2016 Şubat Anneleri

Kızlar iki koli eşya geldi kv ve kp'den.. Bende güya alışverişe çıkıcaktım Allahtan çıkmamışım, magnetleri bitiricem diye telef etmekle meşguldüm kendimi bu arada çoğu bitti sayılır.. Yarın bir kaç malzeme alıp kapı süsünüde bitiricem kısmetse.. Amaaaa bittim şuan yorgunluktan sinirlerim had safhada, açta kaldım, ortalıkta dağınık kolileri açınca paketler poşetler etrafa savruldu haliyle... Daha bu kadar eşyayı yıkamak var... Havlusuydu, yatak takımıydı, pikesi, battaniyesi, üstü başıydı herşeyi düşünmüşler sağolsunlarr, en çok sevindiğimse babyphone oldu..Birsürü eksik vardı sağolsunlar benim annemin babamın yapmadığını yaptılar Allaha şükür durumumuz kötü değil ama böyle günlerde insan destek arıyor.. Sağolsunlar, çok düşünceliler

Ana kucaginda 1.5 saatten fazla oturtmayin dendigi icin uyutmadim ben mutfaktayken oyalamak icin oturtturuyordum uyuturken mutlaka yatagina yatiriyordum ana kucaklari icin ayri minder oluyor o yeterli degil miymis

merhaba herkese ne isim buldum kızıma ne alışverişe başladım 2. çocuk rahatlığı sanırım
Bende de ayni durum var ama ikiz olduklari icin fazladan bi kac seyi almamiz gerek artik battaniyesi yorgani yatagi birer taneydi ikiye cikarmamiz lazim onlar da idare edilecek seyler oldugu icin bekliyoruz su anki tek acelemiz buyuk kizimizin odasi

Sacla ilgisi yok canim kizim upuzun sacla dogmustu ama son aylarimda en ufak yanma olmamisti. Sanirim bazi bebekler mideye baski yapiyor ondan oluyor bazisi daha asagida yer ediniyor onlar da mide yanmasi olmaz tabi baska bi suru sebebi olabilir

0,5 mi
Lütfen şaka yaptığını söyle
Arkadaşım su çok önemli, hem çatlaklar açısından hem kasılmalar için hem bebeğin suyu açısından.
Bir yerde okumuştum yeterli beslenilmese bile su miktarımızın iyi alınması bebeği etkilemezmiş.

0.5den sonra 1.5kulağa daha hoş geliyor elbette :)

Gerçekten arttırın arkadaşlar. Günde en az 2litre alımını öneriyorlar. Tabi fazla içip de şaşırtmaylım da.
Bende acaba fazla mı içiyorum diye korkuyorum. İşmyerinde 2litreyi gayet isteyerek kana kana içiyorum. Evde de 2-3bardak içiyorum.
Gece de bir buçuk bardağı uyandığımda flaan içiyorum.

Mide ynması normal. Eakiden saç yapıyor derlermiş ama şimdi saçlı da saçsız da olsa yanma oluşuyor :)
Mideyi yukarı itmesinden sebep oluşuyor. Ve bu da boğaza kadar çıkıyor. Reflüyle birlikte faranjit olmak da kaçınılmaz. Gece yatmadan önce yemek içmek sakıncalı bu sebepten. Boğazlara yazık

Maşallah Allah razı olsun onlardan :)
Diğer kısmı düşünüp üzme kendini hiç :*
Geçen arkadaşım geldi. Size dert yandıklarımı anlatıyordum ki onun derdini duyunca utandım sustum
Allah daha büyük imtihan vermesin:/ bizim ailelerin ilgisizliği birşey değilmiş

birde haftalar geçtikce ağırlaşıyorum tembelleşiyorum ... temizlik ev işleri ayyakabı giymek çorap giymek eğilmek sorun oldu git gide zorlşıyor gelecek ay nasıl olcak bilmem
Ben de ben de cok agirlastim ustelik evde bi cocuk daha var 2yasinda ustune bi de annem rahatsizlandi bizde kaliyor dun bi de kv geldi orucluymus iftarini hazirladim esim ev hastaneye dondu bu ne yaa diyor butun gun disarda oldugu halde bugun ise dunden kalanlari ve hazir bi seyler yedik yerimden kalkamadim Allah.tan sagi solu belli olmayan kizimin en sakin gunlerinden biriydi bugun

Ya bu her gün ne yemek yapacağım derdi beni de sinir ediyor aklıma birsey gelmiyor fenalık basıyor o yüzden de gün geliyo saçma sapan besleniyorum uff mesela yarın ne yemek yapcaz var mı fikri olan
Nohut veya fasulye en azindan yemek konusunda bi iki gun rahat ederim

Hanimlar bacagim cok agriyo yuruyemiyorum oturup kalkamiyorum kramplardn kasilip kaliyorum 15 inde konturolum var valla zor durumdayim

Hanimlar bacagim cok agriyo yuruyemiyorum oturup kalkamiyorum kramplardn kasilip kaliyorum 15 inde konturolum var valla zor durumdayim
Bol su , muz ve maden suyu kontrolune kadar bunlari dene biraz rahatlatir seni canim. Allah yardimcin olsun

Ne güzel Canım ya helal olsun biz daha kv den mendil görmedik

Suan esime koptum almis eline cekirdegi tertemiz salonumda cit citt liyioooo sinir etti beni

Aaaaa benim eşimin üstüne tanımam ne zamanki evde temizlik olur o aksam çekirdek çitleyesi gelir bide haklı gibi acındırır kendni :))) görme canım napsan çitlenecek o çekirdek görme

Ne güzel Canım ya helal olsun biz daha kv den mendil görmedik

Aynen cnm bende kv de cigimden mendil bile gormedim bide sen dogur neler yaparim sana dile benden ne dilersen diodu..bizimki kabaga donustu bisey dileyemeden aman Allahim diletmesinde zaten sukur herseyini yapariz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…