2016 Şubat Anneleri

ben de merak ediyorum bunu emzik ve biberona gerek yok diyenler var çantaya koyun diyenler de var. Deneyimli anneler bir fikir verin lütfen
cnm ben yeni aldiklarimda gelsin 5 dk kaynatcam sonra koycam en fazla goturur kullanmazsak getiririz... agirda degiller...

ben erken doğum yaptım..

o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..

nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..

Canimm yaa çok geçmiş olsun okudum bi an şok oldum bi okadar da üzüldüm ama demekki bunda da bi hayr var moralini yüksek tut annesi suan oğlunun senin gücüne de ihtiyacı var dualarimiz seninle inşallah en kisa zamanda toparlayacak oğlun ve evinde bayramı yaşatacak sana

Bunu da hatirliyorum aslında canım hatta bu kasılmalar hep eşim yanımda yokken oluyor demiştin Dr a mi gitsen demiştin nst de sancin da cikmamisti diye hatırlıyorum ama Sonucun böyle olacağını tahmin edemezdin canım.simdi dua etmekten başka iyi düşünmeye çalış canım hersey düzelecek inşaallah

ben erken doğum yaptım..

bebeğim küvezde..

Canimm yaa çok geçmiş olsun okudum bi an şok oldum bi okadar da üzüldüm ama demekki bunda da bi hayr var moralini yüksek tut annesi suan oğlunun senin gücüne de ihtiyacı var dualarimiz seninle inşallah en kisa zamanda toparlayacak oğlun ve evinde bayramı yaşatacak sana

Bunu da hatirliyorum aslında canım hatta bu kasılmalar hep eşim yanımda yokken oluyor demiştin Dr a mi gitsen demiştin nst de sancin da cikmamisti diye hatırlıyorum ama Sonucun böyle olacağını tahmin edemezdin canım.simdi dua etmekten başka iyi düşünmeye çalış canım hersey düzelecek inşaallah

4.aydan itibaren bir avuc dolusu para verip aldigim lierac catlak onleyici jeli kullaniyorum. ayrica badem yagida surdum.
ama karnim catlak catlak olduu
karnima bakmak istemiyorum, sinirlerim bozulduu

Canim valla bende okadar surmeme rağmen okadar çok catlagim oldu ki ve bide iyice yayıldı krem çatlak oluşumunu yavaslatir da diyolar di ama bende tam tersi oyüzden pes ettim artık elimdeki bitince bidaha sipariş vermeyi düşünmüyorum

Kızlar merhabaa 1 haftalık mikemmel (!) tatilden sonra dün gece evime geldim gelirken yolda eşime biraz bahsettim alışverişte yaşadıklarımdan hakverdi ama bişeyde demedi neyse gönlünü yaptık sayalım annemin dedi sonra eve gelince doğum muhabbetinde Demez mi ben seni 1 ay felan orada(kv) bırakırım diye doğumu orada yapacağım dr um orada ya 2 hafta da önce gidersin ne olur ne olmaz diyor.. Kendisi izin alamıyor sadece doğumda gelecek uykularımı kaçırmaya yetti bu muhabbet olmaz felan dedim ama ne olacak bilmiyorum ... Neyse evden En son cıkarken her yere fare zehri atıp cıkmıştım köklerini kazıdım eve giremezler artık diyordum emin olmak istedim ve bu hafta kadın alıp cılgınlar gibi temizlik yapacaktım bebeğime aldığım eşyaları yıkayacaktım yerleştirecektim( kv eşyaları dursun, burda yıka utule dedi ben arabaya taşırken poşetleri bozuldu... Ya her haftasonu gidiyoruz ama benim giysilerim için bile dolap yok valizde kalıyor odamızda sadece yatak var.. Bide evimi bi ayarlayım bebek eşyalarını nasıl yerleştireyim diye tamam doğumu orada yapacağım ama evim orası değil sonuçta 3_6 aylık tulumun orada ne işi var benim evimde daha çöpü yokken bebeğin sinir oldum yani tek kelime ağzımı açmadım allahtan eşim anne bi haftasonu geliyoruz ondada onla mı uğraşsın dedi)
.. Bir yandan da sağlık ocağında biriken ası Vs yapacaktım... Ama ne oldu gece geldik deli gibi soğuk... Allahtan farelerden kurtulmuşuz... Evime gelmenin şerefine o saatte mutfaga girdim yemeğe giriştim sabah öğle akşam evde yiyoruz ve dışarda yiyecek yer yok.. Baktım su azıcık akıyor donmuş heralde diyerek içime doğmuş gibi yemeklerimi yaptım ve sular tamamen gitti.. Dedim heralde dondu sabah ne öğreneyim köyün suları değişecekmiş 4 gün sular yok kaldı mı temizlik camasır bulaşık benim hayaller suda...
Bir yandan da sağlık ocağında benim yerime calışacak arkadasa iş öğretmeye calısıyorum resmen yorgunluktan ölüyorum öğretmen olmak ne zOr biseymis allah öğretmen arkadaslara yardım etsin nefes nefese kalıyorum bişey anlatırken...

Bu arada size buradan bir foto cekeyim dedim hava rezalet cünkü cıktım dısarı... Eski Arabamız bozulmuş soğuktan eşim onunla uğraşıyo diğeriyle şarj etmeye calısıyor anlayacagınız yine hayaller hayatlar tutmadı :)

Eklentiler

• DSC_7891.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 165
Soğukluk bi resimden anca bu kadar anlaşılır allah yardimcin olsun sen zehirleri Süpür dio bucak temizlemesende .
Kiyafetleri yıkayıp utulemek bana terapi gibi geldi burda küçük belim ağrıdı diyen cok ama ben öyle 5 sepet ütülerim mimnak minnak zekli

Sor bakalım canım pesindeyik oglusla bu konunun

Ben mesitaş manuel aldım eğer ölçmeyi biliyorsan manuel al. evde koldan ölçen elektronik ve bilekten de var ama yanlış ölçüyorlar

Yok canım manuel yapamam diye dusundum. Esimde hep yanımda olmayabilir.yoksa manuel daha doğru olurdu biliyorum.

ben erken doğum yaptım..

bebeğim küvezde..
gecmıs olsun gozunaydın Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin insallah sagsalim bebgını kucagına almanı dılıyorum

Canım benim. Rabbim yardimcin olsun. Koyde çalıştım ,öğretmenlik yaptım. Kış ayrı zor olurdu. Sular gider, soba isitmaz çok ozlesem de o günleri... İbslah kısa zamanda sorunlar hallolur sen de bu arada temizliği yaptırırsin. Kayinvalideni de çok dusunme... Öyle kabul et... Ben oyle yapıyorum... Yoksa insan kendini uzuyor.

Canım ben de haftasonu aynı hatayı yaptım. Çok canım aciyor okula zor gittim bugün ;( benim de çok Nasıldı çocuk ;( sanırım dikkat etme zamanı geldi de geçiyor bile

Ne guzel etrafiniz cam agaclariyla dolu..

Doğru diyorsun canım epidural anestezi olan arkadaşmn hemen sütü geldi normal doğum yapanın iki üç günü buldu bünyeylede alakalı herhalde
Tamamen öyle canım. Ben spinal sezeryan yaptım. Sütüm ilk emzirmemde geldi hiç beklemedim. İnş. bundada hemen gelir

Kizlar oglumun odasi bitti utusu yikamasi falan bi rahatladim yatagimizida yaptk :) nasil olmusss?

Eklentiler

• P_20151221_164109_BF.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 202
  • P_20151221_164044_BF.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 187
  • P_20151221_164330.webp
    18 KB · Görüntüleme: 203
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…