- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
33 hafta 4 gun canım kuru kayısı ıncır badem fındık hepsını yıyorum muzda yıyorum ama cok ıstahlı degılım hep zorlayarak yıyorum bu zamana kadar hep ortalamanın ustundeydık bu sefer altında kalmışız nst yapıldı bıdaha ayın 8 de cagırdı o zamanda böyle olursa demekkı mınyon bır bebek olacak dedı
Canım böyle besinler yiyorsan başka yapacak bişey yok. Üzme canını.. minyon olsa ne olacak doğduktan sonra hemen toparlıyorlar. Hem belki yanlış ölçmüştür. Önceden çok iyi gidiyordu diyorsun. Ya önceki ölçümde yada şimdiki ölçümde hata vardır. 3 haftada 50 gr 100 gr da olsa almıştır. Almamasının imkanı yok33 hafta 4 gun canım kuru kayısı ıncır badem fındık hepsını yıyorum muzda yıyorum ama cok ıstahlı degılım hep zorlayarak yıyorum bu zamana kadar hep ortalamanın ustundeydık bu sefer altında kalmışız nst yapıldı bıdaha ayın 8 de cagırdı o zamanda böyle olursa demekkı mınyon bır bebek olacak dedı
Yun kiyafetleri ilk basta onermiyorlar tuylerini yutabiliyormus bebek gerci kizimda 2-3aylikken kullanmistim ama simdiki bebislerimiz kisin dogacak. Ben hastane cikisinin uzerine kadife tulum aldim hastane cikisindaki penye battaniyeye sarcaz eline ayagina zarar vermeyelim diye. Ustune de fermuarli kalin polar battaniyeye sarariz yun yelege ihtiyacim olmaz heraldeKizlaar hastane cantasi hazirliyorum..orgu yelek koydunuzmu siz, patik falan...tulumlari pijamalari var bebisimin ama kalin pek bisey almamisim :)
Sorma yaaa corap giymek bi iskence bot giyemiyorum zaten spor ayakkabilari da en uzun keratalar yardimiyla giyebiliyorum tirnak kesme olayinda da yamula yamula bi srkilde hallediyorum ama o arada bebisler tekmeleyip duruyor rahatsiz oluyorlar galibaKizlar ayak tirnaklarini kesebilen varmiay cok komik bi durum ya cebellendm resmen
Havalandikca gecer canim ara ara da sirkeli suyla silersin zaten bebek mobilyalarini en az 1ay onceden alip havalandirmak gerekiyorKızlar beşiği miz geldi bugün ama boya kokuyor. Nasıl geçer bu koku
sirekli suyla sil canım fayda ediyor kokusunun geçmesineKızlar beşiği miz geldi bugün ama boya kokuyor. Nasıl geçer bu koku
Allah yardimcin olsun canim umarin saglikla dogar bebeginÇok teşekkur ederim hepinize iyi dileklerinoz için o kadar çok kişi yazmiş ki hepinizi nasil ekliyecegimi bilemedim ama cogunuz sürekli yaziştiğimiz kisiler kanuni sultan süleyman E.A.Hastanesine gittim oglen 1:30 gibi girdim dr peritenolog un odasi yaklaşik 1 saat kontrol etti üstten de alttan da bebisin tum organlari iyi ama kafasi buyuk gelisimi zaten iki hafta onden gidiyordu ama kafasi normalin üstunde kaliyo bir onceki dr dedigi gibi sivi goremedi ama kafa tasindaki aralik max 10mm olmasi gerekirken 14mm oldugunu söyledi dr tam teşhis koyamadi Cuma günü sabah tekrar gidicez kontrol edicek hani üzmemeye calisiyorum kendimi sizlerde dualarinizi eksik etmeyin benden bebisimden ama biraz internette araştirma yaptim allah kimsenin başina vermesin boyle birsey normale donenler de var bebegini aldiranda veya dogduktan sonra bu yuzden kaybedenlerde allah hakkimizda hayirlisini verir insallah dedigim gibi bu guzel gunde dualarinizda beni de esirgemeyin
Saol canım. İnşallah alır kilo bebeğim hiç böyle sorun yoktu bu hafta çıktı rabbim bütün bebekleri korusun vakti zamanında gelir inşallah. Beşiği kurduk canım havalanıyor penceresi açık sürekli umarım hemen geçer kokusucnm yatagi kurup bir kac hafta havalandirmak gerek. bende bu hafta sonu kurup havalandirmaya baslicam.
bir de bebeginin gobek cevresinin 1hafta geriden geldigini yazmissin yanlis hatirlamiyorsam. alinti yapmamisim. benim bebegimde 3 hafta onden gidiyor. bu gibi durumlar usg yanilgisi olabildigi gibi, Allah korusun herhangi bir rahatsizligin gostergeside olabiliyormus.
ya da genetik faktorlerdenmis. bebek kilo almamaya devam ederse almalari bebegin icin daha iyi birsey. druna guvenmelisin, icini rahat tutmaya calis
@lucky25 miydi ?,nickini tam hatirlayamadim ama erken dogum yapan arkadastan haberi olan var mi kizlar? bebegi nasil acaba??
Canım Sizinkiler de var mı kokusirekli suyla sil canım fayda ediyor kokusunun geçmesine
Canım hiç üzme kendini. Benim görümcemin 3 çocuğu var 3 ününde kafası normalden büyükmüş. Bebekken biraz koca kafalı görünmüşler ama saçlar falan çıkmaya başlayınca gayet normale dönmüş. Ve sağlık olarak hiçbir sorunları yok çok şükür. İnşallah sen de miniğini sağlıkla kucağına alırsın ve koca kafalıımmmm diye seversin.Çok teşekkur ederim hepinize iyi dileklerinoz için o kadar çok kişi yazmiş ki hepinizi nasil ekliyecegimi bilemedim ama cogunuz sürekli yaziştiğimiz kisiler kanuni sultan süleyman E.A.Hastanesine gittim oglen 1:30 gibi girdim dr peritenolog un odasi yaklaşik 1 saat kontrol etti üstten de alttan da bebisin tum organlari iyi ama kafasi buyuk gelisimi zaten iki hafta onden gidiyordu ama kafasi normalin üstunde kaliyo bir onceki dr dedigi gibi sivi goremedi ama kafa tasindaki aralik max 10mm olmasi gerekirken 14mm oldugunu söyledi dr tam teşhis koyamadi Cuma günü sabah tekrar gidicez kontrol edicek hani üzmemeye calisiyorum kendimi sizlerde dualarinizi eksik etmeyin benden bebisimden ama biraz internette araştirma yaptim allah kimsenin başina vermesin boyle birsey normale donenler de var bebegini aldiranda veya dogduktan sonra bu yuzden kaybedenlerde allah hakkimizda hayirlisini verir insallah dedigim gibi bu guzel gunde dualarinizda beni de esirgemeyin
Sirkeli su iyi fikir sildim ama pek fayda etmedi bi de sirket denemek lazimsirekli suyla sil canım fayda ediyor kokusunun geçmesine
Canım benim de öyle çıktı çok moralim bozuldu. Doktor böyle devam ederse erken alırız bebeği dedikızlar günaydın benim dün kontrolüm vardı bebeğim 3 haftada hiç kilo almamış 2000 kiloda kalmış moralım cok bozuk ne yesem ne içsemde ortalamaya çıksa bebeğim
Ayarini tutturan cok az galiba. Benimki de aramaz sen niye aramiyorsun der. Bi de bu siralar ne zaman arasam mesaj atsam takimi yeniliyor mac sirasinda arama sorma diyoBabaliktan degil bence :) yeni evliykende boyleydi 1.5 sene gecti boyle. Annem cok kiziyor bu ne dizinin dibinden ayrilmiyor bu niye yanliz birakmiyor seni. Halbuki ne ask ne koruyuculuk o sadece alismis birinin yaninda olmasina
Dogru olcum yaptigina eminmisin? .. hic kilo almamasi cok garip .. boyu nasil peki?kızlar günaydın benim dün kontrolüm vardı bebeğim 3 haftada hiç kilo almamış 2000 kiloda kalmış moralım cok bozuk ne yesem ne içsemde ortalamaya çıksa bebeğim
Canım senin beşiğin de mi kokuyorSirkeli su iyi fikir sildim ama pek fayda etmedi bi de sirket denemek lazim
Kızlar beşiği miz geldi bugün ama boya kokuyor. Nasıl geçer bu koku
cnm yatagi kurup bir kac hafta havalandirmak gerek. bende bu hafta sonu kurup havalandirmaya baslicam.
bir de bebeginin gobek cevresinin 1hafta geriden geldigini yazmissin yanlis hatirlamiyorsam. alinti yapmamisim. benim bebegimde 3 hafta onden gidiyor. bu gibi durumlar usg yanilgisi olabildigi gibi, Allah korusun herhangi bir rahatsizligin gostergeside olabiliyormus.
ya da genetik faktorlerdenmis. bebek kilo almamaya devam ederse almalari bebegin icin daha iyi birsey. druna guvenmelisin, icini rahat tutmaya calis
@lucky25 miydi ?,nickini tam hatirlayamadim ama erken dogum yapan arkadastan haberi olan var mi kizlar? bebegi nasil acaba??
İnşallah iyidirler canım haber alabilsek iyi olurdu canım. Bnm ki nin kokusu baya ağır boya kokuyor umarım geçer bir an önce. Dilin sıvı deterjanı ile silsek birşey olur mu kisirke önermişler ama arkadaşlar bana mobilyayı teslim ederken kesinlikle cif, çamaşır suyu ve sirke ile silmeyin, sararır dediler. kokusu için sadece havalandırmak fayda eder dedi.
benim bir hafta oldu odanın camı açık, tüm kapakları açık. hatta yıkanmadı ama kıyafetleri koymuş şekilde duruyor. ben kıyafetliyken kokunun kıyafete sindiğini düşünüyorum.
nasılsa yıkanacak kıyafetler...
evetluck25 'tu. ama gelmedi o günden beri. face si veya başka bir iletişim adresi de yok ki :/
İnşallah iyidirler...
Canım aslında haklisin bat 28 nisandi benim o zamandan beri dogumuma 12 şubat diyo. Neyseki benim için problem değil bu izin rapor konulqri. Sadece doktor 12 şubat derken erken dogurabilirim yanlissa.yada çocuk çok önde değilse boşuna diyete girip gelişimini yavaşlatmak istemem
hayırlı olsun canım ekledim tabloya. Tabloya eklenmek isteyen arkadaşlar, bebişlerin ismi belli olan arkadaşlar bana mesaj atabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?