Canım 34+0 im şuan ama anlamadım bugün kafam çok karıştı. Doktorumu çalışabilir raporu almak için aradım bugün için gelmemi söylemişti gittim sekreteri iki haftan yandı geç kaldin biraz dedi 3 haftalık verdi.ama nasıl oldu bu iş doktorum yanlış hesapliyo olabilir mi yada bilgisayara yanlış girmiş falan. Çünkü bana şubat 12 geç bi tarihmis gibi geliyo haftama gore
Kızlar şimdi ben 32 çalışabilir raporunu aldım. Grip oldum. Yarın sabah okula gidebilecek gücü bulur muyum bilmiyorum. Aile hekimine gidip rapor alsam çalışabilir raporumu etkilemiyor demi. Sorun olmuyor yanı... Yarın tum gün dersim var ve çok yoğun geçiyor. Gudersem okula sanki bu yoğunluk daha da çarpacak bana
o koku bi süre kalacak kızlar. tek yapmamız gereken havalandırmak.İnşallah iyidirler canım haber alabilsek iyi olurdu canım. Bnm ki nin kokusu baya ağır boya kokuyor umarım geçer bir an önce. Dilin sıvı deterjanı ile silsek birşey olur mu ki
kacıncı haftandasın?kızlar günaydın benim dün kontrolüm vardı bebeğim 3 haftada hiç kilo almamış 2000 kiloda kalmış moralım cok bozuk ne yesem ne içsemde ortalamaya çıksa bebeğim
benimde oyle cnm. daha guclu ve seyrek tekmeler yiyorumGünaydın herkese,benim kızım oldu olası sakin aslında öyle dönmeler,sert tekmeler,uykudan uyandırmalar falan yaşamadık hiç ama şu son 1 haftadır hareketleri daha bir yavaşladı sanki gün içinde hissediyorum tabiki ama dokumalar şeklinde kilosu en son 2300 civarındaydı benimle aynı haftalarda olanlar aynı durumu yaşıyor musunuz merak ettim hani iyice büyüdüler ya yerleri mi daralıyor acaba
cnm tansiyon problemin var mi? tansiyon problemi olan annelerin bebeklerinde gelisim duruyormus. sadece kilo almamissa sorun degil tabi, her bebek iri dogacak diye birsey de yok. sen ve esin dogum kilolariniz azsa genetikte olabilir.kızlar günaydın benim dün kontrolüm vardı bebeğim 3 haftada hiç kilo almamış 2000 kiloda kalmış moralım cok bozuk ne yesem ne içsemde ortalamaya çıksa bebeğim
tansıyonum hep aynı canım hıc degısmedı bır trıoıt problemım var o kadar onun ıcınde ılac kullanıyorum ben 3.950 dogmusum eşimde 3,250 ama anlamadım bu işi benbenimde oyle cnm. daha guclu ve seyrek tekmeler yiyorum
yerleri daraliyor. normal. birde hickiriklarimiz var bizim.gunde 3-4 kere 10 dk falan suruyor. senin bebisinde de var mi?
cnm tansiyon problemin var mi? tansiyon problemi olan annelerin bebeklerinde gelisim duruyormus. sadece kilo almamissa sorun degil tabi, her bebek iri dogacak diye birsey de yok. sen ve esin dogum kilolariniz azsa genetikte olabilir.
dr sorun yok diyorsa yoktur
kacıncı haftandasın?
bısey demedımı doktorun. Kılo almamamasının baska bır sebebı olmalı sadece yeme ıcmeyle olmazkı. Damarlards sorun mu var acaba bebege gıden
senınde kontrollerde herseyın normal çıktımı canım nst falanda yaptı suyunda ıyı dedı ama bebek almamış neden böyle oldu kı haftamızda aynı senınle canımCanım benim de öyle çıktı çok moralim bozuldu. Doktor böyle devam ederse erken alırız bebeği dedi
boyu 45 cnm boyu uzamış cnm ama hep aynı dr gıdıyorumDogru olcum yaptigina eminmisin? .. hic kilo almamasi cok garip .. boyu nasil peki?
Ya doktorun yanlis olcum yapmis olabilir tatlim.. boyu uzayan bebegin hacmide genisler otomatik, ayni kiloda kaldiysa bu bebek kilomu verdi o halde.. baska bir yere daha baktirsaniz? Bana garip geldi dogrusu.. ama boyu uzadigina gore gelisimi devam ediyor..boyu 45 cnm boyu uzamış cnm ama hep aynı dr gıdıyorum
canım buhar makinesinde soguk olanı öneriyor doktorlar bende netten almıştım WOLLEX İyonizer(Hava Temizleme) Özellikli Ultrasonic Buhar Makinesi & Oda Nemlendirici Gümüş Gri bu marka aldım 85 liraya 1 kere çalıştırdım ama daha kullanmadım öyleGünaydın hamişler. Bugün e-bebek'te buhar makinelerinde %23 indirim var. Bir kaç ürüne baktım ama tavsiyesi olan var mı? Soğuk-sıcak olanlar, uygun-pahalı olanlar.. Hangisini almalı?
Canım bir dahaki kontrolüne kadar dayanamayacaksan başka bir dr a daha görünmende fayda var yoksa için içini yiyecek..boyu 45 cnm boyu uzamış cnm ama hep aynı dr gıdıyorum
canım buhar makinesinde soguk olanı öneriyor doktorlar bende netten almıştım WOLLEX İyonizer(Hava Temizleme) Özellikli Ultrasonic Buhar Makinesi & Oda Nemlendirici Gümüş Gri bu marka aldım 85 liraya 1 kere çalıştırdım ama daha kullanmadım öyle
yok tatlım ablamda kullanıyor klima gibi soğutmuyor sonuçta nemini koruyor sadece odanın.Bende daha önce kullanmadım ama ablam gördüğüm kadarıyla söylüyorum.Sıcak buhar bakteri üretiyormuş odada.ben yatak odasında klima kullanacağım için beni kurutuyor hemen onun için aldım.Havayı kurutmasın diye. Kızımda faydalanacak böylelikle :):)Teşekkür ederim. Soğuk çalıştırmak odanın ısısını düşürmüyor değil mi? Daha önce hiç kullanmadım, bu yüzden saçma bir soru olmuş olabilir
Oglumda soguk buhar mskinesi almistik..biz pek kullanamadik hatta en son nereye kime verdik bilmiyorum.pekte gerekli degil ayrica saglik acisindan uygunlugunu bi arastirin almadan.mikrop uretiyormus biz ondan sonra soguduk makineden.bosa para vermis olduk bizTeşekkür ederim. Soğuk çalıştırmak odanın ısısını düşürmüyor değil mi? Daha önce hiç kullanmadım, bu yüzden saçma bir soru olmuş olabilir
LKizlar merhaba ..31+5 deyim ..44 cm boyumuz.1650gr kilomuz..basi biraz kucuk dedi..bide bobrekte kist goruyorum dedi.fakat ben 2 kere ayrintiliya girdim ben gözükmedi amasimdi soyledi ...bide dr yeni dr m gitti cok mutsuz oldum.boyu kilosu hakkinda bilgi verirmisiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?