2016 Şubat Anneleri

Valla başımıza neler gelecek gorecegiz saglikla dogsunlar da minikler..
Kadın olmak zor, ama birşey diyimmi etrafımda kişilerin dediği hiç birşeyi yaşamadım.. Şöyle kilo alıcaksın, çok ağrın olucak, hep kusucaksın, reflüden uyuyamıyacaksın.. Bundan sonra ne olur bilmem ama bazı şeylerde pisikolojik sanırım.. Beni testler çok yordu, hiç yaşamamış farzediyorum o kısmı zaten.

Ceviz ve yumurtayı hergün yiyorum canım sütü de her gün içmeye özen gösteriyorum. Doktor bir hafta geri deyince üzüldüm böyle az alırsa kilo erken alabiliriz dedi
inş. erken almaya gerek kalmaz canım sen içini ferah tut.
çok sağol canım doğum hakkında bişey söylemedi şuan için. Söylediklerini aklımın bi köşesine yazdım
sağol canım cevabın için. Eğer bi aksilik olmazsa normal normal istiyorum. Epidural çok rahat ozaman. Hakkımızda hayırlısı olsun

Canım benim yegenime de doktor kafası büyük kafası büyük dedi hep.. Gelişimi hep önden gidiyordu ama kafası o haline göre bile daha büyüktü bir cok doktora gittik hepsi benzer seyleri soyledi son gittiğimiz doktor bebeğin hiç birşeyi yok dedi sadece normal doğurmakta zorlanırsın dedi ve teyzem 36. Haftada bu sebepten doktorunu değiştirdi iyiki de değiştirmiş . İkinci Doğumuydu ilk bebeği sezaryen olmasına ragmen ve bebegın kafası büyük olmasına ragmen normali denediler ama koca kafalı oglumuz kafadan cıkmadı :)) turp gibi hiçbirşeyi de yok tamamen genetik. Baska doktorlara da git mutlaka moralini yuksek tut eminim hiç birşeyi yoktur annesi ..:*

Canimm kendini uzupte strese sokma sakin,insallah saglikli bir evladin olur dualarimiz seninle

Canım çok geçmiş olsun, belkide o aralık büyüdükçe düzelir, genetik olarak kafası büyük olamazmı? çok duydum böyle şeyler, büyüdükçe kafa normale dönecektir.. Dualarımız seninle canım, güzel haberlerini bekliyoruz..

Canım Bence sen farklı bir doktora görünüp bilgi al. belki bdt ni göründüğün doktor bile farklı söyleyebilir ya da bu konu da yardımcı olur ona görede doktoruna gittiğinde konuşursun

hayırlı olsun canım ekledim tabloya. Tabloya eklenmek isteyen arkadaşlar, bebişlerin ismi belli olan arkadaşlar bana mesaj atabilirsiniz

Çok şükür bende de bulantı falan olmadı başlarda kanama oldu iğneler falan gecti şükür.. Hastaneden aradılar yarin normal doğum icin egitim varmış ona eşimle gidicem bakalım tırsak bana bi faydası olur belkii

Ayhhh :)
Elbise icin ankara merkeze geldim isim uzun sürdü gec oldu yarin tekrar geleceğim diye annemde kalmaya karar verdim annemdeyim simdi. Ama geldiğimde beri kocam her yarım saate bir arıyor, annem artık sinirlenmeye başladı ama napim adamın canı sıkılıyor arama desemde arıyor epey alışkanlık yapıyor bu evlilik

Oo ne güzel öğrendiğin şeyleri bizimle paylaşırsan çok seviniriz.. Unutma normal doğumu rambo bandıyla yapıcaz... Analarımız ninelerimiz yapmışsa bizde yaparız.. Pehhh

Amin canim insallah duzelir şunun surasinda kac hafta kaldi ki zaten

Koruyucu baba iç güdüsü işte, annenin yanında da olsan aklı sende :))

Allah kolaylık versin... insan evini arar bende kv denin evinde kalamam ... sabır sabır
Aynen canım ne kadar iyi insanlar olurlarsa olsunlar yinede nasıl olur bilmiyorum... Ki ben lohusalık döneminde depresyonun eşiğinden dönerim diye düşünüyorum kendi ailemden dolayı... Mübarek gün duaları eksik etmeyelim birbirimizden.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…