- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
nedense bana bunu 6. aydan beri hep söylüyorlarkızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben seviniyordum 6 kilo aldım diye herkes simdiden sonra alırsın diyor..12 kilo ile doğuma gitmek istiyordum
Ay ne hoşsun ya sende ki bu istek azcıkta bende olaydı iyiydiDert etme canım kırkımız çıkınca acısını çıkartırız:)
Biz de 1 ayı aşkındır yapmadık, duraklama devrindeyiz:) ben korkmuyorum eşim korkuyo sürekli ama dün gece çok ısrar edince tamam benden günah gitti, bişey olursa karışmam, ben yeterince sabrettim ama madem öyle... Bu gece uykum var yarın sen görürsün dedi:) bu geceyi iple çekiyorum
Benim azgınlığımdan bıktı adam benim yüzümden enderleşti"artık avcı olmak istiyorum"diyo vay be canından bezmiş
Benim intikamım da çok pis olacak
Valla kıyafet değil zateen aldıklarım aksesuar genelde pratik kullanılacak şeyler ama çok hesaplı şeyler kangurusu felan ordan aldım :)Canım aliexpressteki ürünlerin hepsi çin malı. bende arada bakıyorum ama bebeğime hiç almadım. oradan alınan birşeyi giydirmeye cesaret edemiyorum.
Paketin üstünde 0-6 ay yazıyordu sanırım ya da 0-3 ay ona bakarak almıştım çünkü. Arkadaşımda maymunlusundan aldı 15 gunlukken vermişti bebeğine :) benimki resımdekı nden mavi dinoobende wubbanub alacaktım satan bayan once 0 3 ay alın eğer bebek tutarsa ona geçersiniz dedi bende onun dediği gibi yaptim :)
Son adet tarihine göre canım, mesela benim 32+0 çarşamba idi o gün aldım çalışabilir raporumu ama bebek 34-35 hafta arasında gelişim olarak
Boyle bi dokunsak da dokundugumuz yer parlasa fena olmazdi haniAynen ya benimde daha bir suru isim var.. bugun aksamdan baslamayi dusunuyorum, ufaktan odalari duzenlesem fena olmayacak.. daha bebegin esyalari yikancak filan bohuuu
merhaba, doktor kontrolümüzde geçen hafta bebek bynuna kordon dolanmış dedi. şimdi takipteyiz ama zamanla geri çıkar mı yoksa doğuma kadar hep bu şekilde boynunda mı kalacak ? bilginiz var mı ?
Bebek akciğer solunumu yapmadığı için sıkıntı olmaz arkadaşlar merak etmeyin boynuna 4 kez kordon dolanıp normal doğum yapan gebeler gördüm ben gayet te sağlıklı dogdular kafa çıkar çıkmaz doktor eliyle çözüyor onu ilk nefesle bebek akciğer solunumuna başlıyorbenimde öyleydi. tek tur.
doktorun söylemesine göre dolayıp tekrar çözermiş. hatta bir geldiğinde bakmışız eline dolamış ayağına dolamış, sorun değil demişti. çözülür doğuma kadar falan demişti.
az önce arkadaşlardan biri kordon dolanmış halde de normal doğum yapılabildiğini sçylemişti bana.
tabi insan tedirgin oluyor gene de....
ah canım keşke olsa ama malesefya bu çalışabilir izni konusunda kafam karıştı.
benim niyetim doğum iznimden sonra işten ayrılmak. o yüzden 32+0 da gidip çalışamaz raporu alacağım. iş yerine dönmeyeceğimi söylemiyorum bu arada. her an nolur nolmaz açık kapı kalsın
neyse eşim de der ki; 32deyken çalışabilir raporu al. ama git sağlık ocağından falan 10 günlük rapor al.
hem doğum iznin uzamış olur, hem de maaşını on gün daha uzatmış olursun.
kafam bu konuda karıştı işte, mantıklı mı yoksa değil mi
Benimkini son adet tarihine göre verecek doktor son adete göre tam 32+0 da çağırdı ultrason a göre 33 ü geçmiş olacagimArkadaşlar bir sorum olacak. Bu 32 haftadan sonra alınan çalışabilir raporu son adet tarihine göre mi veriliyor yoksa bebek gelişim haftasına göre mi alınıyor, örneğin son adet tarihime göre 31 haftalık hamileyim ama usg de hep 1 hafta önden gidiyor 32 haftalık bebiş, o zaman hangisine göre rapor alınıyor, Bilgisi olan var mı ??
Avent soothie emzik alan bulan gören varmı :) instgramda satılıyor ama ordan almak istemedim
Adi ne canim
ENGLISH HOME da var canım.Orda bulabilirsin
tek yan koruma alırsan daha pahalıya gelir. ben bu siteden uyku seti aldım. çok kaliteli çok beğendim.
sadece yan koruma da satıyorlar.
http://www.funnababy.com/urunyeni/bebek-odasi-tekstili
English home da vardi canm gecen gordum diye hatirliyorum bi bak istersen.
Canim ben onu içemiyorum geçen gün hap olanlarondan aldim onu icince de geceninn ilerleyen saatlerinde mide me agrilar girdi bogazima dogru gelen sivilar sanirim aşagi digru indi onlarda beni mahvetti artik ne yapicagimi bilmiyorum hani gece yi anliyorum ağzim boş durmuyo ama sabah kalktigimda da ayni agriyla uyaniyorum sanirim genetik bu durum ablamda da ayni sıkıntilar oluyo duGaviscon du snirimcanım. Şurup. Yeşil kaplı bir sey
Canim ben kendim yaptim yan korumasini bence hoş oldu sende kendin yapabilirsinÇok teşekkür ederim hanımlar. Her ikisinede baktim ama sadece yan koruma uyku seti fiyatinda. En iyisi uyku seti almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?