Anliyorum canimm.. zor oluyor ne diyim, bilemedim ki.. daha yorulmayacagimiz formullermi bulmak lazim.. birsey hazirlamak yerine hazir al getir koy onlerine ne ugrasiyorsun ki :)) Ben cok caresiz kaldigimda oyle yapiyorum, millet iki laklak yapmak icin gelmiyormu netice onune ne koydugunun ne onemi varya ben severim misafiri. sohbet muhabbet iyi geliyo insana. Ama bu , gün aşırı olunca hele ki şu durumumda çok yoruyor beni . bizimkiler bu akşamdan arayıp yarın akşam gelicez diyolar. e tabi o saatten sonra ne yetişebilir ki . sabah yine iş var sonuçta. ooof ooofff bi izne çıksam hayırlısıyla. 32. haftamı doldurdum ama Aralığın sonuna kadar çalışabilir raporu aldım. Ama 25 aralıkta bırakıcam. Bankacıyım. yılsonu yoğunluğuna dayanamıyorum artıkkkk
O bas agrisi bendede oluyor sabahlari.. cok agir olmuyor cok sukur, ama sonra kendiliginden geciyor.. garip garip hallerAnneler napiyorsunuz tansiyonum dustu bayaga basim catliyor resmen
Ailevi problemler arti doguma az kalmasi kafayi yemis durumdayim
Anliyorum canimm.. zor oluyor ne diyim, bilemedim ki.. daha yorulmayacagimiz formullermi bulmak lazim.. birsey hazirlamak yerine hazir al getir koy onlerine ne ugrasiyorsun ki :)) Ben cok caresiz kaldigimda oyle yapiyorum, millet iki laklak yapmak icin gelmiyormu netice onune ne koydugunun ne onemi var
Aynen canim yadoğru diyosun. hiç börek çörekle uğraşmayayım en iyisi. hazır alıvereyim.
Avent soothie emzik alan bulan gören varmı :) instgramda satılıyor ama ordan almak istemedim
benimde öyleydi. tek tur.merhaba, doktor kontrolümüzde geçen hafta bebek bynuna kordon dolanmış dedi. şimdi takipteyiz ama zamanla geri çıkar mı yoksa doğuma kadar hep bu şekilde boynunda mı kalacak ? bilginiz var mı ?
Canim inşallah çıkarır çünkü cikiriyorlarmis 3 yada 4 defa bile dolayip çıkardıkları oluyormuş.merhaba, doktor kontrolümüzde geçen hafta bebek bynuna kordon dolanmış dedi. şimdi takipteyiz ama zamanla geri çıkar mı yoksa doğuma kadar hep bu şekilde boynunda mı kalacak ? bilginiz var mı ?
Ben aldim valla çok da guzel :) 0 3 ay aldim eger tutarsa +3 oyuncaklisindan alacağım :)
Cok aramistim sonra Instagram da 30 liraya aldim ankarada cok nadir 1 2 magzada gördüm 35 liraydi
Islerimi goruyorum falan ama gercekten cok agirlastim halsizlik oluyor dizlerimin takati kalmiyorValla benimde başım çatlıyor. Ev karmakarışık ama başımın ağrısından hiç bisey yapasım yok. Zamanın yaklaştığını da düşündükçe ister istemez ufak bi heycan oluyor bende de
ben bi turk kahvesi ictim gecti agri cok sukur tansiyonuna bi bak istersen sen deO bas agrisi bendede oluyor sabahlari.. cok agir olmuyor cok sukur, ama sonra kendiliginden geciyor.. garip garip haller
Aynen gelecek misafiriniz sonuçta durumunuzu biliyor.Bu seferde böyle olsundoğru diyosun. hiç börek çörekle uğraşmayayım en iyisi. hazır alıvereyim.
Cıkıyor canım merak etme dr suyun normal oldugu surece hiç sıkıntı yok o onun oyuncağı gibi dedi... Kiminin doğumu başlayınca dolanıyormuş o bile sıkıntı yapmıyormuş daha cok zaman var sıkıntı olmazmerhaba, doktor kontrolümüzde geçen hafta bebek bynuna kordon dolanmış dedi. şimdi takipteyiz ama zamanla geri çıkar mı yoksa doğuma kadar hep bu şekilde boynunda mı kalacak ? bilginiz var mı ?
Ben wubbanub olani aldim canim dinazor figürlü:) belinayinkreasyonu sanirim satici ismi.. Geldiginde haber verip hemen yolladilarAvent soothie emzik alan bulan gören varmı :) instgramda satılıyor ama ordan almak istemedim
Her olctugumde normal cikiyor.. var birsey ama cozemedim.. yada ben hala gribim geciremedim hafif hafif yorgunluk belirtisi bu yuzden. Haftasonu salya sumuk haldeydim pazartesinden beride burnum akmiyor ama ara ara atesleniyor gibiyim.. oda olabilir, bunyem yorgun dustu sanirim..ben bi turk kahvesi ictim gecti agri cok sukur tansiyonuna bi bak istersen sen de
Sana maşallah Can'ım benim ben rapor aldım çalışamıyorum artık. Ama bu seferde çat kapı misafir olayı bitmiyor. Bazen utanıyorum açıkçasıya ben severim misafiri. sohbet muhabbet iyi geliyo insana. Ama bu , gün aşırı olunca hele ki şu durumumda çok yoruyor beni . bizimkiler bu akşamdan arayıp yarın akşam gelicez diyolar. e tabi o saatten sonra ne yetişebilir ki . sabah yine iş var sonuçta. ooof ooofff bi izne çıksam hayırlısıyla. 32. haftamı doldurdum ama Aralığın sonuna kadar çalışabilir raporu aldım. Ama 25 aralıkta bırakıcam. Bankacıyım. yılsonu yoğunluğuna dayanamıyorum artıkkkk
Asil agirlik aksam basio zaten. Skma canini kan sekerin dusse elin ayaginda titreme bayginlik hissi olur. Tansiyon aletin evde yokmu? Takip etsen iyi olur heleki son donemlerde.Dogru diyorsunuz kizlar, bu agirliktan ziyade yorgunluk.. kan sekerimmi dusuruyor, tansiyonummu bilemiyorum.. Yada hamileligin getirdigi birsey. Hic bu kadar yorgun hissetmemistim kendimi, ama gun icerisinde gayet iyiyim.. aksam ne oluyorsa oluyor
Tansiyon aletim var, olcuyorum.. oyle olumcul dusukte cikmiyor.. yuksek hic cikmiyor zaten, ben kan sekerine yoruyorum normalde de kan sekerim dusuktu benim.. aclik ve tokluk dusuk cikti zaten bende.. hemsire aradi bir problem yasayip yasamadigimi sordu.. Ben bir daha kan veriyim en iyisi, ordan anlasilir diye tahmin ediyorum..Asil agirlik aksam basio zaten. Skma canini kan sekerin dusse elin ayaginda titreme bayginlik hissi olur. Tansiyon aletin evde yokmu? Takip etsen iyi olur heleki son donemlerde.
Ben İstanbul'da hiç bir mağazada görmedim instgramdan alayım bnde bari :) cok guzel gercekten
Ben wubbanub olani aldim canim dinazor figürlü:) belinayinkreasyonu sanirim satici ismi.. Geldiginde haber verip hemen yolladilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?