2016 Şubat Anneleri

Kızlar biberon götürcek misiniz hastaneye ? Olurda sezeryan olursak sütümüzün hemen gelmeme durumunda şırıngayla yada kaşıkla veriyolarmış mamayı biberon alınana kadar bir fikrimiz var mı bu konuda ?

Kızlar biberon götürcek misiniz hastaneye ? Olurda sezeryan olursak sütümüzün hemen gelmeme durumunda şırıngayla yada kaşıkla veriyolarmış mamayı biberon alınana kadar bir fikrimiz var mı bu konuda ?
ben de merak ediyorum bunu emzik ve biberona gerek yok diyenler var çantaya koyun diyenler de var. Deneyimli anneler bir fikir verin lütfen

4.aydan itibaren bir avuc dolusu para verip aldigim lierac catlak onleyici jeli kullaniyorum. ayrica badem yagida surdum.
ama karnim catlak catlak olduu
karnima bakmak istemiyorum, sinirlerim bozulduu
Canım maalesef ne kullanırsan kullan çatlayacaksan çatlıyor. Kilo ilede alakası yok. Vücut ile alakası var. aynı şey gögüsler içinde geçerli. Ne kadar pahalı krem kullanırsak kullanalım yara olan olacak
Ayy sagolsun izin vermiş bari

ben de merak ediyorum bunu emzik ve biberona gerek yok diyenler var çantaya koyun diyenler de var. Deneyimli anneler bir fikir verin lütfen
bence koy tatlım çantana ne olacak sanki çok yer kaplayan bişey değil kafan rahat olsun ben koyacam

Ben hic sira beklemiyorum hamile olunca zaten direk gebe kontrol odasina geciyorum. Asimi kan tahlilimi yapiyorlar cikiyorum hemen 10-15dk dan uzan kalmadim hic ;(

Kızlar sütünüz gelmese bile hastanenizdeki hemşireler bilinçliyse ki öyleler kaşık ile veriyorlar mamayı... ilk günlerde biberon kullanmak hiç mantıklı degil. Onlar isteseler bile kabul etmeyin. Araştırın bakın.. ilk günden biberona hemen alışan bebekler anneyi zor emiyor. Hatta emmiyor. Çünkü anneden süt gelmesi için çok çaba sarfetmeleri gerek. Biberon hazır iş bir çekişde geliyor. Önce annenin memedine alışmalı sonraki günler anne mecburen sagıyorsa en küçük emzikli (en agır akış) biberon verilmeli..

ben erken doğum yaptım..

o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..

nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..
Allah yardımcınız olsun canım umarım en kısa zamanda toparlanır bebeğin bir tanıdığımızın ablası haftası ya 26 yada 24 tam hatrlamyrm ama 600 küsür gr doğum yapmıştı 4 aya yakın hastanede kaldı ama çok şükür ki şuanda çok sağlıklı inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle

öyle bi niyetim yok açıkcası, bebek ile aramdaki bağı koparmak istemiyorum
zaten ilk günler ufacık gıda alıyorlar onuda zorlayacağım emmek için ama
mama şart olmadıkca biberen erken ilk gün için bence, tabi benceler ilerde sencelere döner mi bilmıyorum

4.aydan itibaren bir avuc dolusu para verip aldigim lierac catlak onleyici jeli kullaniyorum. ayrica badem yagida surdum.
Seninle aynı duygular içerisindeyim canım kendimi avutarak 4. Lierac A başladım bu olmasa daha köyü olurdu diyerek

Doğru diyorsun canım epidural anestezi olan arkadaşmn hemen sütü geldi normal doğum yapanın iki üç günü buldu bünyeylede alakalı herhalde

Hep bi bilinmezlik şöyle olursa naparız tedirginliği ve yetememe korkusu içimde kafama takılan o kadar çok şey var ki yaşamadan cevaplarını alamıycam biliyorum ama ilk bebeğim olduğu için mi bu kadar tedirginim anlamıyorum kendime şaşırıyorum aynı zamanda hiç böyle olurum demezdim

Canim bende yapmadim daha ne kadar gec hazirlasam o kadar iyi diye dusunuyorum bilmiyorum,bu haftada gecsin bu da gecsin diye kendimi kandiriyorum.

cnm bende aslinda ilk bizlerden biri yapar diye dusunmustum... ikizlerde cunku hep erken dogum riski var...

Aynen bende aklımda döndü durdu yavrucak çok dua ettim insallah erkenden toparlanır ikiside.

kuzenim sezeryan yaptı ve sütü ilk 2-3 gün gelmedi ve de bebek emmek istemedi
annem kuzenimi emzirmeye zorladı ve sürekli sütü sağdırıp kaşık ile verdi sarılık olmasın diye
3üncü gün bebek malççç malçççç deli gibi emmeye başladı

Son düzenleme:
cnm bazi ciltte oluyormus... ne kullanirsan kullan etki etmiyormus...

sağol canım bilgiler için

merhaba subat annelrııı
buyuk ıhtımalle bende subat annesı olucagım ama bellı olmaz bu ısler Allah ne zaman hayırlısı ıle ızın werırse :)
sormak ıstedıgım bırsey war dogum ıznıne ayrıldıktan sonra dogum paralarımızı nasıl ve ne zaman alıcaz benım daha 30. haftada oldugu ıcın henuz ıs yerıyle konusmadım ama merakta etmıyor degılım sızler nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…