2016 Şubat Anneleri

Kızlar chicco lite way indirimde alsammı bilemedim kullananlar yada alanlar varmı aranızda??
Biri bu mesajına cevap yazarsa bana da bildirir misin? Ben de merak ediyorum littlevay yorumlarını. Ama sayfalar çok hızlı ilerliyor. Her zaman giremiyorum. Kaçırıyorum.
Bu arada nerde indirime girmiş?

kodları biribirinizle değiş tokuş yapın :)
herkese o kodu atıyor zaten, en azından 50 isteyen 50, 40 isteyen 40 kullansın

Kızlar bazasıyla beraber chicco lite way plus - siyah rengini 800₺ aldık.. Beşiğimizide aldık, sallanılabilir asansörlü çekmeceli 70-130cm 300₺ .. Valla süper uygundu, gelip eve kurucaklar ayrıca.. Benim şuan için alışverişim bitti.. Banyo malzemeleri kaldı bir tek :)

hayırlı olsun canım beniimmmmm :)

amann en az da bana geldi heralde :) 20 tl

kargo parası bile değil

Biri bu mesajına cevap yazarsa bana da bildirir misin? Ben de merak ediyorum littlevay yorumlarını. Ama sayfalar çok hızlı ilerliyor. Her zaman giremiyorum. Kaçırıyorum.
Bu arada nerde indirime girmiş?
Canım ben aldım, ilerde baston tip bebek arabası alma derdide yok..

hayırlı olsun canım beniimmmmm :)

kargo parası bile değil
aman bide sadce internet alisverisinde gecerli semi.
pff.
bende bsy gelcek sandm 40 bari geleydi iyiydi :)
magazada kullanilmiyodur demi.yarin da e bebrge alisverise gidecez toplu.amma iyi denk gelirdi

pff.
magazada kullanilmiyodur demi.yarin da e bebrge alisverise gidecez toplu.amma iyi denk gelirdi

bir gün geçerli onu biliyorum ama mağzada geçerlimi değil mi bilgim yok :)

doktorun bir sonraki kontrolün şu zaman demiyor mu canım benim doktorum kendisi veriyor randevu ve sıra numarasını. En son ben de 32nin başında gitmiştim. Bir sonraki kontrol için 3hafta sonrasına çağırdı. 35.haftaya girmiş olucam yani. Sen de öyle yapabilirsin ama doktorunun söylememesine şaşırdım
çok sağol canım cevabın için. Ben de aynı ürüne bakıyorum şuan. Biraz yorumları araştırayım.

pff.
mağazada da kullanılıyor diye biliyorum canım. Ben program yeni başladığında almıştım 50 tl lik 2 kod. Telefona gelen mesajda mağazalarda ve internette diyordu. Gelen mesajda yazmıyor mu?

cnm ins kapanir da minigin icin sorun olusturmaz... doktora carsamba gidince sorarim... bol bol dua edelim...
Çok teşekkürler:) bizim de amacımız doktorlar birbirinden habersiz hemfikir cevaplar veriyorlar mı,ona bakmak canım.yani Dr un eğer gıcık bi tip değilse ve sen zor durumda kalmadan sorabilecek olursan çok seviniriz.
Yarın test yaptıracağız.hemen çıkıyormuş Allahtan.Allahın izniyle bu ilk Aşama...ikincisi de 15 gün sonra usg ile...
Dün şoktu bize bu ve gece hiç uyumadım fakat elbette benim biricik kızım herşeyim iyi olacak ben bunu hissediyorum...
Dün yazamadım ama desteğiniz ve dualarımız için herkese teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…