2016 Şubat Anneleri

Birşey soracağım tamam gülmek serbest ya biriniz bana şu giydirilecek kıyafet sıralamasını yapabilir mi zıbın giydirin göbekdeki mandal yüzünden diyo biri biri diyo çıt çıtlı body giydir beli açılmasın diyo ay sıralayın nolur cahillik başa bela şimdi gülebilirsiniz

32+0 'da çalışabilir raporu alıyosun ya. sonra rahatsızlandın diyelim. 1 günlük rapor bile alsan artık işe geri dönemiyorsun. çalışamaz raporun otomatik başlamış oluyor yani. o alınan raporlarda doğum sonrasına eklenmiyor. her şekilde 32+0 'dan sonra bilfiil çalışıyo olman gerek canım...

Evet ya bunu ben de öğrenmek istiyorum :)

çalıştığın 3 haftanın maaşını çalıştığın ay alacaksın zaten. işi bıraktığın gibi 4 ay daha maaşın yatacak. yani sen 3 hafta daha fazla maaş almış olacaksın canımmm

ıste o oyle olmuyor:) mesela grıp oldum dıye kulak burun bogazdan 2,3 gunluk rapor alınabılır am akadın dogumdan alınan rapor tamamen dogum ıznındne yemıs oluyor.
Zamanindan once alinan izinlerdemi yemis oluyor? Bana bir hafta vermisti 30 haftalikken .. yada dusuk tehlikesi var birinde diyelim odami dogum izninden dusuyor?

merhaba, doktor kontrolümüzde geçen hafta bebek bynuna kordon dolanmış dedi. şimdi takipteyiz ama zamanla geri çıkar mı yoksa doğuma kadar hep bu şekilde boynunda mı kalacak ? bilginiz var mı ?
benim yeğenimde oldu. oda hep takipteydi. 1 tur sorun değil ama takip etmek gerek tabi. benimde en korktuğum şey Allah korusun bebişleri

Zamanindan once alinan izinlerdemi yemis oluyor? Bana bir hafta vermisti 30 haftalikken .. yada dusuk tehlikesi var birinde diyelim odami dogum izninden dusuyor?

yok hayır canım, bu çalışabilir raporu aldıktan sonraki dönem için olan birşey. sen çalışabilir raporun varken herhangi bir sebeple rapor aldığında doğum iznin başlamış oluyor.

Canım aliexpressteki ürünlerin hepsi çin malı. bende arada bakıyorum ama bebeğime hiç almadım. oradan alınan birşeyi giydirmeye cesaret edemiyorum.

Haha masallah sana

yok hayır canım, bu çalışabilir raporu aldıktan sonraki dönem için olan birşey. sen çalışabilir raporun varken herhangi bir sebeple rapor aldığında doğum iznin başlamış oluyor.
Iyi, diger turlu mantikli olmazdi zaten :) Ben cogunu dogumdan sonra kullanabilirim, yada iki ay sonra baslayabilirim bilemiyorum, ama kullanicaksamda bebegimle kullanmayi tercih ederim gunlerimi yani Hemen dogum iznine cikmanin bir manasi yok, saglik problemi olmadigi surece tabi.

Sana maşallah Can'ım benim ben rapor aldım çalışamıyorum artık. Ama bu seferde çat kapı misafir olayı bitmiyor. Bazen utanıyorum açıkçası
Cat kapi misafirlik mi kalmis ya banyoda mi olursun agda mi yaparsin gezmeye mi gidersin hic mi dusunmuyorlar evime ilk tasindigimda bi cuma gunu okuldan az erken gelince hafta sonu temizligine baslayayim dedim cat kapi iki komsu geldi etraf daginik temizlik yapiyorum sonucta. Kusura bakmayin temizlik yapiyordum dedim ama aldimmecbur iceri. Ama her gidisimde yarim saat onceden aradim oyle gittim nolur nolmaz onceden arayim daha iyi olur dedim bastira bastira. Artik onceden arayip da geliyorlar zaten bi kac defa cat kapi gelen evde bulamamis is var gezmem var dusuncesiz basin cezasini ayaklar cekmis bosa ciktilar 5.kata

Ben bi 5_6 ay eşimin bana yakınlaşmayacagına eminim. Sonrasında da vücudumun durumuna bakar diye düşünüyorum o yuzden spora ve diyete baslamam lazım ve şimdiden içimden gelmiyor daha hayırlısı ne diyeyim

5 -6 aymi? ne yaptin canim sen ya :)).. vur dedikte oldur demedik :) en fazla bir ay veriyorum ben :)

Evet ya bunu ben de öğrenmek istiyorum :)
Kızlar ilk birkaç gün içlik denilen alt üst ayrı olan zıbınlar varya işte ondan giydirin. Çünkü acemilik bir yandan göbek kordonun üzerindeki mandal bir yandan, kıyafetlerin iç dikişleri bir yandan... en iyisi zıbın giydirmek. Hatta onu bile ters çevirip giydirdim ben dikiş yerleri de tahriş etmesin diye. Küçücük bebek sırtı beli öyle kolay açılmaz. Çıtçıtlı badileri daha sonraki günlerde tercih edin. Yeni doğan zıbın denilenler giydirmeside kolay. Ben kıyafetletini degiştirrcegim zaman zıbın ve kıyafeti kollarından içiçe birbirine geçiriyordum bir seferde giydirmiş oluyordum.

Iyi oldu hatirlattigin, kiz kardesimede onlardan giyindiriyoduk, ic ice geciyor kolayca komple aciyorsun surtunmede yapmiyor dedigin gibi

Ayy Allah razı olsun benimde sorasım vardı da cekiniyodum sayende bende öğrenmiş olucam. Evet yaa bi sıralama lütfen canlar. Bilginlerimiz buyursun

Böyle anlatınca çok garip oldum. Bi anda hayalimde kızımı kokladığım canlandı. ne alaka yazdıklarınla bilmiyorum ama o küçücük kıyafetlerle hastane odasında kucağıma vermişler. kokusunu çekiyorum içime. teni tenime değiyor. Aman Allah'ım hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize yaa.gözlerim doldu son günlerde hep rüyamda görüyorum. ama koklayamadan alıyorlar elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…