2016 Şubat Anneleri

Cnm bana kasilma yokken verdi.bi demir hapı neyse oda öyle bi elevit nasıl verdiyse oda gerekli. son 1 ay bırak dedi canım sadece kasilma olmasi gerekiyormus zaten son ay.
Benim ayağıma kramp giriyordu onun için istedim çok olmuyorsa gerek yok dedi. Muz ye soda iç dedi. Bem sadece kan hapı birde imom içiyorum omega3. Hangi doktora gidiyosun cnm?

Aynen diyorum ki cagri merkezi fatura iptal diye gonderilmemis diyor, subedeki diyor ki hayir fatura iptal degil bizden çıkmış ama nerde belli değil
Siz bilmeyeceksiniz de kargonun nerde olduğunu ben mi bileceğim kaybettiniz o zaman diyorum yok sistemsel problem olmuştur kaybolmaz diyor çıldıracak gibi oldum da neyse bekliyim 2 gün daha
..

akrapol bulent alp aydin... kesinlikle cok iyi... gecen yil 2500 tl idi bu yil ne kadar bilmiyorum ama... yeri balgatta hemen konya yolunda ufuk hast. karsisinda kukla kebap yakininda...
evime cok yakinn
amma velakin akraoolun yenidogan unitesi yokmus
bide bikac forumda akrapol icin iyi seyler soylemediler
2500 cazip aslinda
bide bu dediginiz dotoru da cok duydum ama asiri yogunmus 31 haftadan sonra zaten almaz heralde

İştahsızlıktan yemek yapmakta eziyet düşünüyorum düşünüyorum aklıma yemek gelmiyor ne yapsam ne yapsamla geçti bütün gün saat olmuş 4bucuk
haha aynenn ben de bugun oyle oldum yaa. sonra kolayima geldi yaptim bi mercimek corbasi kasikladim amaaan karnim doydu iste :)) 2 sfeerdr canim hazirlamak istemiyo cigkofte soyluyorum dur dedim bugun adamakilli bi corba ic bari :)

[QUOdoğumgünü 2Bülent: 44012375, member: 708692"]evime cok yakinn
amma velakin akraoolun yenidogan unitesi yokmus
bide bikac forumda akrapol icin iyi seyler soylemediler
2500 cazip aslinda
bide bu dediginiz dotoru da cok duydum ama asiri yogunmus 31 haftadan sonra zaten almaz heralde [/QUOTE]
Ilk dogumumu bulent bey yaptirdi akropol hadtanesi superdi ankarada olsam yine ona giderdim siddetle tavsiye ederim

simsiyahhh .!.:
KIZLAR KASIK AĞRILARIM BUGÜN BİRAZ FAZLA SİZDEDE VARMI?

Evet ama ben biraz yogun çalışıyorum onunda etkisi var diye düşünüyorum magnezyum kullanıyorum muz soda falan desteklemeye çalışıyorum canim

[Sağol="serppp, post: 44010278, member: 695163"]Numune istemistim canim kizima kullanmadim ama hic yumusak degil karton gibi benim hosuma gitmedi[/QUOTE]

Sagol canım fiyatları çok uygun görünüyor da merak ettim

Insan hergecen gun biraz daha agirlasiyo yaa...son zamanlari cok mrk ediyorm besigimiz geldi bgn haftasonu acikogretim sinavlari varr..onlar bi gecsin cantamizi hazirlicam bende, sonra alisveris faslini kapiyorum:)

Saolun arkadaslar nst girdik ama malesef acil kalabalik.bekliyorum sonucu gostermek icin.
Yüzyıl hastanesine gidiyorum. Doktorum handan namli tup bebek ci.

Insallah ters bi durum yoktur..

kasılma yaşayan anne adayları bugün kaç litre su içtiniz?

ben 2ye tamamladım bugünü

iki gündür unutuyorum hastaheneye gideceğim diye 0,5 lt pet şişe aldım daha az önce bitti

İnternetten keçe aldınız mi hiç? Hangi siteden? :)

ben instagramdan almıştım, 2-3 gün sonra kargoya verdiler bi sıkıntı olmadı kapı süsüm bitmek üzere sıra şekerlerde inşAllah vakit bulursam başlıcam

Saolun arkadaslar nst girdik ama malesef acil kalabalik.bekliyorum sonucu gostermek icin.
Yüzyıl hastanesine gidiyorum. Doktorum handan namli tup bebek ci.

Insallah ters bi durum yoktur..
Akşamları çok kalabalık oluyor hastaneler
Bakalım nst nasıl çıkacak?

Merhaba,
Aranızda D vit3 kullanan var mı. Geçen bikaç tahlil yaptırmıştım hersey iyi hoş ama d vitamini eksik çıktı. dr Dvit3 yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…