anasınınoğlu oda sonuçta hiç laf ettirirmi anasına hahahaya benim annem bi ton şey almış allah razı olsun demiyor da annem çalışıyor annem hasta annemin zamanı yok vs savunup duruyor. yaa ne güzel işte çalışıyor alıversin doğurcam artık nerdeyse diyemiyorum
Yaa çok zor tatlım macroyada gittim yok, hani var bazı şeyler ama çokta dibim düşecek şeyler değil, özellikle soslar maalesef ki yok, american filet , yumurta salatası, karides salatası (ezme mayonezli sos kıvamında oluyor), kipkerrie böhüüüü evde yapıncada tutturamıyorum.. ayhhhh ben nerelere gidemm.. Birde grip oldum nasıl iştahım açıldı anlatamam
görümcene güldüm yaa
alacağım vereceğim dediği kendi zıpasının eskisi miymiş
töööbeee
Cevabını kibarca ver yoksa daha çok duyacaksın bunları. Sen sustukca o devam edıyor her gıdısınızde
iyi demişsin
bari utanmasını bilsinler be
pes
Ayy deme be kardes seninki yine 3 yelek örmus benimki bi corap bile almadi aman Allahlarindan bulsunlar öff hele kb var ya adamin yuzune camur atasim var yeminle
ben ztn kv deye 2 haftadan giderim evi 100 m de oturduğu halde pek yakın davranmam eşimde ztn zorlayamaz beni annesinin bana karşı olan huyunu biliyor ama annesi sonuçta ... misafirleri eşim ağırlar ztn çoğu kendi akrabaları bnm burda kimsem yok aile yurt dışında. 1 ay izin var bana yardımcı olucak inş... temizliğide yapabildiğim kadar yaparım artık ...Yok artik ya dalga gecmek ne demek bi iki susardim 3.sunde herkesin yaninda ben de bozardim Allah yardimcin olsun. Annem duzeldi sayilir iki kardesim daha var ama biri 8-20 arasi calisiyor biri de uni.de baska sehirde. Ben izne ayrilmistimAllah.tan. cok sukur iyilesti sayilir bugun calisan kardesime teslim edicemRabbim hic birini basimizdan eksik etmesin. Benim eltimin cocuklari buyuk ama onun kimseye faydasi olmaz. Ama kendi grip olsun herkes ciceklerle gelip ona yemek yapmani evini supurmeni bekler kv.m de genelde hasta oldugu icin pek faydasi olmaz bana. Ama eltimin korkusuna grip oldugunda da bile evini bekler. Ilk dogumumda ufak bi kaza gecirdi ilk basta biz de bi sey beklemedik o yuzden. Ama kizim daha 20gunlukken 6-7saatlik yol gidip tatile gitti her ailede gariplik var canim ama bebegin dogdugu zaman misafirleri agirlamak etrafi derleyip toplayip temizlemek icin birine ihtiyacin olacak
hepsi bahane bunlarn oda farkında demekki böyle açıklamalar yaptgna göre
Bana da aras cagri merkezi fatura iptal edildigi icin cikis yapilamamis dedi, firmayi aradim iptal etmedik dediler. Subeye anca aksama doğru ulastim fatura iptali yok sistemsel karisiklik olmus kargonuz yuklenmis ama nerde belli degil diyor piskinler.. Bir daha arasla asla
bende mi yansam anamdan dert
yok yok bende görümcelerden yanayım
bende kp kv yok görümce (4adet) var. daha gebeliğimin başlarında herşeyleri onlar yapıyordu onlar alıyordu vs ama sonradan değişti işler. henüz erken, bekle biraz, cinsiyet belli olsun, döner o cinsiyet, 7-8 ay olana kadar düşük ihtimali bitmiyor, hemen alma sonra üzülürsün vs vs vs... tabiki onları dinlemedim
ilk verdiği şey 12 yaşındaki kızından kalma kadife üst penyesi.
sonra bir arkadaşından ona gelen bir ayakkabı
şimdi de kendi etrafından vs den topladığı tulum bilmem neleri ve bir de yeni aldığı hastane çıkışı setini bir de mor polar battaniye (Benim oğlum olacak) bebek bohçası yapacakmış çocuk doğmadan yapar da getirir inşallah.
haa annemden de bir şey görmüyordum. o da 6. ayıma girdiğimde farketti hamile olduğumubiraz ben itekledim de anladı
sonrasında bir sürü zıbın almış, hani şu üstlerinde komik yazılar olangeçen bize geldiklerinde televizyon getirmişlerdi bize. oturma odası ve salonumuz var ama salondaki tv yi oturma odasına taşıyoruz biri yoksa.
babamda pek sever tv işlerini almış gelmiş doğum günü hediyen dedi
bizimki hemen bozuldu "bizim tv ye değil bebek arabasına ihtiyacımız var vs" haklı da aslında birşey diyemedim.
haftasonu alışverişe falan çıktık baktım annem ben alıcam puseti beşiğini dedibenim hava 1500tabi
Cokta tin napiyim de senin kocanin ismini yok kiz etrafimda kvler taniyorum kocalari korkuyor geline zulm ediyor kari nolacak canim bu onun karakteri diyor adam bence yasasa bile ayni olurdueşim kırılmasın, ve gercekten annesinin hatasız olduğunu düşünfüğünü bildiğim için kolay kolay cevap vermiyorum, verince beyfendi ama diye başlayıp onu savunan birşey söylüyor ben daha çok kızıyorum, ama artık eskisi gibi he demiyorum yüz ifademle çok belli ediyorum ara ara cvp vermeye başladım.
kb vefat etti yoksa bu kadar at koşturmazdı diye düşünüyorum, isim bulmadık diyince
herkese kocamın adını vermem onlara, onlar başka isim düşünsün diye eş dostun içinde laflar ediyor manyak karı
Cokta tin napiyim de senin kocanin ismini yok kiz etrafimda kvler taniyorum kocalari korkuyor geline zulm ediyor kari nolacak canim bu onun karakteri diyor adam bence yasasa bile ayni olurdu
ahaha :)Ahh ahh dert işte ama ben annemden de beklerdim tıs çıktıahh annem ahh hasta olduğunda benden başka bakanı yok, gelin kalk çorba yap içelim diyomuş, anam hala ona çalışsın.
benim kv. önce 6 7 ay olana kadar bişey alınmaz diyodu. şimdi 6. aydayız ama aldı ufak tefek bişeyler. Beşiği alacakmış, banada doğum hediyesi bilezik alacakmış. bizde bilezikten vazgeçtik çocuk odasını al dedik. oda 1000 liralık 1500 liralık odalara bakıyo. bileziği hediyelik almayı düşünüyodu sanırımİyiki oğlu var. hiç kafama takmıorum o istediğini yaptırır.
Herkezde aynı şey sanırım :) bizde aynı durumdan müzdaribiz :) kimseden ses seda yok herşeyini kendim yaptımm bişeyide eksikmi diye soranda olmadı bende bişeye karıştırmam bu saatten sonraahaha :)
valla biz sanki benzeşiyoruz. kardeşiminde ağustosta düğünü var. gelinle altın alışverişleri falan.
tutturmuşlar mobilyayı da alalım diye. anlıyorum borcu bitsin istiyorlar ama ondan acil planlarınız yok mu sizin diyesim geliyordu vallahi
neyse bana beşik ve pusetle ağzımı kapatmama yardımcı oldularvallahi eşime karşı mahcup olmamak için
bir arkadaşımız daha bir kuruş masraf yapmamış bunları duyuncahaklı olarak neden bizimkilerden destek yok diye sorguluyor
Sonda bi boks maci yaparsiniz kiz esin de hakim olurköydekiler diyo ahh ahhh adamı bu kadın toprağa gömdü onda şekeri bu peyda etti kahrından gitti,
bazen eşimde der ben ikinizin arasında kalmaktan erken öleceğim babam gibi diye
bende diyorum sana tavsiyem olsun ikimizin arasında kalıp bizi birbirimize savunma
bırak bizi kendi halimize biz sürtüşelim sende köşede durulmamızı bekle valla daha iyi
gecen hafta ki gidişimizde kadın sataştı bende cevap verdim , kocam yanımız da ama ikimizi de umursamadı
ahaha :)
valla biz sanki benzeşiyoruz. kardeşiminde ağustosta düğünü var. gelinle altın alışverişleri falan.
tutturmuşlar mobilyayı da alalım diye. anlıyorum borcu bitsin istiyorlar ama ondan acil planlarınız yok mu sizin diyesim geliyordu vallahi
neyse bana beşik ve pusetle ağzımı kapatmama yardımcı oldularvallahi eşime karşı mahcup olmamak için
bir arkadaşımız daha bir kuruş masraf yapmamış bunları duyuncahaklı olarak neden bizimkilerden destek yok diye sorguluyor
Slm canlar dün gece celestone iğnemi 2 doz yaptırdım akciğer gelişimi için 24 saat sonra 2 doz daha yapılması lazımdı ama sağolsun eczacım ilacı depodan getirtip acile bnm adıma bırakacaktı bütün hastane personeline ilacı sorduk nerdeyse herkes aradı ilaç ortada yok tam 24 saat sonra yapılması lazım gece 11 olmuş ilaç yok ortada bırakmamış gerizekalı ki kendi ilacın nekadar önemli olduğunu bana anlattı ve bu nasıl bir ihmal onun salaklığı yüzünden iğnemi mecburen yarın sabah yapıcam okadar sinir oldumki anlatamam yani sbah olsun diye dört gözle bekliyorum eczaneye gidip burnundan getirmezsem görür günü nü ay hala aklıma geldimi çıldırıyorum ki erken doğum riski olduğunu biliyosalak kadın ya
Seni merak etmiştim bende kuzum ya.. Nasıl gidiyor? İyisin dimi?
0,5 mi
Lütfen şaka yaptığını söyle
Arkadaşım su çok önemli, hem çatlaklar açısından hem kasılmalar için hem bebeğin suyu açısından.
Bir yerde okumuştum yeterli beslenilmese bile su miktarımızın iyi alınması bebeği etkilemezmiş.
0.5den sonra 1.5kulağa daha hoş geliyor elbette :)
Gerçekten arttırın arkadaşlar. Günde en az 2litre alımını öneriyorlar. Tabi fazla içip de şaşırtmaylım da.
Bende acaba fazla mı içiyorum diye korkuyorum. İşmyerinde 2litreyi gayet isteyerek kana kana içiyorum. Evde de 2-3bardak içiyorum.
Gece de bir buçuk bardağı uyandığımda flaan içiyorum.
Mide ynması normal. Eakiden saç yapıyor derlermiş ama şimdi saçlı da saçsız da olsa yanma oluşuyor :)
Mideyi yukarı itmesinden sebep oluşuyor. Ve bu da boğaza kadar çıkıyor. Reflüyle birlikte faranjit olmak da kaçınılmaz. Gece yatmadan önce yemek içmek sakıncalı bu sebepten. Boğazlara yazık
Maşallah Allah razı olsun onlardan :)
Diğer kısmı düşünüp üzme kendini hiç :*
Geçen arkadaşım geldi. Size dert yandıklarımı anlatıyordum ki onun derdini duyunca utandım sustum
Allah daha büyük imtihan vermesin:/ bizim ailelerin ilgisizliği birşey değilmiş
Sonda bi boks maci yaparsiniz kiz esin de hakim olur
Benimki karisiyor bi de kadin etkilemeyi basariyo ama benim adam da bi ögle bi bogle anlamiyorum ne yaptigini ama icimde de tutamiyorum anan onu yapti bunu yapyi diye dir dir soylenirim ara bir
2 dürüm çiğ köfte yedimsabahtan aklıma takılmıştı abarttım biraz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?