2016 Şubat Anneleri

kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben seviniyordum 6 kilo aldım diye herkes simdiden sonra alırsın diyor.. 12 kilo ile doğuma gitmek istiyordum
nedense bana bunu 6. aydan beri hep söylüyorlar sen gör bak şimdiden sonra lırsın diye. bende tık yok 4 kilo aldım gayet iyi. bebekte iyi. ayrıca son 2 ayda 12 kilo kesinlikle katılmıyorum halt etmiş onlar canım :) yok her hafta 1 kilo alınırmış falan filan :) ben nereme sığdırıcam o kiloları yok öyle bişi. bende toplmda 6 kilo ile sonlanacak diye düşünüyorum. 2 ay kaldı hadi 3 kilo alayım 7 kilo.

Ay ne hoşsun ya sende ki bu istek azcıkta bende olaydı iyiydi

Canım aliexpressteki ürünlerin hepsi çin malı. bende arada bakıyorum ama bebeğime hiç almadım. oradan alınan birşeyi giydirmeye cesaret edemiyorum.
Valla kıyafet değil zateen aldıklarım aksesuar genelde pratik kullanılacak şeyler ama çok hesaplı şeyler kangurusu felan ordan aldım :)

bende wubbanub alacaktım satan bayan once 0 3 ay alın eğer bebek tutarsa ona geçersiniz dedi bende onun dediği gibi yaptim :)
Paketin üstünde 0-6 ay yazıyordu sanırım ya da 0-3 ay ona bakarak almıştım çünkü. Arkadaşımda maymunlusundan aldı 15 gunlukken vermişti bebeğine :) benimki resımdekı nden mavi dinoo

Eklentiler

• images (1).webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 141
Selamlar herkese dün sabah aşırı bel ve kasık ağrısı,soğuk soğuk terleme ve mide bulantısıyla soluğu hastanede aldım,doktorumu aradım hemen gel nst çekelim dedi gittim şükür sancı çıkmadı,bebeğinde kalp atışları iyiydi. Ödüm koptu erken geliyor bizim kız diye idrar tahlili ve böbrek ultrasonuyla anladık ki kum döküyormuşum ondanmış ağrılarım. Sağ böbreğimde büyüme ve kum varmış gebelikte genellikle karşılaşıyoruz bu durumla dedi üroloji doktoru. Sizde dikkat edin O korkuyla dönüşte hemen bizim miniğin beşiğini aldık 6 ay kadar bizim odada kalacak,yaza taşındıktan sonra alacağız odasını beşiğimiz nasıl bayanlar

Eklentiler

• images.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 154
merhaba, doktor kontrolümüzde geçen hafta bebek bynuna kordon dolanmış dedi. şimdi takipteyiz ama zamanla geri çıkar mı yoksa doğuma kadar hep bu şekilde boynunda mı kalacak ? bilginiz var mı ?

Bebek akciğer solunumu yapmadığı için sıkıntı olmaz arkadaşlar merak etmeyin boynuna 4 kez kordon dolanıp normal doğum yapan gebeler gördüm ben gayet te sağlıklı dogdular kafa çıkar çıkmaz doktor eliyle çözüyor onu ilk nefesle bebek akciğer solunumuna başlıyor

ah canım keşke olsa ama malesef
Benimkini son adet tarihine göre verecek doktor son adete göre tam 32+0 da çağırdı ultrason a göre 33 ü geçmiş olacagim

merhaba kizlar..hastane cikisi aliyodum bugun calisan bayan bunlari ilk giyerken vermeyin bebisi temizlemiyorlar ilk giyecegini daha basit bi takim verin dedi..bu arada benim dogum yapcgm hastanede dogum yapmis ordan biliyor..bende 5li bi takim aldim .artik

Hamisler kum döküyormusum çok fazla ağrım vardi sancı diye gittim doktora ama nst temiz çıktı arada göğsüme sızılar giriyo .
Sonra bebisin de hareketleri azaldı yeri daraldigi icin dedi dok ve hareketi beni sarsıyor oğlumun

Bugün bizim için çok kosturmacali oldu normalde yarın kontrolumuz vardı ama hastaneden eşime yarın doktorun olmayacağını söylemişler esimde bugüne almış bende misafir cagirmistim komşu günümüz vardı sabah 10 da hastaneye gittik muayene ultrason kan nst derken aç olduğum için tekrar serum takip nst tekrarlandi saat 12 oldu 1 ede doppler ultrason randevusu verdiler çok şükür bebeğimin kan akışı da iyi çıktı kızım 30+6 da 1660 gr 41 cm maşallah kilosu çok iyi dedi 1.30da eve geldim misafirlerim gelmişler neyseki annem var da yanımda kadıncağız herşeyi tek başına halletti misafirmisim gibi geldim ben kendi evime çok yoruldum çok

Çok teşekkür ederim hanımlar. Her ikisinede baktim ama sadece yan koruma uyku seti fiyatinda. En iyisi uyku seti almak
ENGLISH HOME da var canım.Orda bulabilirsin

tek yan koruma alırsan daha pahalıya gelir. ben bu siteden uyku seti aldım. çok kaliteli çok beğendim.
sadece yan koruma da satıyorlar.
http://www.funnababy.com/urunyeni/bebek-odasi-tekstili

English home da vardi canm gecen gordum diye hatirliyorum bi bak istersen.

Merhaba arkadaşlar.bugun 32 haftalık olduk.bebegimin kilosu 1817 ve boyu 42 cm olmuş.çalışabilir raporu aldım 37 haftaya kadar çalışması uygundur diye.fakat raporun altında 18.01.2016 kontrol tarihi diye yazıyor.benim raporumun 22.01.2016 ya kadar devam etmesi gerekmiyor mu? bu 18 neyin nesi anlamadım.sizde de konrol tarihi ne yazıyor.bu tarihi baz alırsak 4 haftalık oluyor çalışabilir raporu.kafam karıştı

Gaviscon du snirimcanım. Şurup. Yeşil kaplı bir sey
Canim ben onu içemiyorum geçen gün hap olanlarondan aldim onu icince de geceninn ilerleyen saatlerinde mide me agrilar girdi bogazima dogru gelen sivilar sanirim aşagi digru indi onlarda beni mahvetti artik ne yapicagimi bilmiyorum hani gece yi anliyorum ağzim boş durmuyo ama sabah kalktigimda da ayni agriyla uyaniyorum sanirim genetik bu durum ablamda da ayni sıkıntilar oluyo du

hanımlar 32.haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya kaçıncı haftaya kadar alınıyor

kızlar öyleyse ben ne zaman izne ayrılmış olacagım?kafam karıştı.37.haftaya kadar çalışabilir diyor raporda.fakat kontrol tarihi niye farklı yazıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…