0,5 mi
Lütfen şaka yaptığını söyle
Arkadaşım su çok önemli, hem çatlaklar açısından hem kasılmalar için hem bebeğin suyu açısından.
Bir yerde okumuştum yeterli beslenilmese bile su miktarımızın iyi alınması bebeği etkilemezmiş.
Aynen cnm bende kv de cigimden mendil bile gormedim bide sen dogur neler yaparim sana dile benden ne dilersen diodu..bizimki kabaga donustu bisey dileyemedenaman Allahim diletmesinde zaten sukur herseyini yapariz ins
Cnm evet biraz zor soru sormak sıkıntı kadına ama baya bilgili.sen nereye gidiyorsun cnm.doğuma karar vermedim ki tam olarak ayşe hoca sezeryan diyormus en başta.Buca kadın doğum da iyiymiş.Ayşe inmez evet biliyorum. Bana soğuk gelmişti o kadın ama ordaki doktorlardan en iyisi en azından. Doğumda orda olcak ozaman. Hayırlısı olsun
İyi olmana sevindim:)Kizlar nst de aorun cikmadi genel.muayenede sorun gozukmedi. Ama alttan bakmaya pek cesaret.edemedi doktor.aciklik varmi yokmu diye. Tüp bebek oldugu için evede gonderemem rahat edemem bu gece gozetimimde kal dedi.
Serum takildi yatiyorum.kendimi kotu hissettim Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bugunlerde bende suyu az ictim gibi. Birde uzun zamandir ilkkez dun 1.2 saat pendikte dolastim bebek sus malzemesi icin. Usuttum mu bilemiyorum. Ilk gebelik olunca sertlesmemi kasilmmai.ne oldugunuda annlayamiyorum...
Allah kolaylık versin canım ya ... bir annene bakıyorsun birde kv iftar hazırlıyorsun ... aslında kv sana yemek getirmesi gerekBen de ben de cok agirlastim ustelik evde bi cocuk daha var 2yasinda ustune bi de annem rahatsizlandi bizde kaliyor dun bi de kv geldi orucluymus iftarini hazirladim esim ev hastaneye dondu bu ne yaa diyor butun gun disarda oldugu haldebugun ise dunden kalanlari ve hazir bi seyler yedik yerimden kalkamadim Allah.tan sagi solu belli olmayan kizimin en sakin gunlerinden biriydi bugun
Sağol canım ..keryneia hayırlı olsun güle güle günlerde kullan canım benim, yavaş yavaş halledersin inşAllah ^_^
Kizlar nst de aorun cikmadi genel.muayenede sorun gozukmedi. Ama alttan bakmaya pek cesaret.edemedi doktor.aciklik varmi yokmu diye. Tüp bebek oldugu için evede gonderemem rahat edemem bu gece gozetimimde kal dedi.
Serum takildi yatiyorum.kendimi kotu hissettim Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bugunlerde bende suyu az ictim gibi. Birde uzun zamandir ilkkez dun 1.2 saat pendikte dolastim bebek sus malzemesi icin. Usuttum mu bilemiyorum. Ilk gebelik olunca sertlesmemi kasilmmai.ne oldugunuda annlayamiyorum...
Çok sevindim nstde sancı çıkmadıysa problem yoktur inş. Ama şu su işi çok önemli yaaa...Kizlar nst de aorun cikmadi genel.muayenede sorun gozukmedi. Ama alttan bakmaya pek cesaret.edemedi doktor.aciklik varmi yokmu diye. Tüp bebek oldugu için evede gonderemem rahat edemem bu gece gozetimimde kal dedi.
Canım bende beklemiyodum bu kadarını.. Allah razı olsun onlardan..Ne güzel Canım ya helal olsun biz daha kv den mendil görmedik
Ben kente gidiyorum orçun sezer. Birşey söylemek istemedim ama o hastanede normal yapan pek yok. Kimi duyduysam sezeryan. Doğum için egepolde güzel diyorlar. Hastaneler hakkında pek bilgim yok. Geç kalmadan araştırmaya başlaman lazımCnm evet biraz zor soru sormak sıkıntı kadına ama baya bilgili.sen nereye gidiyorsun cnm.doğuma karar vermedim ki tam olarak ayşe hoca sezeryan diyormus en başta.Buca kadın doğum da iyiymiş.
Cnm Allah yardimcin olsun..Allah kolaylık versin canım ya ... bir annene bakıyorsun birde kv iftar hazırlıyorsun ... aslında kv sana yemek getirmesi gerekiyi dayanıyorsun inan allah kolaylık versin dinlen arada yavaş yavaş gör işlerini fazla zorlame kendini.annene bakacak başka kardeşin yok mu ? çok mu hasta ? bu arda annene geçmiş olsun canım ona iyi bak ben annemi 5 sene evvel kaybettim Allah annene uzun ömürler versin . bende lohusa stresi doğum stresi başladı . ilk bebeğim kv nin yanında emzirmek istemiyorum doğumdada kimseyi istemiyorum dogum sancı odasına çekinmeden girer diye korkuyorum çekinmeyen bi kadın ... zaten başta beni stres eden o ... neymiş evi 100 m de geceleri bizde kalcakmış bir ay ... ben wc ye duşa rahat giremem rahatsız olurum eşimle bebeğimle yalnız kalmak isterim gündüzleri gelirse gelir...ztn kv eltiden uzak duran biriyim ... . ehh tabi eltim 7 ay evvel doğum yaptı kv le eltimin annesinin arası kötü... torununu istediği zaman görmeye gidemedi anlıcağın acısını benden cıkaracak . bakarsan kv eltime canım cicim davranırdı beni hep aşalardı nemiş onun malı mülkü çokmuş boyu uzunmuş... evlendikten sonra eltim 20 kilo aldı bide gebelik kilolarıla 30 40 olmuştur... onunla dalga geçmezdi benim evliliğn ilk ayında aldığım 2 kilomla dalga geçerdi... evine gelen misafirlerinin yanında sen yeme derdi ona gelince sen ye canım derdi daha nelr var bunlar hiç ... eltim doğurduktan sonra kv kibarca kazığı yedi cici gelininden şimdi bana döndü, sırf bebek için ama ... bide kızımı sahiplendi ona ben bakcam diyor ikide bir... zaten evdeyim kendim bakarım ...kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorum kv mi görünce...
Sagol canim deniycem hayirli cumalarBol su , muz ve maden suyu kontrolune kadar bunlari dene biraz rahatlatir seni canim. Allah yardimcin olsun
O nerde cnm. Ben orçun sezere gidiyorum. Kent hastanesi.
Aynen cnm bende kv de cigimden mendil bile gormedim bide sen dogur neler yaparim sana dile benden ne dilersen diodu..bizimki kabaga donustu bisey dileyemedenaman Allahim diletmesinde zaten sukur herseyini yapariz ins
Kizlar yaa saga yatmak iyi degil deniyor duz yatiyorum nefes alamiyorum sola yatinca da sag taraf gogus alti kaburga kemigim resmen sirtima batiyor. Sinirden aglamak uzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?