beeen
benim sag bilegimde karpal tunel sendromu vardi zaten. simdi sol bilegimde de ayni sikayetleri yasiyorum. drm hamilelik sonrasi azalarak gececegini soylemisti.
ins gecer..
Canım tam şuna da bak ben aldım çok güzel diyecektim ki 799 tl olmuş inanamadımkızlar bu arada ben park yatak arayısındaydım pratik katlanır olsun(sürekli tasıyacağım cunku) ve sallanır istedim..
ilk
chicco nun http://www.e-bebek.com/chicco-lullaby-europa-design-park-yatak_CHI-084900 bu modelini almayı dusundum... sonra sallanma konusunda bu olmadı ki zaten fiyatı da gereksiz pahalı..
sonra
sallanan model ararken kraft calipso alayım dedim.. ve arastırmalarım sonucunda katlanma noktasında sıkıntı yasannıyormuş ve buyuk aynı zamanda... fiyatı da ortalama üstü yine..
ve en sonunda
karar verdim bizzat katladım hem sallanıyor hemde cok pratik geldiği için http://www.e-bebek.com/baby-plus-park-yatak_BYP-P612ELF bunu almaya karar verdim ve fiyatıda acayip ucuz geldi kendinide cok beğendim... ekstra gereksiz hiç bişeyi yok ve benim için cok uygun geldi.. içine bi yatak yorgan tamamdır kararım
bebek arabasında da travel sistem ve rahat kullanılabilir cok yer kaplamadan kolay katlanır bir model arıyordum o yuzden
baston katlanıyor diye buna bakıyordum http://www.e-bebek.com/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-658000
ama dun ebebek mağazasında tüm arabaları tek tek denedikten sonra bu arabaya hayran kaldım pıt diye kapanıyor fiyatı görünce cok cok daha bir sevdim ve kesin karar bunda kıldım ... ki 3 tekerlekli hiç düşünmüyordum.. bu arabaya puseti 149 liraya alıp(kampanyadan da faydalanarak) travel sistem yapacağım puset cok guzel oturuyor cadırı tam kapanıyor..düşünebilrsiniz:) araba bildiğiniz 678öiraya geliyor:) öbür baktığımın yarısı.. ve daha hoşuma gitti..
bu iki markanın da ithalatını e bebek yaptığı için fiyatları böyleymiş.. :)
Bence kişiden kişiye değişiyor ve genetik olduğuna da inanıyorum. Ben 7 kilo aldım, su çok içen biri de değilim. 4 ayımda 1 adet lierac aldım ara ara sürdüm düzenli değil yeni bitti 2. Sine bile geçmedim hala çatlağım yok. Ama tabi olmayacagı anlamına gelmiyortoplamda 4 kilo aldm. duzenli surdum kremi. ndn etki etmedi
badem yagini arada ekstradan surdum. ama 0 etki
yok cnm yokkullanmasam nasil olurdu dusunmek istemiyorum ama etki etmedimi etmiyor. 3 gun 5 gun farketmiyor. utanmasam cekip fotosunu yollicam lierac musteri hizmetlerine
Sagol kıyafet kısmında çok tatlı şeyler varKızlar markafonide prima care indirimde. 0.37kuruşa geliyor.
Ayrıca başka ürünlerde var biberon vs. Bebeğim için satış adı altında.
Başka kampanyada da oyuncaklad vardı ama pahalıve ikinci etapta lazım olucak diye almadım.
Aa bir de bugüne özel 21tl üzeri kargo bedava kampanyası var.
Bilginiz olsun.
Kampanya habercinizden bugünlük bu kadar
Bende 400 tl almistim fena fiyat farki :S mukemmel bi besik ama hakkidir yani.Canım tam şuna da bak ben aldım çok güzel diyecektim ki 799 tl olmuş inanamadımben bikaç ay önce 450 ye aldım.
http://mobil.e-bebek.com/joie-excursion-change-rock-park-yatak_JOI-P1402BACSSO
avuc avuc sürüyorum valla bacaklrıma karnıma belime derken.. off offBilmiyorum etki eder mi bu saatten sonra ama Palmers da kullanabilirsiniz göbişe.hem Yağı hem kremi var.içinde kakao ve e vitamini var ve çok etkili.bşr de renksiz vazelin de kullanın bunların yanında.badem Yağı tüğlendirir.onu kullanmayın bence...bir de 4.kutu falan diyorsunuz yazık o paraya...ben 2 kez sürüyorum günde ve yağ o kadar bereketli ki daha Başlarında sanki yeni alınmış gibi.çünkü 4-5 fıs yetiyor.
sanırım sağlık ocaklarındaki, personele bağlı ... kimi hemşire önden alıyor kimi sıra veriyor...Ben hic sira beklemiyorumhamile olunca zaten direk gebe kontrol odasina geciyorum. Asimi kan tahlilimi yapiyorlar cikiyorum hemen 10-15dk dan uzan kalmadim hic ;(
ayy cnm ne güzel olmuş maşallah çok beceriklisin güle güle kullanKizlar bebiş için sepet yaptim bugun nasil olmuş daha dogrusu kirmizi kina sepetini maviş yaptim
4kilocuk da çatlamış olmak tamamen genetik durumdandır. Ben daha önce 1ayda7kilo almıştım. O zmn bacaklarım haldur huldur kaşınıyordu. Bende alerji snaıp alerji ilacı içiyordum. Meğer çatlıyormuş bacaklarım.toplamda 4 kilo aldm. duzenli surdum kremi. ndn etki etmedi
badem yagini arada ekstradan surdum. ama 0 etki
yok cnm yokkullanmasam nasil olurdu dusunmek istemiyorum ama etki etmedimi etmiyor. 3 gun 5 gun farketmiyor. utanmasam cekip fotosunu yollicam lierac musteri hizmetlerine
Bilmiyorum etki eder mi bu saatten sonra ama Palmers da kullanabilirsiniz göbişe.hem Yağı hem kremi var.içinde kakao ve e vitamini var ve çok etkili.bşr de renksiz vazelin de kullanın bunların yanında.badem Yağı tüğlendirir.onu kullanmayın bence...bir de 4.kutu falan diyorsunuz yazık o paraya...ben 2 kez sürüyorum günde ve yağ o kadar bereketli ki daha Başlarında sanki yeni alınmış gibi.çünkü 4-5 fıs yetiyor.
Kıyafetlere bakmak istemiyorum artık :)Sagol kıyafet kısmında çok tatlı şeyler var
Benim 23. Haftadan beri asagida canim. Hatta bayagi asagidaKızlar bebislerinizn kafası yukarda mi aşağıda mi benmki daha yukarda merak edyrm ne zaman doncek diye
Benimkide bi donseydi yaa nefes alırken zorluk cekyrm zaten eğlencede kafasına degiyo sutyenimn alt kısmıBenim 23. Haftadan beri asagida canim. Hatta bayagi asagida
Teşekkur ederim canim baka baka yapiyoruz işte wvde can sıkıntısındanayy cnm ne güzel olmuş maşallah çok beceriklisin güle güle kullan
Benimkide bi donseydi yaa nefes alırken zorluk cekyrm zaten eğlencede kafasına degiyo sutyenimn alt kısmı
Benimkide kafasyla aynısını yapiyo sagolsn gece sırt üstü yatar pozisyona gelms oluyrm mesela nefesim kesiliyo uyaniyorm nefessz kaliyormBenim de 28 de kafa asagidaydi. Ama ayakları ile göğüs altına baskı yapıyor. :) hem de bazen aglatacak kadar :)
Benimkisinin maşalahı var:/Kızlar bebislerinizn kafası yukarda mi aşağıda mi benmki daha yukarda merak edyrm ne zaman doncek diye
Kafası bariz belli benmkinin top gibi elime geliyoBenimkisinin maşalahı var:/
24lerdeyken aşağıdaydı, 28lerde yan dönmüştü. En son gittiğimde kafası kaburgalarımdaydı.
Bugün acaba gene aşağıya mı döndü diye düşündüm.
Dönerken bu kolu bacağı poposu diye ayırt edemiyorum. Neresi acaba diye düşünüp duruyorum sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?