalde ama pijamaları 42 aldım sabahlıkta olduğu için biraz bol olsun dedim

2 gun sonra mailime cevap verdi gebelik alerjisine benziyor cildiyeye görününüz diye :) ben numarasını istememiştim hiç o yuzden verip vermediğini bilmiyordum. Ama ulaşmak ta sıkıntı odana telefon kabul et bari.. Bugun 3 de randevum var acil bir durumda ne yapıcam diye sorucam bakalım ... Umarım beni tatmin eden bir cevap verir. Cunku ayda 1 görüşüyoruz. 15 gun once tahlillerimi göstermeye gittim asistanı alamam sizi bütün randevular bitecek öyle dedi şaka gibi altıüstü kağıda bakacak yorum yapacak .. Kıza dedim ki o Zaman ben sana versem bunları siz müsait olduğunuzda beni arayıp bilgilendirseniz olur ama 6 gibi ararız dedi tamam dedim aradan 2 gun gecti yine tık yok hastaneyi aradım asistanı bana geri döndü ben tahlıllerinizi kaybettim baska hasta kendinin sanıp dosyaya koymus dedi.. Tekrar hastanenizden cıkartıp getirirmisiniz :) rahatlığa bak yapardım ama bu sizin hatanız degılmı dedım? Fatmanur hanımın mailine tahlıl sonuclarını netten bulup attım. Doktor arar dıye düşündüm yine asistanı aradı sonuclarnız guzel sadece Demir hapını 2 ye çıkarın dedi fatmanur hanım yogun oldugundan sizi arayamadı dedi .. Çok sinirlendim doktor işi şuan muallakta benim için açıkçası.. Baya uzun yazdım k bakmayın kızlar ama bu konuda tedirginim:KK43:((
Canım tedirgin olmakta çok haklısın,demekki Allah korusun acil bir durumda doktoruna ulaşana kadar başına gelen gelecek yani. Benim doktorumda çok yoğun hatta her kontrol muayenemde en az 1 saat geçer randevu saatim ama ne zaman istersem ulaşıyorum en başından dosyama cep telefonu numarasını zımbalayıp verdi en ufak bir endişende ara,önemsiz olarak görebildiğin bişey belki de ciddi bir durumun habercisi olabilir dedi şimdiye kadar hiç ihtiyaç duymadım ama içim rahat biliyorum ki doktorum telefonun ucunda,muayene sırasında cep telefonu hep asistanında kendi cevap veremediği durumda asistanı açıyor o iletiyor kendisine cevabı da karşı tarafa iletiyor. Senin doktorun sanki yoğunluğun arkasına sığınmış rahatını bozmuyor,rahatsız edilmek istemiyor. Bence haftan dahada ilerlemeden bi düşün derim doktor değişikliğini

Arkadaşlarla selam,

Yaaa lohusa gecelik alicam 2 tane kadar..sonra bir daha giyemem ben cnk oyle gecelik onden dugmeli olsun yeter.. :)))) yanlız böyle çok pahalı olmayan fiyatlarda ve sade..dantelli falan değil..internetten nerden alabilirim?? Ayrıca İzmir deyim gidip hangi mağazadan bulurum??
bir oysho tutukunu olarak önerebilirim.. herşey spor pofidik ve cok rahat istwdiğin parçaları kombinle al bence biraz tuzlu gelir belki ama eskimiyolar:)

Günaydın Anneler, nasılsınız bakalım
gece uyuyamayan gündüz uyanamayangillerdenim, hala canım sıkkın oğlumun nadir hafif tekmeleri yüzünden
dr bişy yok desede içim içimi yiyor, kilodan desek burda benden de kilolular vardı sanırım onlar çok güçlü hissediyor
insanın aklına binbir türlü şey geliyor :110:
Canım meraklanma bence benimki de neredeyse hiç tekme atmıyor arada bir ufak kıpırtılar hissediyorum doktor da normal diyor. kimileri daha hassas çabuk hissediyor herhalde.

Ya göbek toparlayıcı nasıl takıcaz ben geçen kış safra ameliyatı oldum ilk gece okadar ağrım oldu ki anlatamam sanki içerden yarayı tırmalayan biri var gibi hissettim sabaha kadar sezeryan olursa bide hiç takamam gibi geliyo korse falan takınca daha çok ağrıtmaz mı :KK17:
ben takmıştım göbekten sarmalı korse ama acıdımı hatırlayamıyorum hatta medicalci getrimişti doktorumda takabilirsin demişti demekki çok acımadıki taktım 2. yada 3. yada günü takmaya başladım ağrı eşiğim çok düşüktür ağrısaydı takmazdım

kızlar bu pıjama nasıl..ay ben çok kararsızım lohusa sepetinden bakınıyorum ama alamadım bişey

Bence güzel canım

Bebişlerin kıyafeti ütülemek ne zormuş.. Minicik şeyler al koy düzelt çok belim ağrıdı :KK43:

Bnmkiler de kurudu henüz ütüye geçemedim, çok heyecanlıyım ama işten çıkınca çok yorgun oluyorum, sepette bekliyo ciciler:(

sağol canımm.. ben telefona not etmiştm soracaklarımı ve buna rağmen unuttum :KK64:bide doktorum hemen başından savmak istermiş gibi ilgisiz davranınca kafa iyice gidiyor. bi telaş içinde oluyor herşey

Hmm anladım niye baştan savarlar ki hiç anlamam:( eğer özele gidiyorsan parana yazık, insan parasıyla rezil oluyo

Silikon ucun tam adı ne cnm nerden hangi marka alcaz kaç tane alcaz bnm ilk gebelik böyle şeyleri bilmiyorum

Back
X