2016 Şubat Anneleri

anlamadım canım sımdı senın son adet tarıhın ne. 34+0 ım dıyosun 2 hafta gec kalmıssın rapor almak ıcın. 2 hafta once neden cagırmadı doktorun. Madem gec gıttın adet tarıhını 2 hafta gerıye cekıp senı 32 haftalık gosterseymıs ya bosuna mı 2 hafta calısmıs oldun. En azındna normal zamanında dogursan bıle 2 hafta erken dogmus gıbı olurdu o 2 haftayı da sonraya aktarırdın.

Alabılırsın canım 1 gunluk rapor saglık ocagından. Kadın dogumdan almadıgın surece sorun yok

İnşallah iyidirler canım haber alabilsek iyi olurdu canım. Bnm ki nin kokusu baya ağır boya kokuyor umarım geçer bir an önce. Dilin sıvı deterjanı ile silsek birşey olur mu ki
o koku bi süre kalacak kızlar. tek yapmamız gereken havalandırmak.
Luck25'i bende çok merak ediyorum. inşallah iyidirler..

kızlar günaydın benim dün kontrolüm vardı bebeğim 3 haftada hiç kilo almamış 2000 kiloda kalmış moralım cok bozuk ne yesem ne içsemde ortalamaya çıksa bebeğim
kacıncı haftandasın?
bısey demedımı doktorun. Kılo almamamasının baska bır sebebı olmalı sadece yeme ıcmeyle olmazkı. Damarlards sorun mu var acaba bebege gıden

benimde oyle cnm. daha guclu ve seyrek tekmeler yiyorum
yerleri daraliyor. normal. birde hickiriklarimiz var bizim.gunde 3-4 kere 10 dk falan suruyor. senin bebisinde de var mi?
kızlar günaydın benim dün kontrolüm vardı bebeğim 3 haftada hiç kilo almamış 2000 kiloda kalmış moralım cok bozuk ne yesem ne içsemde ortalamaya çıksa bebeğim
cnm tansiyon problemin var mi? tansiyon problemi olan annelerin bebeklerinde gelisim duruyormus. sadece kilo almamissa sorun degil tabi, her bebek iri dogacak diye birsey de yok. sen ve esin dogum kilolariniz azsa genetikte olabilir.
dr sorun yok diyorsa yoktur

tansıyonum hep aynı canım hıc degısmedı bır trıoıt problemım var o kadar onun ıcınde ılac kullanıyorum ben 3.950 dogmusum eşimde 3,250 ama anlamadım bu işi ben

kacıncı haftandasın?
bısey demedımı doktorun. Kılo almamamasının baska bır sebebı olmalı sadece yeme ıcmeyle olmazkı. Damarlards sorun mu var acaba bebege gıden

suyun normal dedı mst normal dedı hersey normal dedi ama ortalamanın altında kalmış dedi bıdahakı gelısınde bellı edıcek eger yıne almazsa demekkı mınyon olacak dedı

Canım benim de öyle çıktı çok moralim bozuldu. Doktor böyle devam ederse erken alırız bebeği dedi
senınde kontrollerde herseyın normal çıktımı canım nst falanda yaptı suyunda ıyı dedı ama bebek almamış neden böyle oldu kı haftamızda aynı senınle canım

günaydın telaşlı anneler :)

birkaç gündür bakıyorum kasılma sancı açılma doğum derken herkesi bir erken doğum korkusu sarmış. herkesin kulağı karnında :)
ben de sizi biraz rahatlatır umarım diye yazayım dedim. benim daha önce 3 düşüğüm olduğu için sebep olmasa da tedbir amaçlı istirahatle geçti hamileliğim ne ev süpürdüm ne yemek yaptım en fazla haftada bir bir kaç saat gezdim onlar da genelde çok uzak olmayan mesafeler. sanırım dinlenik olmanın da faydaları hiçbir ağrım sızım olmadı gece uykularım da maşallah olduğu gibi öğlen uykusu da uyudum. bebeğim de sağolsun benimle uyudu tüm bunlara rağmen geçen cuma kanamam oldu bildiğin ilk regl olduğun an gibi hatta ben aaa altıma mı kaçırdım diye gitmiştim lavaboya. sonrası zaten hemen acile gittik önce nst ondan birşey çıkmadı doktor muayenesi sağolsun acil doktoru sokmadık birşey bırakmadı sonra kendi doktoruma anlatmış birşeyler doğrusu bana sadece açılma var dedi doktorum serum verilsin 2 saat yatsın tekrar nst alalaım demiş. tamam dedim kolumdaki tüm damarları deldikten sonra bileğimden bağlanan serum da olduğu gibi koluma geri tepti :) kol oldu davul neyse ben aradım doktoru dedim bu serumda ilaç var mı yoksa bırakın ben su içerim dedim o da tamam 2 saatte en az 1,5 lt su iç dedi sonra hemşireleri fırçalamış sanırım bebek hemşiresi geldi serum takmaya ama ben istemedim. tekrar nst tekrar sancı yok ciğer geliştirici iğne vuralım eve git bu gece dinlen sabah bana gel dedi. ertesi güne kadar en ufak sancı kasılma vs olmadı. sabah doktora gittik meğer akşam acil doktoru suyu az rahim ağzını sadece serklaj dikişi tutuyor vs demiş onun için stres olmuş bizim doktor da baktı suyu çok iyi plasentada sorun yok kızımın keyfi yerinde 3-4 defa esnedi ve sonuç olarak doktorum evde istirahat et stres olmaya gerek yok eğer sancın olmazsa normal zamanında doğurursun açılma vs olması önemli değil önemli olan doğumun başlaması dedi. zira doğum başlamışsa durdurma şansları yokmuş bu yüzden de kafana takma boşuna doğuyorum derse gelir zaten gelirse de başımızın üstüne artık sağlık yönünden sıkıntı olacak zaman geçti dedi. sonuç olarak tabi ki kendinize dikkat edin bebeklerin hareketlerini vs. atlamayın ama bu haftalardan sonra gerçek ya da yalancı kasılma sancı olacaktır stres olmayın sakin olmak herşeyden daha değerli şu günlerde. biraz uzun oldu kusura bakmayın

boyu 45 cnm boyu uzamış cnm ama hep aynı dr gıdıyorum
Ya doktorun yanlis olcum yapmis olabilir tatlim.. boyu uzayan bebegin hacmide genisler otomatik, ayni kiloda kaldiysa bu bebek kilomu verdi o halde.. baska bir yere daha baktirsaniz? Bana garip geldi dogrusu.. ama boyu uzadigina gore gelisimi devam ediyor..

Günaydın hamişler. Bugün e-bebek'te buhar makinelerinde %23 indirim var. Bir kaç ürüne baktım ama tavsiyesi olan var mı? Soğuk-sıcak olanlar, uygun-pahalı olanlar.. Hangisini almalı?

Günaydın hamişler. Bugün e-bebek'te buhar makinelerinde %23 indirim var. Bir kaç ürüne baktım ama tavsiyesi olan var mı? Soğuk-sıcak olanlar, uygun-pahalı olanlar.. Hangisini almalı?
canım buhar makinesinde soguk olanı öneriyor doktorlar bende netten almıştım WOLLEX İyonizer(Hava Temizleme) Özellikli Ultrasonic Buhar Makinesi & Oda Nemlendirici Gümüş Gri bu marka aldım 85 liraya 1 kere çalıştırdım ama daha kullanmadım öyle

Teşekkür ederim. Soğuk çalıştırmak odanın ısısını düşürmüyor değil mi? Daha önce hiç kullanmadım, bu yüzden saçma bir soru olmuş olabilir

Bu akşam için acibadem normal doğum eğitimine çağırdı dun arayıp.. Bende bilinçaltı yaptim heralde azicik uykumun arasinda ruya gördüm. Normal dogum yapmisim ama o kadar hizli ve kolay ki odama gecip pijamalarimi giymisim anca arkadaslarim hastaneye geliyordu.. Ayy keske oyle kolay yapsak hepimiz

Teşekkür ederim. Soğuk çalıştırmak odanın ısısını düşürmüyor değil mi? Daha önce hiç kullanmadım, bu yüzden saçma bir soru olmuş olabilir
yok tatlım ablamda kullanıyor klima gibi soğutmuyor sonuçta nemini koruyor sadece odanın.Bende daha önce kullanmadım ama ablam gördüğüm kadarıyla söylüyorum.Sıcak buhar bakteri üretiyormuş odada.ben yatak odasında klima kullanacağım için beni kurutuyor hemen onun için aldım.Havayı kurutmasın diye. Kızımda faydalanacak böylelikle :):)

Oglumda soguk buhar mskinesi almistik..biz pek kullanamadik hatta en son nereye kime verdik bilmiyorum.pekte gerekli degil ayrica saglik acisindan uygunlugunu bi arastirin almadan.mikrop uretiyormus biz ondan sonra soguduk makineden.bosa para vermis olduk biz

Kizlar merhaba ..31+5 deyim ..44 cm boyumuz.1650gr kilomuz..basi biraz kucuk dedi..bide bobrekte kist goruyorum dedi.fakat ben 2 kere ayrintiliya girdim ben gözükmedi amasimdi soyledi ...bide dr yeni dr m gitti cok mutsuz oldum.boyu kilosu hakkinda bilgi verirmisiniz bana

L

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…