mağazada da kullanılıyor diye biliyorum canım. Ben program yeni başladığında almıştım 50 tl lik 2 kod. Telefona gelen mesajda mağazalarda ve internette diyordu. Gelen mesajda yazmıyor mu?
kızlar şimdi bz yarın e bebekten rahat bi 500 tutar alışveriş yapcaz mağazadan
ben 4-5 tane kod aldım bunları her 125 de bir kullanabilirim heralde demi
eğer öyleyse waaauww 100 tl si beleşe gelir nerdeyse ama 1 kişiye kullandırırlar mı
Yok canım 36 da başlar 1 cm 1cm devam eder son doğuma alırken 5.6.7 olabiliyor suni sancı takınca 10 cme kadar gidiyor. doktorum benim 2.3 cm bile açık olsa suni sancı takacaktı bana. 40. Haftam dolduğu halde 1 cm bile açılma yoktu. Onun için sezeryan oldum :/
Kızlar bazasıyla beraber chicco lite way plus - siyah rengini 800₺ aldık.. Beşiğimizide aldık, sallanılabilir asansörlü çekmeceli 70-130cm 300₺ .. Valla süper uygundu, gelip eve kurucaklar ayrıca.. Benim şuan için alışverişim bitti.. Banyo malzemeleri kaldı bir tek :)
canım ben aldım kızım için pembe olanı. Beklediğimden çok daha güzel geldi rengi kalitesi güzel. Ben de indirim kuponuyla alışveriş yapmıştım 90 tl ye gelmişti anakucağı. Senin erkek sanırım mavi olan tükenmiş sitede.
kızlar şimdi bz yarın e bebekten rahat bi 500 tutar alışveriş yapcaz mağazadan
ben 4-5 tane kod aldım bunları her 125 de bir kullanabilirim heralde demi
eğer öyleyse waaauww 100 tl si beleşe gelir nerdeyse ama 1 kişiye kullandırırlar mı
ben gecen 150 tl lik alışveriş yaptım 50 tl verdi, bi kaç gün sonra da 50 tl lik kod verdiler
ayrı ayrı alışverişlerde kullanılıyor, ilk 50 tl ile alışveriş de canta almıştım
Yok canım 36 da başlar 1 cm 1cm devam eder son doğuma alırken 5.6.7 olabiliyor suni sancı takınca 10 cme kadar gidiyor. doktorum benim 2.3 cm bile açık olsa suni sancı takacaktı bana. 40. Haftam dolduğu halde 1 cm bile açılma yoktu. Onun için sezeryan oldum :/
anladım canım. benim 2 gündür böyle hafif bi sancım varda. oturup kalkarekne ve yatakta dönerken ondan merak ettim acaba bişi mi var diye. ahh bi görsek şu 36. hafatayı. dün ayakta fazla kaldım beki ondandır.