- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Ben bi 5_6 ay eşimin bana yakınlaşmayacagına eminim. Sonrasında da vücudumun durumuna bakar diye düşünüyorumo yuzden spora ve diyete baslamam lazım ve şimdiden içimden gelmiyor daha hayırlısı ne diyeyim
Sen naptin oyle yaa :)) sende ki istegin yarisi bende olaydi keske.Esim hic korkmaz oyle bebege bisey olcak diye 2. Cocuk bide dr bisey demedikce umuru olmaz.Ama gel gor ki benim icin iskence ama hamilelikten degil normalde de pek aramamYok canım o kadar da değil, dayanamaz bence:)))
Ayhhh bende simdi daginik evime gidip duzenliyim bari ufaktan :) .. Ayyyy ben boyle degildimmmmKızlar , evim temizleniyor.. Ohhh temizlik kokuyor.. İyi hastalanmadik bu evde)))
Miss missssssss...
Bana kalsa öyle olmaz ama ben olacagı biliyorum.. Adam 9 aydır dokunmuyor ve cok mutlu sonrasını da biliyorum zayıflayıp spor yapmadan gebeliğin izlerini atmadan dokunmaz biliyorum..5 -6 aymi? ne yaptin canim sen ya :)).. vur dedikte oldur demedik :) en fazla bir ay veriyorum ben :)
Olabilir canim takip etmek en dogrusu olur. Ama kafana cok takma bu gunlerin keyfini cikart canm :) son zamanlar :)Tansiyon aletim var, olcuyorum.. oyle olumcul dusukte cikmiyor.. yuksek hic cikmiyor zaten, ben kan sekerine yoruyorum normalde de kan sekerim dusuktu benim.. aclik ve tokluk dusuk cikti zaten bende.. hemsire aradi bir problem yasayip yasamadigimi sordu.. Ben bir daha kan veriyim en iyisi, ordan anlasilir diye tahmin ediyorum..
bende wubbanub alacaktım satan bayan once 0 3 ay alın eğer bebek tutarsa ona geçersiniz dedi bende onun dediği gibi yaptim :)
güle güle kirlet canımm bebişin kirletsin:)Kızlar , evim temizleniyor.. Ohhh temizlik kokuyor.. İyi hastalanmadik bu evde)))
Miss missssssss...
@soothiebaby diye bi kullanıcıdan aldım canım,
mavi takım, yeşil takım ve morlu pembeli bi takım vardı eşim yeşil istedi :)
Aa niye oyle ki.. ne alaka yani.. bize erken dogum riskim var diye doktor yasakladi yoksa aktiftik ok daha az yapiyorduk, cunku bende ciddi bir daralma oldu, nerdeyse bakire oldugumu dusunmeye basliyacaktimBana kalsa öyle olmaz ama ben olacagı biliyorum.. Adam 9 aydır dokunmuyor ve cok mutlu sonrasını da biliyorum zayıflayıp spor yapmadan gebeliğin izlerini atmadan dokunmaz biliyorum..
Adi ne canimDoktor bana ilaç verdi canım.bir sıkıntı olmaz al dedi.
Aynen ya benimde daha bir suru isim var.. bugun aksamdan baslamayi dusunuyorum, ufaktan odalari duzenlesem fena olmayacakKizlar cok agirlasmisim,bikac hafta once bi evin tum isini yapar cikar hic anlamazdim simdi oyle zor geliyor ki,3 kap yemek yaptim gecen ayagim tutuldu,belim sirtim agridi.Bu valiz isleri,temizlik isleri gozumde bir buyuyor ki sormayin gitsin
ne güzel. Ben şimdiden 12 aldım bilekızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben seviniyordum 6 kilo aldım diye herkes simdiden sonra alırsın diyor..12 kilo ile doğuma gitmek istiyordum
Ben de daha yıkamadim eşyaları. Ama alışveriş işinin kıyafet kısmı bitti sayılırAynen ya benimde daha bir suru isim var.. bugun aksamdan baslamayi dusunuyorum, ufaktan odalari duzenlesem fena olmayacak.. daha bebegin esyalari yikancak filan bohuuu
Benim 12 kilo aldığımı duyanlar inanmıyor. Çok belli olmuyor üstümde.sen ama zayıfmışşın hamile kaldıgında da maşallah. bende maximum 12 diyordum ama herkes son 2 ay 10 kilodan aşağı almazsın diyor((
Canım sen calismiyor musun? Yoksa izne mi ayrıldın? Ben de 22 Ocağı bekliyorumGünaydın guzelllerrr. Bende gece AC uyumamak için yumurta ve ceviz yiyip yatiyirum, gece de uykunun bir vakti süt iciyorum yatagimim başında. Bubsabah eşime kahvaltı hazırladım. Kendime bir tost ekmeği yaptım. İmmmm nefis oldu vallah... Şimdi yataktayim, uykuyu bekliyorum. Ayrıca dışarısı buz gibi... Allah yardımcısı olsun, dışarıda kalanlara, garibana, yakacak odunu komuru olmayanlara.ve daha neler neler var.. Rabbim sen yardım et ne olur.
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu 32 haftadan sonra alınan çalışabilir raporu son adet tarihine göre mi veriliyor yoksa bebek gelişim haftasına göre mi alınıyor, örneğin son adet tarihime göre 31 haftalık hamileyim ama usg de hep 1 hafta önden gidiyor 32 haftalık bebiş, o zaman hangisine göre rapor alınıyor, Bilgisi olan var mı ??
kızlar çok kötü durumdayım yardımcı olabilecek bir fikri olan varsa diye hemen yazayım dedim.
şimdiye kadar hamileliğimde hiç kabuzlık yaşamasım ama bugün bişi oldu ve kabız oldum söylemesi ayıp yaparken o kadar canım acıdı ki sonra bir baktım hemoroid olmuşum hem de meme yapmış((
şu an oturamıyorum bile doğru düzgün(( yok böyle bi acı (
birdenbire noldu anlamadım. çok afedersiniz gaz bike çıkaramıyorum acısından.
bir tavsiyesi olan var mı?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?