2016 Şubat Anneleri

ayy kızlar türkiyeyi bitirdim yurt dışına başladım alışverişe :):) biraz geç geliyor ama acelemiz yok neticede ama çok hesaplı ve çok güzel şeyler var :):) kızışıma çok cici şeyler aldımm.Hatta sling ve kanguruyuda ordan aldım 2 si 75 geliyor.Kargoda ücretsiz aynı zamanda.Daha önceki gelenler güzel geldi.Aklınızda olsun.Orjinal şeyler var aliexpress sitesi.

Anliyorum canimm.. zor oluyor ne diyim, bilemedim ki.. daha yorulmayacagimiz formullermi bulmak lazim.. birsey hazirlamak yerine hazir al getir koy onlerine ne ugrasiyorsun ki :)) Ben cok caresiz kaldigimda oyle yapiyorum, millet iki laklak yapmak icin gelmiyormu netice onune ne koydugunun ne onemi var

Anneler napiyorsunuz tansiyonum dustu bayaga basim catliyor resmen
Ailevi problemler arti doguma az kalmasi kafayi yemis durumdayim
O bas agrisi bendede oluyor sabahlari.. cok agir olmuyor cok sukur, ama sonra kendiliginden geciyor.. garip garip haller

doğru diyosun. hiç börek çörekle uğraşmayayım en iyisi. hazır alıvereyim.

Avent soothie emzik alan bulan gören varmı :) instgramda satılıyor ama ordan almak istemedim

Ben aldim valla çok da guzel :) 0 3 ay aldim eger tutarsa +3 oyuncaklisindan alacağım :)

Cok aramistim sonra Instagram da 30 liraya aldim ankarada cok nadir 1 2 magzada gördüm 35 liraydi

Son düzenleme:
merhaba, doktor kontrolümüzde geçen hafta bebek bynuna kordon dolanmış dedi. şimdi takipteyiz ama zamanla geri çıkar mı yoksa doğuma kadar hep bu şekilde boynunda mı kalacak ? bilginiz var mı ?

merhaba, doktor kontrolümüzde geçen hafta bebek bynuna kordon dolanmış dedi. şimdi takipteyiz ama zamanla geri çıkar mı yoksa doğuma kadar hep bu şekilde boynunda mı kalacak ? bilginiz var mı ?
benimde öyleydi. tek tur.
doktorun söylemesine göre dolayıp tekrar çözermiş. hatta bir geldiğinde bakmışız eline dolamış ayağına dolamış, sorun değil demişti. çözülür doğuma kadar falan demişti.
az önce arkadaşlardan biri kordon dolanmış halde de normal doğum yapılabildiğini sçylemişti bana.

tabi insan tedirgin oluyor gene de....

Canim inşallah çıkarır çünkü cikiriyorlarmis 3 yada 4 defa bile dolayip çıkardıkları oluyormuş.

Ben aldim valla çok da guzel :) 0 3 ay aldim eger tutarsa +3 oyuncaklisindan alacağım :)

Cok aramistim sonra Instagram da 30 liraya aldim ankarada cok nadir 1 2 magzada gördüm 35 liraydi

Ben İstanbul'da hiç bir mağazada görmedim instgramdan alayım bnde bari :) cok guzel gercekten

Valla benimde başım çatlıyor. Ev karmakarışık ama başımın ağrısından hiç bisey yapasım yok. Zamanın yaklaştığını da düşündükçe ister istemez ufak bi heycan oluyor bende de
Islerimi goruyorum falan ama gercekten cok agirlastim halsizlik oluyor dizlerimin takati kalmiyor
O bas agrisi bendede oluyor sabahlari.. cok agir olmuyor cok sukur, ama sonra kendiliginden geciyor.. garip garip haller
ben bi turk kahvesi ictim gecti agri cok sukur tansiyonuna bi bak istersen sen de

Cıkıyor canım merak etme dr suyun normal oldugu surece hiç sıkıntı yok o onun oyuncağı gibi dedi... Kiminin doğumu başlayınca dolanıyormuş o bile sıkıntı yapmıyormuş daha cok zaman var sıkıntı olmaz

ben bi turk kahvesi ictim gecti agri cok sukur tansiyonuna bi bak istersen sen de
Her olctugumde normal cikiyor.. var birsey ama cozemedim.. yada ben hala gribim geciremedim hafif hafif yorgunluk belirtisi bu yuzden. Haftasonu salya sumuk haldeydim pazartesinden beride burnum akmiyor ama ara ara atesleniyor gibiyim.. oda olabilir, bunyem yorgun dustu sanirim..

Sana maşallah Can'ım benim ben rapor aldım çalışamıyorum artık. Ama bu seferde çat kapı misafir olayı bitmiyor. Bazen utanıyorum açıkçası

Dogru diyorsunuz kizlar, bu agirliktan ziyade yorgunluk.. kan sekerimmi dusuruyor, tansiyonummu bilemiyorum.. Yada hamileligin getirdigi birsey. Hic bu kadar yorgun hissetmemistim kendimi, ama gun icerisinde gayet iyiyim.. aksam ne oluyorsa oluyor
Asil agirlik aksam basio zaten. Skma canini kan sekerin dusse elin ayaginda titreme bayginlik hissi olur. Tansiyon aletin evde yokmu? Takip etsen iyi olur heleki son donemlerde.

Asil agirlik aksam basio zaten. Skma canini kan sekerin dusse elin ayaginda titreme bayginlik hissi olur. Tansiyon aletin evde yokmu? Takip etsen iyi olur heleki son donemlerde.
Tansiyon aletim var, olcuyorum.. oyle olumcul dusukte cikmiyor.. yuksek hic cikmiyor zaten, ben kan sekerine yoruyorum normalde de kan sekerim dusuktu benim.. aclik ve tokluk dusuk cikti zaten bende.. hemsire aradi bir problem yasayip yasamadigimi sordu.. Ben bir daha kan veriyim en iyisi, ordan anlasilir diye tahmin ediyorum..

Ben İstanbul'da hiç bir mağazada görmedim instgramdan alayım bnde bari :) cok guzel gercekten

Ben wubbanub olani aldim canim dinazor figürlü:) belinayinkreasyonu sanirim satici ismi.. Geldiginde haber verip hemen yolladilar

bende wubbanub alacaktım satan bayan once 0 3 ay alın eğer bebek tutarsa ona geçersiniz dedi bende onun dediği gibi yaptim :)

Eklentiler

• 20151218_132849.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 358
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…