çoğunlukla bulgurdan yapılıyor diye biliyorum. ben ilk zamanlar yedim ama abartmadan.4-5 tane. çok canım çekmişti.
inşallah 2. dediğin olurda onlar şımarırlar yoksa ben bir sogudummu tam soğuyorum vallatepki göstermezsek daha çok zıvanadan çıkarlar. susmayalım en iyisi. ha ama bişey yaparlarsada sevincimizi iyice belli edelim şımarsınlar accık
Poponun altına yastıkmı? O ne yaa :)) boşver sakat bir durum olur, nasıl rahatsan öylece uzan benceYorma kendini canım. Ben full yatıyorum. Annem geldi sagolsun.Bacakların poponun altına yastık diyorlar da onu yapamıyorum yan yatıyorum. Yanlarim ağrıyor.
bende tuzlu yemiyorum, suyuda çok içiyorum. hatta doktor azalt dedi :)bence hemen tuzu azaltmalısın. ben şişmekten çok korktuğum için tuzlu yapmıyorum yemekleri. eşim az biraz isyanlarda aama normalde de elim ayağım çok şişer.
demem o ki az tuz, bol su iyidir
bir de uzun süre oturuyorsan ayaklarını el bileklerini döndür. kan dolaşımın da artar
Benimki de dengesiz bi sizinkiler gibi yptıklrımı yetrsiz görür baska zamn kızım cok yoruyosun kendin hırplma bu kdr derBir benim annem mi boyle derdim. Kayinvalidem gelince bu kadar stres yapmam annem de çok laf söyler. Annesinin kızı değilim yapacak bir şey yok . o ne kadar becerikli ise ben o kadar beceriksizim
inşallah 2. dediğin olurda onlar şımarırlar yoksa ben bir sogudummu tam soğuyorum valla
30.da gittim ikiz oldugu için 34den itibren her hfta gel dedi belki sizi de 2haftada bir cagırırkızlar kaçıncı haftada 2 haftaya bir çağırıyor doktor
Arkadaşlar yarın 32. haftaya giriyorum kısmetse. 31+0 olacağız yani. şimdi ben çalışabilir raporunu 32+0 da mı alacağım 31+4 te de alabilir miyim?
32+0 cumartesi gününe denk geliyor o gün alamayacağım doktorum da sadece çarşamba günleri hastanede oluyor böyle olunca da raporum 32+4 e kalacak. kafam allak bullak oldu.
hadi inşallah canım valla bende 2.sinin olmasını umut ediyorum. ben onları iyice pohpohlar şımartırım. dediğin gibi bende soğudum mu tam soğurumşansımıza nolcak bakalm doğumdan sonra bide bunları konusucaz daha. kimin kv kp napmış kimimn annesi ne vermiş görümce ne demişşş
Ayy inşallah canim. 1 cm acilma kasılmalar derken öyle huzursuzum kii. Bebegim stresli olacak kesin. 36 yi görsek hayırlısıyla inşallah. Sağlıkla gelseler normale dönse hayatımız...Poponun altına yastıkmı? O ne yaa :)) boşver sakat bir durum olur, nasıl rahatsan öylece uzan bence36. Haftayı görelimde kuzum. Bebeğin akciğerleri iyice gelişmiş olsun, sonra rahatlarız biraz en azından.. Yinede zamanında geliceklerini düşünüyorum ben
Ben 10 kerede fazla yemişimdir kesin hamilelikte en çok aş erdiğim şey çiğ kofteBnm de canım istiyor ama eşim yedirmiyor(
hımm kanala girmişse çokta kalmadı demek canım. neyse ciğeri gelşsin sağlıklı olsunda, ama tabi inşallah 36 dan sonra gelirAynen canim cok korkuyorum kanala falan girmis dedi.hem hemen dogsun istiyom hemde zamanini beklesin saglikli olsun istiyom iycene sabirsiz oldum galba
ben daha önce koymuştum resmini çok hoç carter s ve çok kullanışlı bunun kahve yerleri gri olanını aldımKızlar bebek bakım çantası hangi marka aldınız.iki gündür netten bakıyorm mağaza gezdm ama hiç içime sinen bişey bulamadm hem şık hem kullanışlı olsun istiyorm.
ay Allah yardımcın olsun :)
benm de halam hsonu istdaki kuzenime gelecekmiş. kesin uğrar bana. halam herkesten beter.
ama ütülerimi yapsa ne iyi olur, herşeyi söyleyebilir o zaman
benimkide dün geldi. sağ olsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı. camları sildi evi temizledi. benim hem vaktim hem gücüm yok. Allah razı olsun gerçekten. bebişin kıyafetlerinidi yıkadı aradan çıksın diye. bidaha ancak 37. haftada gelecek veee mutlu son :)
Bir benim annem mi boyle derdim. Kayinvalidem gelince bu kadar stres yapmam annem de çok laf söyler. Annesinin kızı değilim yapacak bir şey yok . o ne kadar becerikli ise ben o kadar beceriksizim
AynennnKomiser hanim gelince anam sanki kendimi bisey yapmamis gibi hiss ediyorum
az önce yarım porsiyonu tek başıma yedim valla hemde acılı acılı ohh rahatladım
hhahaha aynen valla inşallah güzel haberler veririz neyseki bende görümce yok :):)hadi inşallah canım valla bende 2.sinin olmasını umut ediyorum. ben onları iyice pohpohlar şımartırım. dediğin gibi bende soğudum mu tam soğurumşansımıza nolcak bakalm doğumdan sonra bide bunları konusucaz daha. kimin kv kp napmış kimimn annesi ne vermiş görümce ne demişşş
evet canım çalışıyorum ama dünkü kadar hiç şişmemişti. ayaklarımı görünce şoka girdim
tuzluda yemiyorum ama bugün ne durumdalar eve gidince görcez :)
Ay çok pahalı canım gerçekten.ben o kadar veremem sanırım en fazla 150 tl ayırdmbende bulamıyorum. sanırım büyük deri bir çanta alıcam, içini kendim organize edicem.
veya sırt çantası alacağım.
bir ürünü beğendim ama akıl karı değil fiyatı.
http://www.e-bebek.com/skip-hop-forma-organizator-sirt-bebek-bakim-cantasi_15GSKIKCNT3102SIY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?