2016 Şubat Anneleri

Ameliyat ya soncta o beni korktyo sezeryan olsam genel anestezi isterm heralde kendimi kötü hissederm normal istyrm ama doğurabilir miyim korkudan onuda bilmiyorum

valla ne zaman çatlak oluşur ne kadar devam eder bilmiyorum ki
ben her banyo sonrası kurulanmadan bebek yağı kullanıyorum
ama ne derece fayda eder bilmıyorum
3 şişe lierac bitirdim hergün bir bazen iki defa sürüyorum bebe yağ yada bio oi llede destekliyorum 9 kilo aldım ve hiç su içmiyorum ve catlamadim daha ama bi an bakacam hep catlak dolacak gibi geliyor

Canım o hastanede başka iyi bir doktor yokmu? Hastane içi bilgiler direk öbür doktora geçiyor. Kendinde danışmadan sorabilirsin. İstersen bir bak daha zaman var

malesef canım, tek kadın doktoru o.. çok büyük bi hastane değil zaten

Ameliyat ya soncta o beni korktyo sezeryan olsam genel anestezi isterm heralde kendimi kötü hissederm normal istyrm ama doğurabilir miyim korkudan onuda bilmiyorum
Yaparsın canım ne korkak ve zayıf vücutlu insanlar doğuruyor. Hatta 16.17 yaşında doğum yapan nice çocuk var. İnş herşeyin normal gider de normal doğum yaparsın yapamam diye düşünme..
malesef canım, tek kadın doktoru o.. çok büyük bi hastane değil zaten
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun o zaman. Tek doktor diye belki bu kadar umursamazdır nasıl olsa tercih degiştiremezler diye..

kesinlikle buna güveniyordur canım.. bi problem olmasında varsın umursamaz olsun. rabbim hepimizin bebeğine ve bizlere sağlık, sıhhat versin.

İnşallah yaparm ya zaten sancı gelince mecbur dogurcam istedgm kadar soyleyim

Tatlim ignenin etki süresi 12 saat zaten.o zaman vurabilirsin.ne zaman vurursan ertesi gün icin 12 saat geçsin öyle vur ama
Kizlar icim rahat etmedi nobetci eczaneden alip esime yaptirdim, Allah korusun yavrularimizi

3 şişe lierac bitirdim hergün bir bazen iki defa sürüyorum bebe yağ yada bio oi llede destekliyorum 9 kilo aldım ve hiç su içmiyorum ve catlamadim daha ama bi an bakacam hep catlak dolacak gibi geliyor

bende 6 kg aldım ve karnım aşırı gerdin değil, ama sağ tarafta hafif kırmızı iki çizgi var
ve ilerlememesi için dua ediyorum resmen

İnşallah yaparm ya zaten sancı gelince mecbur dogurcam istedgm kadar soyleyim

annem beni 17-18 yaşlarında doğurmuş canım. ve hamile olmasına rağmen giydiği etekler belinden kayıp düşermiş.o derece zayıfmış ve boyuda kısa yani. ama maşallah 4 çocuk doğurdu normal doğumla. 5.sini sezeryanla doğurdu, keşkede normal doğursaydım diyodu.. onun bu cümlesine güvenerek bende normal istiyorum

Salı gideceğim ama sormaya cekiniyorum dr A değilde hastane muhasebesine sorarım :) dr umdan cok memnunuz değiştirmeyi hiç düşünmem :) aklıma takıldı napsam kiii

Bende hep normal istyrm canım öyle çok zyf deglm ama gobegm o kadar küçük ki giren 4 5 aylık saniyo kilosunda sorun yok Allahtan inşallah hepimizin doğumu normal ve kolay olur

Benimde aynen bir gecede olmustu. Gobegimin alt kisminda olusmus. Senin gibi pijamadan sandim bir umit ertesi gun bakmistim duruyorlardi ve catlamaya devam ediyorum. Oglusum tepikledikce catliyorum. Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin hic takmiyorum kafama

Çalıştığım yerde 16 17 yasında hep doğum yapanlar ve cok cahiller hepsi normal doğuruyor.. 13 yasında cocugunu normal doğurmuş topuk kanı aldırmaya geleni de gördüm ne dr görüyorlar ne ilaç muayene... Bi doğuma gidiyorlar normal doğurup geliyor cocuk yaşta bide aile buyurler göndermiyor hemen. Sancı gelince kimisi yolda doğuruyor... Diyeceğim o ki vücut doğum yapıyor önemli olan psikoloji bayanlar .. İçinizden gelip istediğiniz neyse onu yapınn

Aynen ya, benim birde soyle bir sorum var olduda evde dogurduk, gobek bagini kesmemiz gerekirmi yada hastaneye kadar beklenmelimi, birde bebek esi ne kadar sonra geliyor..

Kızlar hastane çantası hazır olanlar varmı? Eğer hazırsa yazabilir misiniz Neler koydunuz

Aynen ya, benim birde soyle bir sorum var olduda evde dogurduk, gobek bagini kesmemiz gerekirmi yada hastaneye kadar beklenmelimi, birde bebek esi ne kadar sonra geliyor..
Ambulans mutlaka gelir oldu ki diyelim :) uzun süre göbek bağı kalması sarılık sebebi olabiliyor yada cok uzun süresi kanama.. Sadece iple bağlanarak kan akışı kesilir bebekten 20 dk sonra felan esi doğar... Ama dediğim gibi 112 evde doğurtacak kadar yavas değil daha :)

Ay iyi ki bugün biraz fazla kaldım ayakta dolandım falan normalde tepelerde neredeyse göğsümün oralarda olan oğlum alt taraflarımı tepikliyo saatlerdir tam vajinamın üstü karnımın altında tam sezaryan kesisinin olacagi yerde 2 saattir uzanıyorum yok geçmedi habire oralarımı dürtüyo canım da acıyo bu çocuk niye aşağı indi ki yahu

Bir kaç defa kendi başıma doğurduğumu görmüştüm rüyamda, ne olur ne olmaz kesiyoruz göbek bağınıı ve iple bağlıyoruzz, eşi gelene kadarda ambulans geliyorr güzel güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…