2016 Şubat Anneleri

Onu bende duymuştum bakalm bi dahaki gittiğimde doğumla ilgili bisey söyler heralde

kızlar sırt ağrım dayanılmayacak seviyede dr. a gitsem mi ? ne oturabiliyor nede yatabiliyorum zaten masa başı çalışıyorum çok zorlanıyorum
Canım dayanılmıyacak gibiyse hiç bekleme, bende yatarken zorlanıyorum artık.. Son 1,5 ay.. Allahım hayırlısıyla bir geçseydi şu süre :/

Anneler selam, ve tabii anne olacaklar..
Bu ikindi Doğumum olacak ama her doğum her şey farklı..
Hafta sonundan beri fazla takip edemedim babam geldi şehir dışında İzmir deyim de ben..cuma akşamdan beri 2 bacak aramda ağrı var ama durulmicak gibi değil.çarşamba kontrolüm var ama yine de belki benim gibi olan vardır..
Çok fazla yormadim da kendimi her yere araba ile gittik..

Sizce ne olabilir??

Bence erken değil cnm. Şunum şurasında nr kaldı doğuma. Devlet hastanelerinde malesef böyle detaylı sorulara düzgün cevap vermiyorlar. Bebek iyi mi iyi tamam ne kilo ne boy hiç ilgi yok. Benim doktorum 36.hafta da çatı muayenesi yapcam dedi. Ay tırstım şimdi

paranın toplu alınması cok sacma zaten her ay alınmalı. Herkesın bıurıkmısı mı var kenarda. Yıllardır bı cozum bulamadılar buna. Dogum ıznı de cok kısa zaten
Aynen. Hiç yoktan iyidir diyip ses çıkartmıyoruz ama zaten doğum masrafları yetiyor üstüne maaş alamamak uçan kuşa borçlu oluruz o ara. Bu benim için iyi olacak aslında tek maaşa hazırlık evresi gibi :/
Alo danışma hattına sorayım bir. Bizim muhasebede bir amca var sorma gitsin :/ ne sorsam yasa neyse öyle diyor. E işte yasa ne diye soruyorum ya ben sana :/ gidip kendim gösteriyorum yasayı da sonunda...

Kızlar burun aspiratörü aldınız mı? Ben otri bebe düşünüyorum ama alan yada kullanan var mı aranızda?
Otri bebe

C
chıcco park yataklar güzel cnm baya guzel.en iyisi onlar ama dediğin gibi pahali

Kıyafet olarak; 0-3 ay için 10 tane alt-üst, 10 tane çıtçıtlı zıbın, 5 tane tulum, 2 tane iç zıbın yeterli midir anneler Ütümü bitirdim düzenlerken 0-3 ay için olanların sayısı aşağı yukarı bu şekilde. Eldiven, çorap ve önlüklerimiz de var.

Bir de aklıma takılan şöyle bişey var; Bebeğin ilk kıyafeti olarak özel tasarım tulumlar olur mu? Hastanedeki ilk fotoğrafları için düşündüm. İç zıbın, alt-üst takım ve üstüne bu tulum olur mu ? Yoksa bu şekildeki tulumları daha sonra mı giydiriyorlar? Ahh ne tecrübesizim ben yaa etrafımda da yakın biri olmadı doğum yapan. Herşeyi burdan öğreniyorum

Canim benim annem de kardeslerim dekv.ler de burda ama bazen insan kendini yine yalniz hissediyor kardeslerimin biri okuyor biri calisiyor pek bi yararlari yok kv zaten hasta annem de hasta kac haftadir evde bi cocuk karnimda 2cocukla kaldim tek basima. Herkesin kendine gore isi gucu oluyor en iyisi yapabildivimiz kadar yapmak kendini cok zorlama

Bence yeterli cnm. Benimde hemen hemen o kadar. Yetmicek gibi olursa doğumdan sonra tekrar alırız. O süslü tulumları bende düşündüm. Bence fotoğraf için çok hoş olur. Olmadı fotoğraf çekildikten sonra çıkartır normal takım giydirirsin ama bu da olur diye düşünüyorum.

Karar verdiğiniz arabanın markası nedir?:)

yaaaaaaaaaaaaa ben napicam yaaa, terzi hamilelik çekimi için kıyafetimi yetiştirmedi
cuma da fotoğrafçı arkadaşım günü birlik ankaraya geliyor, çekimini yapalım dedi ortada kıyafet yok
napcaaam şimdi klasik bişy mi giyim bu tontiş halime nerden elbise bulacağım

Bunlarla sonradan çektiriyorlar galiba. Ben hep 2aylık çekimlerde gördüm bunları.
Zaten ebeler bunları giydirmezler :/ ne kadar sade kıyafet varsa onları tercih etmek daha iyi ilk etapta.
Benimde 5.çocuğum olduğunda değilde bakınırken dikkatimi çekmişti. Bu tulumlar çok büyük oluyor yeni doğduklarında nasıl olacak diye araştırmaya girmiştim

Ayrıca kıyafet konusunda gayet iyi almışsın bence bunlar yeterli hem atla deve değil ya eksik kalan olursa gidip alınır iki parça

Ay bebde

doğru diyosun canım yetmezse alınır süslü tulumlar çok şık görünüyor canım sen de alabilirsin, hastanede giydirmezlerse eve çıkınca bebişi görmeye gelenler için giydiririz

ah çok karışmış durumlar. Bitirme sansı yokmu terzinin? 3-4gün var daha.
Bende çekim istiyorum Ama çok üşeniyorum elbise vs ayarlamaya

instagramdan yazdım ulaşmadı,
aradım şimdi tlf kapalı fotoğrafçı arkdaşın baldızıydı ona söyledim
şimdi ona ulaşmaya çalışırım dedi eğer yetiştiremezse başka alternatif bulmam gerek

bu benimkinin aynısı :) bende çok aradım uyku seti ama istediğim gibi bulamadım. en son taçtan bunu aldım 1 hafta önce. renkli olması güzel bizimkinin her şeyi mavi çünkü bari bu renkli olsun dedim :)
Güzel günlerde kullanalım inşallah canım. Bizim odamız da krem ağırlıkta oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…