2016 Şubat Anneleri

Aman benim acilmam devam etmez dii mi? Azıcık oturunca bile öyle aşağıda hissediyorum kii. Hep kasıklarıma vuruyor zaten. Büyüdükçe tasiyamicam iyice diye korkuyorum

Canim iliski kolay dogum olmasini sagliuomus ama benim arkadasim 9 ay boyunca iliskisi olmadi ve sorunlu bi hamilelikti ama dogumu cok kolay oldu ben onu dusunup motive ediyorum kendimi
canım benimde böyle kolay doğum hikayeleri dinlemeye o kadar ihtiyacım varki.senin şunu söylemen bile cesaretlendirdi.zaten kararımı verdm çatı muayenesi olmadan sezeryan diye tutturmuycam doktor en iyisini bilir heralde normal için uygun olup olmadığımı
Canim dogum esnasinda acilma oluyor vajina agzi cok genisliyor ustelik bebislerin de kafatasi kemikleri henuz kaynasmis degil.bingildaklari sayesinde biraz kuculuyor kafalari keske normal yapabilseydim o duyguyu tadabilseydim
işte bende ilerde keşke dersem diye normal doğum fikrine alıştırıyorum kendimi.ama hayırlısı olsun

Kızlar bebek büyüdüğünden mi nedir hareket ederken karnımı bişey çekiyo sanki çok geriliyor.

Sagolasin canım.. Evet erkek bizim ki. Mavi olması şart değil ya pembe olmasında :)
Beğendiğine çok sevindim. Evimize yakın bir e bebek mağazası var eşim gelirse insallah gitmek istiyorum oraya.

Sagolasin canım.. Evet erkek bizim ki. Mavi olması şart değil ya pembe olmasında :)
Beğendiğine çok sevindim. Evimize yakın bir e bebek mağazası var eşim gelirse insallah gitmek istiyorum oraya.
O zaman çok daha güzel canım görüp inceleyerek alırsın

Slm hayirli aksamlar anneler ve anne adaylari nsilsiniz iyi misiniz benim bebis cok sıkıstırıyo
iyi akşamlar canım ben de aynı durumdayım. Geçen hafta bebek hareket ettikçe mutlu oluyordum eşime gösteriyordum filan. Ama şimdi birkaç gündür karnımı geriyor garip hareketlerde bulunuyor acıtıyo. Bazen korkuyorum ağrı vs yok ama bunlar normal mi acaba

Ben hiç sormadım doğum ne kadar bi fikrim yok.. Tek umudum dr um sağlıkcıyız diye cok anlayıslı davranıyor insallah o konuda yardımcı olur :) bi profa yönlendirmişti bizden normal ücret aldığını duyunca cok kınadı cünkü

Sezeryandan daha çok korkyrm ben normal istyrm ne kadar korksamda ama sezeryan olrsam eğilmeye korkarm

yok canım özel olmasına rağmen aşırı ilgisiz benim doktor. şuan sadece ilk bilgilerim onda diye gidiyorum. olmazsaa bende 35 haftalıkken giderim. bende sormayı unuttum telaşla.doktorun bebeğe bakıp beni odadan göndermesi en fazla 3 dk falan desem inanırmısın.. bazen okuyorum başkalarının dr. larına özeniyorum resmen..

Bende oldu canimm. 4o TL verdi hediye kuponu. Ya su e bebekde bir ana kucağı var ya 125 tllik baby plus mu ne.. O nasildir acaba. Merak ediyorum

ben tel.den denediğim için olmamıştır belkide ama bilgisayardan deneyince oldu. olduu olmasına ama 20 tl verdi dilenciye sadaka verir gibi hahahah bende alışveriş yapmaktan vazgeçtim. baby plus 222 yi diyosan bence güzele benziyor..

Bu baby plus 6 fonksiyonlu falan yazıyor o mu hani hem yatıyo hem oturur pozisyon falan Güzelse ben de düşünüyorum ona benzer tiny love var çok pahalı yahu

benimki de aşırı ilgili değil ama yapılması gerekeni yapıyor sorularımı dinliyor aceleye getirmiyor. Doktorunu değiştir diyemiyorum ben de şu saatten sonra değiştiremezdim artık sona yaklaşıyoruz.

anladım canım. benim 2 gündür böyle hafif bi sancım varda. oturup kalkarekne ve yatakta dönerken ondan merak ettim acaba bişi mi var diye. ahh bi görsek şu 36. hafatayı. dün ayakta fazla kaldım beki ondandır.
Dönerken oluyor canım ya bende bayadır var o
Aman benim acilmam devam etmez dii mi? Azıcık oturunca bile öyle aşağıda hissediyorum kii. Hep kasıklarıma vuruyor zaten. Büyüdükçe tasiyamicam iyice diye korkuyorum
Senin durumun farklı canım. Zaten sana doktorun erken doğum ihtimali var deyip serum takmış ya durmultur o yoksa bırakmazlardı seni.. demekki durduki açılma devam etmemiş.. telaşlanma inş 4 hafta daha duracak bebiş
Bence sen yinede sor sonra birden yüksek falan söylerler :) en azından önceden kendini hazırlarsın
Sezeryandan daha çok korkyrm ben normal istyrm ne kadar korksamda ama sezeryan olrsam eğilmeye korkarm
Sezeryandada korkulacak bişey yok canım. Ben nstye giriyorum diye çikolata meyvesuyu yiyip gtmiştim. Doğuma karar verilince serum takıp 3 saat beklettiler. Bir o canımı sıkmıltı bekle bekle zaman zor geçmişti. Lavman yapıp tuvaletw çıkıyorsun sonra sonda takıyorlar. Ameliyata... ben spinal tercih etmiştim. Ameliyathaneye gidince yaptılar belimden. Sonrada başımda bekleyen hemşire ile sohbet ede ede girdim. Evet biraz çekindim acaba hissedecekmiyim diye ama o an söylüyorlar zaten. Ayaklarına beline birşeyler batırıyorlar hissetmiyorsun. Muhabbet ede ede aldılar bebişi toplam 6.7 dk sürdü zaten. Annem diyorki sen girdin daha 10 dk geçmeden bebegin çıktı. Sonrada yarım saatte ben çıkmışım. Bu kadar yani.. sonrada yaklaşık 3.4 saat geçince sondayı çıkardılar beni ayaga kaldırdılar. İlk kalkınca acın oluyor sanki dikişler aşagı çekiyormuş gibi ama 5 dk da hafifçe düzeliyorsun. Hastanede devamlı agrı keaici yaptıkları için pek agrın olmuyor. Eve çıkıncada nescafe kahve ve suyu bol iç dediler. Bende baş agrısı olmadı hiç. Agrılarımda 1 haftada geçti.
Tabiki normal olsa herşey daha güzeldi. Saha saglıklıydı ama sezeryanda korkulacak birşey degil.

Canım o hastanede başka iyi bir doktor yokmu? Hastane içi bilgiler direk öbür doktora geçiyor. Kendinde danışmadan sorabilirsin. İstersen bir bak daha zaman var

benimki de aşırı ilgili değil ama yapılması gerekeni yapıyor sorularımı dinliyor aceleye getirmiyor. Doktorunu değiştir diyemiyorum ben de şu saatten sonra değiştiremezdim artık sona yaklaşıyoruz.

aynen öyle canım. gerçiii ben özele gidiyorum ama doğumu devlet hastanesinde yaparım büyük ihtimalle.. yinede dediğin gibi şu saatten sonra doktor değiştirmek istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…