- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
bende seçemedim yaw :) çeşit fazla yorumlar çelişkili. kafam karıştı. konu açtım yeni bakalım cevap gelecek mi bugün ?
ben de merak ediyorum bunu emzik ve biberona gerek yok diyenler var çantaya koyun diyenler de var. Deneyimli anneler bir fikir verin lütfenKızlar biberon götürcek misiniz hastaneye ? Olurda sezeryan olursak sütümüzün hemen gelmeme durumunda şırıngayla yada kaşıkla veriyolarmış mamayı biberon alınana kadar bir fikrimiz var mı bu konuda ?
Canım maalesef ne kullanırsan kullan çatlayacaksan çatlıyor. Kilo ilede alakası yok. Vücut ile alakası var.4.aydan itibaren bir avuc dolusu para verip aldigim lierac catlak onleyici jeli kullaniyorum. ayrica badem yagida surdum.
ama karnim catlak catlak olduu
karnima bakmak istemiyorum, sinirlerim bozulduu
Ayy sagolsun izin vermiş bariyok ya direk dedim istersen şimdi doğururum ama doktorları günü ve kilosu tamamlanmadıkca küvezden cıkarmaz sende zaten o güne kadar göremezsin , ee ne anladım bu işten o zaman dursun içerde diyor
izin verdi yani
bence koy tatlım çantana ne olacak sanki çok yer kaplayan bişey değilben de merak ediyorum bunu emzik ve biberona gerek yok diyenler var çantaya koyun diyenler de var. Deneyimli anneler bir fikir verin lütfen
aradklarında bi daha te a
aşı konusnda iyi olabilirler ok . ama tahlil yaptırırken aç karına gitmek zorundayız doktor ebe sırası beklerken laboratuvar için sıra beklerken zor geliyor en çok da yaz sıcağında ... hamilelere öncelik verseler sıra bekletmeseler çok daha güzel olucak birde bazı aile hekimleri hemşireler yüzsüz oluyor kimisi çok ilgili melek gibi ...
Kızlar biberon götürcek misiniz hastaneye ? Olurda sezeryan olursak sütümüzün hemen gelmeme durumunda şırıngayla yada kaşıkla veriyolarmış mamayı biberon alınana kadar bir fikrimiz var mı bu konuda ?
Kızlar sütünüz gelmese bile hastanenizdeki hemşireler bilinçliyse ki öyleler kaşık ile veriyorlar mamayı... ilk günlerde biberon kullanmak hiç mantıklı degil. Onlar isteseler bile kabul etmeyin. Araştırın bakın.. ilk günden biberona hemen alışan bebekler anneyi zor emiyor. Hatta emmiyor. Çünkü anneden süt gelmesi için çok çaba sarfetmeleri gerek. Biberon hazır iş bir çekişde geliyor. Önce annenin memedine alışmalı sonraki günler anne mecburen sagıyorsa en küçük emzikli (en agır akış) biberon verilmeli..ben de merak ediyorum bunu emzik ve biberona gerek yok diyenler var çantaya koyun diyenler de var. Deneyimli anneler bir fikir verin lütfen
Allah yardımcınız olsun canım umarım en kısa zamanda toparlanır bebeğin bir tanıdığımızın ablası haftası ya 26 yada 24 tam hatrlamyrm ama 600 küsür gr doğum yapmıştı 4 aya yakın hastanede kaldı ama çok şükür ki şuanda çok sağlıklı inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninleben erken doğum yaptım..
o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..
nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..
Kızlar biberon götürcek misiniz hastaneye ? Olurda sezeryan olursak sütümüzün hemen gelmeme durumunda şırıngayla yada kaşıkla veriyolarmış mamayı biberon alınana kadar bir fikrimiz var mı bu konuda ?
Seninle aynı duygular içerisindeyim canım4.aydan itibaren bir avuc dolusu para verip aldigim lierac catlak onleyici jeli kullaniyorum. ayrica badem yagida surdum.
Doğru diyorsun canım epidural anestezi olan arkadaşmn hemen sütü geldi normal doğum yapanın iki üç günü buldu bünyeylede alakalı herhaldeKızlar sütünüz gelmese bile hastanenizdeki hemşireler bilinçliyse ki öyleler kaşık ile veriyorlar mamayı... ilk günlerde biberon kullanmak hiç mantıklı degil. Onlar isteseler bile kabul etmeyin. Araştırın bakın.. ilk günden biberona hemen alışan bebekler anneyi zor emiyor. Hatta emmiyor. Çünkü anneden süt gelmesi için çok çaba sarfetmeleri gerek. Biberon hazır iş bir çekişde geliyor. Önce annenin memedine alışmalı sonraki günler anne mecburen sagıyorsa en küçük emzikli (en agır akış) biberon verilmeli..
Hep bi bilinmezlik şöyle olursa naparız tedirginliği ve yetememe korkusu içimde kafama takılan o kadar çok şey var ki yaşamadan cevaplarını alamıycam biliyorum ama ilk bebeğim olduğu için mi bu kadar tedirginim anlamıyorum kendime şaşırıyorum aynı zamanda hiç böyle olurum demezdimöyle bi niyetim yok açıkcası, bebek ile aramdaki bağı koparmak istemiyorum
zaten ilk günler ufacık gıda alıyorlar onuda zorlayacağım emmek için ama
mama şart olmadıkca biberen erken ilk gün için bence, tabi benceler ilerde sencelere döner mi bilmıyorum
Canim bende yapmadim daha ne kadar gec hazirlasam o kadar iyi diye dusunuyorum bilmiyorum,bu haftada gecsin bu da gecsin diye kendimi kandiriyorum.Günaydın herkese,
Erken doğum yapan arkadaşa öncelikle geçmiş olsun diyorum. Rabbim her ikinize de acil şifalar versin bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
Bu haberi duyunca aklıma henüz bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemediğim, halılarımı yıkamaya vermediğim geldi. Bebeğin karyolasını da ocak 9'da getirecekler. Bir kadın tutmam lazım off yaa
cnm bende aslinda ilk bizlerden biri yapar diye dusunmustum... ikizlerde cunku hep erken dogum riski var...zaten insanın içinde sürekli erken doğum yapar mıyım düşüncesi varken yaşayan arkadaşımızın olması insanı daha da tedirgin ediyor... ikiz gebeliklerden bile erken gelince çok şaşırdım.
ama şöyle bir durum var ki dediğin gibi her kasılma doğum habercisi değil. kasılma olacak olmalı ki açıklık oluşsun...
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
Tabi biz detaylariyla bilemeyiz, ama arkadasimizin soyledigine gore bebek iki hafta icinde sadece 50gr kilo almis, bu yuzdende erken dogum gerceklesmis olabilir.. Allahim tez zamanda annesine kavusturmayi nasip etsin.. ben dun uyuyamadim bu yuzden, cok uzdu bu durum beni
Hep bi bilinmezlik şöyle olursa naparız tedirginliği ve yetememe korkusu içimde kafama takılan o kadar çok şey var ki yaşamadan cevaplarını alamıycam biliyorum ama ilk bebeğim olduğu için mi bu kadar tedirginim anlamıyorum kendime şaşırıyorum aynı zamanda hiç böyle olurum demezdim
cnm bazi ciltte oluyormus... ne kullanirsan kullan etki etmiyormus...4.aydan itibaren bir avuc dolusu para verip aldigim lierac catlak onleyici jeli kullaniyorum. ayrica badem yagida surdum.
sağol canım bilgiler içinKızlar sütünüz gelmese bile hastanenizdeki hemşireler bilinçliyse ki öyleler kaşık ile veriyorlar mamayı... ilk günlerde biberon kullanmak hiç mantıklı degil. Onlar isteseler bile kabul etmeyin. Araştırın bakın.. ilk günden biberona hemen alışan bebekler anneyi zor emiyor. Hatta emmiyor. Çünkü anneden süt gelmesi için çok çaba sarfetmeleri gerek. Biberon hazır iş bir çekişde geliyor. Önce annenin memedine alışmalı sonraki günler anne mecburen sagıyorsa en küçük emzikli (en agır akış) biberon verilmeli..
canım morhipoyada bak şimdi gördüm yatak koruması vardı.Fiyatlarıda uygunduMemnun kaldıysan sitenin ismini verebilirmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?