Offf oglumdan kalan bazi seyler sararmisbende cikarmak icin vanish doktum ustlerine elim carpti dusuyodu tuttum elimin ustune yere dokuldu ellerim beyaz beyaz oldu yaniyooo bol suyla yikadim kolonya falan doktum ama dikkat edin sizde kizlar
Normal zamanda alıp severken giyeceğim şeyler tamam da düşünsene lohusayım yatakta hastanede bebek emzirmeye calışırken bunları.. Sabahlık istiyodum zaten ama bu renk almazdım heralde kv kombini böyle yaptı..... Off ben mi abartıyorum ama ne bileyim acayip sinir oldum böyle baka baka içime sinerek olmasını cok isterdim.. Bide yediğim kazıkta cabası
Aileme anneme ablalarım cok kızıyorum cok üzülüyorum öksüz yetimden farksız oldum iki yıl önceye kadar biricik kızlarıydım biricik ailemdi.. Boşmuş herşey ama bana böyle hissettirip düğünümden sonra bide su zamanlarımda göğsümün ortasında bunu hissettiriyorlar ya asla ve asla affedemiyeceğim ( hoş böyle bi dertlerinin olmadığını biliyorum) ama cok içim acıyor kızlar ya.. Eşime de söyleyemiyorum ordan burdan patlıyorum eşim şimdi gebelikten sanıyor bugun ben ağlama krizindeyken diyor sen doğurmuyorsun tek kendine gel mutlu ol Vs die.. Ama ben nasıl atlatcam bilmiyorum..
İyiki burası var da en azından yazıyorum
.. Bayıyordur okurken biliyorum ama yazmak bile rahatlatıyor..
Bunlar da 400 lira bayılıp hastanede komedi konusu olabileceğimi düşündüğüm lohusa Pijamalarım kv dem ve eşim cok beğendiler... Pandanın kulakları ponpon bu aradaben bu saatte bile sinir oluyorum hala. Alırken bati önden düğmeli bişey olsun diye bakarken kv gerek olmadığını yukarı sıyırıp emzirebilecğimi söyledi.. Tamam dedim bende.. Artık hastanede dalga konusu olduktan sonra evde depresyonda takılırken giyerim tek yumusak olmaları istediğim şey oldu
Kızlar merhaba. Oğlusun odası içi kapı süsü yaptım . Fikre ihtiyacım var , sizce nasıl olmuş
Misafir icin cok yorma kendini canim hazirlik yapma hazir bi iki sey al ve halsizliginden falan bahset kusura bakmayin cok halsizim sanki sancim falan da var o yuzden bi kac gundur ev temizligini bile yapamiyorum falan de. Calisirken neredeyse hic misafir almadim izne ayrildim simdi de ugrasmiyorum fazla. Etrafi toplamak bile yoruyor insani egil kalk oluyorum vallaben diyemiyorum kimillet önce kocamı arıyo. o da diyoki beni aramayın yengenizi arayın. sonra onlarda beni arıyooo bende yok gelmeyin diyemiyorummmm.... sonra eşimden intikamını alıyorum ama neye yarar sonuçta yine de geliyo misafir
Benim oğlanda çook hareketli
Kordon bir kere dolansa çıkıyormuş içinden
Bi kaç kezden allah korusun
Bende korkuyorum..
Ama çok düşünmemek lazım Allah doğumunu nasip ettiyse doğar hiçbişeycik olmaz
İçini ferah tut çok takma
Canim bence korkmani gerektiren birsey yok, Allah korusun kotu birsey olsa hareketsiz olurdu. Benim bebegimde cok heraketli ve suan yeri daraldigi halde bu degismedi. Dahada kuvvetli tekme atiyor kaburgama, mideme, idrar torbama.. gece cok hareketli oluyorlar zaten..
Kordon olayina gelince, maalesef 1/3 bebekte gozlemlenen birseymis.. doktorun daha iyi bilgilendirmistir diye saniyorum. Bu sekilde normal dogum bile yapan var.
Birşey sorucam ama kızmayın
Genelde hareketsizliklerinden yakınılır ya, bende tam tersi.
Bu gece o kadar hareketliydi ki uyutmadığı gibi sürekli idrar torbamı ve midemi dürtüp durdu.
En son gittiğinde boynunda kordonu dolanmıştı. Endişelenmeli miyim.
Sanki kordon sıkıldı da ondan mı çabalanıp duruyor diye aklıma geldi sürekli
Canini SIkma canim bebegin dogsun esin yegenini birakir cocuguna almaya baslar geri kalani da onemli degil ister alsin ister almasinlarBenim de oğlum oluyor.. görümcemde kızından bikaç bişey verdi bana sararmış olanlar da var açıkcası hiç almak içimden gelmedi ama sırf ayıp olmasın diye aldım giydirmeyi düşünmüyorum. Alınuyorum çünkü benim oğluma yeni bişey almak varken neden eskileri veriyor.. ben eşimle bi yere gitem onun kızına mutlaka bişey alıyoruz ve bu yüzden çok alındım açıkcası...
Haa gerçi ben çalışıyorum ihtiyacım yok şükür onlara.. ben zaten herşeyini alıyorum.. biri de sormuyor paranız var mı yetiyor mu neleri eksikl bizde şunu alalım diyen yok. Eşimden bile yardım almıyorum mesela... ama eşim hep yeğenine alır bu da sinirlerimi çok çok bozuyor...
Bebeğin odasını aldım mesela benim annem yardım ediyor maddi anlamda... ama eşimin tarafından pek bişey göremiyorum...
Hic endiselenme canim..benim kuzu da bir tur dolamisti... gecen kontrolde baktik ki cikmis...evet tek turdu, ve doktor çok hareketli olduğu için dolar tekrar çözer, eline dolar korkma demişti.
tabi bu kadar hareketli olunca acaabaalarıma onu da ekledimihmalkar mı davranıyorum acaba diye kendimi suçladım gece...
evet doktor söylemişti daha erken endişelenmek için, tek tur olduğu için de sıkıntı olmaz falan demişti ama gece neler düşündüm neler. bunu da ekledim elbette
ya rahat ya da şimdiden bana göz dağı veriyor :)Kordondan rahatsız olsa rahat oynayamaz canım zaten yeri daraldı kendi büyüdü bide kordon dolansa ufak ufak oynar diye tahmin ediyorum ki nitekim benım arkadaşımın oğlunun boynuna 4 kere dolanmıştı kız bide normal dogurdu..:) seninki baya rahat demekki yedıgın şeylerle de alakalı olabilir güzel dusun.
Hic endiselenme canim..benim kuzu da bir tur dolamisti... gecen kontrolde baktik ki cikmis...
Icini ferah tut... bir kere dolamasi nerdeyse normal sayiliyormus cunku
Canini SIkma canim bebegin dogsun esin yegenini birakir cocuguna almaya baslar geri kalani da onemli degil ister alsin ister almasinlar
Bunlar da 400 lira bayılıp hastanede komedi konusu olabileceğimi düşündüğüm lohusa Pijamalarım kv dem ve eşim cok beğendiler... Pandanın kulakları ponpon bu aradaben bu saatte bile sinir oluyorum hala. Alırken bati önden düğmeli bişey olsun diye bakarken kv gerek olmadığını yukarı sıyırıp emzirebilecğimi söyledi.. Tamam dedim bende.. Artık hastanede dalga konusu olduktan sonra evde depresyonda takılırken giyerim tek yumusak olmaları istediğim şey oldu
Ama bunlar cok guzel bize haksizlik bizimkiler hic guzel degil.özellikle Pandali olan kesinlikle iyi seçim.Sitelerde bu kadar iyisi yok sabahlikli modellerde.ayrıca hem dandik hem pahali olmasida ayri bi icine sinmeme sebebi.Ayy ben şu sözü hiç sevmiyorum(birtek sen mi doguracaksin)insanın içindeki mutlu olma hevesini sıfıra çekmek gibi birsey vesselâm.bu bakımdan sen canını sıkma sakin beğenmediğin modeli alıp köşeye koysan daha iyi olmayacaktı. Sonra düşüneçeksin benim gibi 2 krs daha vereyedim de içime sinen bişey alaydim diye
Canim pijamalarin cok tatli hic de dalga konusu falan olmazsin. Sahsen ben dantelli seyleri sevmiyorum ve ben de dantelli bisey almadim. Ama bunlarin tek sorunu onden dugmeli olmamasi. Bence sen bi ciktiginda da onden dugmeli duz birsey al. Bu arada oysho nun sabahliklarina bayildim ben yumus yumus ama benim bulundugum sehirde yok. Tatile gittigim yerde gördüm ama o kadar para vermeye kiyamamistim o an
Ya vallaha 8 ay olacak baslarda istekliydim bende hep kaçtı nasıl sinir oldum anlatamam son bir aydır bende istemiyorum merak ediyorum doğumdan sonra ne zaman gelecek... Ben bi 5_6 ay kesin verdim fazlasını bilememaynen canım aynen jübile yapmışızda haberimiz yokama işte adamında suçu yok benim hamilelik zor geçti kusmalı felan olunca adamı yanıma yaklaştırmadım ki ben istediğimde de iş işten geçmişti karnım büyüdü bu sefer o korkmaya başladı :) kızıma bunu yapamam diyor adam yaa bende bunu yapmasaydın kızın olmazdı zaten dedim erkeklerinde hormonları değişiyor kanımca
Ne desem senin için rahatlatmıyacak. Ama bende geçtğimiz hafta oysho dan baktım. Eşim yuh muh dedi çıktım. Ki oyshoyu bana kendisi tanıtmıştı :)
Bende şu kalın sabahlıktan alma niyetindeydim. Pijamaya karar verememiştim zaten yuhları duyunca vazgeçtim.
He önden açılması rahat olurdu belki de ama kimse dalga falan geçmez için rahat olsun :)
Tabi tarz meselesi kafanda başka şey olunca :/
kontrolde dr um bakar sürekli kordon yoktu ama olsa bile dedi suyun az değilse hiç sorun olmaz kordon olsa bile dedi.. Benim tosbikde durmazdı 3 gündür felan azaldı hareketler e son aylarda azalıyor die normal diyordum sonra coştu tekrar sağları solları belli olmuyo :)Birşey sorucam ama kızmayın
Genelde hareketsizliklerinden yakınılır ya, bende tam tersi.
Bu gece o kadar hareketliydi ki uyutmadığı gibi sürekli idrar torbamı ve midemi dürtüp durdu.
En son gittiğinde boynunda kordonu dolanmıştı. Endişelenmeli miyim.
Sanki kordon sıkıldı da ondan mı çabalanıp duruyor diye aklıma geldi sürekli
Canım nolur üzme kendini :/ inan bana yavrunu kucağına alınca hiçbirini umursamayacaksın bile.. bütün sıkıntına merhem olacak o küçücük bedeniyle.. varsın aldiklarin içine sinmesin..olsunn. sen o minik bebişi kucağına alınca aklına gelmicek bile bu durum. İnan benim sadece 2 normalinden pijama takımı var.önünde düğme falan yok. Birini annem almıştı biri benin önceden vardı. Daha çok cokk eksiğim var. Maddi durum sıkıntılı. Yeterki sağlığımız yerinde olsun :) sen hiiic içine atma biz varız anlat rahatla ama sakın içine atma
Çok çok teşekkür ederim kızlar içimi biraz olsun rahatlattınız... Dediğiniz gibi bebekten sonra hiç bişeyi görecek halimiz kalmayacak.. Hayırlısı olsun ne diyeyim.. Ama bundan sonra bende maddi konuda daha rahat davranmayı düşünüyorum... Dün eşime dedim daha pahalı bir hastane cıkışı alamazdık die gülerek oğluna istediğini söyle felan dedim... Olsun Niye öyle oldu dedi annem başka beğenmedi dedim güldü... Olsun sağlık olsun oğlumuza feda olsun felan dedi bi defa oluyo felan... İyi dedim içimden bende bundan sonra bende öyle olacam uygun olsun falan filan erteledim durdum sonuç bu..bide Her sıkışık zamanda oturulur konusulur dikkatli olalım falan filan.... Sadece tamam diyip geçecem istediğimi yapıcam bundan sonra böyle.. Ben düşünüyorum da noluyo :/Yavrum bence cok güzeller. Begenmedıysen degıstır gidemezmisin tekrar oraya. Olmadı Canın sagolsun ya. Baska alırsın senden onemlımı takma kafana kv tebrık edıyorum insan elini bi cebine atar gelinine hediye alır hıc degılse. Neyse bosver onu sen kafaya takılacak birşey degıl üzülme orda bir cok seyden fedakarlık yapıyorsun bu kadar da harcayıver içine sinsin sinmesin illaki giyilecek seyler bunlar bg nin tüm ürünlerine bayılırım oysho da öyle ben gecen gittiğimde bu takımı görsem alırdm inan. Takma kafana
Canim arayinca zaten geri cevirilmez ki misafir.. bizim tum arkadaslarimiz bir kac gun onceden arayip soruyor yada ben davet ediyorum.. evi toplamak, hazirlik yapmak dahada kolaylasiyor. Cevremde calismayan arkadasimizda olmadigi icin halden anliyor herkes.. ama calismayan anlamaz :) hatta israrci olabilir buda hic hos degil, seni anliyorum.. ama simdi kalp kirmakta hos degil, ama tabi kendini iyi hissetmiyorsan bunu acik bir dille soyleyebilirsin. Arkadas dedigin halden anlar oyle degilmi :)
Anneler napiyorsunuz tansiyonum dustu bayaga basim catliyor resmen
Ailevi problemler arti doguma az kalmasi kafayi yemis durumdayim
yok valla diyorum çünkü ağır bir hamilelik geçirdim daha şimdi şimdi biraz iyiyim.Onda da dinleniyorum çok yormamaya çalışıyorum kendimi.En azından kendi evimin işini görebiliyorum daha fazlasını yapamam :):) doğumdan sonra yeterince evde olacam.ozaman lütfedip gelsinler mümkünse :):)ben diyemiyorum kimillet önce kocamı arıyo. o da diyoki beni aramayın yengenizi arayın. sonra onlarda beni arıyooo bende yok gelmeyin diyemiyorummmm.... sonra eşimden intikamını alıyorum ama neye yarar sonuçta yine de geliyo misafir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?