2016 Şubat Anneleri

Benimkide bi donseydi yaa nefes alırken zorluk cekyrm zaten eğlencede kafasına degiyo sutyenimn alt kısmı
Benim orası ağrıdığı hafta kafası aşağıdaydı.
Son bir kaç haftadır göğüs altım hiç ağrımıyor kafası yukardaymış çnkü.
Bugün tekrar başladı kaburga ağrım :) tekrar döndü sanırım

Donsede rahatlasam bende nefes aldirmiyo sezeryan olmakta istemyrm

Canım ben bunu hıc duymadım. Aylık olarak alınabıldıgını bılmıyordum yani. Benım sırket bana maasımı odemeye devam edecek ben toplu alacagım parayı sırkete verıcem

Alo sgk yı aradınmı? Ne yapman gerektıgını soylerler belkı

Tesekkurler canım. Omron m3 sipariş verdim. Kargoya bile verilmiş :)
Benim evde de m3 var canım onu kullanıyoruz. m7 çok daha iyi daha kaliteli ve daha pahalı hastanede onu kullanıyoruz biz şişman kollarida rahatlıkla sarıyor hayırlı olsun :)

benım kılo alıp vermekten zaten catlaklarım vardı ama yenı catlagım olmadı henuz

clarıns huıle tonıc yag kullanıyorum ben

Kızlar bebislerinizn kafası yukarda mi aşağıda mi benmki daha yukarda merak edyrm ne zaman doncek diye
Benim 32 haftada kontrole gittiğimde kafası aşağıdaydı canım yani doğum pozisyonuna dönmüş. değiştirir mi tekrar dedim hayır dedi genelde doğum pozisyonu en sevdikleri pozisyonmuş, buldukları zaman değişmezmiş. Bende karnımın sağında yada solunda sertlik top gibi hissediyordum acaba kafası mı poposu mu diye poposuymuş. Şimdilerde göbek deliğimin üstünde oluyo topluk ara sıra sanırım o zaman tam ters duruyor diyorum :) 7 aydan itibaren başlıyormuş dönüşleri. 36 ya kadar rahatlıkla dönme imkanı var 36. 37 son pozisyonları oluyor. Daha vaktin var canım doktora gidersin muhakkak bu haftalara kadar söyler sana

Kizlar oglumun odasi bitti utusu yikamasi falan bi rahatladim yatagimizida yaptk :) nasil olmusss?
guzel olmus canım sen de benım gıbı kanepe koymussun odaya, ben de dogum sonrası bı sure bebek odasında yatıcam sonra da telsızle kendı odama gecerım. Sade ve guzel olmus

kv aradı ama kocamı düştüm ya ona soruyor
nasıl oldu diye bana sormak zor geliyor galiba :)

Hadi inşallah bi daha ki kontrolmde donmus olur 36. Haftada gitcem bende tekrar

paranın toplu alınması cok sacma zaten her ay alınmalı. Herkesın bıurıkmısı mı var kenarda. Yıllardır bı cozum bulamadılar buna. Dogum ıznı de cok kısa zaten

kızlar sırt ağrım dayanılmayacak seviyede dr. a gitsem mi ? ne oturabiliyor nede yatabiliyorum zaten masa başı çalışıyorum çok zorlanıyorum

Kızlar bebislerinizn kafası yukarda mi aşağıda mi benmki daha yukarda merak edyrm ne zaman doncek diye
benim tosunum 26.haftadan bu zamana vertex yani bas asagi duruyor gerci haftasina gore 3 hafta onden gidiyor.29 haftalik bebekle uyumluydu o zaman
o zamandan beride donmedi Kuzum. ama dogum sancisiyla bile donen bebekler oluyormus duydum. ne kadar riske eder drun bilemem
kızlar sırt ağrım dayanılmayacak seviyede dr. a gitsem mi ? ne oturabiliyor nede yatabiliyorum zaten masa başı çalışıyorum çok zorlanıyorum
cnm izine ayrilsana artik. ben evin icinde gezinirken bile yoruluyorum bu haftalarda calismayi hayal bile edemem su halde. bence sen de dinlenmek icin izne ayrilmalisin

Ya kizlar ben yarin dr gidicem merak ettigim o kadar cok sey var ki devlet hastanesine gidiyorum orda da pek bisi soylemiyo bu dr çati olcumu ne zaman yapiliyo,bebis kaç kilo,boyu ne kadar, nst ye ne zaman giriliyo, hastanede kaç gun yatiriliyo, falan bir sürü soru bunlati sormak icin erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…