2016 Şubat Anneleri

Kizlar yaa saga yatmak iyi degil deniyor duz yatiyorum nefes alamiyorum sola yatinca da sag taraf gogus alti kaburga kemigim resmen sirtima batiyor. Sinirden aglamak uzereyim.

bende aynen öyleydim canım. işe resmen zombi gibi geliyodum. ama sonra 3 yastık bi de üstüne emzirme yastığını koydum. Şimdi oturur gibi uyuyorum ama çok şükür ki uyuyabiliyorum

annem bugün bana geliyor şehirden ne istersin dedi, çiğ köfte dicektim
sonra dedim 2 saat yol gelecek çiğköfte yalan olur en iyisi isteme
bende kısır yapmaya karar verdim o da çiğ köfte sayılır
Ay sorma yedim yemesine de psikolojik midir nedir Karnım ağrıyor sanki benim oğlan da vurdukça vuruyor vicdan azabı niye yaptıysam artık zararlı değildir di mi ya

valla benim her 2 tarafnda ilk torunu eşimin tarafı birşey takmazsa ben kendi ailemden de bişey almıycam..bunu söyliycemde 2 tarafa da

Ay sorma yedim yemesine de psikolojik midir nedir Karnım ağrıyor sanki benim oğlan da vurdukça vuruyor vicdan azabı niye yaptıysam artık zararlı değildir di mi ya

yok kuzum ya, zaten bulgur ve baharattan oluşuyor
acılı yemişsen bağırsakların güzelce temizlenir
azcık çıkması zahmetli olur ama olsundu

Icime ata ata siserim ama ben

afiyet olsun cnm bende söyledim şimdi getircekler. karnın doymuştur bence ondan vuruyodur ya sorun etme. bende hamileliğim boyunca canım çok çektiği halde yememiştim nasip olursa birazdan yicem. bi sorun olmuyormuş ya yiyen arkadaşlar var çünkü

Ya cnm iciyorum bende.zencefil tarcin kusburnu limon vs.ama cok inat etti bu sefer gecmiyo.bol meyvede yiyiyorum.zaten hamileligmde en cok aserdgm ve yedgim mandalina.ona ragmen kötü düştüm.neyse bakalim doktor ne dicek.ben de ilac istemiyorum ama galiba mecburen baslarim

Allah yardimciniz olsun canim esine de sana da guc kuvvet versin. Yapilamayacak isler degil ilk ayi atlatirsan zaten hem daha uzun araliklarla emzirmen gerekir rahat edersin

Can'ım ben hamileliğimin başından beri yiyorum kısırdan bir farkı yok etsiz neticede bakteri üretmiyor gönlüm rahat ben çok yiyorum Canım çektikçe

Icime ata ata siserim ama ben

ben şişip şişip fena patlıyorum ama genelde o patlamaları kavga anlarına denk getiriryorum
zaten herkes herşeyi döküyorken dök gitsin diyorum ama normalde pek umursamıyorum
durduk yere evde ki hzuurmu bozuyorum yoksa

Kisiden kisiye degisir tabi ama cogu patronunun dedigi gibi maalesef. Cogu seyi gormuyorlar anlamiyorlar. Allah.tan kv ne yaparsa yapsin kp anlayisli oldugundan kv.ye kiziyor soyluyor bunu esim de gorunce sorun olmuyor

çok can sıkıcı malesef eşimde farkında bu ayrımın, sizin bebek bizim bebek diye konuşuyo hep

ah takmamak lazım aslında ama işte olmuyor. ee doğum zamanlarınız ne kadar ara ile?

bence de işe yarasın. çnkü bence çok mutlu benim bebeğim. sürekli kıpır kıpır

2 gün önce yazdım canım :) neyse webannemarket kargo kayboldu diye bana yeni ürünler gonderiyormus

ya ben çok üzüldüm senin kargo durumuna. vicdanım sızladı hatta. webanne yi söyleyen bendim çünkü

ne kadar su içtiniz hatunlar ?
ben 1,5lt yi geçmiş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…