2016 Şubat Anneleri

Hiç çatlağım yok derken kızıl çizgiler hiç ummadığm yerde kendini gösterdi. Hergun krem kullandığım halde.Olmaz demeyin her yerinize sürün elinizden geliyorsa tüm vücudunuza sürün bayanlar

anneler e bebekten 40 tl ındırımım var sızce .. buhar makınesı alayım mı ankarada oturuyorum oldukca karasal...

Hiç çatlağım yok derken kızıl çizgiler hiç ummadığm yerde kendini gösterdi. Hergun krem kullandığım halde.Olmaz demeyin her yerinize sürün elinizden geliyorsa tüm vücudunuza sürün bayanlar
Ben krem almadım canım normal nemlendirici sürüyorum aklıma geldikçe ergenlikten çatlaklarm var birazda genetik sanırım bu iş çevremde hiç krem, yağ vs. kullanmayıp çatlamayan okadar çok kisi var ki lireac alıcaktım bende ama onları gördükten sonra hersey olucağına varır dedim bakalım nolucak halim

anneler e bebekten 40 tl ındırımım var sızce .. buhar makınesı alayım mı ankarada oturuyorum oldukca karasal...
Bence en önemli eksiklerden biri bende iç anadoludayım biz bile etkileniyoruz cocuk olmasa da kendimiz için alacaktık.. Cok hassas oluyor solunum sistemleri ve kuruması demek enfeksiyona acık kalması demek bence direk buhar makinesi al ve şimdiden kullanmaya başla yatak odanda sende rahatlarsın :)

Kızlar bu arada annem bebeğim için beşik aldı bugün.. Hsonu bize geldi. Bana verilen karyola beşiği gördü gece uyuyamadım dedi. Bugünde beni goturdu mağazaya.. Gerek yok dedim. Biz beğendik bu beşiği dedim ama dinletemedim anneme.. Yarin alacak beşiği haftaya gelir eve umarım.. Ahh annemm ahhhh.... Allah eksik etmesin başımızdan seni

Canım hangi şehir de oturuyorsun

Anneler böyle canım. Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…