Bende düzenli kullanıyorum canım ilacı. Şükür iyim. İnşallah doğumdan sonra astımı muz tamamen geçer canım emzirme döneminde kullanmayı düşünüyor musun canım
su market raflarini acaba neden azcik hamileleri dusunerek yapmazlar ki!! canim cikiyor bisey alacagim zaman ya.teee 2 metreye koymus nasi uzanayim ben oraya her dakka kimden isteyim
nitekim uzandim ve uzanmamla karnima bir agri girmesi bir oldu ins bsy olmaz
Evet tabi yeterki sağlıklı olsun işte bende ondan korkuyorum.
Çünkü bana şey dedi doğumda sıkıntı oluyo 2.5 kilolardaki bebekler kalpleri v vucudu zorlaniyo gibi birsey dedi hareketi nasil dedi bende hic durmuyo ondan mi zayif dedim güldü.
Ben 30.haftada 1440 dı
31. Haftada 1550 gram zayıf dedi kilo aldirmak icin güzel beslen deid sola yat dedi ve dinlen dedi.
Canım sen hiç canını sıkma sağlıklı olsunda kilosu fark etmez benim kızım 2.450 doğdu ama 9 aylıkken konuşmaya başlamıştı 1 yaşa dolmadan yürüyordu ve 2 yaşındayken 3 dilde büyükler gibi konuşuyordu. Şimdi 13 yasinda))) ondan kiloyu sen hiç takma sağlıklı olsun inşallah gerisi önemli değil.
ben ilk doğumumda kullanmadım hafif göbek kaldı.normal doğumdu.bu 2. hamileliğim bunda kullanmak istiyorum ama bir sürü model var var.kafam karıştı http://www.lohusasepeti.com/lohusa-korseler
su market raflarini acaba neden azcik hamileleri dusunerek yapmazlar ki!! canim cikiyor bisey alacagim zaman ya.teee 2 metreye koymus nasi uzanayim ben oraya her dakka kimden isteyim
nitekim uzandim ve uzanmamla karnima bir agri girmesi bir oldu ins bsy olmaz
Bende düzenli kullanıyorum canım ilacı. Şükür iyim. İnşallah doğumdan sonra astımı muz tamamen geçer canım emzirme döneminde kullanmayı düşünüyor musun canım
haha aynenn ben de bugun oyle oldum yaa. sonra kolayima geldi yaptim bi mercimek corbasi kasikladim amaaan karnim doydu iste :)) 2 sfeerdr canim hazirlamak istemiyo cigkofte soyluyorum dur dedim bugun adamakilli bi corba ic bari :)
bende dün sadece mercimek çorbası yapıp oturdum valla allahtan eşim seviyorr yanında yeşillik vs benim canım bugün acaip çiğköfte çekiyordu ama önermiyolar diye söylemedim bendeeee canım çok çekiyor nolcak bi kere yesem yaa
bende dün sadece mercimek çorbası yapıp oturdum valla allahtan eşim seviyorr yanında yeşillik vs benim canım bugün acaip çiğköfte çekiyordu ama önermiyolar diye söylemedim bendeeee canım çok çekiyor nolcak bi kere yesem yaa
Kızlar ara sıra şu son 3 gündür mide yanmasını nasıl yaşıyorsak boğazımda aynı yanma oluyor. Birden artıp birden hafifliyo sizde de oluyor mu ? Saçlarından dolayı diyorlar ama bu haftalar mı oluyor bu bilmiyorum birde boğazımda yani.. Garip değil mi
Kızlar ara sıra şu son 3 gündür mide yanmasını nasıl yaşıyorsak boğazımda aynı yanma oluyor. Birden artıp birden hafifliyo sizde de oluyor mu ? Saçlarından dolayı diyorlar ama bu haftalar mı oluyor bu bilmiyorum birde boğazımda yani.. Garip değil mi
bebeğin kafası aşağıda o yüzden saçın etkisi mümkün değil,
ayakları ile midene bastırıp havanın yukarıya çıkmasına sebeb olduğu için reflü olr
az az sık sık yiyerek azaltabilirsin
Ya bu her gün ne yemek yapacağım derdi beni de sinir ediyor aklıma birsey gelmiyor fenalık basıyor o yüzden de gün geliyo saçma sapan besleniyorum uff mesela yarın ne yemek yapcaz var mı fikri olan
bebeğin kafası aşağıda o yüzden saçın etkisi mümkün değil,
ayakları ile midene bastırıp havanın yukarıya çıkmasına sebeb olduğu için reflü olr
az az sık sık yiyerek azaltabilirsin
Acaba başı aşağıda mı onu da bilmiyorum. Makat mı duruyor yoksa.. En son 1 ay önce gitmiştim çok merak ediyorum. Özellikle birşeyler atıştırdıktan sonra oluyo midem dolu olmasada başlıyor. Dediğin gibidir inşallah canım
Ya bu her gün ne yemek yapacağım derdi beni de sinir ediyor aklıma birsey gelmiyor fenalık basıyor o yüzden de gün geliyo saçma sapan besleniyorum uff mesela yarın ne yemek yapcaz var mı fikri olan
Aynı dert bende de var :) sabah uyanınca ilk işim evde yemeklik ne varsa örneğin patlıcan. Hemen nefisyemektarifleri uygulaması var telefonumda arama butonuna patlıcan yazıyorum bir sürü çeşit çıkıyor aklıma yatanı yapıyorum hemen girişiyorum akşama eşim gelene kadar rahat oluyorum