2016 Şubat Anneleri

Ayyy benimki kız olsaydı Arya istiyordum çok Lidya da pek güzelmiş

Aryayı eşim çok istiyordu sonra çok duyunca isimden sıkıldık ben hiç benimseyememiştim zati :) lidya benim ismimle aynı harfleri içerdiğinden direk aşık oldum saol kuzum :*

değiştirdim canım hayırlısı olsun içinize hangisi siniyorsa o olsun

Teşekkür ederim Canımm :**

Oo ne güzel öğrendiğin şeyleri bizimle paylaşırsan çok seviniriz.. Unutma normal doğumu rambo bandıyla yapıcaz... Analarımız ninelerimiz yapmışsa bizde yaparız.. Pehhh
Hahahha bantsız olmaz tabi yarın akşam yazarım bakalım ne yapmamız gerekiyormuş

Kizlar ayak tirnaklarini kesebilen varmi ay cok komik bi durum ya cebellendm resmen
Bende duştan sonra keseyim dedim daha kolay olur diye.. Bir o yandan bir bu yandan kıvranıp dururken esim yetişti imdadıma.. Önce Yok falan dedim ama.. Israr etti kendisi kesti:) sagolsun

Magnezyum kullanan varmi
ben kullanıyorum 3 gün içmezsem kramplar, bacak ağrıları geri geliyor. bende çok işe yaradı. gece uyuyamıyordum kalça bacak ağrısından. gerçi şimdide sırt kaburga ağrısından uyuyamıyorum ya :)

Kızlar beşiği miz geldi bugün ama boya kokuyor. Nasıl geçer bu koku
cnm yatagi kurup bir kac hafta havalandirmak gerek. bende bu hafta sonu kurup havalandirmaya baslicam.
bir de bebeginin gobek cevresinin 1hafta geriden geldigini yazmissin yanlis hatirlamiyorsam. alinti yapmamisim. benim bebegimde 3 hafta onden gidiyor. bu gibi durumlar usg yanilgisi olabildigi gibi, Allah korusun herhangi bir rahatsizligin gostergeside olabiliyormus.
ya da genetik faktorlerdenmis. bebek kilo almamaya devam ederse almalari bebegin icin daha iyi birsey. druna guvenmelisin, icini rahat tutmaya calis

@lucky25 miydi ?,nickini tam hatirlayamadim ama erken dogum yapan arkadastan haberi olan var mi kizlar? bebegi nasil acaba??

Kızlar bugün ebe ile randevum vardı o pıt pıt damar atması gibi olan şey hıçkırıkmış bazen uzun da sürebilirmiş normal diyo (ayy yerimm hıçkırıyomuş minnak şey ) çatı ağrısıda normalmiş herkeste olmayabilirmiş ama korkacak bişey yokmuş olabiliyormuş eliyle bebeğin pozisyonu nu bulmaya çalıştı biraz zorlandı bebeğin biraz küçük dedi sinir oldum daha geçen hafta ultrasonda herşeyi normal çıktı bence kendi bulamayınca benim bebeğimr suç atıyor uyuz :)))

la
Maşallah kilosu iyiymiş :) ama gelişimi önde gidiyorsa doğumunda ona göre erken tarih olur diye biliyorum benimde sat a göre 10 şubat ama 1 hafta önde gelişimi diye 4 şubat olarak hesaplıyorlar ve normal doğum şimdilik..

Çok geçmiş olsun canım,inşallah kendiliğinden düzelecek bir durumdur,şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim esirgesin kötülüklerden seni de bebeğini de. Pazartesi günü çok güzel haberler alırsın inşallah habersiz bırakma bizleri

Valla bende 4 senedir evliyim ama ne arayan ne soran acil bişey olmadıkça senin eşinin ilgisindendir o çok şanslısın :)

Bu karındaki sertleşme durumu bu akşam çok oldu.birşeye üzüldüm akşam....o saatten beri böyle.doktorum sertleşen bebek değil uterus dedi.bu durum çok korkutuyor beni.karnım her böyle oluşunda kötü kötü şeyler aklıma geliyor.uffff....üzülmicem diyorum yine üzülüyorum aynı şeylere ufff...

Canim sorunca buraya yazsana dr.un soylediklerini ben ancak haftaya gidebilirim
Csnim 90 az kalir ben cok ucuk rakamlar cikiyordu ama kacti unuttum. Artik olcmuyorum bile alistim cunku. Cok acile gittim ikiz olmasina ve konumlarina bagladilar. Benim en ufak bisey yesem veya azcik yorulsam carpinti oluyor tansiyon dusuyor nabiz yukseliyor. Bende yuksek seker, seker intoleransi, troid ve kansizlik gibi seylere bakildi bisey cikmadi. Bebekler hareket edince veya mideye bisey girince kalbe giden damarlara basinc yaptiklarindan carpinti oluyormus tum doktorlar ayni seyi soyledi. Cozum olarak da carpinti baslar baslamaz sola yatiyorum

Iznin yanmis artik senin icinde sorun yoksa gidince konusursunuz bence.

Sonucta 12 subat desede dogumuna net bir tarih bir daha ki kontrolde one ceker :) ama acaba iriliginide 33. Haftaya gore soylemis olabilir mi ? 34. Haftada zaten 2500 falan oluyorlar cunku. Yine ileride gelisimi ama cok olmamis olur eger oyleyse.

Onu doktoruna ilet bence bosuna diyet falan yapma sonra

Koruyucu baba iç güdüsü işte, anneında da olsan aklı sende :))

Valla bende 4 senedir evliyim ama ne arayan ne soran acil bişey olmadıkça senin eşinin ilgisindendir o çok şanslısın :)

Babaliktan degil bence :) yeni evliykende boyleydi 1.5 sene gecti boyle. Annem cok kiziyor bu ne dizinin dibinden ayrilmiyor bu niye yanliz birakmiyor seni. Halbuki ne ask ne koruyuculuk o sadece alismis birinin yaninda olmasina

Ayrıca bence bu haftaya kadar çatlardı çatlasaydı bundan sonra çok zannetmiyorum. okuduğum kişiler ya 28-30lar civarında çatlıyor ya da pek çatlamıyor

Bence bu tamamen yapısal birşey. Doğuma girerken 1 tane bile çatlağım yoktu. Doğum sonrasi inceledik ne kadar sevindim çatlaksız atlattığım için. Aradan 3 gün gibi bir süre geçti baktım ki göbek deliğimin hemen üstünde 2 tane çizgi kıpkırmızı sadece o kadarla kaldı allahtan. O yüzden haftanıza güvenmeyin. Karın zaten 35 ten sonra gerilmeye başlıyor. H heridigine

Amaaannnn daaa amaaannn laylay
sabahlar olmasin uykusuz geceler de loy loy :)

Farkettim ki 10 dk dan fazla sabit kalirsam kasiklarim kitleniyor. Ama hareket edince ara ara kalkip yürüyüş yapınca ağrım olmuyor. Bu yüzden en çok yatakta dönmem zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…