Onunla iyi simdi de kb problem cikariyo canim bir bir geliyorlar bana:)Kayınvaldenle aran nasıl canım
Evet cnm mecburuz diye fiyatlara giydiriyorlar.açiyan mi var millete birde hastane yeni açılırsa fiyatlar 2 ye katlanıyor. Neyse sağlıklı doğumlar hepimize insallahevet asgari fiyatlar bu şekilde ama hastaneye göre artış oluyor. olması gereken de bu zaten bence.
ya bende korkmaya başladımOlabilir canım su içmeye çalış. Bende hiiç içmiyordum en fazla 2 bardak. Ama sancılardan açılma olan arkadaşı görünce gözüm korktu. Bu sancılar rahimin yumuşamasına yardımcı oluyormuş o yüzden şimdi bu kadar olmaması lazım. Bende suya dadandım ..
bugün ben de bildiğin garfield modundayım ya
ev işi yapmam lazımmm ama hiiiç canım istemiyor
bu bilgsayar telefon ne çok oyalıyor insanıı saat olmuş 4
makine ötüp duruyor çamaşır asılacak pfff onu bile canım istemiyor
Ayy aynı benbugün ben de bildiğin garfield modundayım ya
ev işi yapmam lazımmm ama hiiiç canım istemiyor
bu bilgsayar telefon ne çok oyalıyor insanıı saat olmuş 4
makine ötüp duruyor çamaşır asılacak pfff onu bile canım istemiyor
akrapol bulent alp aydin... kesinlikle cok iyi... gecen yil 2500 tl idi bu yil ne kadar bilmiyorum ama... yeri balgatta hemen konya yolunda ufuk hast. karsisinda kukla kebap yakininda...kızlar çıldırıciimm..
karnıma ağrı girdi pc başında bükülmekten vallahi
hafta olmuş 30 ben hala doktor arıyorum
ankarada olup memnun olduğunuz bi doktor varmı hayrına bi yazın valla öldüm aramaktan
kendi doktorum doğumu 7500 e yaptırıyo değiştireceğm
Canim emzirme yastigi mi bu boyun destek mi anlayamadim emzirme yastigini kizimda almamistim ama simdi ikizlerim olacak almayi dusunuyorum ben kullanmadim ama genelde alanlarin cok kullanmadigini duydum ben yine de alicam en azindan ilk baslarda ikizleri ayni anda emzirirsem zaman tasarrufum olur diye dusunuyorum kullanamasam da hayirlisi artikSelam kızlar nasılsınız ? Ben bebeğime ana kucağı alıcam gündüzleri salonda yanımda olsun diye ama boyun destek yastığı almalı mıyım uyurken boynu yan kalmasın diye aşağıda ki gibi buldum kullanışlı oluyor mu deneyimli annişler
Eki Görüntüle 1713501
Ben de bi tekme yiyorum aninda tuvaletim geliyorÜşüttün mü acaba canım ? Benim bebişim de mesaneme baskı yapınca altıma kaçırcakmış gibi hissediyorum ama biraz yürüyünce geçiyor
Benim mecbur sez.olacak zaten. Ilk kizim sez.la dogdu simdiki de ikiz ne yonden bakarsan bak sez.Dua etmekten başka çaremiz yok zaten. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Sezeryanda artık çok zor değil. Çabuk toparlanıyorlar. Çoğu arkadaşım sezeryan oldu iki gün sonra normale döndüler bile. Hatta tavsiye bile ettilerözendirmek gibi olmasın tabi
Ben de az gec kalayim hemen camasirim islaniyor tam tuvalete gircem kizim anne tuvalet diyor evde 3 tuvalet var ama kizimi henuz tuvalette tek birakamiyorum ki onunla ugrasirken akinti mi idrar mi anlamiyorum ama camasirim islaniyogecen gun tam giyindim evden cikcam... dedim peceteyle burnumu sileyim... bi hih yaptim... baktim camasirim islak... haydi bir daha herseyi cikar... yeniden giy... zaten pantalon giyip cikarmak zor... 15 dk gec kaldim... :)) baskada kacirmadim ama wcye zor yetisiyorum...
Numune istemistim canim kizima kullanmadim ama hic yumusak degil karton gibi benim hosuma gitmedimerhaba arkadaşlar sleepy bebek bezleri hakkında bir fikri olan var mı????
gecen gun tam giyindim evden cikcam... dedim peceteyle burnumu sileyim... bi hih yaptim... baktim camasirim islak... haydi bir daha herseyi cikar... yeniden giy... zaten pantalon giyip cikarmak zor... 15 dk gec kaldim... :)) baskada kacirmadim ama wcye zor yetisiyorum...
gecen gun tam giyindim evden cikcam... dedim peceteyle burnumu sileyim... bi hih yaptim... baktim camasirim islak... haydi bir daha herseyi cikar... yeniden giy... zaten pantalon giyip cikarmak zor... 15 dk gec kaldim... :)) baskada kacirmadim ama wcye zor yetisiyorum...
İşte tam olarak o canım. Birde karnın sertken hareket ederse canından can kopuyor gibi oluyorya bende korkmaya başladımacabalarım arttı vallahi
ben şuan sürekli kıpırdamasından ötürü kasılma yoktur diye rahattım.
bugün biraz gerildim ve yemekteykende oğlum hareket ederken yüzümü buruşturmuşum vee acı çeker gibiymişim.
halbuki normalde de öyle oluyordum. kasılma mı yaşıyorsun dediler
korktum nasıl birşey ki şu kasılma işi
Hoşgeldin canım. Ne yaptın nst de ne çıktı ne dedi doktorun?Merhaba arkadaslar Allah Nasib ederse Ben de subat annesi loud am. 29+ lardayim.
Aylardir sizi takip ediyorum yazmak bu Güne kismet oldu.
Bugün ben dede sertleşme oldu doktorum nst ye bağlansan iyi olur dedi aksam hastane yolları gözüktü.
Hamileliğin basından Berı yatarak gecırıyorum hem tedavı bebegı hamde dusuk rıskım vardı.
İnşallah Zamanında gelir bebişlerimiz.
Merhaba arkadaslar Allah Nasib ederse Ben de subat annesi loud am. 29+ lardayim.
Aylardir sizi takip ediyorum yazmak bu Güne kismet oldu.
Bugün ben dede sertleşme oldu doktorum nst ye bağlansan iyi olur dedi aksam hastane yolları gözüktü.
Hamileliğin basından Berı yatarak gecırıyorum hem tedavı bebegı hamde dusuk rıskım vardı.
İnşallah Zamanında gelir bebişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?