2016 Şubat Anneleri

Kızlar biberon götürcek misiniz hastaneye ? Olurda sezeryan olursak sütümüzün hemen gelmeme durumunda şırıngayla yada kaşıkla veriyolarmış mamayı biberon alınana kadar bir fikrimiz var mı bu konuda ?
Ben bir tane bulundurucam yanimda, ne olur ne olmaz..

Çok tesekkur ederim. Çok önemli bilgileri bir arada vermiştiniz :)

4.aydan itibaren bir avuc dolusu para verip aldigim lierac catlak onleyici jeli kullaniyorum. ayrica badem yagida surdum.
ama karnim catlak catlak olduu
karnima bakmak istemiyorum, sinirlerim bozulduu
Yaa benimde karnim o kadar buyuduki illaki catlicak, baska ihtimal yok yani.. hatta badem yagim bitti 5 gundur suremiyorumda iyice sinir oldum alicam unutuyorum devamli.. grrrr :/

eminim öyle olacak bi temizlenseydi ev zevkle yapacağım onları :9

allahtan lojman kaloriferli de evde ısınma sorunu olmuyor ama işte dağbaşı :) öyle inşallah ilk fırsatta halledeceğim her işimi..

Ne guzel etrafiniz cam agaclariyla dolu..
köydeki tüm ağaç lara biz sahibiz :) sağlık ocagının bahcesinde tek bu ağaçlar var köyde tek ağaç bile yok.. iç anadolunun en kurak yeri diyebilirim..

köydeki tüm ağaç lara biz sahibiz :) sağlık ocagının bahcesinde tek bu ağaçlar var köyde tek ağaç bile yok.. iç anadolunun en kurak yeri diyebilirim..

Cok severim agaclari, kucukken tek tek konusurdum.. bahceli bir evimiz ve agaclarimiz vardi, onlarin ustunde buyudum ben :).. ahh ahh keyfini cikar birak artik homurdanmayi..

Yaa benimde karnim o kadar buyuduki illaki catlicak, baska ihtimal yok yani.. ha
tta badem yagim bitti 5 gundur suremiyorumda iyice sinir oldum alicam unutuyorum devamli.. grrrr :/

yokluğunda kii 5 gün çok zeytin yağı sürmeni öneririm. veya herhangi bir nemlendirici krem.
ben zeytinyağı ile badem yağını karıştırıp sürdüm.
illaki çatlayacağız ama en azından hafif sıyrıklarla atlatalım

luck25 'ı hala aklımdan çıkaramıyorum. sürekli içimden dua ediyorum, inşallah iyi olur diye
yanlış hatırlamıyorum değil mi ismi toprak olacaktı o yüzden toprak fidanı dağıtmak istiyordu?
biz de toprak koymayı düşünüyoruz da ondan aklıma geldi şimdi.

ne heyecanlar yaşıyoruz... hevesler... hazırlıklar...

Ya vazelin surdumde oda kasinti yapti vucut losyonu suruyorum sadece son iki gundur.. unutmazsam alicam bugun :/

Hafif siyriklar iyiymis

Seninle aynı duygular içerisindeyim canım kendimi avutarak 4. Lierac A başladım bu olmasa daha köyü olurdu diyerek
toplamda 4 kilo aldm. duzenli surdum kremi. ndn etki etmedi
Yaa benimde karnim o kadar buyuduki illaki catlicak, baska ihtimal yok yani.. hatta badem yagim bitti 5 gundur suremiyorumda iyice sinir oldum alicam unutuyorum devamli.. grrrr :/
badem yagini arada ekstradan surdum. ama 0 etki
yok cnm yok kullanmasam nasil olurdu dusunmek istemiyorum ama etki etmedimi etmiyor. 3 gun 5 gun farketmiyor. utanmasam cekip fotosunu yollicam lierac musteri hizmetlerine

Parmak uçlarında uyuşma karıncalanma yaşayan var mı acaba?
beeen
benim sag bilegimde karpal tunel sendromu vardi zaten. simdi sol bilegimde de ayni sikayetleri yasiyorum. drm hamilelik sonrasi azalarak gececegini soylemisti.
ins gecer..

Canım ölçüleri kaç aldığın uyku setinin ? Bi resmini çekip atar mısın bende alamadım hala arayıştayım ve fiyatı ne kadar
Bende pek istediğim gibi bulamadım canım. Artık biraz mecburiyetten biraz da rengi ve korumanın ölçüsü istediğim gibi olunca aldım. Fiyati 170 tl. Yan korumasida 2 tane 45

kızlar bu arada ben park yatak arayısındaydım pratik katlanır olsun(sürekli tasıyacağım cunku) ve sallanır istedim..
ilk
chicco nun http://www.e-bebek.com/chicco-lullaby-europa-design-park-yatak_CHI-084900 bu modelini almayı dusundum... sonra sallanma konusunda bu olmadı ki zaten fiyatı da gereksiz pahalı..
sonra
sallanan model ararken kraft calipso alayım dedim.. ve arastırmalarım sonucunda katlanma noktasında sıkıntı yasannıyormuş ve buyuk aynı zamanda... fiyatı da ortalama üstü yine..
ve en sonunda
karar verdim bizzat katladım hem sallanıyor hemde cok pratik geldiği için http://www.e-bebek.com/baby-plus-park-yatak_BYP-P612ELF bunu almaya karar verdim ve fiyatıda acayip ucuz geldi kendinide cok beğendim... ekstra gereksiz hiç bişeyi yok ve benim için cok uygun geldi.. içine bi yatak yorgan tamamdır kararım

bebek arabasında da travel sistem ve rahat kullanılabilir cok yer kaplamadan kolay katlanır bir model arıyordum o yuzden
baston katlanıyor diye buna bakıyordum http://www.e-bebek.com/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-658000
ama dun ebebek mağazasında tüm arabaları tek tek denedikten sonra bu arabaya hayran kaldım pıt diye kapanıyor fiyatı görünce cok cok daha bir sevdim ve kesin karar bunda kıldım ... ki 3 tekerlekli hiç düşünmüyordum.. bu arabaya puseti 149 liraya alıp(kampanyadan da faydalanarak) travel sistem yapacağım puset cok guzel oturuyor cadırı tam kapanıyor..düşünebilrsiniz:) araba bildiğiniz 678öiraya geliyor:) öbür baktığımın yarısı.. ve daha hoşuma gitti..
bu iki markanın da ithalatını e bebek yaptığı için fiyatları böyleymiş.. :)

tam 10 kg alarak 78 oldum ... bacaklarımda derin 3-5 çizgi oldu ki önceden bacaklarımda bi okadar vardı.. catlayacağını bildiğim için sürdüm.. karnımın sağ alt kısmında 4 ince cizgi oldu.. küçükbey hep o tarafta ikamet ediyor cunku.. solda bişey yok daha ve ben her akşam sürmeye devam ediyorum çünkü biliyorum catlaklar son ay olur

badem yagini arada ekstradan surdum. ama 0 etki
Bende baska birsey surmedim desem :) cunku cok arastirdim cok sordum, eczaci arkadasimda var.. genetik oldugunu soyledi bir cogu, nitekimde oyleymis.. Ama cok sut ve su tuketenlerde daha az gozlemleniyormus buda kendi yaptigim arastirmalara gore tabi, ne kadar dogrudur bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…