2016 Şubat Anneleri

Canım neyin oluyorsa öbür cinsten dolu isim buluyorsun. Kiz olsa mesela duru veya Cemre istiyordum ben. Erkek içinse bulamiyoruz.bi türlü sinmiyor içimize. Kerem de bi akrabada varmismis ben tanimiyorum bile kvm immmh diyor. Icimizden çıkarıyor. Soyad da sıkıntı erkek olunca. Soyad inam.keremle bi acayip oluyor ablam keşfetti onu da

Aslında soyadinizla diğer isimleri söyleyince de pek fark olmuyor canım. Garip gelir insana ilk başta, sonradan alışırsınız

ben kullanıyorum evim aşırı sıcak ve karasal iklim. sürekli cam açık aslında ama çok fazla burun tıkanıklığı yaşıyorum. sabaha kadar açık ama ehhh işte faydası. weewell markası. turuncu ve mavi olanlardan. biraz yüksekta olması gerek.

Canım 35-36 dan sonra haftada 1 cm gibi açılma olanları direk normal doğum diyorlar(tabi başka bir problem yoksa)
Benmde komple sert Canm karnim sancim felan yok normalde hep sert yanı o zaman sorun yoktur heralde
Ablamın 7. Ayda sertleşmişti normal zamanında doğum yaptı. Bu sertlelme normalse bebgin pozisyonu yüzündense problem yok demektir caanım. Benim kasılmalarımda oluyor arada.. bir gitsem rahat edecegim :)
Cnm 10 tl fark alıyorlar özelde benden aldılar geçen. Bizde nst ye girmeye başladık 30 san sonra
5 sene önce aynı hastanede yaptım doğumuda yoktu ücret. Bakalım artık alıyorlarmı?
Benimde karnim hep semsert 2 adim atsam tas gibi doktora sorduktan sonra yazarsan buraya sevinirim
Yazarım canım. Benimde öyle ayakta çok sertleşiyor yatarken düzeliyor

30 tl geldi hemen girmeme rağmen. Bi de benim adresime kampanya katılımınız daha önce alınmış diyor. Geçen haftalarda indirim alınca bi daha alamıyor muyuz

hımm anladım canım. demek öyle hemen olmuyor açılma

Kasılmaların oluyosa git canim bnde tuvalete skstgmda kasilmam oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…