Ya valla ne bileyim doktor kuvvetli tepik yersen ayağıdır demişti o yüzden sol tarafımda hafif kasığa sağlam yiyorum tepiği ondan öyle dedimCanım kasığına vurduğu ayakları değil kafası olmasın
Kadın olmak zor, ama birşey diyimmi etrafımda kişilerin dediği hiç birşeyi yaşamadım.. Şöyle kilo alıcaksın, çok ağrın olucak, hep kusucaksın, reflüden uyuyamıyacaksın.. Bundan sonra ne olur bilmem ama bazı şeylerde pisikolojik sanırım.. Beni testler çok yordu, hiç yaşamamış farzediyorum o kısmı zaten.Valla başımıza neler gelecek gorecegizsaglikla dogsunlar da minikler..
inş. erken almaya gerek kalmaz canım sen içini ferah tut.Ceviz ve yumurtayı hergün yiyorum canım sütü de her gün içmeye özen gösteriyorum. Doktor bir hafta geri deyince üzüldüm böyle az alırsa kilo erken alabiliriz dedi
çok sağol canım doğum hakkında bişey söylemedi şuan için. Söylediklerini aklımın bi köşesine yazdımBana sormamissin ama bende bisiler söyleyeyim.. Bende ilk Doğumum normal epidural di..herhalde yaklaşık 5cm açıklıkla epidural iğnesini vurdular öğlen 12 1 gibi..sonra sancim.başladı ama adet sancısı gibi öyle kötü ağrılı değil zaten epidural in avantajı o sanciyi sancı gibi hissetmiyorsun..15.45 de de Doğumum gerçekleşti..eğer imkânın varsa doktoruna okeyi verirse epidural yaptır..
Kuzenim normal yaptı gece 00.00 gibi hastaneye gitti 07.00 de doğum yaptı..ama canı çok yanmış ikinma da değil de sancida..doğumdan çıktığında kendini o kadar sıkmis ki yanakları cildi kızamık geçirmiş gibiydi..
En güzeli epidural normal :))
sağol canım cevabın için. Eğer bi aksilik olmazsa normal normal istiyorum. Epidural çok rahat ozaman. Hakkımızda hayırlısı olsunBen alinti yapmayi bilmiyorum ES-ER msj Boyle cvp vericem. Epiduralli normal dogumu tavsiye ederim Ben Cok memnun kaldim. Ilk dogumum normaldi ve acilma olmadigindan suni sanci verdiler Cok zorlandim tabi bebis gelince unutuluyor.epiduralli de ise 5 cm acilmadan sonra epidural verdiler ama zaten dogumdan iki gun once muayenede acilmam 3 cmdi. Cok rahat ettim deli sancin oluyor Ama hissettigin Cok az. hatta bi ara bi 5 dk uyuyakalmisim. Elime de bi buton verdiler istedigim zaman basip epidural aldim dogum aninda ikinmak problem olur diye korkmustum oyle bisey yok kendini iyi hissettigin den ve sancinin en ust esiginde az da olsa hissettiginden bi ikiniyon ki bebis geliveriyor. Tek problemi var dogumdan sonra bazen beline bi agri saplaniyo kilitleniyo arada. O da Cok buyuk problem degil benim icin. Bunda da plesantam asagida ama normal olursa epidural alicam.
Çok teşekkur ederim hepinize iyi dileklerinoz için o kadar çok kişi yazmiş ki hepinizi nasil ekliyecegimi bilemedim ama cogunuz sürekli yaziştiğimiz kisiler kanuni sultan süleyman E.A.Hastanesine gittim oglen 1:30 gibi girdim dr peritenolog un odasi yaklaşik 1 saat kontrol etti üstten de alttan da bebisin tum organlari iyi ama kafasi buyuk gelisimi zaten iki hafta onden gidiyordu ama kafasi normalin üstunde kaliyo bir onceki dr dedigi gibi sivi goremedi ama kafa tasindaki aralik max 10mm olmasi gerekirken 14mm oldugunu söyledi dr tam teşhis koyamadi Cuma günü sabah tekrar gidicez kontrol edicek hani üzmemeye calisiyorum kendimi sizlerde dualarinizi eksik etmeyin benden bebisimden ama biraz internette araştirma yaptim allah kimsenin başina vermesin boyle birsey normale donenler de var bebegini aldiranda veya dogduktan sonra bu yuzden kaybedenlerde allah hakkimizda hayirlisini verir insallah dedigim gibi bu guzel gunde dualarinizda beni de esirgemeyin
Canimm kendini uzupte strese sokma sakin,insallah saglikli bir evladin olur dualarimiz seninleÇok teşekkur ederim hepinize iyi dileklerinoz için o kadar çok kişi yazmiş ki hepinizi nasil ekliyecegimi bilemedim ama cogunuz sürekli yaziştiğimiz kisiler kanuni sultan süleyman E.A.Hastanesine gittim oglen 1:30 gibi girdim dr peritenolog un odasi yaklaşik 1 saat kontrol etti üstten de alttan da bebisin tum organlari iyi ama kafasi buyuk gelisimi zaten iki hafta onden gidiyordu ama kafasi normalin üstunde kaliyo bir onceki dr dedigi gibi sivi goremedi ama kafa tasindaki aralik max 10mm olmasi gerekirken 14mm oldugunu söyledi dr tam teşhis koyamadi Cuma günü sabah tekrar gidicez kontrol edicek hani üzmemeye calisiyorum kendimi sizlerde dualarinizi eksik etmeyin benden bebisimden ama biraz internette araştirma yaptim allah kimsenin başina vermesin boyle birsey normale donenler de var bebegini aldiranda veya dogduktan sonra bu yuzden kaybedenlerde allah hakkimizda hayirlisini verir insallah dedigim gibi bu guzel gunde dualarinizda beni de esirgemeyin
Canım çok geçmiş olsun, belkide o aralık büyüdükçe düzelir, genetik olarak kafası büyük olamazmı? çok duydum böyle şeyler, büyüdükçe kafa normale dönecektir.. Dualarımız seninle canım, güzel haberlerini bekliyoruz..Çok teşekkur ederim hepinize iyi dileklerinoz için o kadar çok kişi yazmiş ki hepinizi nasil ekliyecegimi bilemedim ama cogunuz sürekli yaziştiğimiz kisiler kanuni sultan süleyman E.A.Hastanesine gittim oglen 1:30 gibi girdim dr peritenolog un odasi yaklaşik 1 saat kontrol etti üstten de alttan da bebisin tum organlari iyi ama kafasi buyuk gelisimi zaten iki hafta onden gidiyordu ama kafasi normalin üstunde kaliyo bir onceki dr dedigi gibi sivi goremedi ama kafa tasindaki aralik max 10mm olmasi gerekirken 14mm oldugunu söyledi dr tam teşhis koyamadi Cuma günü sabah tekrar gidicez kontrol edicek hani üzmemeye calisiyorum kendimi sizlerde dualarinizi eksik etmeyin benden bebisimden ama biraz internette araştirma yaptim allah kimsenin başina vermesin boyle birsey normale donenler de var bebegini aldiranda veya dogduktan sonra bu yuzden kaybedenlerde allah hakkimizda hayirlisini verir insallah dedigim gibi bu guzel gunde dualarinizda beni de esirgemeyin
Kizlar ayak tirnaklarini kesebilen varmiay cok komik bi durum ya cebellendm resmen
Annem kesti sağolsun
Valla ben kesemiyorum kocamda korkuyo kesemiyor canım annem yetişiyor her zaman ki gibi imdadıma
Canım Bence sen farklı bir doktora görünüp bilgi al. belki bdt ni göründüğün doktor bile farklı söyleyebilir ya da bu konu da yardımcı olur ona görede doktoruna gittiğinde konuşursuniki haftam doğum sonrasına ertelenmiyo canım ama bu benim için problem değil. Sadece bu hafta hesabında bi yanlışlık var bencede. Sizce doktorumu yarın aramalı miyim yoksa iki hafta sonra gel dedi gidince mi netlestirsem
hayırlı olsun canım ekledim tabloya. Tabloya eklenmek isteyen arkadaşlar, bebişlerin ismi belli olan arkadaşlar bana mesaj atabilirsinizvalla tatlım biz daha doğum için konuşmadık 32+0da gitmiştim çalışabilir raporu için 2256 gr, 44cmdi bebişim. bebeği suyumu iyi gördü erken doğumu tetikleyen bir durumun sezeryanı zorlayan bir durumun yok dedi rahim yolu 34 mm miş. kendi sürpriz yapmadığı sürece günü 10 şubatı bekleriz dedi. hatta bir sonraki randevumu 9 ocak a verdi, kendinde bir değişiklik hissedersen yine gelirsin öncesinde gelmene gerek yok, doğumu da o zaman konuşuruz kesin olarak dedi. sen Cem beyi başkalarından da mı duydun?
bu arada benide listeye ekler misinizES-ER ? doğum tarihim şuan için 10 Şubat, Allah nasip ederse Name adında bir kızım olacak
Kizlar ayak tirnaklarini kesebilen varmiay cok komik bi durum ya cebellendm resmen
hayırlı olsun canım ekledim tabloya. Tabloya eklenmek isteyen arkadaşlar, bebişlerin ismi belli olan arkadaşlar bana mesaj atabilirsiniz
Çok şükür bende de bulantı falan olmadı başlarda kanama oldu iğneler falan gecti şükür.. Hastaneden aradılar yarin normal doğum icin egitim varmış ona eşimle gidicem bakalım tırsak bana bi faydası olur belkiiKadın olmak zor, ama birşey diyimmi etrafımda kişilerin dediği hiç birşeyi yaşamadım.. Şöyle kilo alıcaksın, çok ağrın olucak, hep kusucaksın, reflüden uyuyamıyacaksın.. Bundan sonra ne olur bilmem ama bazı şeylerde pisikolojik sanırım.. Beni testler çok yordu, hiç yaşamamış farzediyorum o kısmı zaten.
Ayyy benimki kız olsaydı Arya istiyordum çokBenim bebişin adı değişti yavrum ya :)) aryaydı Lidya oldu
değiştirdim canım hayırlısı olsun içinize hangisi siniyorsa o olsunBenim bebişin adı değişti yavrum ya :)) aryaydı Lidya oldu
Oo ne güzel öğrendiğin şeyleri bizimle paylaşırsan çok seviniriz.. Unutma normal doğumu rambo bandıyla yapıcaz... Analarımız ninelerimiz yapmışsa bizde yaparız.. PehhhÇok şükür bende de bulantı falan olmadı başlarda kanama oldu iğneler falan gecti şükür.. Hastaneden aradılar yarin normal doğum icin egitim varmış ona eşimle gidicem bakalım tırsak bana bi faydası olur belkii
Amin canim insallah duzelir şunun surasinda kac hafta kaldi ki zatenCanım çok geçmiş olsun, belkide o aralık büyüdükçe düzelir, genetik olarak kafası büyük olamazmı? çok duydum böyle şeyler, büyüdükçe kafa normale dönecektir.. Dualarımız seninle canım, güzel haberlerini bekliyoruz..
Niğde Aksaray arasında bir köy... Ve sadece köy böyle 10 gündür yola cıkınca ne sis kalıyor ne kırağıDaha önce yazmışmıydın ki bilemedim ama hangi il canım orası? Merak ettim.
Koruyucu baba iç güdüsü işte, annenin yanında da olsan aklı sende :))Ayhhh :)
Elbise icin ankara merkeze geldim isim uzun sürdü gec oldu yarin tekrar geleceğim diye annemde kalmaya karar verdim annemdeyim simdi. Ama geldiğimde beri kocam her yarım saate bir arıyor, annem artık sinirlenmeye başladı ama napim adamın canı sıkılıyor arama desemde arıyorepey alışkanlık yapıyor bu evlilik
Aynen canım ne kadar iyi insanlar olurlarsa olsunlar yinede nasıl olur bilmiyorum... Ki ben lohusalık döneminde depresyonun eşiğinden dönerim diye düşünüyorum kendi ailemden dolayı... Mübarek gün duaları eksik etmeyelim birbirimizden.. .Allah kolaylık versin... insan evini arar bende kv denin evinde kalamam ... sabır sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?