2016 Şubat Anneleri

mağazada da kullanılıyor diye biliyorum canım. Ben program yeni başladığında almıştım 50 tl lik 2 kod. Telefona gelen mesajda mağazalarda ve internette diyordu. Gelen mesajda yazmıyor mu?
hic dikkat etmedim 20 yi gorunce direk sildim

kızlar şimdi bz yarın e bebekten rahat bi 500 tutar alışveriş yapcaz mağazadan
ben 4-5 tane kod aldım bunları her 125 de bir kullanabilirim heralde demi
eğer öyleyse waaauww 100 tl si beleşe gelir nerdeyse ama 1 kişiye kullandırırlar mı

hımm anladım canım. demek öyle hemen olmuyor açılma
Yok canım 36 da başlar 1 cm 1cm devam eder son doğuma alırken 5.6.7 olabiliyor suni sancı takınca 10 cme kadar gidiyor. doktorum benim 2.3 cm bile açık olsa suni sancı takacaktı bana. 40. Haftam dolduğu halde 1 cm bile açılma yoktu. Onun için sezeryan oldum :/

Canim nerden aldin?

Bende oldu canimm. 4o TL verdi hediye kuponu. Ya su e bebekde bir ana kucağı var ya 125 tllik baby plus mu ne.. O nasildir acaba. Merak ediyorum
canım ben aldım kızım için pembe olanı. Beklediğimden çok daha güzel geldi rengi kalitesi güzel. Ben de indirim kuponuyla alışveriş yapmıştım 90 tl ye gelmişti anakucağı. Senin erkek sanırım mavi olan tükenmiş sitede.

ben gecen 150 tl lik alışveriş yaptım 50 tl verdi, bi kaç gün sonra da 50 tl lik kod verdiler
ayrı ayrı alışverişlerde kullanılıyor, ilk 50 tl ile alışveriş de canta almıştım

Slm hayirli aksamlar anneler ve anne adaylari nsilsiniz iyi misiniz benim bebis cok sıkıstırıyo

hayırlı akşamlar canım hamd olsun sen ? :)
bizimkilerde başladı sıkıştırmaya

anladım canım. benim 2 gündür böyle hafif bi sancım varda. oturup kalkarekne ve yatakta dönerken ondan merak ettim acaba bişi mi var diye. ahh bi görsek şu 36. hafatayı. dün ayakta fazla kaldım beki ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…