2016 Şubat Anneleri

Hımm tahminde bulunayım, ismin Dilay mı canım, bi onu türetebildim

Magnezyum kullanan varmi

Ben halen Magnezinc kullanıyorum cnm

Günaydın herkese,benim kızım oldu olası sakin aslında öyle dönmeler,sert tekmeler,uykudan uyandırmalar falan yaşamadık hiç ama şu son 1 haftadır hareketleri daha bir yavaşladı sanki gün içinde hissediyorum tabiki ama dokumalar şeklinde kilosu en son 2300 civarındaydı benimle aynı haftalarda olanlar aynı durumu yaşıyor musunuz merak ettim hani iyice büyüdüler ya yerleri mi daralıyor acaba

Canim tekmeler güçlendi ama sanki eskisinden daha az hareket ediyor gibi. Yeri dayalıdır. Normal galiba. :) günaydın :)

çok saol canım benim daha iyileri sizlerinde olsun :) aldım tatlım n11 den şimdi işe gelir gelmez ilk işim o oldu :):) ben 241 aldım deniz kızı olan halıyı 150*230 ebatları 30 tlde indirim verdi kızımın şansına hesaplı bir alışveriş oldu :):) çok saol tatlım ilgilendiğin için .İnşallah güzel gelirde içimize siner :)

Gunaydin annisler....gece hep uyanip wc ye gidiyorum uykum bolunup duruyo hic rahat yatamiyorum sabahta esimle birlikte uyaniyorum uyu iste dimi ne isin var 1 ay sonra hepimizi gorcem deli gibi uykusuzluktan cildircaz :)

ohh ohh canım ne güzel güle güle kullansın prenses:) hayırlı olsun, rica ederim ne demek:)

Gunaydin annisler....gece hep uyanip wc ye gidiyorum uykum bolunup duruyo hic rahat yatamiyorum sabahta esimle birlikte uyaniyorum uyu iste dimi ne isin var 1 ay sonra hepimizi gorcem deli gibi uykusuzluktan cildircaz :)

günaydın, aynen canım ya artık wcye gitmekten gına geldi, tam rahatladım ohh diyorum uzun bi süre gelmez sanıyorum hadi bi daha bi daha ve bi daha...her yerim ağrıyo zor dönüyorum sürekli uyanıyorum

kızlar günaydın benim dün kontrolüm vardı bebeğim 3 haftada hiç kilo almamış 2000 kiloda kalmış moralım cok bozuk ne yesem ne içsemde ortalamaya çıksa bebeğim

kızlar günaydın benim dün kontrolüm vardı bebeğim 3 haftada hiç kilo almamış 2000 kiloda kalmış moralım cok bozuk ne yesem ne içsemde ortalamaya çıksa bebeğim
bol bol muz ye tatlım muz çok güzel kilo aldırıyor bebeğe birde kaşar peyniri ve elma özellikle 3ünü hergün yemeye çalış.Üzülme inşallah toparlar annesi

Kaç haftalık hamilesin ?
Muz tavsiye ederim canım. Benim doktorum muz bebege çok kilo aldırır potasyum direk bebege gidiyor dedi. Günde 2 tane yiyebilsen iyi olur. Aman ha kuru kayısı ve incir yemegi unutma çünkü kabız olursun

Bozma moralinj canim. Kacinci haftadasin suan? Kalsiyum almaya calis sut peynir ve muz ye canim.

Vitamin hapi falan kullaniyor musun ? Biraktiysan tekrar kullanmaya basla bence. Toparlar ins hemencecik

bol bol muz ye tatlım muz çok güzel kilo aldırıyor bebeğe birde kaşar peyniri ve elma özellikle 3ünü hergün yemeye çalış.Üzülme inşallah toparlar annesi

günde 2 tane muz yediğim oluyor canım kaşar peynırıde yıyorum hep normal gıdıyordu kılosu ılk defa böyle oldu cok üzüldüm 3 haftada hıc mı kılo almaz bebek

canım zaten ne yemen ne içmen gerektiğini biliyosundur, belki dikkat edemiyosundur, sıkma canını, daha vakit var

muz, ceviz, kaşar, havuç, mandalina, badem, fındık, incir, kan üzümü, peynir, yoğurt, yumurta, et, yeşil mercimek, somon ye
ayran, kefir, süt, pekmez, kuşburnu iç

gunaydin anneler ve minikleri.... :))

günaydııııınnn

33 hafta 4 gun canım kuru kayısı ıncır badem fındık hepsını yıyorum muzda yıyorum ama cok ıstahlı degılım hep zorlayarak yıyorum bu zamana kadar hep ortalamanın ustundeydık bu sefer altında kalmışız nst yapıldı bıdaha ayın 8 de cagırdı o zamanda böyle olursa demekkı mınyon bır bebek olacak dedı

günde 2 tane muz yediğim oluyor canım kaşar peynırıde yıyorum hep normal gıdıyordu kılosu ılk defa böyle oldu cok üzüldüm 3 haftada hıc mı kılo almaz bebek
doktor ne söyledi peki elmada ye mutlaka hergün oda çok güzel besliyormuş doktor söylemişti bana da .bende haftaya gidecem ama şimdiden stres oldumm .İnşallah herşey yolundadır .Rabbim bebeklerimizi korusun sağ sağlim kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…