2016 Şubat Anneleri

ya bu çalışabilir izni konusunda kafam karıştı.

benim niyetim doğum iznimden sonra işten ayrılmak. o yüzden 32+0 da gidip çalışamaz raporu alacağım. iş yerine dönmeyeceğimi söylemiyorum bu arada. her an nolur nolmaz açık kapı kalsın

neyse eşim de der ki; 32deyken çalışabilir raporu al. ama git sağlık ocağından falan 10 günlük rapor al.
hem doğum iznin uzamış olur, hem de maaşını on gün daha uzatmış olursun.

kafam bu konuda karıştı işte, mantıklı mı yoksa değil mi

Sana maşallah Can'ım benim ben rapor aldım çalışamıyorum artık. Ama bu seferde çat kapı misafir olayı bitmiyor. Bazen utanıyorum açıkçası

ah bende izin alınca öyle olurum diye korkuyorum. kimseye duyurmamak en iyisi...
evde işlerimi rahat rahat yapmak için çıkacağım izne zaten

Rengide cok sirin bende bundan aliyim :).. ama instagramdan hic alisveris yapmadim, magazadan bulabilirsem ordan aliyim :)

Bi suru yer gezdik bulamadik bundan. E bebek cihho gibi yerlerde yok Sonra Instagram da aldim. Gecen bi magzada gördüm canlar bebe mi neydi ankarada çıkrıkçılar Yokuşunda bir magza. Bulursan tavsiye ederim :)

Aslında çok mantıklı hem de doğum sonrası iznin de uzamış oluyor. Ama artık cidden yoruldum hep ben koşturuyorum zaten belimde fıtık var istesem heyet bile alabilirim. Doktoru ayarla randevu al evi topla çamaşır bulaşık yemek yazarken yoruldum valla

canım çalıştığın kurumu bilmiyorum ama malesef öyle olmuyor, çalışabilir raporu ile çalışırken aldığın herhangi bir rapor doğum iznini başlatıyor ben bankada çalışıyorum bizde öyle en azından.

soothie emzik için oioi nin emzikli uyku arkadaşından aldım ben https://www.joker.com.tr/urun/oioi-emzikli-uyku-arkadasi-kopek-49258 birde nolur nolmaz diye avent in ekstra hava akışlı emziğinden aldım http://www.philips.com.tr/c-p/SCF178_63/avent-freeflow-emzik

M masal2014
Canim malesef bazi erkek aileleri oyle. Bizimkilerde oyle surekli bi acitasyon ah vah lar ki ihtiyaclarida yok ama esim yine bazi odemelerini yapiyoo
Gorumcene gelince maddi durumu olmasada 1 tane al tam al yani.
Ben oglumun guzel begenerek aldigim seylerini vermemistim ama bazilari sararmis iste ve kardesi oldugu icin yikayip gecirmeye calistim sonucta kardesi giysin die ama olmadi kullanmam ..Bosver kullanmazsin olur boter

Kadın dogum dısında bır bolumden bırkacgunluk alınan rapor dogum ıznını baslatmaz ama 10 gun degıl daka kısa surelı alnabılır 2,3 gun gıbı

ıste o oyle olmuyor:) mesela grıp oldum dıye kulak burun bogazdan 2,3 gunluk rapor alınabılır am akadın dogumdan alınan rapor tamamen dogum ıznındne yemıs oluyor.

kızlar bu izin konusunda benimde kafam çok karışık bende bankada çalışıyorum 33 hafta oldu beimde ben 35 bitene kadar çalışacağım sonrasında çalışamaz raporu alacağım.şimdi 4 ay maaş alabiliyoruz ya ben 4 ay + 3 hafta için mi maaş almış olacağım acaba

ıste o oyle olmuyor:) mesela grıp oldum dıye kulak burun bogazdan 2,3 gunluk rapor alınabılır am akadın dogumdan alınan rapor tamamen dogum ıznındne yemıs oluyor.
Biliyorum önce çalışabilir raporu ardından başka doktordan çalışamaz raporu. Ama uğraşacak halim yok artık zaten evden yalnız çıkamıyorum şurda 32.haftsnın dolmasına 1 hafta kalmış. Doğum sonrası Allah Kerim:) ama şunu bilmiyorum eğer erken doğum yaparsam doğum sonrasında izinleri olarak ekleniyor mu?

Evet doğum sonrası iznine ekleniyor bizim arkadaşlar da bu şekilde yaptılar ama kamuda memurlar

Aynen öyle erkek aileleri sürekli acitasyon yapıolar hakkaten o yok bu yok diyip duruyorlar.. eşimle evlenmeden önce ssk sını ödetmedi biz ewlenince ödetmeye başladı 2 buçuk yıl ben neden maddi sıkıntı çekeyim daha önce aklınız nerdeydi biz ewlenince ortaya neden çıktı ve ayrıca ailem daire verince neden ortaya çıktı?? insan kendini enayi gibi hissediyoır. yine saygımı kaybetmiyorum onlara karşı saygılıyım ama bazı şeyler içime oturuyor... görümceme yeri geliyor yardımda bulunuyorlar bize gelince o yok bu yok diyorlar...

evet görümcemden bşy de beklemiyorum ama bişey verceksen düzgün bşy ver dimi.. ya da hiçbşy verme durumun yoksa bişey de alma çocuğuma... başkası alsa verse bana böyle zoruma gitmez ama oğlumun halası olcaaksın sonuçta bende gelininizim ve gelin ne düşünür diye düşünen yok? eltisi görümceme verse eskisini verdi derler bişey almadı derler... kaynanası alıyor beğenmiyor mesela.. benim ne düşündüğümü hiç düşünüyor mu acaba...

Aman umrmda değil artık versede sonuçta giydirmycem.. herşeyini kendi zewkime göre alıcam.. onlardan da hiç bşy beklemiyorum...

suyumda fazlaymış ama. öyle söyledi suyun sınıra yaklaşmış şekerli tatlı vs uzak dur dedi.

Sana maşallah Can'ım benim ben rapor aldım çalışamıyorum artık. Ama bu seferde çat kapı misafir olayı bitmiyor. Bazen utanıyorum açıkçası

valla bende utanıyorum ev pis oluyo ben paspal oluyorum. e çalışınca genelde hep dışarıdan yeniyo. evde de ikramlık pek bişey olmuyo. bi de şimdi halıları yıkamaya verdim. ev perişan. napimmmm misafir umduğunu değil bulduğunu yesin artık

Ahh ahh seni ben anlarım... İşte en son bizim oğlanı yaptığımız olmuştur

Dert etme canım kırkımız çıkınca acısını çıkartırız:)

Ay biz ara vereli bi buçuk ay oldu heralde dahada yapmaya korkyrz ikimzde zaten ilk evlendiğimzde bi ay olmadı yapamadm korkudan smdide dogmdan sonra yapamazsam diye korkyrm

Biz de 1 ayı aşkındır yapmadık, duraklama devrindeyiz:) ben korkmuyorum eşim korkuyo sürekli ama dün gece çok ısrar edince tamam benden günah gitti, bişey olursa karışmam, ben yeterince sabrettim ama madem öyle... Bu gece uykum var yarın sen görürsün dedi:) bu geceyi iple çekiyorum

Benim azgınlığımdan bıktı adam benim yüzümden enderleşti"artık avcı olmak istiyorum"diyo vay be canından bezmiş

Benim intikamım da çok pis olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…