aynı durumdayım ben de okula devam ediyorum doğum sonrasını düşünerek. İnş. dayanabiliriz canım Allah kolaylık versin hepimize.Çok uyudum ya uyanmam şart :) bebeğim desen oo içimde o kadarcik alanda nasıl bu denli fazla hareket edebilir :) canimi acitiyor bazen. Kasilmalarim var. Göğsümün altına baskı yapıyor. Korkmaya başladım. Kasılmalardan. Hangi durumda doktor aranmalı? Doktora gidilmeli? İnsan bilemiyor. Su izinleri doğum sonuna aktarmam gerekmesi birakirdim işi... Sanırım okulda da çok yoruluyorum. Ne kadar motive olsam da okulda...
Bel ve sırt ağrılarım başladı benim de. Uyumak zaten burda herkesin sorunu canım doğumdan sonra da uyku yok bizlere bakalım ne olacakErkeennn bir günaydın herkese,zaten 2:00 falan gibi ancak dalabilmiştim uykuya bel kasık ağrısı,nefes darlığı bu kadarına izin verdi bakalım az bir zamanımız kaldı ama çok zorlanmaya başladım son zamanları da sağlıkla geçirip zamanında sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah kuzulara
inş. bi sıkıntı çıkmaz canım iyi düşün, iyi olsun inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz.günüm çok kötu geciyo sabah kontrole gittigimde bebeğimin başinin altinda su birikintisi varmiş dr beni başka hastaneye perinatoloji bölümune gonderdi simdi sira bekliyorum zorlukla ayakta duruyorum
Yaaa cok sirinsiniz, kafana takmamani soylemistimm.. bebegin cook iyi Masallahçok mes'udummmm
dün geve yatakta uzanırken öylesine sarıldık birbirimize
sessiz sakin takılan oğlum ilk defa babasına sert ve uzun tekmeler attı
babamız ilk defa böyle varlığını hissetti ahaaa vurdu , aaaa cok sert vurdu , aaaaaa diyip durdu 10 dk kaldı öylece
sonra sırtını döndü uyumuş gibi yaptı bi yandan burnunu çekiyor, sabah sordum hayırdır duygulandım gözlerim doldu dedi
aayhhh bu günleride görmeeeekk varmışşş
onu bende merak ediyorum. Gögüs kalkanı almalı mıyım?firkan Canım şu göğüs kalkanı ve göğüs pedi olayında ikisinide almaya gerek var mı ben kalkan almadım sadece göğüs pedi aldım kalkan lazm mı illa ki ?
günüm çok kötu geciyo sabah kontrole gittigimde bebeğimin başinin altinda su birikintisi varmiş dr beni başka hastaneye perinatoloji bölümune gonderdi simdi sira bekliyorum zorlukla ayakta duruyorum
Çok geçmiş olsun canım inş önemli degildir.günüm çok kötu geciyo sabah kontrole gittigimde bebeğimin başinin altinda su birikintisi varmiş dr beni başka hastaneye perinatoloji bölümune gonderdi simdi sira bekliyorum zorlukla ayakta duruyorum
firkan Canım şu göğüs kalkanı ve göğüs pedi olayında ikisinide almaya gerek var mı ben kalkan almadım sadece göğüs pedi aldım kalkan lazm mı illa ki ?
Bende almadım canım ya Ped aldım. Aman boşver oda eksik kalsın.
Gögüs pedi süt akınca dışarı çıkmasın diye. Birde uçları çok belli olmasın diye güzel. Kalkan tamamen farklı onunla dışarda gezmek eziyet zaten. Ben gögüslerin yara olduğunda almıştım. Evdeyken onu koyarak gögsü kapatıyordum damla damla süt akıyordu o iyileştirdi yaraları...onu bende merak ediyorum. Gögüs kalkanı almalı mıyım?
Kızlar burun aspiratörü aldınız mı? Ben otri bebe düşünüyorum ama alan yada kullanan var mı aranızda?
Günaydın annisler.benim gece burnum durmuyor. hep bi kanama halinde.hatta dün gece bogazima akmis tadından uyuyamadim.burun kanamasi yasayaniniz var mi.ka sulandirici kullanıyorum acaba artik fazla mi geliyor ki
onu bende merak ediyorum. Gögüs kalkanı almalı mıyım?
Bebisin iyi olmasina sevindim...yalniz doktorlar geneli pek onermez paniklersin kolayci bir yorum..sakinlestirmek onun ve ekibinin isi..ben doktoruma ben vok korkuyorum ama hemde spinal istiyorum dedigimde oo kendine hic dokundurtmayan hastalar var onlarida spinal yaptik bisey olmaz vs diyor...genel olmayiz insallah agrisi derdi cok bebisi goremiyosunHayırlı kandiller kızlar Dr gittik geldik iki kere nst girdim korktum biraz açıkçası Dr bebek uyuyordu galiba yeniden çeksinler dedi
Kan idrar tahlili verdim iyi çıktı onlarda
Midem için hap yazdı bebisim de iyi çok şükür hareketlerini takip et mutlaka dedi beş ocaga çağırdı ozaman doğum konuşuruz dedi epidural sezeryan düşünüyorum dedim paniklersin en iyisi genel olmak dedi
günüm çok kötu geciyo sabah kontrole gittigimde bebeğimin başinin altinda su birikintisi varmiş dr beni başka hastaneye perinatoloji bölümune gonderdi simdi sira bekliyorum zorlukla ayakta duruyorum
Ben kendi kremini kendim yapıyorum şimdilik canım ayva çekirdeklerini az suda bir gece beklet bulabilirsen hakiki Gül suyu olsun hem güzel kokuyor hem de besliyor sonra da göğüs uçlarına sür yumuşacık yapıyorkalkan geeksı bence ya.kızlar bıde gögüs yara olacak ya arastırdınız mı nasıl yapmak gerek hangı krem iyi?
Ben kendi kremini kendim yapıyorum şimdilik canım ayva çekirdeklerini az suda bir gece beklet bulabilirsen hakiki Gül suyu olsun hem güzel kokuyor hem de besliyor sonra da göğüs uçlarına sür yumuşacık yapıyor
Zeytin yağı sürün o da iyi gelir hiç sürmemekten iyidir.Yaa benimde karnim o kadar buyuduki illaki catlicak, baska ihtimal yok yani.. hatta badem yagim bitti 5 gundur suremiyorumda iyice sinir oldum alicam unutuyorum devamli.. grrrr :/
Ayrıca bence bu haftaya kadar çatlardı çatlasaydı bundan sonra çok zannetmiyorum. okuduğum kişiler ya 28-30lar civarında çatlıyor ya da pek çatlamıyorYaa benimde karnim o kadar buyuduki illaki catlicak, baska ihtimal yok yani.. hatta badem yagim bitti 5 gundur suremiyorumda iyice sinir oldum alicam unutuyorum devamli.. grrrr :/
Ne olur ne olmaz diye göğüs koruyucu da aldım e-bebekten. Yalnız kremi küçük bir cam kasede buzdolabında saklayın ki çünkü tamamen doğal olduğundan bozulmasınBunu annemde soyledi. Bizi emzirirken hep surmus. Simdiden basla diyordu. Yapayim bende bari :)
Yaaa cok sirinsiniz, kafana takmamani soylemistimm.. bebegin cook iyi Masallah
bacağın tam üstüne yaptım canım. yumuşak bir yer buldum ve batırdım iğneyi. çünkü 2 haftadır kolum gerçekten yetmiyordu. kasığa yakın diyebilirim.Canım benim iğneleri eşim yapıyor, alışamadım bir türlü, şimdilik koldan gidiyoruz, bacaktan nasıl yapıyorsun, hangi kısıma?
Bebisin iyi olmasina sevindim...yalniz doktorlar geneli pek onermez paniklersin kolayci bir yorum..sakinlestirmek onun ve ekibinin isi..ben doktoruma ben vok korkuyorum ama hemde spinal istiyorum dedigimde oo kendine hic dokundurtmayan hastalar var onlarida spinal yaptik bisey olmaz vs diyor...genel olmayiz insallah agrisi derdi cok bebisi goremiyosun
Ayrıca bence bu haftaya kadar çatlardı çatlasaydı bundan sonra çok zannetmiyorum. okuduğum kişiler ya 28-30lar civarında çatlıyor ya da pek çatlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?