Sana maşallah Can'ım benim ben rapor aldım çalışamıyorum artık. Ama bu seferde çat kapı misafir olayı bitmiyor. Bazen utanıyorum açıkçası
Bende bu emziklerden almak istiyorum markasi modeli neydi?bende wubbanub alacaktım satan bayan once 0 3 ay alın eğer bebek tutarsa ona geçersiniz dedi bende onun dediği gibi yaptim :)
Bende bu emziklerden almak istiyorum markasi modeli neydi?
Rengide cok sirin bende bundan aliyim :).. ama instagramdan hic alisveris yapmadim, magazadan bulabilirsem ordan aliyim :)Avent soothie emzik diye geçiyor
instagram da aldım ben
Rengide cok sirin bende bundan aliyim :).. ama instagramdan hic alisveris yapmadim, magazadan bulabilirsem ordan aliyim :)
Aslında çok mantıklı hem de doğum sonrası iznin de uzamış oluyor. Ama artık cidden yoruldum hep ben koşturuyorum zaten belimde fıtık var istesem heyet bile alabilirim. Doktoru ayarla randevu al evi topla çamaşır bulaşık yemek yazarken yoruldum vallaya bu çalışabilir izni konusunda kafam karıştı.
benim niyetim doğum iznimden sonra işten ayrılmak. o yüzden 32+0 da gidip çalışamaz raporu alacağım. iş yerine dönmeyeceğimi söylemiyorum bu arada. her an nolur nolmaz açık kapı kalsın
neyse eşim de der ki; 32deyken çalışabilir raporu al. ama git sağlık ocağından falan 10 günlük rapor al.
hem doğum iznin uzamış olur, hem de maaşını on gün daha uzatmış olursun.
kafam bu konuda karıştı işte, mantıklı mı yoksa değil mi
ya bu çalışabilir izni konusunda kafam karıştı.
benim niyetim doğum iznimden sonra işten ayrılmak. o yüzden 32+0 da gidip çalışamaz raporu alacağım. iş yerine dönmeyeceğimi söylemiyorum bu arada. her an nolur nolmaz açık kapı kalsın
neyse eşim de der ki; 32deyken çalışabilir raporu al. ama git sağlık ocağından falan 10 günlük rapor al.
hem doğum iznin uzamış olur, hem de maaşını on gün daha uzatmış olursun.
kafam bu konuda karıştı işte, mantıklı mı yoksa değil mi
Bana arkadaşım getirdi yurtdışından ama alabilirsin ınstagram da falan türkiyeye gelmedi henüzAvent soothie emzik alan bulan gören varmı :) instgramda satılıyor ama ordan almak istemedim
Kadın dogum dısında bır bolumden bırkacgunluk alınan rapor dogum ıznını baslatmaz ama 10 gun degıl daka kısa surelı alnabılır 2,3 gun gıbıcanım çalıştığın kurumu bilmiyorum ama malesef öyle olmuyor, çalışabilir raporu ile çalışırken aldığın herhangi bir rapor doğum iznini başlatıyor ben bankada çalışıyorum bizde öyle en azından.
soothie emzik için oioi nin emzikli uyku arkadaşından aldım ben https://www.joker.com.tr/urun/oioi-emzikli-uyku-arkadasi-kopek-49258 birde nolur nolmaz diye avent in ekstra hava akışlı emziğinden aldım http://www.philips.com.tr/c-p/SCF178_63/avent-freeflow-emzik
ıste o oyle olmuyor:) mesela grıp oldum dıye kulak burun bogazdan 2,3 gunluk rapor alınabılır am akadın dogumdan alınan rapor tamamen dogum ıznındne yemıs oluyor.Aslında çok mantıklı hem de doğum sonrası iznin de uzamış oluyor. Ama artık cidden yoruldum hep ben koşturuyorum zaten belimde fıtık var istesem heyet bile alabilirim. Doktoru ayarla randevu al evi topla çamaşır bulaşık yemek yazarken yoruldum valla
Biliyorum önce çalışabilir raporu ardından başka doktordan çalışamaz raporu. Ama uğraşacak halim yok artık zaten evden yalnız çıkamıyorum şurda 32.haftsnın dolmasına 1 hafta kalmış. Doğum sonrası Allah Kerim:) ama şunu bilmiyorum eğer erken doğum yaparsam doğum sonrasında izinleri olarak ekleniyor mu?ıste o oyle olmuyor:) mesela grıp oldum dıye kulak burun bogazdan 2,3 gunluk rapor alınabılır am akadın dogumdan alınan rapor tamamen dogum ıznındne yemıs oluyor.
bende wubbanub alacaktım satan bayan once 0 3 ay alın eğer bebek tutarsa ona geçersiniz dedi bende onun dediği gibi yaptim :)
Evet doğum sonrası iznine ekleniyor bizim arkadaşlar da bu şekilde yaptılar ama kamuda memurlarkızlar bu izin konusunda benimde kafam çok karışık bende bankada çalışıyorum 33 hafta oldu beimde ben 35 bitene kadar çalışacağım sonrasında çalışamaz raporu alacağım.şimdi 4 ay maaş alabiliyoruz ya ben 4 ay + 3 hafta için mi maaş almış olacağım acaba
M masal2014
Canim malesef bazi erkek aileleri oyle. Bizimkilerde oyle surekli bi acitasyon ah vah lar ki ihtiyaclarida yok ama esim yine bazi odemelerini yapiyoo
Gorumcene gelince maddi durumu olmasada 1 tane al tam al yani.
Ben oglumun guzel begenerek aldigim seylerini vermemistim ama bazilari sararmis iste ve kardesi oldugu icin yikayip gecirmeye calistim sonucta kardesi giysin die ama olmadi kullanmam ..Bosver kullanmazsin olur boter
Cıkıyor canım merak etme dr suyun normal oldugu surece hiç sıkıntı yok o onun oyuncağı gibi dedi... Kiminin doğumu başlayınca dolanıyormuş o bile sıkıntı yapmıyormuş daha cok zaman var sıkıntı olmaz
Sana maşallah Can'ım benim ben rapor aldım çalışamıyorum artık. Ama bu seferde çat kapı misafir olayı bitmiyor. Bazen utanıyorum açıkçası
Ahh ahh seni ben anlarım... İşte en son bizim oğlanı yaptığımız olmuştur
Ay biz ara vereli bi buçuk ay oldu heralde dahada yapmaya korkyrz ikimzdezaten ilk evlendiğimzde bi ay olmadı yapamadm korkudan smdide dogmdan sonra yapamazsam diye korkyrm
Eşin türünün ender kısmında galiba canım hahaamaan bu koca karnımla benimde bisey yapasım gelmiyor valla yani geliyor ama eriniyorum 2-3 gündür hastayım diye bahanem.vardı da iyileşmeye başladım bahanede yokk efff katlencezz artık
Ayy yaa sabah sabah güldürdün beni Allahta seni güldürsün inşallah :) kız takma kafana aynısından bende de var :) birde benim ilk 4,5 ay zaten ağır geçti azcık gözüm açıldı bu sefer bizimki korktu :):) sadece bi kaç kere öyle yüzeysel oldu yani ilişki anlamında olmadıönümüzde uzunca yıllar var azcık sabret diyor :):) sanki ben erkeğimm bende umursamıyorum artık ama intikamım çok pis olacak görürsün sen dedim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?