2016 Şubat Anneleri

canım sağlıklı olsun da minyon olsun nolcak ki:) zaten hemen büyüyolarmış, aldığımız cicilere bile sığamazlar:)

Gunaydin C cnstly moralini bozma insallah saglikli olsun da..

Bu arada okuldayim..ay daha ilk saatten 5.siniflar sinirimi ziplatti.bebis bundan etkileniyor muki yaa

Canım böyle besinler yiyorsan başka yapacak bişey yok. Üzme canını.. minyon olsa ne olacak doğduktan sonra hemen toparlıyorlar. Hem belki yanlış ölçmüştür. Önceden çok iyi gidiyordu diyorsun. Ya önceki ölçümde yada şimdiki ölçümde hata vardır. 3 haftada 50 gr 100 gr da olsa almıştır. Almamasının imkanı yok

Kizlaar hastane cantasi hazirliyorum..orgu yelek koydunuzmu siz, patik falan...tulumlari pijamalari var bebisimin ama kalin pek bisey almamisim :)
Yun kiyafetleri ilk basta onermiyorlar tuylerini yutabiliyormus bebek gerci kizimda 2-3aylikken kullanmistim ama simdiki bebislerimiz kisin dogacak. Ben hastane cikisinin uzerine kadife tulum aldim hastane cikisindaki penye battaniyeye sarcaz eline ayagina zarar vermeyelim diye. Ustune de fermuarli kalin polar battaniyeye sarariz yun yelege ihtiyacim olmaz heralde

Kizlar ayak tirnaklarini kesebilen varmi ay cok komik bi durum ya cebellendm resmen
Sorma yaaa corap giymek bi iskence bot giyemiyorum zaten spor ayakkabilari da en uzun keratalar yardimiyla giyebiliyorum tirnak kesme olayinda da yamula yamula bi srkilde hallediyorum ama o arada bebisler tekmeleyip duruyor rahatsiz oluyorlar galiba

Allah yardimcin olsun canim umarin saglikla dogar bebegin

Saol canım. İnşallah alır kilo bebeğim hiç böyle sorun yoktu bu hafta çıktı rabbim bütün bebekleri korusun vakti zamanında gelir inşallah. Beşiği kurduk canım havalanıyor penceresi açık sürekli umarım hemen geçer kokusu

Canım hiç üzme kendini. Benim görümcemin 3 çocuğu var 3 ününde kafası normalden büyükmüş. Bebekken biraz koca kafalı görünmüşler ama saçlar falan çıkmaya başlayınca gayet normale dönmüş. Ve sağlık olarak hiçbir sorunları yok çok şükür. İnşallah sen de miniğini sağlıkla kucağına alırsın ve koca kafalıımmmm diye seversin.

kızlar günaydın benim dün kontrolüm vardı bebeğim 3 haftada hiç kilo almamış 2000 kiloda kalmış moralım cok bozuk ne yesem ne içsemde ortalamaya çıksa bebeğim
Canım benim de öyle çıktı çok moralim bozuldu. Doktor böyle devam ederse erken alırız bebeği dedi

Babaliktan degil bence :) yeni evliykende boyleydi 1.5 sene gecti boyle. Annem cok kiziyor bu ne dizinin dibinden ayrilmiyor bu niye yanliz birakmiyor seni. Halbuki ne ask ne koruyuculuk o sadece alismis birinin yaninda olmasina
Ayarini tutturan cok az galiba. Benimki de aramaz sen niye aramiyorsun der. Bi de bu siralar ne zaman arasam mesaj atsam takimi yeniliyor mac sirasinda arama sorma diyo dogursam haberi olmucak

kızlar günaydın benim dün kontrolüm vardı bebeğim 3 haftada hiç kilo almamış 2000 kiloda kalmış moralım cok bozuk ne yesem ne içsemde ortalamaya çıksa bebeğim
Dogru olcum yaptigina eminmisin? .. hic kilo almamasi cok garip .. boyu nasil peki?

Kızlar beşiği miz geldi bugün ama boya kokuyor. Nasıl geçer bu koku

sirke önermişler ama arkadaşlar bana mobilyayı teslim ederken kesinlikle cif, çamaşır suyu ve sirke ile silmeyin, sararır dediler. kokusu için sadece havalandırmak fayda eder dedi.
benim bir hafta oldu odanın camı açık, tüm kapakları açık. hatta yıkanmadı ama kıyafetleri koymuş şekilde duruyor. ben kıyafetliyken kokunun kıyafete sindiğini düşünüyorum.
nasılsa yıkanacak kıyafetler...

evet luck25 'tu. ama gelmedi o günden beri. face si veya başka bir iletişim adresi de yok ki :/
İnşallah iyidirler...

İnşallah iyidirler canım haber alabilsek iyi olurdu canım. Bnm ki nin kokusu baya ağır boya kokuyor umarım geçer bir an önce. Dilin sıvı deterjanı ile silsek birşey olur mu ki

Günaydın kuzuların annişleri :)

Midem çok kötü bulanıyor yaa. Süt içtim insAllah gecer.

canım geç döllenme durumuna göre doktorun sisteminde son adet tarihini değiştirmiş olabilir, şöyleki benim son adet tarihim 29 nisan ancak adet günüm 4 gün geçtikten sonra yapılan kan testinde değerim 17 çıkmıştı çok düşüktü 29 nisana göre hamile kalma durumunda. keseyi ultrasonda gördükten sonra doktorum sistemde benim son adet tarihimi 6 mayıs olarak güncelledi geç döllenme ile hamile kaldığımı belirtti ve muayenelerimin ilk gününden beri beklenen doğum tarihime 10 şubat diyor. çalışabilir raporumu da kendi kaydettiği son adet tarihim olan 6 mayısa göre hesaplayıp verdi,sende de böyle birşey olabilir.

hayırlı olsun canım ekledim tabloya. Tabloya eklenmek isteyen arkadaşlar, bebişlerin ismi belli olan arkadaşlar bana mesaj atabilirsiniz

son adet tarihinin belirtilmesi gerektiğini bilmiyordum, doktoruma göre son adet tarihim 6 mayıs o şekilde yazabiliriz tabloya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…