Aslında çok mantıklı hem de doğum sonrası iznin de uzamış oluyor. Ama artık cidden yoruldum hep ben koşturuyorum zaten belimde fıtık var istesem heyet bile alabilirim. Doktoru ayarla randevu al evi topla çamaşır bulaşık yemek yazarken yoruldum valla
Evet ya bunu ben de öğrenmek istiyorum :)Birşey soracağım tamam gülmek serbest ya biriniz bana şu giydirilecek kıyafet sıralamasını yapabilir mi zıbın giydirin göbekdeki mandal yüzünden diyo biri biri diyo çıt çıtlı body giydir beli açılmasın diyo ay sıralayın nolur cahillik başa bela şimdi gülebilirsiniz
kızlar bu izin konusunda benimde kafam çok karışık bende bankada çalışıyorum 33 hafta oldu beimde ben 35 bitene kadar çalışacağım sonrasında çalışamaz raporu alacağım.şimdi 4 ay maaş alabiliyoruz ya ben 4 ay + 3 hafta için mi maaş almış olacağım acaba
Zamanindan once alinan izinlerdemi yemis oluyor? Bana bir hafta vermisti 30 haftalikken .. yada dusuk tehlikesi var birinde diyelim odami dogum izninden dusuyor?ıste o oyle olmuyor:) mesela grıp oldum dıye kulak burun bogazdan 2,3 gunluk rapor alınabılır am akadın dogumdan alınan rapor tamamen dogum ıznındne yemıs oluyor.
benim yeğenimde oldu. oda hep takipteydi. 1 tur sorun değil ama takip etmek gerek tabi. benimde en korktuğum şey Allah korusun bebişlerimerhaba, doktor kontrolümüzde geçen hafta bebek bynuna kordon dolanmış dedi. şimdi takipteyiz ama zamanla geri çıkar mı yoksa doğuma kadar hep bu şekilde boynunda mı kalacak ? bilginiz var mı ?
Zamanindan once alinan izinlerdemi yemis oluyor? Bana bir hafta vermisti 30 haftalikken .. yada dusuk tehlikesi var birinde diyelim odami dogum izninden dusuyor?
Canım aliexpressteki ürünlerin hepsi çin malı. bende arada bakıyorum ama bebeğime hiç almadım. oradan alınan birşeyi giydirmeye cesaret edemiyorum.ayy kızlar türkiyeyi bitirdim yurt dışına başladım alışverişe :):) biraz geç geliyor ama acelemiz yok neticede ama çok hesaplı ve çok güzel şeyler var :):) kızışıma çok cici şeyler aldımm.Hatta sling ve kanguruyuda ordan aldım 2 si 75 geliyor.Kargoda ücretsiz aynı zamanda.Daha önceki gelenler güzel geldi.Aklınızda olsun.Orjinal şeyler var aliexpress sitesi.
HahaDert etme canım kırkımız çıkınca acısını çıkartırız:)
Biz de 1 ayı aşkındır yapmadık, duraklama devrindeyiz:) ben korkmuyorum eşim korkuyo sürekli ama dün gece çok ısrar edince tamam benden günah gitti, bişey olursa karışmam, ben yeterince sabrettim ama madem öyle... Bu gece uykum var yarın sen görürsün dedi:) bu geceyi iple çekiyorum
Benim azgınlığımdan bıktı adam benim yüzümden enderleşti"artık avcı olmak istiyorum"diyo vay be canından bezmiş
Benim intikamım da çok pis olacak
Iyi, diger turlu mantikli olmazdi zaten :) Ben cogunu dogumdan sonra kullanabilirim, yada iki ay sonra baslayabilirim bilemiyorum, ama kullanicaksamda bebegimle kullanmayi tercih ederim gunlerimi yaniyok hayır canım, bu çalışabilir raporu aldıktan sonraki dönem için olan birşey. sen çalışabilir raporun varken herhangi bir sebeple rapor aldığında doğum iznin başlamış oluyor.
Cat kapi misafirlik mi kalmis yaSana maşallah Can'ım benim ben rapor aldım çalışamıyorum artık. Ama bu seferde çat kapı misafir olayı bitmiyor. Bazen utanıyorum açıkçası
Ben bi 5_6 ay eşimin bana yakınlaşmayacagına eminim. Sonrasında da vücudumun durumuna bakar diye düşünüyorumDert etme canım kırkımız çıkınca acısını çıkartırız:)
Biz de 1 ayı aşkındır yapmadık, duraklama devrindeyiz:) ben korkmuyorum eşim korkuyo sürekli ama dün gece çok ısrar edince tamam benden günah gitti, bişey olursa karışmam, ben yeterince sabrettim ama madem öyle... Bu gece uykum var yarın sen görürsün dedi:) bu geceyi iple çekiyorum
Benim azgınlığımdan bıktı adam benim yüzümden enderleşti"artık avcı olmak istiyorum"diyo vay be canından bezmiş
Benim intikamım da çok pis olacak
Canım hangi sayfadan aldın? Adı ne yani
5 -6 aymi? ne yaptin canim sen ya :)).. vur dedikte oldur demedik :) en fazla bir ay veriyorum ben :)Ben bi 5_6 ay eşimin bana yakınlaşmayacagına eminim. Sonrasında da vücudumun durumuna bakar diye düşünüyorumo yuzden spora ve diyete baslamam lazım ve şimdiden içimden gelmiyor daha hayırlısı ne diyeyim
Birşey soracağım tamam gülmek serbest ya biriniz bana şu giydirilecek kıyafet sıralamasını yapabilir mi zıbın giydirin göbekdeki mandal yüzünden diyo biri biri diyo çıt çıtlı body giydir beli açılmasın diyo ay sıralayın nolur cahillik başa bela şimdi gülebilirsiniz
Kızlar ilk birkaç gün içlik denilen alt üst ayrı olan zıbınlar varya işte ondan giydirin. Çünkü acemilik bir yandan göbek kordonun üzerindeki mandal bir yandan, kıyafetlerin iç dikişleri bir yandan... en iyisi zıbın giydirmek. Hatta onu bile ters çevirip giydirdim ben dikiş yerleri de tahriş etmesin diye. Küçücük bebek sırtı beli öyle kolay açılmaz. Çıtçıtlı badileri daha sonraki günlerde tercih edin. Yeni doğan zıbın denilenler giydirmeside kolay. Ben kıyafetletini degiştirrcegim zaman zıbın ve kıyafeti kollarından içiçe birbirine geçiriyordum bir seferde giydirmiş oluyordum.Evet ya bunu ben de öğrenmek istiyorum :)
Iyi oldu hatirlattigin, kiz kardesimede onlardan giyindiriyoduk, ic ice geciyor kolayca komple aciyorsun surtunmede yapmiyor dedigin gibiKızlar ilk birkaç gün içlik denilen alt üst ayrı olan zıbınlar varya işte ondan giydirin. Çünkü acemilik bir yandan göbek kordonun üzerindeki mandal bir yandan, kıyafetlerin iç dikişleri bir yandan... en iyisi zıbın giydirmek. Hatta onu bile ters çevirip giydirdim ben dikiş yerleri de tahriş etmesin diye. Küçücük bebek sırtı beli öyle kolay açılmaz. Çıtçıtlı badileri daha sonraki günlerde tercih edin. Yeni doğan zıbın denilenler giydirmeside kolay. Ben kıyafetletini degiştirrcegim zaman zıbın ve kıyafeti kollarından içiçe birbirine geçiriyordum bir seferde giydirmiş oluyordum.
Birşey soracağım tamam gülmek serbest ya biriniz bana şu giydirilecek kıyafet sıralamasını yapabilir mi zıbın giydirin göbekdeki mandal yüzünden diyo biri biri diyo çıt çıtlı body giydir beli açılmasın diyo ay sıralayın nolur cahillik başa bela şimdi gülebilirsiniz
Kızlar ilk birkaç gün içlik denilen alt üst ayrı olan zıbınlar varya işte ondan giydirin. Çünkü acemilik bir yandan göbek kordonun üzerindeki mandal bir yandan, kıyafetlerin iç dikişleri bir yandan... en iyisi zıbın giydirmek. Hatta onu bile ters çevirip giydirdim ben dikiş yerleri de tahriş etmesin diye. Küçücük bebek sırtı beli öyle kolay açılmaz. Çıtçıtlı badileri daha sonraki günlerde tercih edin. Yeni doğan zıbın denilenler giydirmeside kolay. Ben kıyafetletini degiştirrcegim zaman zıbın ve kıyafeti kollarından içiçe birbirine geçiriyordum bir seferde giydirmiş oluyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?