2016 Şubat Anneleri

ahahah en önemlisini söylemeyi unutmuşum.
bir tanesi de sürekli model atıp duruyor, hangisini öreyim diye. bende seçiyordum şu gzüel bu güzel diye.
en son bir fotoğraf attı, kendi ördüğü bir foto, bu nasıl güzel mi diye yazmış.
bende saf aa güzel olmuş, büyük galiba bu demeye kalmadan. bomba patladı
falancanın torununa örüyorum seninkine daha güzelini örücem. daha başlamadım

oldu janım görüşürüz.
geçen de geldiklerinde bir sürü minik minik yeleği var ne zaman giyecek kim bilir kardeşimin müstakbel kv bile örmüş dedim.

kardeşimin sevgilisinin annesi bile 3 tane örmüş yollamış. bu lafı haketmedi mi

hepsi bahane bunlarn oda farkında demekki böyle açıklamalar yaptgna göre

Kıyamam ancak makro da bulursun diyecektim ki yada gurmet te hıc baktın mı çeşitli soslar mezeler oluyor. Sen aklından çıkarmaya bak bence

görümcene güldüm yaa
alacağım vereceğim dediği kendi zıpasının eskisi miymiş
töööbeee
herkes aynı şeyi düşünüyordur, kimsenin kimseden beklentisi yok elbette. bir çoğumuz çalışıyoruz zaten kendimiz alırız.
ama alıcam yapıcam deyip de sonra sağdan soldan toplamak

ikinci el giydirmem demiyorum. bende teyzemin oğlunun kıyafetlerini aldım, ama teyzem bana saana zıbın alıcam diye söz vermemişti ki

Cevabını kibarca ver yoksa daha çok duyacaksın bunları. Sen sustukca o devam edıyor her gıdısınızde

iyi demişsin
bari utanmasını bilsinler be
pes

Ayy deme be kardes seninki yine 3 yelek örmus benimki bi corap bile almadi aman Allahlarindan bulsunlar öff hele kb var ya adamin yuzune camur atasim var yeminle

eşim kırılmasın, ve gercekten annesinin hatasız olduğunu düşünfüğünü bildiğim için kolay kolay cevap vermiyorum, verince beyfendi ama diye başlayıp onu savunan birşey söylüyor ben daha çok kızıyorum, ama artık eskisi gibi he demiyorum yüz ifademle çok belli ediyorum ara ara cvp vermeye başladım.

kb vefat etti yoksa bu kadar at koşturmazdı diye düşünüyorum, isim bulmadık diyince
herkese kocamın adını vermem onlara, onlar başka isim düşünsün diye eş dostun içinde laflar ediyor manyak karı

ben ztn kv deye 2 haftadan giderim evi 100 m de oturduğu halde pek yakın davranmam eşimde ztn zorlayamaz beni annesinin bana karşı olan huyunu biliyor ama annesi sonuçta ... misafirleri eşim ağırlar ztn çoğu kendi akrabaları bnm burda kimsem yok aile yurt dışında. 1 ay izin var bana yardımcı olucak inş... temizliğide yapabildiğim kadar yaparım artık ...

canımmmm, hemen şikayetimvar.com'a yaz. hemen dönüyorlar.

Ahh ahh dert işte ama ben annemden de beklerdim tıs çıktı ahh annem ahh hasta olduğunda benden başka bakanı yok, gelin kalk çorba yap içelim diyomuş, anam hala ona çalışsın.

benim kv. önce 6 7 ay olana kadar bişey alınmaz diyodu. şimdi 6. aydayız ama aldı ufak tefek bişeyler. Beşiği alacakmış, banada doğum hediyesi bilezik alacakmış. bizde bilezikten vazgeçtik çocuk odasını al dedik. oda 1000 liralık 1500 liralık odalara bakıyo. bileziği hediyelik almayı düşünüyodu sanırım İyiki oğlu var. hiç kafama takmıorum o istediğini yaptırır.

Cokta tin napiyim de senin kocanin ismini yok kiz etrafimda kvler taniyorum kocalari korkuyor geline zulm ediyor kari nolacak canim bu onun karakteri diyor adam bence yasasa bile ayni olurdu

Cokta tin napiyim de senin kocanin ismini yok kiz etrafimda kvler taniyorum kocalari korkuyor geline zulm ediyor kari nolacak canim bu onun karakteri diyor adam bence yasasa bile ayni olurdu

köydekiler diyo ahh ahhh adamı bu kadın toprağa gömdü onda şekeri bu peyda etti kahrından gitti,
bazen eşimde der ben ikinizin arasında kalmaktan erken öleceğim babam gibi diye
bende diyorum sana tavsiyem olsun ikimizin arasında kalıp bizi birbirimize savunma
bırak bizi kendi halimize biz sürtüşelim sende köşede durulmamızı bekle valla daha iyi
gecen hafta ki gidişimizde kadın sataştı bende cevap verdim , kocam yanımız da ama ikimizi de umursamadı

ahaha :)
valla biz sanki benzeşiyoruz. kardeşiminde ağustosta düğünü var. gelinle altın alışverişleri falan.
tutturmuşlar mobilyayı da alalım diye. anlıyorum borcu bitsin istiyorlar ama ondan acil planlarınız yok mu sizin diyesim geliyordu vallahi
neyse bana beşik ve pusetle ağzımı kapatmama yardımcı oldular vallahi eşime karşı mahcup olmamak için
bir arkadaşımız daha bir kuruş masraf yapmamış bunları duyunca haklı olarak neden bizimkilerden destek yok diye sorguluyor

Herkezde aynı şey sanırım :) bizde aynı durumdan müzdaribiz :) kimseden ses seda yok herşeyini kendim yaptımm bişeyide eksikmi diye soranda olmadı bende bişeye karıştırmam bu saatten sonra ben ne dersem o olur kimse kusura bakmasın çamaşırlarınıda yıkadım ütüledim herşeyini hallettim kimseye ihtiyacımız yok çok şükür Allah can sağlığı versin kocama bana ve minnak kızıma bana bişey takanda olmaz kendimi geçtim bakalım ilk torunları ona ne yapacaklar

Sonda bi boks maci yaparsiniz kiz esin de hakim olur
Benimki karisiyor bi de kadin etkilemeyi basariyo ama benim adam da bi ögle bi bogle anlamiyorum ne yaptigini ama icimde de tutamiyorum anan onu yapti bunu yapyi diye dir dir soylenirim ara bir

çok can sıkıcı malesef eşimde farkında bu ayrımın, sizin bebek bizim bebek diye konuşuyo hep

Canım senin erken doğum riskin neden? Yani kasılman filan mi var?

Seni merak etmiştim bende kuzum ya.. Nasıl gidiyor? İyisin dimi?

Prepar hapimi magnezyumumu progestanimi alıyorum canım. Sürekli kendimi dinliyorum kasiliyor muyum diye. psikopata bağladım anlayacagin. Bi de geceleri Karnım çok sert oluyor. Ama iyi gibiyim çok şükür. Günler daha da yavaş geçiyor artık.

bu ara

bu arada benim dr. dediki çok su içen annelerin bebekleri anne karnında çok mutlu olur dedi. tabi bilmem ne derece doğru. beni suya teşvik etmek içinde söylemiş olabilir ama işe yaradı sonuçta. hergün 3 lt su içiyorum

ya bendee susamıyorum bu da kocamı çok geriyor,
patronum bana derdi ki, bak kızım ben 60 yaşındayım baban sayılır sana tavsiye vereyim
kocana çok şikayetçi olma haklıyken haksız duruma düşersin, onlar birer çocuk sen ne dersen de
hep anneleri haklıdır, kendini ezdirme ama süreklide anan böyle dedi anan bunu yaptı deme onlar
anasının değil senin yaptıklarını görürler adam azcık haklı sankim

2 dürüm çiğ köfte yedim sabahtan aklıma takılmıştı abarttım biraz sanırım

annem bugün bana geliyor şehirden ne istersin dedi, çiğ köfte dicektim
sonra dedim 2 saat yol gelecek çiğköfte yalan olur en iyisi isteme
bende kısır yapmaya karar verdim o da çiğ köfte sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…