Benim orası ağrıdığı hafta kafası aşağıdaydı.Benimkide bi donseydi yaa nefes alırken zorluk cekyrm zaten eğlencede kafasına degiyo sutyenimn alt kısmı
Donsede rahatlasam bende nefes aldirmiyo sezeryan olmakta istemyrmBenim orası ağrıdığı hafta kafası aşağıdaydı.
Son bir kaç haftadır göğüs altım hiç ağrımıyor kafası yukardaymış çnkü.
Bugün tekrar başladı kaburga ağrım :) tekrar döndü sanırım
34den sonra döner diyorlardı ? Yanlış mıDonsede rahatlasam bende nefes aldirmiyo sezeryan olmakta istemyrm
Güzel düşünmüşsün, ellerine sağlık çok hoş olmuş :))Kizlar bebiş için sepet yaptim bugun nasil olmuş daha dogrusu kirmizi kina sepetini maviş yaptim
Özel sektör çalışan arkadaşlar bilgisi olanlar... özellikleozka82 sen bilirsin gibime geldi. Konu konuşulmuşsa kusura bakmayın kaçırmışım...
doğum iznine çıktığımda sgk dan maaşımı aylık alabilmem için birşeyler yapmam lazımmış...
diğer türlü toplu 4 ay sonunda alınıyormuş.
Herkesin farklyms Canm bazılarının 5. Ayda döndüğü oluyoms bazılarının dogm sancısı başlayınca donuyoms34den sonra döner diyorlardı ? Yanlış mı
Benim evde de m3 var canım onu kullanıyoruz. m7 çok daha iyi daha kaliteli ve daha pahalı hastanede onu kullanıyoruz biz şişman kollarida rahatlıkla sarıyor hayırlı olsun :)Tesekkurler canım. Omron m3 sipariş verdim. Kargoya bile verilmiş :)
toplamda 4 kilo aldm. duzenli surdum kremi. ndn etki etmedi
badem yagini arada ekstradan surdum. ama 0 etki
yok cnm yokkullanmasam nasil olurdu dusunmek istemiyorum ama etki etmedimi etmiyor. 3 gun 5 gun farketmiyor. utanmasam cekip fotosunu yollicam lierac musteri hizmetlerine
Benim evde de m3 var canım onu kullanıyoruz. m7 çok daha iyi daha kaliteli ve daha pahalı hastanede onu kullanıyoruz biz şişman kollarida rahatlıkla sarıyor hayırlı olsun :)
Benim 32 haftada kontrole gittiğimde kafası aşağıdaydı canım yani doğum pozisyonuna dönmüş. değiştirir mi tekrar dedim hayır dedi genelde doğum pozisyonu en sevdikleri pozisyonmuş, buldukları zaman değişmezmiş. Bende karnımın sağında yada solunda sertlik top gibi hissediyordum acaba kafası mı poposu mu diye poposuymuş. Şimdilerde göbek deliğimin üstünde oluyo topluk ara sıra sanırım o zaman tam ters duruyor diyorum :) 7 aydan itibaren başlıyormuş dönüşleri. 36 ya kadar rahatlıkla dönme imkanı var 36. 37 son pozisyonları oluyor. Daha vaktin var canım doktora gidersin muhakkak bu haftalara kadar söyler sanaKızlar bebislerinizn kafası yukarda mi aşağıda mi benmki daha yukarda merak edyrm ne zaman doncek diye
iyi canım güle güle kullan çok yorum yapılmadı bende şimdi alcam bakalım hangisi :)az önce sipariş ettim, piyasada su hali bile ucuz üzerine birde 50 tl de indirimim vardı 60 liraya geldi
http://www.e-bebek.com/weewell-wma235-bebek-telsizi-sarjli-800-mt_WEE-WMA235
bu benimkinin aynısı :) bende çok aradım uyku seti ama istediğim gibi bulamadım. en son taçtan bunu aldım 1 hafta önce. renkli olması güzel bizimkinin her şeyi mavi çünkü bari bu renkli olsun dedim :)
guzel olmus canım sen de benım gıbı kanepe koymussun odaya, ben de dogum sonrası bı sure bebek odasında yatıcam sonra da telsızle kendı odama gecerım. Sade ve guzel olmusKizlar oglumun odasi bitti utusu yikamasi falan bi rahatladim yatagimizida yaptk :) nasil olmusss?
Hadi inşallah bi daha ki kontrolmde donmus olur 36. Haftada gitcem bende tekrarBenim 32 haftada kontrole gittiğimde kafası aşağıdaydı canım yani doğum pozisyonuna dönmüş. değiştirir mi tekrar dedim hayır dedi genelde doğum pozisyonu en sevdikleri pozisyonmuş, buldukları zaman değişmezmiş. Bende karnımın sağında yada solunda sertlik top gibi hissediyordum acaba kafası mı poposu mu diye poposuymuş. Şimdilerde göbek deliğimin üstünde oluyo topluk ara sıra sanırım o zaman tam ters duruyor diyorum :) 7 aydan itibaren başlıyormuş dönüşleri. 36 ya kadar rahatlıkla dönme imkanı var 36. 37 son pozisyonları oluyor. Daha vaktin var canım doktora gidersin muhakkak bu haftalara kadar söyler sana
evet bende o sanmıştım. hani iş yerin maaşı ödemeye devam ediyor, ama sen sgk dan aldığın parayı şirkete veriyorsun.
bu öyle değilmiş (galiba). şirket muhasebesi her ay raporu onaylaması gerekiyormuş? o zman sgk ya düşüyormuş, ve aylık (günü neyse o zaman ziraatten alınabiliyormuş maaş.
*madem onaylama bizimkilerin ellerinde neden onaylamıyor ki?
*bir de ben her ay almıyacağım ki rapor?
* neden uğraştırırlar ki bizi böyle işlerle. gaz mı çıkartalım para derdine mi düşünelim
benim tosunum 26.haftadan bu zamana vertex yani bas asagi duruyorKızlar bebislerinizn kafası yukarda mi aşağıda mi benmki daha yukarda merak edyrm ne zaman doncek diye
cnm izine ayrilsana artik. ben evin icinde gezinirken bile yoruluyorumkızlar sırt ağrım dayanılmayacak seviyede dr. a gitsem mi ? ne oturabiliyor nede yatabiliyorum zaten masa başı çalışıyorum çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?