2016 Şubat Anneleri

Canım iyi temizlenmemesi iyi, koruyucu bir doku var bebeğin üzerinde, ikinci bir takım zaten lazım her türlü.. Zaten bir gece kalınınıp çıkılıcak bir aksilik olmazsa tabi..

Canim ben kendim yaptim yan korumasini bence hoş oldu sende kendin yapabilirsin
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, bayılıyorum böyle becerikli annelere yaa.. Bende yapmak istiyorummm, hatta kayınvalidem bana dikiş makineside göndermiş ama kullanmayı bilmiyorum, öğrenirim yavaş yavaş umarım :))

Canim ben de dikis makinasi bilmiyorum kendi elimde diktim artik herseyi internette bulabiliyoruz

Yav geçen biri daha demişti bu ilk kıyafeti çok güzel şık vermeyin demişler bebek temizlenmiyormuş falan.. Böyle diyenlere kızıyorum canım ben..
Allah aşkına bebekte ne kiri varmışki. Duyanda kanlı getiriyorlar yada bembeyaz sıvı ile geyiriyorlar sanacak. Miss gibi tertemiz geliyor bebek. En kötü saçı uzun doğmuşsa saçları biraz kirli gibi gözüküyor o kadar. Ablamın 4 tane oldu benim 1 tane hepsi misler gibiydi. Ohh biran kokusu geldi burnuma.. kirli geliyor diyenlere bakmayın siz. Bebegi silipde getiriyorlar. Kan ve beyaz sıvı hiiç olmuyor. Olsa bile kıyafetleri kirletmez.
Özellikle normal doğum yapanlar o tam çıkıştaki sıvı bu dünyanın en temiz en önemli sıvısıymış. Çocuğun agzına burnuna sürüldümü bagışıklığını kuvvetlendirirmiş.
Oğlumun ilk doğduğu zamanki foto ve videoları bulayım pcde eklerim buraya

İnşallah düzelir ama benim nedense umudum yok... Bide biraz önce gobeğimin alt sağ kısmında( cünkü küçükbey hep sağda) çatlaklarımla tanıştım 3 şişe lierac bitirdim bide cok mutsuz ve üzgünüm (

Ne alaka canım ya? Sanki tentirdiyotlu mu geliyor, leke yapacak kıyafaete. Alt üstü saçları yapışık oluyor, mumsu dokusunu tamamen arındırmıyorlar ama belli olmuyor ki o doku. Leke yapmıyor brişey olmuyor.
Valla kim ne derse desin ilk çıkışını organik ürün aldım. İlk o kıafetleriyle fotoğraf çekilecek sonuçta gayette özenli oldum alırken.
Heee 5li 10lu 20li takım tercih senin elbet ama ne bileyim yiğenlerim pis içinde gelmediği için tuhafıma gitti satıcının bu yaklaşımı...

Alıntılarımın hepsi gitmiş kusura bakmayın :/

32+0dan sonra aldığım çalışabilir raporundan sonra grip raporu falan almamı söylemişti eşim. Onların iş yerindeki bir kız öyle yapmış oradan fikir edinip bana söylemiş.
Ona uyuyorsa bana da uyuyordur diye...

Bu arada özel sektördeyim. Zaten ben bir an önce işlerimi devredip işi bırakma niyetindeyim...

Eşimin de içten içe belki doğumdan sonra çalışırım umudu var sanırım

Canım ne güzel yazmışsın

zaten hastane kendisi giydiriyormuş ilk kıyafetini kızlar :) en azından bizimki öyle. çok duyuyorum gerç,i başka hastanelrdende. kirlense bile yerim ben o miniği :) missss kokulummmm

Kizlar cok agirlasmisim,bikac hafta once bi evin tum isini yapar cikar hic anlamazdim simdi oyle zor geliyor ki,3 kap yemek yaptim gecen ayagim tutuldu,belim sirtim agridi.Bu valiz isleri,temizlik isleri gozumde bir buyuyor ki sormayin gitsin
Canım bende halıları yıkamaya vericem önümüzdeki hafta sağolsun kayınvalidem çok yardımcı oluyor camları eşimle halledicekler perdeleride doğuma kadar bikez daha yıkarım ama halılar kalkmışken köklü temizlik olur diye yıkıcam bebeğimin kıyafetleri hazır ütüledim falan ama bi türlü beğenipte uyku setini alamadık daha son eksikler için tekrar alış verişe çıkmamız lazım düşündükce gözümde büyüyor benimde

Kızlar kalın polar battaniye den aldınız mı polyester olduğu için kararsız kaldım

Amin canimm amiinn.. Bebise yakın yine bugünkü abla gelir insallah tertemiz evine gelir yavrumuz. Ayy stres yapma canım.. Olduğu kadar artık ne yapalim
Doğumdan sonra bakalım neler gelicek başımıza, allah yardımcımız olsun.. Ayarla bir abla canım, temiz olunca ev rahat edersin sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…