Aynen canım Ben başka şeylere yöneliyim acilen, valla bu gripte beni pert etti.. Burnum akıyor su içicem diye kendimi telef ediyorum, içim dışım su oldu.. Bir geçseydi şu iki ay, bayağı yordu beni bu hamilelik :/
Yorma kendini canım. Ben full yatıyorum. Annem geldi sagolsun.Bacakların poponun altına yastık diyorlar da onu yapamıyorum yan yatıyorum. Yanlarim ağrıyor.
Kızlar bebek bakım çantası hangi marka aldınız.iki gündür netten bakıyorm mağaza gezdm ama hiç içime sinen bişey bulamadm hem şık hem kullanışlı olsun istiyorm.
Arkadaşlar yarın 32. haftaya giriyorum kısmetse. 31+0 olacağız yani. şimdi ben çalışabilir raporunu 32+0 da mı alacağım 31+4 te de alabilir miyim?
32+0 cumartesi gününe denk geliyor o gün alamayacağım doktorum da sadece çarşamba günleri hastanede oluyor böyle olunca da raporum 32+4 e kalacak. kafam allak bullak oldu.
anneeeeemmm geliyooorr bugün
annemde en sevmediğim huy muhakkak evimi inceler, bunu niye burda burayı niye silmedin
neden toplamadın bunu, şunu dolaba kaldır demesi, bu yüzden o gelmeden evi sildim süprdüm
ve ilk işi mutfakta ki dolaplara dokunup yağ varmı yok mu diye bakacak ama valla hiç silesim gelmedi
Allahtan titiz değil sadece düzenli
Bende de kısalma vardı canım. 24 Mmye düşmüştü. Ben de oldum 2 doz 24 saat arayla o iğneden. Kasılmaların filan var mı dikkat et. Kısalma dan sonra kasılmalar sıklaşti bende. Şimdi haplar haplar. Ödüm patlıyor gün gün sayıyorum bi 34 u bari doldursak
Kızlar bebek bakım çantası hangi marka aldınız.iki gündür netten bakıyorm mağaza gezdm ama hiç içime sinen bişey bulamadm hem şık hem kullanışlı olsun istiyorm.
bende bulamıyorum. sanırım büyük deri bir çanta alıcam, içini kendim organize edicem.
veya sırt çantası alacağım.
bir ürünü beğendim ama akıl karı değil fiyatı.
Ya cnm iciyorum bende.zencefil tarcin kusburnu limon vs.ama cok inat etti bu sefer gecmiyo.bol meyvede yiyiyorum.zaten hamileligmde en cok aserdgm ve yedgim mandalina.ona ragmen kötü düştüm.neyse bakalim doktor ne dicek.ben de ilac istemiyorum ama galiba mecburen baslarim
Aynen canım Ben başka şeylere yöneliyim acilen, valla bu gripte beni pert etti.. Burnum akıyor su içicem diye kendimi telef ediyorum, içim dışım su oldu.. Bir geçseydi şu iki ay, bayağı yordu beni bu hamilelik :/
Arkadaşlar yarın 32. haftaya giriyorum kısmetse. 31+0 olacağız yani. şimdi ben çalışabilir raporunu 32+0 da mı alacağım 31+4 te de alabilir miyim?
32+0 cumartesi gününe denk geliyor o gün alamayacağım doktorum da sadece çarşamba günleri hastanede oluyor böyle olunca da raporum 32+4 e kalacak. kafam allak bullak oldu.
Canım bugün 32.im bitti benim. Raporu haftaya alcam. İdareye sordum önemli değil hocam o dediler. Haftaya getir birgün. Hatta getirme bile dedi :) 37 önemli dedi ayrica. Pazartesi inşallah çalışabilir raporu alacagim.
bende dün sadece mercimek çorbası yapıp oturdum valla allahtan eşim seviyorr yanında yeşillik vs benim canım bugün acaip çiğköfte çekiyordu ama önermiyolar diye söylemedim bendeeee canım çok çekiyor nolcak bi kere yesem yaa
bizimde eşim tarafında ilk torun pek bir beklentim yok zaten ama bu sefer tepkimi gösterecem.Hem hiç bişey almadılar sormadılar hemde bişey yapmazlarsa artık diyecek sözüm yok yani
bende bulamıyorum. sanırım büyük deri bir çanta alıcam, içini kendim organize edicem.
veya sırt çantası alacağım.
bir ürünü beğendim ama akıl karı değil fiyatı.