2016 Şubat Anneleri

sevindim cnm simdiden hayirli dogumlar... :))

Ederdi bence de canim.kanamanin kaynağını tam bulsan daha rahat ederdin ama orayı gormemiz de iyice zorlaştı artik
Aynen.. ama ya akintim beyazdi kuzum ya, kahverengi olsa yine suphelenirdimde.. sanirim kurumus vs silerken bile yapmis olabilirim.. ama yani normalde hic olmaz, hamileligin en stresli doneminde boyle birsey olmasida insani korkutuyor haliyle..

aynen oyle sinirim bozuldu... kabiz da olmadim bebekler agirlasinca olsu sanirim... dun oldu ve carsamba sorcam doktora dedigin gibi zeytinyagi en iyisi

Bişey sorucam
Bir kaç haftadır bebiş sağ kaburgamı alttan itip duruyo
Veya vuruyo
Çok rahatsız edici
Aynını yaşayan var mı? Ne yapmak gerek

saol cnm ins gebelikten sonra gecer... carsamba doktora sorcam... krem verirse kullanirim...

Oğlumun kapı süsünü bitirdim :)
anne eli değmiş gibi ^_^

Üsteki bulutta Said yazacağım altında ki şimdilik boş :)
Çok tatlı olmuş canım. Oğluşlarımızın adı aynı inş. Emir Said olacak bizimkide
Kesinlikle oyle vücutlar değişken ama ben çok sağlıklı beslenemiyorum gibi o yüzden normal dedim zaten :) sizin maşallah ya ne guzel hep bebislere gidiyor kilolari :)
Allaha şükür ona gidiyor. Yoksa yanmıştım 86 ile hamile kaldım ben +6 olmuş. çok korkuyordum fazla alacagım diye..
Bişey sorucam
Veya vuruyo
Çok rahatsız edici
Olıyor canım ayakları ile ittiriyorlar ve çok can yakıyor. Öksür biraz. Soluna yat. Biraz karnından dürtükle bazen işe yarıyor ayaklarını çekiyor ama o pozisyonu sevdiyse degiştirmiyor

Çok tatlı olmuş canım. Oğluşlarımızın adı aynı inş. Emir Said olacak bizimkide

Allah razı olsun canım benim, babamız benav said de ısrarlı ama biz şimdilik sadece said diyoruz,
günlerimiz de aynıymıs inşAllah isimleri gibi hayırlı kutlu müslüman olurlar oğluşlarımız :)

Allah razı olsun canım benim, babamız benav said de ısrarlı ama biz şimdilik sadece said diyoruz,
günlerimiz de aynıymıs inşAllah isimleri gibi hayırlı kutlu müslüman olurlar oğluşlarımız :)
İnş canım inş. Bir ara Ahmed Said diyordun. Ne oldu eşinin fikrimi degişti yine.. ama Benavda olsa sıkma canını sen Said diye seversin.

artik erken dogum nedeniyle kullanamadigin izni de aktariyorsun cnm...

İnş canım inş. Bir ara Ahmed Said diyordun. Ne oldu eşinin fikrimi degişti yine.. ama Benavda olsa sıkma canını sen Said diye seversin.

ben hiç ahmed said demediğim için oda ısrar etmedi, şair ismi ekleyecektı said in yanına
ama gecen o kadar tatlı bi şekilde benav olsun biz said diye severiz dedi ki, tebessüm edip itiraz edemedim
ve dediğin gibi o isme artık takılmıyorum artık o da said diye seviyor oğlumuzu

Hurmanin doğumu kolaylaştırdığını duymuştum son haftalarda yemek gerekiyormuş.. Belki erken yemek doğumu tetikler diye geldi aklıma.. Söylemek istedim
Evet bende duydum canım hurmanin doğum için iyi geldiğini hatta ilerleyen haftalarda başlayacağim bende yemeye.. Şimdi biraz cekiniyorumda yemeye açıkçası.

Ee eşinde istemiyorsa koymayın hiç işte..ne güzel sadece Said koyun olmazmı?

CNim yalnız altta küçük bir yazı var. 5oo TL alışveriş üzerinde geçerli diye. Eğer o kadar yapmayacaksn alışverişi dikkatli ol .. Ben ilk yanlış anladım. Uyarım dedim senide
Gördüm canım :) esimede gösterdim bizimki 1000 i bulur dedi yeni başlayınca :)

Ayy bende bi günde catladim resmen kasık bölgesinde solda bolca ( görünce şok oldum çok aniden oldu ya moralim de bozuldu. Sanırım beyaz tenliler için kaçınılmazmış.

Biraz da ırsi tabi bu durum
Bu hafta mı oluştu çatlamalar. Dikkat edeyim bende annem hiç çatlamamış krem de kullanmadım demişti... İnşallah ona çekmişimdir

Hımmm anladım canım.çok faydalı bilgiler alıyorum senden çok telekkürler :)
Gittğimde bir liste ile oturayım karşılarına. hastaneye gidiyorum amayeni doğan ünitesi falan var mı, küvezi olmayan hastane kaldı mı bilmiyrm ama o bile var mı yok mu sormadım. Sürekli herkes orayı tavsiye ediyor diye gidiyorum. :) Allah arayışlarda bırakmasın kimseyi..

Bir de şu kordon kanı saklama işi için gelecek olan görevlileri hastaneye alacaklar mı bu ayrıntıyı da sorayım. Olmadı yeni hastane arayışlarına girerim.

Bir tek öğrendiğim Eşi dopuma almıyorlarmış sanırım :/

Bişey sorucam
Veya vuruyo
Çok rahatsız edici
Benim sıpa da kaburgamı acıtmayı seviyor, sanki açık yara gibi sızlıyor.
Birkaç gündür yan duruyordu o zamnlar iyiydi kaburgam ama gene döndü acı başladı.

Tek çaresi akşam eve gidince uzun oturup dinlenmek. Yoksa sabaha kadar acıyor

Ya biraz önce yine kasığımda ağrı oldu dayanılmaz değil ama orada bir ağrı var hafif sanki cimcik atıyormus gibi anlamadım bugün biraz stresliydim gerildim bu da oldu şimdi iyice sinir oldum tam göbüşün altıyla bacağımın birleştiği yerde normaldir muhtemelen di miiiiiiadet ağrısı gibi değil batma gibi de değil sıkışıyormuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…