2016 Şubat Anneleri

Offf oglumdan kalan bazi seyler sararmis bende cikarmak icin vanish doktum ustlerine elim carpti dusuyodu tuttum elimin ustune yere dokuldu ellerim beyaz beyaz oldu yaniyooo bol suyla yikadim kolonya falan doktum ama dikkat edin sizde kizlar

Benim de oğlum oluyor.. görümcemde kızından bikaç bişey verdi bana sararmış olanlar da var açıkcası hiç almak içimden gelmedi ama sırf ayıp olmasın diye aldım giydirmeyi düşünmüyorum. Alınuyorum çünkü benim oğluma yeni bişey almak varken neden eskileri veriyor.. ben eşimle bi yere gitem onun kızına mutlaka bişey alıyoruz ve bu yüzden çok alındım açıkcası...

Haa gerçi ben çalışıyorum ihtiyacım yok şükür onlara.. ben zaten herşeyini alıyorum.. biri de sormuyor paranız var mı yetiyor mu neleri eksikl bizde şunu alalım diyen yok. Eşimden bile yardım almıyorum mesela... ama eşim hep yeğenine alır bu da sinirlerimi çok çok bozuyor...

Bebeğin odasını aldım mesela benim annem yardım ediyor maddi anlamda... ama eşimin tarafından pek bişey göremiyorum...

Canım nolur üzme kendini :/ inan bana yavrunu kucağına alınca hiçbirini umursamayacaksın bile.. bütün sıkıntına merhem olacak o küçücük bedeniyle.. varsın aldiklarin içine sinmesin..olsunn. sen o minik bebişi kucağına alınca aklına gelmicek bile bu durum. İnan benim sadece 2 normalinden pijama takımı var.önünde düğme falan yok. Birini annem almıştı biri benin önceden vardı. Daha çok cokk eksiğim var. Maddi durum sıkıntılı. Yeterki sağlığımız yerinde olsun :) sen hiiic içine atma biz varız anlat rahatla ama sakın içine atma

Yavrum bence cok güzeller. Begenmedıysen degıstır gidemezmisin tekrar oraya. Olmadı Canın sagolsun ya. Baska alırsın senden onemlımı takma kafana kv tebrık edıyorum insan elini bi cebine atar gelinine hediye alır hıc degılse. Neyse bosver onu sen kafaya takılacak birşey degıl üzülme orda bir cok seyden fedakarlık yapıyorsun bu kadar da harcayıver içine sinsin sinmesin illaki giyilecek seyler bunlar bg nin tüm ürünlerine bayılırım oysho da öyle ben gecen gittiğimde bu takımı görsem alırdm inan. Takma kafana

Misafir icin cok yorma kendini canim hazirlik yapma hazir bi iki sey al ve halsizliginden falan bahset kusura bakmayin cok halsizim sanki sancim falan da var o yuzden bi kac gundur ev temizligini bile yapamiyorum falan de. Calisirken neredeyse hic misafir almadim izne ayrildim simdi de ugrasmiyorum fazla. Etrafi toplamak bile yoruyor insani egil kalk oluyorum valla

evet tek turdu, ve doktor çok hareketli olduğu için dolar tekrar çözer, eline dolar korkma demişti.
tabi bu kadar hareketli olunca acaabaalarıma onu da ekledim ihmalkar mı davranıyorum acaba diye kendimi suçladım gece...

evet doktor söylemişti daha erken endişelenmek için, tek tur olduğu için de sıkıntı olmaz falan demişti ama gece neler düşündüm neler. bunu da ekledim elbette

Kordondan rahatsız olsa rahat oynayamaz canım zaten yeri daraldı kendi büyüdü bide kordon dolansa ufak ufak oynar diye tahmin ediyorum ki nitekim benım arkadaşımın oğlunun boynuna 4 kere dolanmıştı kız bide normal dogurdu..:) seninki baya rahat demekki yedıgın şeylerle de alakalı olabilir güzel dusun.

Canini SIkma canim bebegin dogsun esin yegenini birakir cocuguna almaya baslar geri kalani da onemli degil ister alsin ister almasinlar

Hic endiselenme canim..benim kuzu da bir tur dolamisti... gecen kontrolde baktik ki cikmis...
Icini ferah tut... bir kere dolamasi nerdeyse normal sayiliyormus cunku

Avent soothie emzik alan bulan gören varmı :) instgramda satılıyor ama ordan almak istemedim

ya rahat ya da şimdiden bana göz dağı veriyor :)

Hic endiselenme canim..benim kuzu da bir tur dolamisti... gecen kontrolde baktik ki cikmis...
Icini ferah tut... bir kere dolamasi nerdeyse normal sayiliyormus cunku

uykusuzluktan mantıklı düşünemiyorum sanırım.

haklısınız, pozitif düşünce pozitif enerjili olmalıyım

anneler benım doktor artık 10 gunde bır gelmen gerekıyor dedı... ıkız annelerı kac gunde bı gıdıyorsunuz...

Canini SIkma canim bebegin dogsun esin yegenini birakir cocuguna almaya baslar geri kalani da onemli degil ister alsin ister almasinlar

inşallah öyle olur bilemiyorum eşimin yeğenine alması sinirlerimi geriyor bazen çaktırmıyorum ona ama çok geriliyorum... çünkü görümcem hiç bşy almıyor millet eskisini veriyor.. biz ise sürekli onlara alıyoruz bu da bana koyuyor tabi.. ben çalışıyorum görümcem çalışmıyor.. eşimde bana güveniyor haliyle ve eşim annesinin ssk sını da ödüyor.. benim ailemde beni kiradan kurtardı.. daire verdiler sizindir dediler... benim annemde babamda hala çalışıyor üstelik... içime dokunan çok şey war Allah sağlık sıhhat versin yeterki diyorum... insana dokunuyor tabi böyle şeyler...

aaaa ben pandayı çok beğendim amaaaaaaaa. valla bence süper. dalga geçilecek bi tarafı yok ki. ben bulsam alırım da giyerim de aynısını

Ya vallaha 8 ay olacak baslarda istekliydim bende hep kaçtı nasıl sinir oldum anlatamam son bir aydır bende istemiyorum merak ediyorum doğumdan sonra ne zaman gelecek... Ben bi 5_6 ay kesin verdim fazlasını bilemem

kontrolde dr um bakar sürekli kordon yoktu ama olsa bile dedi suyun az değilse hiç sorun olmaz kordon olsa bile dedi.. Benim tosbikde durmazdı 3 gündür felan azaldı hareketler e son aylarda azalıyor die normal diyordum sonra coştu tekrar sağları solları belli olmuyo :)

Çok çok teşekkür ederim kızlar içimi biraz olsun rahatlattınız... Dediğiniz gibi bebekten sonra hiç bişeyi görecek halimiz kalmayacak.. Hayırlısı olsun ne diyeyim.. Ama bundan sonra bende maddi konuda daha rahat davranmayı düşünüyorum... Dün eşime dedim daha pahalı bir hastane cıkışı alamazdık die gülerek oğluna istediğini söyle felan dedim... Olsun Niye öyle oldu dedi annem başka beğenmedi dedim güldü... Olsun sağlık olsun oğlumuza feda olsun felan dedi bi defa oluyo felan... İyi dedim içimden bende bundan sonra bende öyle olacam uygun olsun falan filan erteledim durdum sonuç bu..bide Her sıkışık zamanda oturulur konusulur dikkatli olalım falan filan.... Sadece tamam diyip geçecem istediğimi yapıcam bundan sonra böyle.. Ben düşünüyorum da noluyo :/

Anneler napiyorsunuz tansiyonum dustu bayaga basim catliyor resmen
Ailevi problemler arti doguma az kalmasi kafayi yemis durumdayim

ya ben severim misafiri. sohbet muhabbet iyi geliyo insana. Ama bu , gün aşırı olunca hele ki şu durumumda çok yoruyor beni . bizimkiler bu akşamdan arayıp yarın akşam gelicez diyolar. e tabi o saatten sonra ne yetişebilir ki . sabah yine iş var sonuçta. ooof ooofff bi izne çıksam hayırlısıyla. 32. haftamı doldurdum ama Aralığın sonuna kadar çalışabilir raporu aldım. Ama 25 aralıkta bırakıcam. Bankacıyım. yılsonu yoğunluğuna dayanamıyorum artıkkkk

Anneler napiyorsunuz tansiyonum dustu bayaga basim catliyor resmen
Ailevi problemler arti doguma az kalmasi kafayi yemis durumdayim

Valla benimde başım çatlıyor. Ev karmakarışık ama başımın ağrısından hiç bisey yapasım yok. Zamanın yaklaştığını da düşündükçe ister istemez ufak bi heycan oluyor bende de

yok valla diyorum çünkü ağır bir hamilelik geçirdim daha şimdi şimdi biraz iyiyim.Onda da dinleniyorum çok yormamaya çalışıyorum kendimi.En azından kendi evimin işini görebiliyorum daha fazlasını yapamam :):) doğumdan sonra yeterince evde olacam.ozaman lütfedip gelsinler mümkünse :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…