Canım iyi temizlenmemesi iyi, koruyucu bir doku var bebeğin üzerinde, ikinci bir takım zaten lazım her türlü.. Zaten bir gece kalınınıp çıkılıcak bir aksilik olmazsa tabi..merhaba kizlar..hastane cikisi aliyodum bugun calisan bayan bunlari ilk giyerken vermeyin bebisi temizlemiyorlar ilk giyecegini daha basit bi takim verin dedi..bu arada benim dogum yapcgm hastanede dogum yapmis ordan biliyor..bende 5li bi takim aldim .artik
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, bayılıyorum böyle becerikli annelere yaa.. Bende yapmak istiyorummm, hatta kayınvalidem bana dikiş makineside göndermiş ama kullanmayı bilmiyorum, öğrenirim yavaş yavaş umarım :))Canim ben kendim yaptim yan korumasini bence hoş oldu sende kendin yapabilirsin
Canım nasıl yaptın ve kaç tl tuttu çok güzel olmuşCanim ben kendim yaptim yan korumasini bence hoş oldu sende kendin yapabilirsin
Canim ben de dikis makinasi bilmiyorum kendi elimde diktim artik herseyi internette bulabiliyoruzCanım iyi temizlenmemesi iyi, koruyucu bir doku var bebeğin üzerinde, ikinci bir takım zaten lazım her türlü.. Zaten bir gece kalınınıp çıkılıcak bir aksilik olmazsa tabi..
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, bayılıyorum böyle becerikli annelere yaa.. Bende yapmak istiyorummm, hatta kayınvalidem bana dikiş makineside göndermiş ama kullanmayı bilmiyorum, öğrenirim yavaş yavaş umarım :))
Canim evde ki çarsaf kumaslarla yaptim içinide elyaf vardi kendi yaptigim yastiklarin içinden aldim azicik sadece üstunde ki dugmelere para verdim o kadarCanım nasıl yaptın ve kaç tl tuttu çok güzel olmuş
Yav geçen biri daha demişti bu ilk kıyafeti çok güzel şık vermeyin demişler bebek temizlenmiyormuş falan.. Böyle diyenlere kızıyorum canım ben..merhaba kizlar..hastane cikisi aliyodum bugun calisan bayan bunlari ilk giyerken vermeyin bebisi temizlemiyorlar ilk giyecegini daha basit bi takim verin dedi..bu arada benim dogum yapcgm hastanede dogum yapmis ordan biliyor..bende 5li bi takim aldim .artik
Çok iyi ya :)) bende güzel tasarımlar yapmak istiyorum oğluşuma.. Ayyy ben bir önce evimi toparlayadım iyiydiiiCanim ben de dikis makinasi bilmiyorum kendi elimde diktim artik herseyi internette bulabiliyoruz
İnşallah düzelir ama benim nedense umudum yok... Bide biraz önce gobeğimin alt sağ kısmında( cünkü küçükbey hep sağda) çatlaklarımla tanıştımAa niye oyle ki.. ne alaka yani.. bize erken dogum riskim var diye doktor yasakladi yoksa aktiftik ok daha az yapiyorduk, cunku bende ciddi bir daralma oldu, nerdeyse bakire oldugumu dusunmeye basliyacaktim
Ama bence sen kafanda buyutuyorsun, o suan bebege zarar vericegini dusundugunden sana dokunmak istemiyordur.. bu gayet normal. Ama dogumdan sonra 6 ay filan hic sanmiyorum tatlim, bence kendini guzel gormeye devam et.. anne olmak hic kolay degil, maalesef kilo aldik hepimiz, vucudumuzun sekli degisti, yarin goyuslerimiz iyice sarkicak, arti psikolojimiz bozuldu .. ama dunyalar tatlisi bir yavrucak olucak hayatimizda artik, onun icin degmezmi bu kadar eziyete
Slm kızlar buda benim lohusa takımım nasıl sizce
merhaba kizlar..hastane cikisi aliyodum bugun calisan bayan bunlari ilk giyerken vermeyin bebisi temizlemiyorlar ilk giyecegini daha basit bi takim verin dedi..bu arada benim dogum yapcgm hastanede dogum yapmis ordan biliyor..bende 5li bi takim aldim .artik
Canım ne güzel yazmışsınYav geçen biri daha demişti bu ilk kıyafeti çok güzel şık vermeyin demişler bebek temizlenmiyormuş falan.. Böyle diyenlere kızıyorum canım ben..
Allah aşkına bebekte ne kiri varmışki. Duyanda kanlı getiriyorlar yada bembeyaz sıvı ile geyiriyorlar sanacak. Miss gibi tertemiz geliyor bebek. En kötü saçı uzun doğmuşsa saçları biraz kirli gibi gözüküyor o kadar. Ablamın 4 tane oldu benim 1 tane hepsi misler gibiydi. Ohh biran kokusu geldi burnuma.. kirli geliyor diyenlere bakmayın siz. Bebegi silipde getiriyorlar. Kan ve beyaz sıvı hiiç olmuyor. Olsa bile kıyafetleri kirletmez.
Özellikle normal doğum yapanlar o tam çıkıştaki sıvı bu dünyanın en temiz en önemli sıvısıymış. Çocuğun agzına burnuna sürüldümü bagışıklığını kuvvetlendirirmiş.
Oğlumun ilk doğduğu zamanki foto ve videoları bulayım pcde eklerim buraya
Canım bende halıları yıkamaya vericem önümüzdeki hafta sağolsun kayınvalidem çok yardımcı oluyor camları eşimle halledicekler perdeleride doğuma kadar bikez daha yıkarım ama halılar kalkmışken köklü temizlik olur diye yıkıcam bebeğimin kıyafetleri hazır ütüledim falan ama bi türlü beğenipte uyku setini alamadık daha son eksikler için tekrar alış verişe çıkmamız lazım düşündükce gözümde büyüyor benimdeKizlar cok agirlasmisim,bikac hafta once bi evin tum isini yapar cikar hic anlamazdim simdi oyle zor geliyor ki,3 kap yemek yaptim gecen ayagim tutuldu,belim sirtim agridi.Bu valiz isleri,temizlik isleri gozumde bir buyuyor ki sormayin gitsin
Yorma kendini canım benim.. Bende vallahi böyle değildim ama yapamıyorum ki.. Su an ev çiçek gibi :) darısı sizlerin başına.. Bende Yoruldum ama olsun..Ayhhh bende simdi daginik evime gidip duzenliyim bari ufaktan :) .. Ayyyy ben boyle degildimmmm
Amin canimm amiinn.. Bebise yakın yine bugünkü abla gelir insallah tertemiz evine gelir yavrumuz. Ayy stres yapma canım.. Olduğu kadar artık ne yapalimgüle güle kirlet canımm bebişin kirletsin:)
Darısı basımaa :) en son fare muhabbetinden sonra tüm lojmanı ilaç içinde bırakıp 1 haftadır izindeyim ki zaten 4. Aydan beri felan hiç detaylı temizliğe girmedim... Pazartesi direk köye gelecek bir kadın bulup temizletmem lazım ki bide bu hafta bir sürü aşım birikti sıkı calışmam lazım of yaizin süresinde de stres oldum iyice doğum sonrası zaten hepimiz nasıl bir kaosa düşeceğimizi biliyoruzz
Canım sen calismiyor musun? Yoksa izne mi ayrıldın? Ben de 22 Ocağı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?