- 30 Ocak 2015
- 19.874
- 28.720
- 798
- 29
Onu bende duymuştum bakalm bi dahaki gittiğimde doğumla ilgili bisey söyler heraldebenim tosunum 26.haftadan bu zamana vertex yani bas asagi duruyorgerci haftasina gore 3 hafta onden gidiyor.29 haftalik bebekle uyumluydu o zaman
o zamandan beride donmedi Kuzum. ama dogum sancisiyla bile donen bebekler oluyormus duydum. ne kadar riske eder drun bilemem
cnm izine ayrilsana artik. ben evin icinde gezinirken bile yoruluyorumbu haftalarda calismayi hayal bile edemem su halde. bence sen de dinlenmek icin izne ayrilmalisin
Ben onu yapablr miyim alsam onu dusunyrm yaa tvde gorunce midem kalkiyo vallaKızlar burun aspiratörü aldınız mı? Ben otri bebe düşünüyorum ama alan yada kullanan var mı aranızda?
Canım dayanılmıyacak gibiyse hiç bekleme, bende yatarken zorlanıyorum artık.. Son 1,5 ay.. Allahım hayırlısıyla bir geçseydi şu süre :/kızlar sırt ağrım dayanılmayacak seviyede dr. a gitsem mi ? ne oturabiliyor nede yatabiliyorum zaten masa başı çalışıyorum çok zorlanıyorum
Ben eşime yaptırırım heralde nefesi daha kuvvetliBen onu yapablr miyim alsam onu dusunyrm yaa tvde gorunce midem kalkiyo valla
Bence erken değil cnm. Şunum şurasında nr kaldı doğuma. Devlet hastanelerinde malesef böyle detaylı sorulara düzgün cevap vermiyorlar. Bebek iyi mi iyi tamam ne kilo ne boy hiç ilgi yok. Benim doktorum 36.hafta da çatı muayenesi yapcam dedi. Ay tırstım şimdiYa kizlar ben yarin dr gidicem merak ettigim o kadar cok sey var ki devlet hastanesine gidiyorum orda da pek bisi soylemiyo bu dr çati olcumu ne zaman yapiliyo,bebis kaç kilo,boyu ne kadar, nst ye ne zaman giriliyo, hastanede kaç gun yatiriliyo, falan bir sürü soru bunlati sormak icin erken mi
Bak o olablrBen eşime yaptırırım heralde nefesi daha kuvvetli
Aynen. Hiç yoktan iyidir diyip ses çıkartmıyoruz ama zaten doğum masrafları yetiyor üstüne maaş alamamakparanın toplu alınması cok sacma zaten her ay alınmalı. Herkesın bıurıkmısı mı var kenarda. Yıllardır bı cozum bulamadılar buna. Dogum ıznı de cok kısa zaten
Otri bebeKızlar burun aspiratörü aldınız mı? Ben otri bebe düşünüyorum ama alan yada kullanan var mı aranızda?
chıcco park yataklar güzel cnm baya guzel.en iyisi onlar ama dediğin gibi pahalikızlar bu arada ben park yatak arayısındaydım pratik katlanır olsun(sürekli tasıyacağım cunku) ve sallanır istedim..
ilk
chicco nun http://www.e-bebek.com/chicco-lullaby-europa-design-park-yatak_CHI-084900 bu modelini almayı dusundum... sonra sallanma konusunda bu olmadı ki zaten fiyatı da gereksiz pahalı..
sonra
sallanan model ararken kraft calipso alayım dedim.. ve arastırmalarım sonucunda katlanma noktasında sıkıntı yasannıyormuş ve buyuk aynı zamanda... fiyatı da ortalama üstü yine..
ve en sonunda
karar verdim bizzat katladım hem sallanıyor hemde cok pratik geldiği için http://www.e-bebek.com/baby-plus-park-yatak_BYP-P612ELF bunu almaya karar verdim ve fiyatıda acayip ucuz geldi kendinide cok beğendim... ekstra gereksiz hiç bişeyi yok ve benim için cok uygun geldi.. içine bi yatak yorgan tamamdır kararım
bebek arabasında da travel sistem ve rahat kullanılabilir cok yer kaplamadan kolay katlanır bir model arıyordum o yuzden
baston katlanıyor diye buna bakıyordum http://www.e-bebek.com/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-658000
ama dun ebebek mağazasında tüm arabaları tek tek denedikten sonra bu arabaya hayran kaldım pıt diye kapanıyor fiyatı görünce cok cok daha bir sevdim ve kesin karar bunda kıldım ... ki 3 tekerlekli hiç düşünmüyordum.. bu arabaya puseti 149 liraya alıp(kampanyadan da faydalanarak) travel sistem yapacağım puset cok guzel oturuyor cadırı tam kapanıyor..düşünebilrsiniz:) araba bildiğiniz 678öiraya geliyor:) öbür baktığımın yarısı.. ve daha hoşuma gitti..
bu iki markanın da ithalatını e bebek yaptığı için fiyatları böyleymiş.. :)
Canim benim annem de kardeslerim dekv.ler de burda ama bazen insan kendini yine yalniz hissediyor kardeslerimin biri okuyor biri calisiyor pek bi yararlari yok kv zaten hasta annem de hasta kac haftadir evde bi cocuk karnimda 2cocukla kaldim tek basima. Herkesin kendine gore isi gucu oluyor en iyisi yapabildivimiz kadar yapmak kendini cok zorlamaBen yorganları verdim yıkamaya onlar yerleştirilecek halıları da 4 ay önce vermiştim şimdi tekrar vereceğim de kirlenirler diye malum her gün ev süpüremiyorum. Ne yalan söyliyeyimeşimde akşam salonun fotoğrafını çekti anasının dağınıklığını görsün oğlum kanıt olarak diye sözde şaka yapıyor ama ben üzüldüm valla yoksa temizlik tertip konusunda hassasım ama bel fıtığım var ve üstüne de grip oldum. Koca şehirde bir akrabam bile yok yardım edecekbazen kendimi yalnız hissediyorum yaa
Bence yeterli cnm. Benimde hemen hemen o kadar. Yetmicek gibi olursa doğumdan sonra tekrar alırız. O süslü tulumları bende düşündüm. Bence fotoğraf için çok hoş olur. Olmadı fotoğraf çekildikten sonra çıkartır normal takım giydirirsin ama bu da olur diye düşünüyorum.Kıyafet olarak; 0-3 ay için 10 tane alt-üst, 10 tane çıtçıtlı zıbın, 5 tane tulum, 2 tane iç zıbın yeterli midir annelerÜtümü bitirdim düzenlerken 0-3 ay için olanların sayısı aşağı yukarı bu şekilde. Eldiven, çorap ve önlüklerimiz de var.
kızlar bu arada ben park yatak arayısındaydım pratik katlanır olsun(sürekli tasıyacağım cunku) ve sallanır istedim..
ilk
chicco nun http://www.e-bebek.com/chicco-lullaby-europa-design-park-yatak_CHI-084900 bu modelini almayı dusundum... sonra sallanma konusunda bu olmadı ki zaten fiyatı da gereksiz pahalı..
sonra
sallanan model ararken kraft calipso alayım dedim.. ve arastırmalarım sonucunda katlanma noktasında sıkıntı yasannıyormuş ve buyuk aynı zamanda... fiyatı da ortalama üstü yine..
ve en sonunda
karar verdim bizzat katladım hem sallanıyor hemde cok pratik geldiği için http://www.e-bebek.com/baby-plus-park-yatak_BYP-P612ELF bunu almaya karar verdim ve fiyatıda acayip ucuz geldi kendinide cok beğendim... ekstra gereksiz hiç bişeyi yok ve benim için cok uygun geldi.. içine bi yatak yorgan tamamdır kararım
bebek arabasında da travel sistem ve rahat kullanılabilir cok yer kaplamadan kolay katlanır bir model arıyordum o yuzden
baston katlanıyor diye buna bakıyordum http://www.e-bebek.com/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-658000
ama dun ebebek mağazasında tüm arabaları tek tek denedikten sonra bu arabaya hayran kaldım pıt diye kapanıyor fiyatı görünce cok cok daha bir sevdim ve kesin karar bunda kıldım ... ki 3 tekerlekli hiç düşünmüyordum.. bu arabaya puseti 149 liraya alıp(kampanyadan da faydalanarak) travel sistem yapacağım puset cok guzel oturuyor cadırı tam kapanıyor..düşünebilrsiniz:) araba bildiğiniz 678öiraya geliyor:) öbür baktığımın yarısı.. ve daha hoşuma gitti..
bu iki markanın da ithalatını e bebek yaptığı için fiyatları böyleymiş.. :)[/QUO
Bunlarla sonradan çektiriyorlar galiba. Ben hep 2aylık çekimlerde gördüm bunları.Bir de aklıma takılan şöyle bişey var; Bebeğin ilk kıyafeti olarak özel tasarım tulumlar olur mu? Hastanedeki ilk fotoğrafları için düşündüm. İç zıbın, alt-üst takım ve üstüne bu tulum olur mu ? Yoksa bu şekildeki tulumları daha sonra mı giydiriyorlar? Ahh ne tecrübesizim ben yaa etrafımda da yakın biri olmadı doğum yapan. Herşeyi burdan öğreniyorum
Eki Görüntüle 1724515
yaaaaaaaaaaaaa ben napicam yaaa, terzi hamilelik çekimi için kıyafetimi yetiştirmedi
cuma da fotoğrafçı arkadaşım günü birlik ankaraya geliyor, çekimini yapalım dedi ortada kıyafet yok
napcaaam şimdi klasik bişy mi giyim bu tontiş halime nerden elbise bulacağım[/QUOT
ah çok karışmış durumlar. Bitirme sansı yokmu terzinin? 3-4gün var daha.yaaaaaaaaaaaaa ben napicam yaaa, terzi hamilelik çekimi için kıyafetimi yetiştirmedi
cuma da fotoğrafçı arkadaşım günü birlik ankaraya geliyor, çekimini yapalım dedi ortada kıyafet yok
napcaaam şimdi klasik bişy mi giyim bu tontiş halime nerden elbise bulacağım
Bende çekim istiyorum Ama çok üşeniyorum elbise vs ayarlamaya
doğru diyosun canım yetmezse alınırBence yeterli cnm. Benimde hemen hemen o kadar. Yetmicek gibi olursa doğumdan sonra tekrar alırız. O süslü tulumları bende düşündüm. Bence fotoğraf için çok hoş olur. Olmadı fotoğraf çekildikten sonra çıkartır normal takım giydirirsin ama bu da olur diye düşünüyorum.
ah çok karışmış durumlar. Bitirme sansı yokmu terzinin? 3-4gün var daha.
Bende çekim istiyorum Ama çok üşeniyorum elbise vs ayarlamaya
Güzel günlerde kullanalım inşallah canım. Bizim odamız da krem ağırlıkta oldu :)bu benimkinin aynısı :) bende çok aradım uyku seti ama istediğim gibi bulamadım. en son taçtan bunu aldım 1 hafta önce. renkli olması güzel bizimkinin her şeyi mavi çünkü bari bu renkli olsun dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?