2016 Şubat Anneleri

Kuzum webannenin suçu değil ki tamamen kargonun suçu üzülme sen

Tuzu azaltmak canım turşu filan yiyorsan, oda yapar bn tuzu çok azalttı m canım turşu isteyince az birşey yiyorum şükür şişim hiç yok

canım turşu yemiyorum, canım meyve dışında hiç bişey istemiyo bilemedim gitti

bskn , o erken doğum yapacak muhtemelen bu yüzden 2 hafta anca var

ah canım yaa peşpeşe olması da kötü olmuş

Kuzum webannenin suçu değil ki tamamen kargonun suçu üzülme sen
webannenin olayı telafı etme çabasını da beğendim bu arada
ben de arasla ne zaman çalışsam? her seferinde arayıp firmanız neydi diyorlar. ve geç getiriyorlar.
çok sıkıntılı bir firma gerçekten. sürat bile bin basar.

benimdeee
dün ayaklarıma inanamadım. patlamak üzereler..
bence hemen tuzu azaltmalısın. ben şişmekten çok korktuğum için tuzlu yapmıyorum yemekleri. eşim az biraz isyanlarda aama normalde de elim ayağım çok şişer.
demem o ki az tuz, bol su iyidir
bir de uzun süre oturuyorsan ayaklarını el bileklerini döndür. kan dolaşımın da artar

anneeeeemmm geliyooorr bugün
annemde en sevmediğim huy muhakkak evimi inceler, bunu niye burda burayı niye silmedin
neden toplamadın bunu, şunu dolaba kaldır demesi, bu yüzden o gelmeden evi sildim süprdüm
ve ilk işi mutfakta ki dolaplara dokunup yağ varmı yok mu diye bakacak ama valla hiç silesim gelmedi
Allahtan titiz değil sadece düzenli

ay Allah yardımcın olsun :)
benm de halam hsonu istdaki kuzenime gelecekmiş. kesin uğrar bana. halam herkesten beter.
ama ütülerimi yapsa ne iyi olur, herşeyi söyleyebilir o zaman

CNM GECMIS OLSUN... İNŞ İYİSİNİZDİR ŞİMDİ...

Saolun arkadaslar nst girdik ama malesef acil kalabalik.bekliyorum sonucu gostermek icin.
Yüzyıl hastanesine gidiyorum. Doktorum handan namli tup bebek ci.

Insallah ters bi durum yoktur..

aynı hastanenin yoğunluğundan bende muzdaripim canım allah sabır versin. hamile halde beklemek zor..

benimkide dün geldi. sağ olsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı. camları sildi evi temizledi. benim hem vaktim hem gücüm yok. Allah razı olsun gerçekten. bebişin kıyafetlerinidi yıkadı aradan çıksın diye. bidaha ancak 37. haftada gelecek veee mutlu son :)

Kizlar nasilsiniz nasi gidiyo hamilelilik ben 30 haftadayim ciger gelistirici igne oldum rahim boyinda kisalma varmis.erkn gelmez ins bebegim.sizde durumlar nasil

Kizlar nasilsiniz nasi gidiyo hamilelilik ben 30 haftadayim ciger gelistirici igne oldum rahim boyinda kisalma varmis.erkn gelmez ins bebegim.sizde durumlar nasil
inşallah zamanında gelir. ama iyiki yapmışlar iğneyi ne olur ne olmaz. benim daha randevuma var 15 gün. bakalım biz ne görcez.

böyle şeyler duyunca artık şubat bebeklerinin zamanına az kaldığını anlıyor insan. sağlıklı olsunlarda biraz geç biraz erken, zayıf, şişman hiç mühim değil: yeterki kalıcı rahatsızlıkları olmasın

Aynen canim cok korkuyorum kanala falan girmis dedi.hem hemen dogsun istiyom hemde zamanini beklesin saglikli olsun istiyom iycene sabirsiz oldum galba

Bende damar açıcı hap kullanıyorum, Allah sonumuzu hayır etsin ya bol bol dinlenmemiz lazım.. Ben yinede kendimi yoruyorum yaaa ((

valla benim her 2 tarafnda ilk torunu eşimin tarafı birşey takmazsa ben kendi ailemden de bişey almıycam..bunu söyliycemde 2 tarafa da
bizimde eşim tarafında ilk torun pek bir beklentim yok zaten ama bu sefer tepkimi gösterecem.Hem hiç bişey almadılar sormadılar hemde bişey yapmazlarsa artık diyecek sözüm yok yani

Bir benim annem mi boyle derdim. Kayinvalidem gelince bu kadar stres yapmam annem de çok laf söyler. Annesinin kızı değilim yapacak bir şey yok . o ne kadar becerikli ise ben o kadar beceriksizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…