Kuzum webannenin suçu değil ki tamamen kargonun suçu üzülme senah takmamak lazım aslında ama işte olmuyor. ee doğum zamanlarınız ne kadar ara ile?
bence de işe yarasın. çnkü bence çok mutlu benim bebeğim. sürekli kıpır kıpır
ya ben çok üzüldüm senin kargo durumuna. vicdanım sızladı hatta. webanne yi söyleyen bendim çünkü
ne kadar su içtiniz hatunlar ?
ben 1,5lt yi geçmiş durumdayım
Tuzu azaltmak canım turşu filan yiyorsan, oda yapar bn tuzu çok azalttı m canım turşu isteyince az birşey yiyorum şükür şişim hiç yokher zaman yediğim gibi yiyorum fazlamı geliyor acaba
Tuzu azaltmak canım turşu filan yiyorsan, oda yapar bn tuzu çok azalttı m canım turşu isteyince az birşey yiyorum şükür şişim hiç yok
bskn , o erken doğum yapacak muhtemelen bu yüzden 2 hafta anca var
webannenin olayı telafı etme çabasını da beğendim bu aradaKuzum webannenin suçu değil ki tamamen kargonun suçu üzülme sen
benimdeeeAYAKLARIM ŞİŞİYO
CANIM MEMNUN MUSUN?
Doktora gittiğinde söyle canım.canım turşu yemiyorum, canım meyve dışında hiç bişey istemiyo bilemedim gitti
benimdeee
dün ayaklarıma inanamadım. patlamak üzereler..
Doktora gittiğinde söyle canım.
bence hemen tuzu azaltmalısın. ben şişmekten çok korktuğum için tuzlu yapmıyorum yemekleri. eşim az biraz isyanlarda aama normalde de elim ayağım çok şişer.benimdeee
dün ayaklarıma inanamadım. patlamak üzereler..
ay Allah yardımcın olsun :)anneeeeemmm geliyooorr bugün
annemde en sevmediğim huy muhakkak evimi inceler, bunu niye burda burayı niye silmedin
neden toplamadın bunu, şunu dolaba kaldır demesi, bu yüzden o gelmeden evi sildim süprdüm
ve ilk işi mutfakta ki dolaplara dokunup yağ varmı yok mu diye bakacak ama valla hiç silesim gelmedi
Allahtan titiz değil sadece düzenli
Kizlar nst de aorun cikmadi genel.muayenede sorun gozukmedi. Ama alttan bakmaya pek cesaret.edemedi doktor.aciklik varmi yokmu diye. Tüp bebek oldugu için evede gonderemem rahat edemem bu gece gozetimimde kal dedi.
Serum takildi yatiyorum.kendimi kotu hissettim Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bugunlerde bende suyu az ictim gibi. Birde uzun zamandir ilkkez dun 1.2 saat pendikte dolastim bebek sus malzemesi icin. Usuttum mu bilemiyorum. Ilk gebelik olunca sertlesmemi kasilmmai.ne oldugunuda annlayamiyorum...
Saolun arkadaslar nst girdik ama malesef acil kalabalik.bekliyorum sonucu gostermek icin.
Yüzyıl hastanesine gidiyorum. Doktorum handan namli tup bebek ci.
Insallah ters bi durum yoktur..
benimkide dün geldi. sağ olsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı. camları sildi evi temizledi. benim hem vaktim hem gücüm yok. Allah razı olsun gerçekten. bebişin kıyafetlerinidi yıkadı aradan çıksın diye. bidaha ancak 37. haftada gelecek veee mutlu son :)anneeeeemmm geliyooorr bugün
annemde en sevmediğim huy muhakkak evimi inceler, bunu niye burda burayı niye silmedin
neden toplamadın bunu, şunu dolaba kaldır demesi, bu yüzden o gelmeden evi sildim süprdüm
ve ilk işi mutfakta ki dolaplara dokunup yağ varmı yok mu diye bakacak ama valla hiç silesim gelmedi
inşallah zamanında gelir. ama iyiki yapmışlar iğneyi ne olur ne olmaz. benim daha randevuma var 15 gün. bakalım biz ne görcez.Kizlar nasilsiniz nasi gidiyo hamilelilik ben 30 haftadayim ciger gelistirici igne oldum rahim boyinda kisalma varmis.erkn gelmez ins bebegim.sizde durumlar nasil
Bende damar açıcı hap kullanıyorum, Allah sonumuzu hayır etsin ya bol bol dinlenmemiz lazım.. Ben yinede kendimi yoruyorum yaaaPrepar hapimi magnezyumumu progestanimi alıyorum canım. Sürekli kendimi dinliyorum kasiliyor muyum diye. psikopata bağladım anlayacagin.Bi de geceleri Karnım çok sert oluyor. Ama iyi gibiyim çok şükür. Günler daha da yavaş geçiyor artık.
bizimde eşim tarafında ilk torun pek bir beklentim yok zaten ama bu sefer tepkimi gösterecem.Hem hiç bişey almadılar sormadılar hemde bişey yapmazlarsa artık diyecek sözüm yok yanivalla benim her 2 tarafnda ilk torunu eşimin tarafı birşey takmazsa ben kendi ailemden de bişey almıycam..bunu söyliycemde 2 tarafa da
anneeeeemmm geliyooorr bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?