2016 Şubat Anneleri

Yok canım o kadar da değil, dayanamaz bence:)))

Yok canım o kadar da değil, dayanamaz bence:)))
Sen naptin oyle yaa :)) sende ki istegin yarisi bende olaydi keske.Esim hic korkmaz oyle bebege bisey olcak diye 2. Cocuk bide dr bisey demedikce umuru olmaz.Ama gel gor ki benim icin iskence ama hamilelikten degil normalde de pek aramam Esimin benden tek sikayeti budur,masallah nazar degmesin sana

Kizlar cok agirlasmisim,bikac hafta once bi evin tum isini yapar cikar hic anlamazdim simdi oyle zor geliyor ki,3 kap yemek yaptim gecen ayagim tutuldu,belim sirtim agridi.Bu valiz isleri,temizlik isleri gozumde bir buyuyor ki sormayin gitsin

5 -6 aymi? ne yaptin canim sen ya :)).. vur dedikte oldur demedik :) en fazla bir ay veriyorum ben :)
Bana kalsa öyle olmaz ama ben olacagı biliyorum.. Adam 9 aydır dokunmuyor ve cok mutlu sonrasını da biliyorum zayıflayıp spor yapmadan gebeliğin izlerini atmadan dokunmaz biliyorum..

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu 32 haftadan sonra alınan çalışabilir raporu son adet tarihine göre mi veriliyor yoksa bebek gelişim haftasına göre mi alınıyor, örneğin son adet tarihime göre 31 haftalık hamileyim ama usg de hep 1 hafta önden gidiyor 32 haftalık bebiş, o zaman hangisine göre rapor alınıyor, Bilgisi olan var mı ??

Olabilir canim takip etmek en dogrusu olur. Ama kafana cok takma bu gunlerin keyfini cikart canm :) son zamanlar :)

Kızlar , evim temizleniyor.. Ohhh temizlik kokuyor.. İyi hastalanmadik bu evde )))
Miss missssssss...
güle güle kirlet canımm bebişin kirletsin:)
Darısı basımaa :) en son fare muhabbetinden sonra tüm lojmanı ilaç içinde bırakıp 1 haftadır izindeyim ki zaten 4. Aydan beri felan hiç detaylı temizliğe girmedim... Pazartesi direk köye gelecek bir kadın bulup temizletmem lazım ki bide bu hafta bir sürü aşım birikti sıkı calışmam lazım of ya izin süresinde de stres oldum iyice doğum sonrası zaten hepimiz nasıl bir kaosa düşeceğimizi biliyoruzz

Bana kalsa öyle olmaz ama ben olacagı biliyorum.. Adam 9 aydır dokunmuyor ve cok mutlu sonrasını da biliyorum zayıflayıp spor yapmadan gebeliğin izlerini atmadan dokunmaz biliyorum..
Aa niye oyle ki.. ne alaka yani.. bize erken dogum riskim var diye doktor yasakladi yoksa aktiftik ok daha az yapiyorduk, cunku bende ciddi bir daralma oldu, nerdeyse bakire oldugumu dusunmeye basliyacaktim

Ama bence sen kafanda buyutuyorsun, o suan bebege zarar vericegini dusundugunden sana dokunmak istemiyordur.. bu gayet normal. Ama dogumdan sonra 6 ay filan hic sanmiyorum tatlim, bence kendini guzel gormeye devam et.. anne olmak hic kolay degil, maalesef kilo aldik hepimiz, vucudumuzun sekli degisti, yarin goyuslerimiz iyice sarkicak, arti psikolojimiz bozuldu .. ama dunyalar tatlisi bir yavrucak olucak hayatimizda artik, onun icin degmezmi bu kadar eziyete

Kizlar cok agirlasmisim,bikac hafta once bi evin tum isini yapar cikar hic anlamazdim simdi oyle zor geliyor ki,3 kap yemek yaptim gecen ayagim tutuldu,belim sirtim agridi.Bu valiz isleri,temizlik isleri gozumde bir buyuyor ki sormayin gitsin
Aynen ya benimde daha bir suru isim var.. bugun aksamdan baslamayi dusunuyorum, ufaktan odalari duzenlesem fena olmayacak .. daha bebegin esyalari yikancak filan bohuuu

Aynen ya benimde daha bir suru isim var.. bugun aksamdan baslamayi dusunuyorum, ufaktan odalari duzenlesem fena olmayacak .. daha bebegin esyalari yikancak filan bohuuu
Ben de daha yıkamadim eşyaları. Ama alışveriş işinin kıyafet kısmı bitti sayılır

sen ama zayıfmışşın hamile kaldıgında da maşallah. bende maximum 12 diyordum ama herkes son 2 ay 10 kilodan aşağı almazsın diyor ((
Benim 12 kilo aldığımı duyanlar inanmıyor. Çok belli olmuyor üstümde.

Canım sen calismiyor musun? Yoksa izne mi ayrıldın? Ben de 22 Ocağı bekliyorum

S Samh totosundan uyduruyor onlar.. son iki ayda 10 kiloymus peh.. ben 33,5 haftaligim hani nerde kilo bile vermisim .. bu cekememezlik bence, 'kesin' alirsin da ne demek? Herkesin bunyesi farkli canim ben 5 kilo daha alir bu hamilelik seruvenini sonlandiririm bence

Son adet tarihine göre canım, mesela benim 32+0 çarşamba idi o gün aldım çalışabilir raporumu ama bebek 34-35 hafta arasında gelişim olarak

Canim bende bir gun cok aci yedikten sonra olmustum. Ustelik kabiz degil ishaldim ama yine de taktigi icin mi bilmiyorum meme yapti.

Artik kesinlikle ikinmiyorum. Sabahinda tekrar icine girmisti. Cijmasin tekrar diye cok dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…